Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
under

Re: Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 01 Απρ 2018, 20:36

Cavaliere έγραψε:
01 Απρ 2018, 18:07
Δεν μου είναι αδιάφορη η κόντρα, μου είναι εμετική και βλακώδεις. Για αυτό και προς το παρόν δεν ποστάρω τίποτα. Μέχρι να σταματήσουν τα παιδιαρίσματα. Δεν θα βάζω εγώ την καλή μου διάθεση σε σελίδες ανηλίκων. Ένθεν κι ένθεν.
Δεν υπαρχει λογος γι αυτη την κοντρα γιατι ειναι σαν να ανοιγει κοντρα το privilege με την καντινα στο Δρομοκαιτειο.
Σεβομαι και οσους δεν θελουν να παρουν θεση.Κι εγω εχω γραψει ελαχιστα.
Αλλα ομολογουμενως δεν μπορω να καταλαβω ενα σωρο υγιη ατομα που τρεξατε να βρειτε καταφυγιο εκει.
Καταλαβαινω την αναγκη να μην χαθει μια διαδικτυακη παρεα αλλα σε αρρωστο μαγαζι ; Αρρωστια φιλε...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 01 Απρ 2018, 20:37

Τελικά παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε (οποιουδήποτε είδους, έστω και "μικρό") πρόβλημα ναι ή ου?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 01 Απρ 2018, 20:41

Σαν τι πρόβλημα να έχεις; Φοβάσαι μην κλέψει η αδερφή σου τον κωδικό που μπαίνεις στο φόρουμ;
the end

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 01 Απρ 2018, 20:44

Πάνας έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:41
Σαν τι πρόβλημα να έχεις; Φοβάσαι μην κλέψει η αδερφή σου τον κωδικό που μπαίνεις στο φόρουμ;
οχι, η αδελφή μου που να την παρακαλάω δεν θα το κάνει :P

ρωτάω γενικώς για να γνωρίζω, γιατί γράφονται διάφορα εκεί κι εγώ επιπροσθέτως έχω μεσάνυχτα από αυτά, κακό είναι?

ΥΓ: μπαι δε γουέι, χάθηκες εσύ, πώς είσαι..?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Απρ 2018, 20:50

Πολυ ερεθιστικα ολ’αυτα που συμβαινουν.
Η λιμπιντο εχει παει στα υψη
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

τέρας του νες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τέρας του νες » 01 Απρ 2018, 20:51

Hope έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:26
Το κατανοώ μα ούτε απαγόρευσα τίποτε, ούτε διέγραψα δημοσιεύσεις, ούτε κλείδωσα/έσβησα νήμα, ούτε ανέβασα φώτο με μπάτσους και υφάκι "Who's your daddy now" και "εγώ κάνω κουμάντο εδώ πέρα". Συνεπώς η σύγκριση με το άλλο φόρουμ είναι επιεικώς γελοία και ανεδαφική!

Μια προτροπή έκανα, με την οικειότητα που έχω προς τους περισσότερους εφόσον συνυπήρχαμε για τόσα χρόνια. That's all.
δεν είναι καθόλου γελοία.γελοίο θα μπορούσες να πεις τον λόγο που έφαγα προειδοποίηση με το καλημέρα για ένα αδιάφορο σχόλιο που θα μπορούσε να το έχει κάνει λόρδος,ειδικά αν διάβαζες τι γραφόταν γύρω γύρω.το βλέπω να εξελίσσεται σε ελεύθερο.com.gr.μεγάλο ξενέρωμα

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 01 Απρ 2018, 20:51

Σουβλίτσα έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:44
Πάνας έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:41
οχι, η αδελφή μου που να την παρακαλάω δεν θα το κάνει :P

ρωτάω γενικώς για να γνωρίζω, γιατί γράφονται διάφορα εκεί κι εγώ επιπροσθέτως έχω μεσάνυχτα από αυτά, κακό είναι?

ΥΓ: μπαι δε γουέι, χάθηκες εσύ, πώς είσαι..?
Κακό δεν είναι και καλά κάνεις και ρωτάς. Καλά είμαι, ήμουν σε άλλο φόρουμ. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που σου είπα, το οποίο θα λυθεί σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 01 Απρ 2018, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 01 Απρ 2018, 20:52

sys3x έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:32
Ερμής έγραψε:
01 Απρ 2018, 17:47
Μπορεί να θέλουν να είναι λίγοι και γνωστοί. Γούστο τους καπέλο τους.
Ξαναλέω δε τους κρατώ κακία, προσωπικά μου συμπεριφέρθηκαν μια χαρά, όπως και εγώ σεβάστηκα τους κανόνες(δε νομίζω οτι έλεγε πουθενά να μη στέλνουμε με πμ άλλους συνδέσμους, αλλα τεσπα). Απλά μη λένε ψέμματα οτι έστελνα μολυσμένα αρχεία. Αυτό.
μαλακία ήθελα να στο πω και νωρίτερα αλλά το ξέχασα.
fyi..
αυτό που σου προσάψαν στο ελνετ έχει κάποια βάση διότι τόσο το λινκ που μου έστειλες εσύ όσο και τα λινκ που μου στείλανε μερικοί ακόμη για το phorum.com.gr έκανε ρηνταηρέκτ σε άλλο "ύποπτο" ιστότοπο και ουχί στον παρών. οι εκεί μοντς σου την πέσανε όχι γιατί έστελνες απευθείας μολυσμένα αρχεία αλλά γιατί το λινκ έκανε ρηνταηρέκτ σε πιθανόν κόμπρομάηζτ ιστότοπο.
σε καμία περίπτωση δεν λέω ούτε υπονοώ ότι έκανες κάτι εσύ επίτηδες αλλά αυτό που σου λέω ΙΣΧΥΕΙ, άρα το σκεπτικό των εκεί μοντς έχει κάποια βάση διότι τους έχει ήδη δημιουργήσει κάποιο θεματάκι στην δικιά τους db.
λογικά μπορώ να σκεφτώ ότι υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, α. είτε έκανε κάποια πουστίτσα αυτός που έδωσε το αρχικό λινκ σε σένα και στους υπόλοιπους είτε β. έκαναν οι μοντς στο ελνετ κάποια μαλακία (δεν μπορώ να σκεφτώ όμως κάποιον σοβαρό λόγο να το κάνουν διότι έχουν και αυτοί κάποιο θέμα γενικά με τα πμ) είτε γ. κάτι άλλο που δεν μπορώ να υπολογίσω αυτή την στιγμή.
καλό θα ήταν πάντως να ψάξουμε να βρούμε ποιος έδωσε αρχικά το λινκ.
Η πιθανότητα να λένε μαλακίες δεν υπάρχει;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Hope
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hope » 01 Απρ 2018, 20:53

τέρας του νες έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:51
Hope έγραψε:
Το κατανοώ μα ούτε απαγόρευσα τίποτε, ούτε διέγραψα δημοσιεύσεις, ούτε κλείδωσα/έσβησα νήμα, ούτε ανέβασα φώτο με μπάτσους και υφάκι "Who's your daddy now" και "εγώ κάνω κουμάντο εδώ πέρα". Συνεπώς η σύγκριση με το άλλο φόρουμ είναι επιεικώς γελοία και ανεδαφική!

Μια προτροπή έκανα, με την οικειότητα που έχω προς τους περισσότερους εφόσον συνυπήρχαμε για τόσα χρόνια. That's all.
δεν είναι καθόλου γελοία.γελοίο θα μπορούσες να πεις τον λόγο που έφαγα προειδοποίηση με το καλημέρα για ένα αδιάφορο σχόλιο που θα μπορούσε να το έχει κάνει λόρδος,ειδικά αν διάβαζες τι γραφόταν γύρω γύρω.το βλέπω να εξελίσσεται σε ελεύθερο.com.gr.μεγάλο ξενέρωμα
Δεν έριξα εγώ την προειδοποίηση.
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 01 Απρ 2018, 20:55

Λεγεών έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:52

Η πιθανότητα να λένε μαλακίες δεν υπάρχει;
Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

τέρας του νες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τέρας του νες » 01 Απρ 2018, 20:56

Hope έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:53
Δεν έριξα εγώ την προειδοποίηση.
για το όλο κλίμα μιλάμε.όσο χάρηκα που άνοιξε τόσο ξενέρωσα

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 01 Απρ 2018, 20:57

τέρας του νες έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:56

για το όλο κλίμα μιλάμε.όσο χάρηκα που άνοιξε τόσο ξενέρωσα
Δεν κατάλαβα, έφαγες εδώ προειδοποίηση; Εγώ νόμιζα ότι εννοούσες το ελεύθερο. ΛοΛ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 01 Απρ 2018, 20:59

Ποιος πείραξε το τέρας ε, ποιος; Σταμάτα την γκρίνια ρε...
the end

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 01 Απρ 2018, 20:59

τέρας του νες έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:51
Hope έγραψε:

Κατάλαβε - καταλάβετε όλοι κάτι: Ο διαχειριστής του φόρουμ είναι άπειρος και αυτή τη στιγμή έχει βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλι του.

Μέχρι να στρώσει η κατάσταση εδώ μέσα και λάθη θα γίνουν και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν. Κάντε υπομονή και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Δεν ξέρω αν και γιατί έφαγες προειδοποίηση. Μπορεί όντως να ήταν άδικη. Αλλά όπως το βλέπω εγώ, προέχει να στηθεί καλά το φόρουμ, να γίνει λειτουργικό, να μπουν συγκεκριμένοι όροι χρήσης και να δοκιμαστούν.

Αν παρατήρησες, δεν έχω κάνει ούτε ένα ποστ σε νήμα έξω από αυτά που αφορούν τη λειτουργία του phorum.com.gr.

Θεωρώ τη σελίδα under construction και προσπαθώ να επικεντρωθώ στο να βοηθηθεί ο διαχειριστής να κάνει τη δουλειά του όσο γίνεται ευκολότερα και γρηγορότερα.

Δε λέω ότι αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων, δεν έχουν όλοι τις τεχνικές γνώσεις. Αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση με τη συμπεριφορά μας. Και όποιος μπορεί και θέλει, ας βοηθήσει στο στήσιμο. Καλό σε όλους θα κάνει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 01 Απρ 2018, 21:01

vatraxos έγραψε:
01 Απρ 2018, 20:59

Κατάλαβε - καταλάβετε όλοι κάτι: Ο διαχειριστής του φόρουμ είναι άπειρος και αυτή τη στιγμή έχει βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλι του.

Μέχρι να στρώσει η κατάσταση εδώ μέσα και λάθη θα γίνουν και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν. Κάντε υπομονή και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Δεν ξέρω αν και γιατί έφαγες προειδοποίηση. Μπορεί όντως να ήταν άδικη. Αλλά όπως το βλέπω εγώ, προέχει να στηθεί καλά το φόρουμ, να γίνει λειτουργικό, να μπουν συγκεκριμένοι όροι χρήσης και να δοκιμαστούν.
Ααα σήμερα πήγα εκκλησία (σε ένα τρισάγιο) και φορώ ακόμα τα καλά μου. Όχι, γιατί πριν με αποπήρες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών