και δε θα ναι σφαίρα..don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:37Φοβάσαι μη φας καμιά αδέσποτη;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:36Αποχωρώ .
από το νήμα...από το πχόρουμ με το πέρας του ΡΝΤΜ με το καλό -εκτός αν έχει εκραγεί πιο πριν.
Η ατμόσφαιρα είναι πολύ φορτισμένη ερωτικά.
Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
- Οργισμένος
Θα τον παρουν τα σκαγια...don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:37Φοβάσαι μη φας καμιά αδέσποτη;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:36Αποχωρώ .
από το νήμα...από το πχόρουμ με το πέρας του ΡΝΤΜ με το καλό -εκτός αν έχει εκραγεί πιο πριν.

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γι αυτό λέω, ξανασκέψου τοΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:38και δε θα ναι σφαίρα..don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:37Φοβάσαι μη φας καμιά αδέσποτη;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:36Αποχωρώ .

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:36Αποχωρώ .
Για την Ναίδα ρε γαμώτο.!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:28ρε την ετένσιον χορ..... η Ναίδα έφυγε και δεν είπε κάτι το κορίτσι....κι αυτός πάει να κάμει νήμα αποχώρησής του το νήμα που ανοίχτηκε για αυτήν...
the end
- Οργισμένος
Εισαι φοβικος.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:38και δε θα ναι σφαίρα..don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:37Φοβάσαι μη φας καμιά αδέσποτη;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:36Αποχωρώ .
ΑΠοχωρω.
Σπυρο πατατο!
Πατατο Σπύρο!!!
(κΑΤΑ το «Ηλια ριχτο...»
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ίσα μωρή λουλού που θες και γκόμενο..Οργισμένος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:42Εισαι φοβικος.
ΑΠοχωρω.
Σπυρο πατατο!
Πατατο Σπύρο!!!
(κΑΤΑ το «Ηλια ριχτο...»
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν σε έθεσα εγώ σε ψηφοφορία.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:18Αντιβαινει και το εξηγησα παραπανω,αλλα το παιζεις κινεζα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:03Το καταλαβαίνεις πως μέχρι να γράψεις γίνεται μία αναφορά σου σε ένα ποστ σε ολόκληρο το νήμα; Δεν φαίνεσαι πουθενά αλλού. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. Δεν σε θυμάται κανείς. Δεν σε σχολιάζει κάνεις.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:15Το ζητουμενο κυρια συντονιστρια οταν δεν θες να συμμετεχεις σε ενα νημα,ειναι να μην γινεσαι αντικειμενο του νηματος.Οταν αλλαξε το πολλ,και εγω θεωρησα οτι οκ ,με βγαλατε απο το πολλ,την επομενη μερα ξαφνικα βλεπω να με βαζει το τρολλ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Για πες τωρα κυρια συντονιστρια,δεν ειναι σαν να συμμετειχα στο νημα ναι ή ου;
Διοτι το τρολλ ειπε οτι δεν με εβγαλε και τελικα ετσι ηταν,απλα μετα αλλαξε το πολλ .
Αρα δεν κανατε αυτα που οφειλατε να κανετε.,
Και ξαναεκανα αναφορα και ζηταγα απλα και παλι ΟΧΙ να σβηστει ολο το ποστ των αποτελεσματων,αλλα μονο το ονομα μου που με ειχε μεσα,διοτι ετσι ηταν ΠΑΛΙ σαν να συμμετεχω στο νημα,κατι που δεν γουσταρα και ειχα το καθε δικαιωμα να μην γουσταρω.
Εσυ λοιπον εγραψες την αναφορα στα παλια σου τα παπουτσια και το ποστ παραμενει ακομα ετσι,για να μπαινει το καθε ξοανο και να λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Ενω αν εκανες σωστα αυτα που επρεπε,θα εμπαινες στο ποστ των αποτεεσμταων ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,θα διεγραφες ΜΟΝΟ το ονομα μου ,θα βγαζατε και τα ποστ που ασχολιουντουσαν με αυτο και δεν θα ειχε γινει ολο αυτο.
Με αναγκασατε εσεις να μπω στο θεμα.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Την καταλαβες τωρα;
Τα φιλια μου!
Αναφορά σου στο νήμα: Naida @ PNTM (Phorum's Next Top Model)
Και από κει και πέρα, ξεκινάει το πανηγύρι.
Αναφορά σου στο νήμα:
Anonymous @ PNTM (Phorum's Next Top Model)
Εννοείται πως δεν μπορώ να πειράξω ΠΟΣΤ που έχει απλά το όνομά σου τη στιγμή που δεν είναι ΝΗΜΑ και δεν δεν αντιβαίνει κανέναν κανονισμό.
Δεν εχετε κανενα δικαιωμα ΝΑ ΜΕ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΕΜΕ με το ζορυ.Γινομαι αντικειμενο θεματος ΚΑΙ ΕΓΩ και δεν συναινω.Κοφτε το κεφαλι σας αλλα ετσι ειναι.
Και ζητησα την δευτερη φορα απλα επεξεργασια ποστ,να φυγει το ονομα μου απο τα αποτελεσματα λεμε.
Αν ομως απο την προηγουμενη μερα ειχατε κανει οτι επρεπε,δεν θα φταναμε σε εκεινο το σημειο.
Παρολα αυτα φτασαμε...ζητησα μονο επεξεργασια ποστ και τα υπολοιπα,ΗΤΑΝ ΦΛΕΕΙΜΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,αφου πλεον δεν θα ημουν στα αποτελσματα.Μαθε Επιτελους την εθελονΤικη δουλεια σου και καντην σωστα.ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
Οφ θα βγαινανε,οπως εχετε κανει και αλλες φορες,δΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΦ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΦ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ;ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ;ΟΧΙ,Αλλου λοιπον τα σαπια.Αφου πλεον θα ηταν ακυρα τα ποστ μιας και δεν συμμετειχα στα αποτελεσματα.Ηταν εξαιρετικα απλο,αλλα προτιμησες την αντιπαθια σου σε εμενα.
-Βγαζουμε απο την αρχη ,διοτι εκανα αναφορα αμεσως.το ονομα μου απο το πολλ,συναινει δεν συναινει ο χρηστης,και ξαναανοιγει θεμα χωρις το ονομα μου,ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
-Του εστειλε ενας συντονιστης πμ,δεν ιδρωσε το αυτι του αισχρου,εγραψε και εσας και εμενα.
-Επρεπε να αφαιρουσατε το ονομα μου,ηταν πολυ αρχη,ας το ξαναανοιγε χωρις το ονομα μου.Αλλα προτιμησατε να μην δυσαρεστησετε το τρολλ.
-Εστω δεν εγιναν αυτα,Την επομενη μερα ζηταω απλα διαγραφη απο τα αποτελεσματα,μιας και πλεον δεν φαινεται στο πολλ το ονομα μου,αλλα με βαζει στα αποτελεσματα και ετσι ειναι σαν να συμμετεχω,
-Θα επεξεργαζσασταν ενα ποστ,θα σβηνατε ΜΟΝΟ το ονομα μου και οσα ποστ αναφεροντουσαν σε αυτο το αποτελεσμτα και σαν απαντηση στην διαμαρτυρια μου,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ,το οποιο και εχετε και εχουν βγει τοσα οφ,αφου πλεον οφ τοπικ θα ηταν,τελεια και παυλα,και ουτε γατα ουτε ζημια.,
Ε..τα λαθη πληρωνονται/
Εγώ ακολουθώ τον κανονισμό.
Σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, έχω δικαίωμα να ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΠΟΣΤ ΑΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΑΠΟΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΑΛΛΟΥ.
Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν;; Να πατήσω επεξεργασία στο ποστ του Χόρχε;; Με ποια δικαιολογία;;Νήμαπου αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Highlander
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:38και δε θα ναι σφαίρα..don't speak έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:37Φοβάσαι μη φας καμιά αδέσποτη;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 18:36Αποχωρώ .

Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:37Αυτο εγινε.Οταν ανοιχτηκε το θεμα την πρωτη μερα,το βραδυ δηλαδη.Ηταν αλλος συντονιστης μεσα,ο οποιος και του εστειλε πμ,και το ξερω διοτι και το τρολλ το εγαψε,αλλα και μου ηρθε πμ απο το τρολλ,γιατι εκανα αναφορα.Cavaliere έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:31Τώρα κατάλαβα το στόρι. Η δική μου γνώμη είναι, θα έπρεπε να ζητηθή από τον συγγραφέα να επεξεργαστεί αυτό το ποστ, αφού θίγεσαι. Μικρό θέμα που τακτοποιείται σε φιλικούς τόνους και χωρίς επιπλοκές. Κανονικά έχεις δίκιο.Δεν νομίζω πως η συντονίστρια η εν λόγω έχει κανέναν λόγο να μη σε σεβαστεί.Εσθήρ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2019, 17:27Δεν ειχει μεινει σε κανενα πολλ,διοτι ειχε αλλαξει το πολλ λεμε.Δεν θα σβηνοταν απο κανενα πολλ.Το τρολ ειχε βαλει πλεον τις επικρατεστρες.Αυτο που ζητησα εγω στις δευτερες αναφορες,εφοσον με εβαλε στα αποτελεσματα και ετσι φαινοταν ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΝΗΜΑ,ηταν απλα να επεξεργαστει ενα ποστ,αυτο των αποτελεσματων και να εβγαζε το ονομα μου,τοσο απλα.και το εγραψα και στο τρολλ.
Η συντονιστρια προτιμησε να μην κανει το εθελοντικο της καθηκον και να με κοντραρει στο θεμα.Μεχρι που αγανακτησε και η ναιδα.Ολα να τα λεμε.
Αυτο το τοσο απλο ζητησα.Απ αναφορα κιολας.
Ομως ο ιδιος δεν το δεχτηκε.
Εγω βεβαια δεν το ηξερα αυτο,Μετα απο καποια ωρα,δεν ξερω ποση..ξαναμπηκασ το θεμα και ειδα οτι δεν ημνουν στο πολλ.Σκεφτηκα οκ,με εβγαλαν,μια χαρα.
Την επομενη μερα ομως των αποτελεσματων,μπηκα μεσα και ειδα ενα ποστ που εγραφε το τρολλ τα πρωτα αποτελεσματα,και ειχε μεσα και εμενα.Κανονικα λες και συμμετειχα!
Αυτο,οπως εξηγηθηκε αργοτερα απο τον ιδιο,εγινε διοτι εγραψε στα παλια του τα παπουτσια την συσταση του συντονιστη και οι συντονιστες δεν εκαναν αυτο που οφειλαν,να επιμεινουν και να βγω απο το πολλ.
Και ερχομαι εγω την επομενη μερα και σου έω το εξης:
ΟΚ,πες δεν καταλαβαν οι συντονιστες οτι δεν με εβγαλε απο το πολλ,διοτι στο δευτερο πολλ που εβαλε δεν υπηρχε το ονομα μου,καθως εβαλε τι επικρατεστερες.
Οταν κανω αναφορα και λεω τι συμβαινει και λεω ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,δηλαδη απλα ουτε καν διαγραφη του ποστ,μονο επεξεργασια ποστ και να αφαιρεθει το ονομα μου,διοτι ειναι σαν τελικα ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,και η γκερ οχι μονο δεν κανει αυτο που ζηταω,το τοσο απλο,αλλα μπαινει στο θεμα και λεει ΟΧΙ και ερχεται σε αντιπαραθεση μαζι μου,πες μου φταιω εγω ή ο συντονιστης;
Εγινε ολοκληρο θεμα,επειδη ενας συντονιστης δεν εκανε αυτα που επρεπε,του βγηκε δηλαδη η αντιπαθεια του για εμενα.Ε...δεν θα την πληρωσω εγω ομως.
ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΝΕ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΣΠΕΡ.
Συγνωμην που δεν θελω να συμμετεχω σε νηματα/βοθρους,αλλα ειναι δικαιωμα μου.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Whiteknighting για την Ναίδα. Δεν ντρέπομαι.
Έλα πέστε κι άλλα.
Έλα πέστε κι άλλα.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρίμα που έφυγε το ΔΝΤ
από Libre arbitre » 19 Σεπ 2023, 08:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις