Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Οκτ 2024, 03:42

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 03:39
Θα φοβόμουν να τους αφήσω να παραγγείλουν όμως, ως προς το ότι θα χρειαστεί να φύγω πλένοντας πιάτα στο μαγαζί.
τι κρύο χιουμορ ηταν αυτο, γιατί το ειπες, ειναι και καλα κομπλιμάν υπόγειο για να μην σε μην σε μαλώσουν; Ποιος θα σε μαλώσει λες πιο πολυ, ο Ερμης;

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 03:43

enaon έγραψε:
24 Οκτ 2024, 03:42
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
24 Οκτ 2024, 03:39
Θα φοβόμουν να τους αφήσω να παραγγείλουν όμως, ως προς το ότι θα χρειαστεί να φύγω πλένοντας πιάτα στο μαγαζί.
τι κρύο χιουμορ ηταν αυτο, γιατί το ειπες, ειναι και καλα κομπλιμάν υπόγειο για να μην σε μην σε μαλώσουν; Ποιος θα σε μαλώσει λες πιο πολυ, ο Ερμης;

Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 09:08

marabou έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:46
Δεν είναι καθόλου κάπως. Πολύ καλά έκανε και υπενθύμισε με στοιχεία ότι δεν πρέπει να πίνουμε καθόλου όταν οδηγούμε. Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα όπως το λέει κι ο τίτλος. Είναι ένα επιθετικό νήμα προς κάποια πρόσωπα, προφανώς λόγω προσωπικών διαφορών. Ας μην λέει ο καθένας την προσωπική του εμπειρία οδήγησης μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Φαντασου εναν που δεν πινει γενικα να δινει tips σε ποτες για ακριβα Ουίσκις.
Τον φανταστηκες;Ισως δεν χρειαζεται να επιστρατευσεις τελικα την φαντασια σου μπορει να ειναι εδω μεσα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 09:33

Και ποιος σου ειπε βρε ηλιθιο οτι ηταν νηστικος ή οτι δεν αντεχει το ποτο?
Ειχε φαει ολοκληρη jumbo μπριζολα πριν παμε εξω και ειμασταν εκει 4 ωρες.
Εγω πες ημουν μεθυσμενη και δεν εκρινα καλα οτι μπορει να οδηγησει. Ηταν μαζι μας η κολλητη μου και ενας πρωην συναδελφος που ειχαν παθει σοκ που δεν τον επιασε καθολου. Τωρα εσυ σκουζεις επι 2 χρονια επειδη δεν τον μαλλωσα που οδηγησε. ΞΥΔΑΚΙ.

Οταν ΕΤΡΕΧΕ (επειδη βαζεις πληθυντικο οτι τρεχαμε, λες και ηταν επιλογη) για να φτασει εγκαιρα στον γαμο της αδερφης του που ηταν κουμπαρος, ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ τον μαλλωσα και ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑ στο αμαξι.

Αφου εχεις τοσο προβλημα, και επειδη δεν θα απολογηθω για πραγματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ, και επειδη ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την λατρεια, ξαναπιες ξυδακι ή κανε καταγγελια στην αστυνομια.

Ναι ειμαι θρασυτατη :smt005:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 09:34

Και ναι το οτι ειναι υποκριτης ο Μενιος και αντιδραει μονο σε οτι πω εγω και η Ναιδα ειναι δεδομενο. Του το εχω επισημανει και εγω για αλλα πραγματα που εκει δεν του καιγεται καρφακι για το τι κανουν οι αλλοι :smt005:

Ελα, χτυπησου λιγο ακομα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 09:39

enaon έγραψε:
24 Οκτ 2024, 02:31
οχι και τσαμπα, ηταν πολυ ωραίο εκει που αρχισε τα αχ κυριε δεν το πρόσεξα για την μασαμπουκα, το φαγητό κοιτουσα, δεν ειμαι κανένας κουτσομπολης,
Ηταν ενα προειδοποιητικο τσιμπηματακι σε ενα απο τα αδυναμα σημεια του.Ας ειναι προσεκτικοτερος την επομενη φορα, ας κανει μια αξιολογηση του πραγματικου του μεγεθους,του μεγεθους του εκαστοτε συνομιλητη και ας λιγο πιο ταπεινος ρε παιδι μου.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 24 Οκτ 2024, 09:54

hellegennes έγραψε:
24 Οκτ 2024, 01:40
masterridley έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:49
Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται
Θα ήθελες να επιτρέπεται από το σχολείο να πίνει μία νηπιαγωγός 3-4 ουίσκια πριν το μάθημα; Μια βρεφονηπιοκόμος; Θα άφηνες το μωρό σου σε βρεφικό σταθμό που οι υπάλληλοι επιτρέπεται να πίνουν 3-4 ποτά;
Αν ρωτούσες την κόρη μου πάντως που ανήκει στον χώρο που λες, θα σου έλεγε ότι κάποιες φορές θα έπρεπε να επιβάλεται από τον νόμο να πίνουν 3-4 ποτά. Ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν γονείς... :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 24 Οκτ 2024, 10:08

Isildur έγραψε:
24 Οκτ 2024, 09:54
hellegennes έγραψε:
masterridley έγραψε:
Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται
Θα ήθελες να επιτρέπεται από το σχολείο να πίνει μία νηπιαγωγός 3-4 ουίσκια πριν το μάθημα; Μια βρεφονηπιοκόμος; Θα άφηνες το μωρό σου σε βρεφικό σταθμό που οι υπάλληλοι επιτρέπεται να πίνουν 3-4 ποτά;
Αν ρωτούσες την κόρη μου πάντως που ανήκει στον χώρο που λες, θα σου έλεγε ότι κάποιες φορές θα έπρεπε να επιβάλεται από τον νόμο να πίνουν 3-4 ποτά. Ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν γονείς... :lol:
Μία από τα ίδια...
Αφού, μερικές φορές, την είχα ρωτήσει μήπως υπερβάλλει σχετικά με τους γονείς.
Αλλά έχω και δύο ανηψιές δασκάλες που επιβεβαιώνουν, οπότε έπαψα να ρωτώ...
:102:

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 24 Οκτ 2024, 10:14

Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 10:08
Isildur έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Μία από τα ίδια...
Κι εγώ το ίδιο την ρώτησα. Και μου λέει "έλα μια φορά και παιξ' το γονιός κάποιου παιδιού και καλά, και κάτσε στην άκρη να ακούς...". :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 10:21

Καλω στο ποντιουμ τον σουπερ ντουπερ εκπαιδευτικο Στύξ να μας πει αν ισχυει αυτο που εγραψε ο Χελις δηλαδη οτι
απαγορευεται να πινουν οι νηπιαγωγοι και οι βρεφονηπιοκομο.
Στυγιο ο Χελις χρειαζεται την βοηθεια σου,για ακομη μια φορα δεν μπορει να παραθεσει πηγη γι αυτο που εγραψε.
Μπες να βαλεις ενα χερακι.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Οκτ 2024, 10:45

Isildur έγραψε:
24 Οκτ 2024, 10:14
Λοξίας έγραψε:
24 Οκτ 2024, 10:08
Isildur έγραψε:

Μία από τα ίδια...
Κι εγώ το ίδιο την ρώτησα. Και μου λέει "έλα μια φορά και παιξ' το γονιός κάποιου παιδιού και καλά, και κάτσε στην άκρη να ακούς...". :lol:
Η ξαδελφη μου ειναι δασκαλα στις πρωτες ταξεις.

Ειναι που ειναι τα παιδακια ζωηρα εχει να κανει και με γονεις αλλουτερους οποτε ναι πρεπει να πιεις για να αντεξεις τον καταιγισμο που θα σου ρθει την Parent Day.

Εδω ενα σατυρικο βιντεο που καυτηριαζει αυτο το φαινομενο

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Οκτ 2024, 11:11

Isildur έγραψε:
hellegennes έγραψε:
masterridley έγραψε:
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 24 Οκτ 2024, 11:32

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:24
marabou έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:15

Επιβαρύνει πολύ την λειτουργία των αντανακλαστικών, μειώνει την αντιληπτική ικανότητα και αυξάνει τον χρόνο αντίδρασης. Σοβαρά το ρωτάς;
What are the physical effects of reaching BAC 0.08?
At a BAC of 0.08 percent, a person may experience severe impairment in the following:

Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time)
Judgment
Self-control
Reasoning
Memory
Concentration on the road or control of speed
Processing any information
https://www.medicinenet.com/how_many_dr ... rticle.htm

Εσυ εχεις βιωσει ποτε Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time) με ενα ποτηρι μπυρας;
Ελληνικά μιλάω
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 24 Οκτ 2024, 11:35

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 09:08
marabou έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:46
Δεν είναι καθόλου κάπως. Πολύ καλά έκανε και υπενθύμισε με στοιχεία ότι δεν πρέπει να πίνουμε καθόλου όταν οδηγούμε. Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα όπως το λέει κι ο τίτλος. Είναι ένα επιθετικό νήμα προς κάποια πρόσωπα, προφανώς λόγω προσωπικών διαφορών. Ας μην λέει ο καθένας την προσωπική του εμπειρία οδήγησης μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Φαντασου εναν που δεν πινει γενικα να δινει tips σε ποτες για ακριβα Ουίσκις.
Τον φανταστηκες;Ισως δεν χρειαζεται να επιστρατευσεις τελικα την φαντασια σου μπορει να ειναι εδω μεσα.
Δεν φαντάστηκα τίποτα. Δεν είναι το θέμα μας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Οκτ 2024, 11:36

Έχει κάποιος εμπειρία από οδηγούς στην Κρήτη; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών