Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 23 Οκτ 2024, 23:35

Χελι εχεις διπλωμα οδηγησς αυτοκινητου;

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Re: Προτροπή μέλους σε αντικοινωνική επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά προς τους συμπολιτες μας....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 23 Οκτ 2024, 23:37

SeaHawk έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:35
Να μην σε νοιάζει ρε τρόμπα
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Οκτ 2024, 23:39

Ανδροπαραδίνομαι έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:37
SeaHawk έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:35
Να μην σε νοιάζει ρε τρόμπα
Ούτε και έχει σχέση με το θέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 23 Οκτ 2024, 23:41

Εγω παλι θεωρω οτι την ωρα που καποιοι παραθετουν την προσωπικη τους εμπειρια για την οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ το να πουλαει γνωση καποιος που δεν οδηγει βασιζομενος σε κατι που διαβασε ειναι καπως....

Αν παλι εκτος του να μην οδηγεις δεν πινεις και αλκοολ τοτε αρχιζει και γινεται καπως σπουκι

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 23 Οκτ 2024, 23:46

Δεν είναι καθόλου κάπως. Πολύ καλά έκανε και υπενθύμισε με στοιχεία ότι δεν πρέπει να πίνουμε καθόλου όταν οδηγούμε. Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα όπως το λέει κι ο τίτλος. Είναι ένα επιθετικό νήμα προς κάποια πρόσωπα, προφανώς λόγω προσωπικών διαφορών. Ας μην λέει ο καθένας την προσωπική του εμπειρία οδήγησης μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Οκτ 2024, 23:55

SeaHawk έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:41
Εγω παλι θεωρω οτι την ωρα που καποιοι παραθετουν την προσωπικη τους εμπειρια για την οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ
Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική άποψη οποιουδήποτε για την επίδραση του αλκοόλ στην ικανότητα οδήγησης. Έχουμε στατιστικά στοιχεία και επιστήμη γι' αυτά τα πράγματα. Το τι λέει ο Μήτσος, η Κικίτσα και ο Πανούκος είναι παντελώς αδιάφορο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 23 Οκτ 2024, 23:55

SeaHawk έγραψε:
Εγω παλι θεωρω οτι την ωρα που καποιοι παραθετουν την προσωπικη τους εμπειρια για την οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ το να πουλαει γνωση καποιος που δεν οδηγει βασιζομενος σε κατι που διαβασε ειναι καπως....

Αν παλι εκτος του να μην οδηγεις δεν πινεις και αλκοολ τοτε αρχιζει και γινεται καπως σπουκι
Έχεις πολύ περίεργη άποψη για τον ορισμό του σπουκι. Διότι την ικανότητα οδήγησης βάσει ουσιών στον οργανισμό δεν την ορίζει ένα αλάνι οδηγός αλλά επιστήμονες. Σπουκυ θα λέγαμε την τελείως φανταστική περίπτωση που ο Χέλης απαντούσε ότι οδηγεί ένα Τογιότα σταρλετ λευκό, αυτό δεν συμφωνούσε με τις μέχρι τώρα παρακολουθήσεις σου της γειτονιάς και την εστηνες εκ νέου αύριο πρωί έξω από το μαγαζί του, ξημερώματα με γυαλιά ηλίου και εφημερίδα. Προφανεστατα οτιδήποτε εξασκεί κάποιος πολλές ώρες επικοινωνίας χρόνια, μπορεί πλέον να το επαναλάβει και με κλειστά μάτια (όπου μπορεί εννοώ όχι έχει την ικανότητα - αλλά ενδεχομένως να συμβεί και έτσι αν είναι κωλοφαρδος και δεν τύχει κάτι απρόσμενο στην πορεία του). Επίσης προφανεστατα δεν έχουν όλοι οι οργανισμοί την ίδια αντοχή στο αλκοόλ αλλά είναι περίπου σαν να σου λέω εγώ, κάτσε να φας 3 μπουνιές κεφάλι και μην διαμαρτυρηθείς, ο φίλος μου ο Βρασίδας δεν θα έβγαζε κιχ, εσύ φλώρος είσαι; Τέλος να σημειώσουμε ότι αν σταθεί κάποιος στον δρόμο που λίγα μέτρα μετά περνάει από την Βουλή, έχει κάτι ασυνήθιστες καμπύλες και όχι κλασική στροφή. Ας σταθούμε με όποιον θέλει μαζί με ποπ κορν ένα μεσημεράκι που δεν έχει πιει ο κόσμος, να δούμε αν θα υπάρξει ένας στους 20 οδηγούς που δεν θα πατήσει για τα καλά γραμμή λωρίδας -και βγάζω απέξω κινητάκηδες, μην είναι άδικο. Και εσείς τρομάρα σας κάθεστε και σχολιάζετε το όριο. Αυτό μας μάρανε.

Υγ
Προφανώς η ατάκα σου ήρθε από την αναφερόμενη συχνά πρόταση ότι τον ΚΟΚ τον έχουνε φτιάξει ατομα που δεν οδηγούν (δεν έχω ιδέα αν ισχύει). Το να εντοπίζεις ότι στην πράξη το αλαεμ αντί για φλας σε ακινητοποίηση για παρκάρισμα, αν και αντίθετο από τον ΚΟΚ, θα οδηγήσει σε λιγότερα στουκαρισματα (δεν έχω ιδέα πάλι, παράδειγμα θέτω) από την εμπειρία σου, θα είχε μια βάση καλής πρόθεσης. Αντίθετα, εδώ το "έχεις οδηγήσει" είναι γελοιο. Θα ήταν λιγότερο γελοίο αν μας εξηγούσες ποιο το κοινωνικό όφελος βάσει της μεγάλης εμπειρίας σου ως οδηγαρα εαν αλλάξει το όριο. Θα βγάζουν περισσότερα τα ποταδικα; Θα το σέβεται ο κόσμος γιατί τώρα οδηγάμε στουπί επειδή έχουν θεωρητική διαφωνία για το όριο; Σοβαρεψου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδροπαραδίνομαι την 24 Οκτ 2024, 00:33, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 00:08

hellegennes έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:55
SeaHawk έγραψε:
Εγω παλι θεωρω οτι την ωρα που καποιοι παραθετουν την προσωπικη τους εμπειρια για την οδηγηση υπο την επηρεια αλκοολ
Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική άποψη οποιουδήποτε για την επίδραση του αλκοόλ στην ικανότητα οδήγησης. Έχουμε στατιστικά στοιχεία και επιστήμη γι' αυτά τα πράγματα. Το τι λέει ο Μήτσος, η Κικίτσα και ο Πανούκος είναι παντελώς αδιάφορο.
Πως ακριβως επηρεαζει η καταναλωση αλκοολ την ικανοτητα οδηγησης;
Τι λεει η επιστημη;

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 24 Οκτ 2024, 00:15

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:08
hellegennes έγραψε:
23 Οκτ 2024, 23:55
SeaHawk έγραψε:
Τι λεει η επιστημη;
Επιβαρύνει πολύ την λειτουργία των αντανακλαστικών, μειώνει την αντιληπτική ικανότητα και αυξάνει τον χρόνο αντίδρασης. Σοβαρά το ρωτάς;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Οκτ 2024, 00:15

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:08
Τι λεει η επιστημη;
Πήγαινε σχολείο για να μάθεις ή διάβασε ένα βιβλίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 00:24

marabou έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:15

Επιβαρύνει πολύ την λειτουργία των αντανακλαστικών, μειώνει την αντιληπτική ικανότητα και αυξάνει τον χρόνο αντίδρασης. Σοβαρά το ρωτάς;
What are the physical effects of reaching BAC 0.08?
At a BAC of 0.08 percent, a person may experience severe impairment in the following:

Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time)
Judgment
Self-control
Reasoning
Memory
Concentration on the road or control of speed
Processing any information
https://www.medicinenet.com/how_many_dr ... rticle.htm

Εσυ εχεις βιωσει ποτε Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time) με ενα ποτηρι μπυρας;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 24 Οκτ 2024, 00:40

το λιγο κατα περιπτωση ατομου κανει την οδηγηση πιο ευκολη

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 24 Οκτ 2024, 00:43

SeaHawk έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:24
marabou έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:15

What are the physical effects of reaching BAC 0.08?
At a BAC of 0.08 percent, a person may experience severe impairment in the following:

Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time)
Judgment
Self-control
Reasoning
Memory
Concentration on the road or control of speed
Processing any information
https://www.medicinenet.com/how_many_dr ... rticle.htm

Εσυ εχεις βιωσει ποτε Muscle coordination (affecting speech, balance, vision, hearing, and reaction time) με ενα ποτηρι μπυρας;
Με 4-5 ποτα σε 2 ωρες εισαι στα 0.08 BAC παντως οχι με 1
As a general guideline, it's estimated that: For men of average size and weight, consuming 4 to 5 standard drinks over two hours can result in a 0.08 limit. For women of average size and weight, consuming 3 to 4 standard drinks over two hours can also result in a 0.08 limit.

https://www.kruselaw.ca/blog/how-many-d ... 08%20limit.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 24 Οκτ 2024, 00:48

nemo έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:40
το λιγο κατα περιπτωση ατομου κανει την οδηγηση πιο ευκολη
Ναι αλλα εδω διαβασαμε εναν που δεν οδηγει και μπορει και να μην πινει να ζηταει να γινει μηδενικο το οριο

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 24 Οκτ 2024, 00:49

Η φάση είναι ανάλογα με το άτομο, ξέρω μία που πίνει μισό ποτήρι κρασί και ντραλίζεται

(εικάζω ότι είναι ψυχολογικό)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών