Να σε πάω μια βόλτα;
Λαδώσατε για να πάρετε δίπλωμα οδήγησης;
Re: Λαδώσατε για να πάρετε δίπλωμα οδήγησης;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αμέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ειδικά για σενα εχω δυο ερωτήσεις: Τι εκανες και έχασες δίπλωμα απο ποντους και β) έπεσε μετά σεξακι με την ερεθισμένη εξεταστρια;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 14:11Μου προταθηκε να λαδωσω οταν πρωτοεβγαλα διπλωμα αλλα δεν το εκανα
Μετα απο χρονια οταν ξαναεδωσα εξετασεις γιατι εμου ειχε αφαιρεθει το διπλωμα απο ποντους σχεδον πηγαν να μου επιβαλλουν το λαδωμα λεγοντας μου ορθα κοφτα οτι σε τετεοιες περιπτωσεις δεν περνας ουτε με σφαιρες.Αρνηθηκα.
Ετυχε μως και ηταν εξεταστρια καποια υποδιευθυντρια στο συγκοινωνιων με την οποια ειχα μαλωσει δυο φορες γα το θεμα αφαιρεσης του διπλωματος
Μπηκα μες το αυτοκινητο την κοιταξα απο τον καθρεφτη της ειπα"Με θυμασαι;" και περασα
Οχι δεν λαδωσα αλλα ξερω ενα κόλπο για να διευκολυνθειτε όσοι δίνετε (τιποτα παράνομο ή κακοβουλο ή ανήθικο) αλλα το αποκαλύπτω μονο σε μεγάλες συμπάθειες πχ ναιδα
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
καλό παιδί ήταν ο λόλεκ, εγώ θα τον θυμάμαι.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Για τα διπλώματα ξεκίνησε το νήμα, american bar το κάνατε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 23 Φεβ 2019, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ισχυει, μονο στην αρχη υπαρχει αυτο που λεμε αγωνια, μετα αισθανεσαι πολυ ομορφα οσο χανεις τις αισθησεις σου. ετσι εχουν πει ολοι οσοι ξαναγυρισαν απο κατι τετοιο
παιδιά ξέρει κανείς κανέναν εξεταστή που να μην λαδωνόταν, να ήταν αδιάφθορος;
εχεις δικιο, η ακοη ειναι η τελευταια αισθηση που χανεταιenaon έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 14:40θα ουρλιζει μέσα στο τύμπανο σου η νάιδα, ξέχνα την γαληνή κλπ και δεν θα ξαναγυρίσεις.
Πολύ ωραία αλλά γιατί ανέβασες βίνδεο μόνο με μηχανάκια; Μόνο αυτοί πληρώνουν;brb και tyt έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 13:35Με βέσπα έδωσα κι εγώ και κόπηκα. Αυτό με τους εξεταστές το έπαθα με το δίπλωμα για αμάξι. Ήθελαν να κόψουν όσους δεν λάδωσαν αλλά τα έκανα όλα σωστά και δεν μπόρεσαν να με κόψουν. Ο ένας ήταν γυναίκα και ακόμα θυμάμαι τα ξυνισμένα μούτρα της όταν είπε ότι πέρασα. Ενώ έκανα τα παρκαρίσματα, την οπισθοπορεία κλπ. είδαν ένα stop μπροστά και μου είπαν να συνεχίσω ελπίζοντας να κάνω κάτι για να με κόψουν.
Για το Γ' επαγγελματικό ήταν πολύ πιο εύκολα. Ο εξεταστής δεν ήταν απαιτητικός αλλά κατάλαβε ότι ήξερα να οδηγώ και όλα πήγαν καλά.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
08 Απρ 2025, 02:29
-