Λαδώσατε για να πάρετε δίπλωμα οδήγησης;
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Λαδώσατε για να πάρετε δίπλωμα οδήγησης;
Δεν ξέρω αν παραβιάζει κανέναν κανόνα για τα προσωπικά δεδομένα. Τζερτζελές να γίνεται.
Εγώ ΔΕΝ λάδωσα για κανένα. Έχω μηχανής, ερασιτεχνικό αυτοκινήτου, Β' και Γ' επαγγελματικό. Μία φορά κόπηκα για το δίπλωμα της μηχανής, ξαναέδωσα και πέρασα. Τα υπόλοιπα με την πρώτη.
Εγώ ΔΕΝ λάδωσα για κανένα. Έχω μηχανής, ερασιτεχνικό αυτοκινήτου, Β' και Γ' επαγγελματικό. Μία φορά κόπηκα για το δίπλωμα της μηχανής, ξαναέδωσα και πέρασα. Τα υπόλοιπα με την πρώτη.
Re: Λαδώσατε για να πάρετε δίπλωμα οδήγησης;
Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα και ο εξεταστής είχε φάει τα λυσακά του γιατί δεν έκανα κανένα λάθος. Η πλάκα είναι ότι όλοι έδιναν για ανεξάρτητα κυβικά με βέσπες 200άρες και εγώ με ένα gpz600. 

the end
Όχι, ούτε ζητήθηκε να πληρώσω. 
Ξέρω όμως περίπτωση που πήγε το δίπλωμα στο σπίτι, χωρίς καθόλου εξετάσεις

Ξέρω όμως περίπτωση που πήγε το δίπλωμα στο σπίτι, χωρίς καθόλου εξετάσεις

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Otto Weininger
Συμπεριλαμβανόταν στην τιμή όταν πήγα στη σχολή. Έτσι μου είπαν.
Ρώτησα στη σχολή τι λεφτά θέλουν, μου είπαν "τοσα" με όλα μέσα.
Ρώτησα στη σχολή τι λεφτά θέλουν, μου είπαν "τοσα" με όλα μέσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ποιό λάδωμα ρε φίλε;;;
ετσι κ μπει ο φαδερ στο αμαξι περνάω ΚΑΘΕ φορά εξετάσεις . (και κάθε φορά τσακωνόμαστε μεταξ μας και ΠΟΤΕ με τους υπολοιπους μλκες οδηγους
)
ετσι κ μπει ο φαδερ στο αμαξι περνάω ΚΑΘΕ φορά εξετάσεις . (και κάθε φορά τσακωνόμαστε μεταξ μας και ΠΟΤΕ με τους υπολοιπους μλκες οδηγους

~~¥~~
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Με βέσπα έδωσα κι εγώ και κόπηκα. Αυτό με τους εξεταστές το έπαθα με το δίπλωμα για αμάξι. Ήθελαν να κόψουν όσους δεν λάδωσαν αλλά τα έκανα όλα σωστά και δεν μπόρεσαν να με κόψουν. Ο ένας ήταν γυναίκα και ακόμα θυμάμαι τα ξυνισμένα μούτρα της όταν είπε ότι πέρασα. Ενώ έκανα τα παρκαρίσματα, την οπισθοπορεία κλπ. είδαν ένα stop μπροστά και μου είπαν να συνεχίσω ελπίζοντας να κάνω κάτι για να με κόψουν.
Για το Γ' επαγγελματικό ήταν πολύ πιο εύκολα. Ο εξεταστής δεν ήταν απαιτητικός αλλά κατάλαβε ότι ήξερα να οδηγώ και όλα πήγαν καλά.
Εννοείται
Αφού αν δε λαδωνα θα ξαναπήγαινα
Αφού αν δε λαδωνα θα ξαναπήγαινα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μου προταθηκε να λαδωσω οταν πρωτοεβγαλα διπλωμα αλλα δεν το εκανα
Μετα απο χρονια οταν ξαναεδωσα εξετασεις γιατι εμου ειχε αφαιρεθει το διπλωμα απο ποντους σχεδον πηγαν να μου επιβαλλουν το λαδωμα λεγοντας μου ορθα κοφτα οτι σε τετεοιες περιπτωσεις δεν περνας ουτε με σφαιρες.Αρνηθηκα.
Ετυχε μως και ηταν εξεταστρια καποια υποδιευθυντρια στο συγκοινωνιων με την οποια ειχα μαλωσει δυο φορες γα το θεμα αφαιρεσης του διπλωματος
Μπηκα μες το αυτοκινητο την κοιταξα απο τον καθρεφτη της ειπα"Με θυμασαι;" και περασα
Μετα απο χρονια οταν ξαναεδωσα εξετασεις γιατι εμου ειχε αφαιρεθει το διπλωμα απο ποντους σχεδον πηγαν να μου επιβαλλουν το λαδωμα λεγοντας μου ορθα κοφτα οτι σε τετεοιες περιπτωσεις δεν περνας ουτε με σφαιρες.Αρνηθηκα.
Ετυχε μως και ηταν εξεταστρια καποια υποδιευθυντρια στο συγκοινωνιων με την οποια ειχα μαλωσει δυο φορες γα το θεμα αφαιρεσης του διπλωματος
Μπηκα μες το αυτοκινητο την κοιταξα απο τον καθρεφτη της ειπα"Με θυμασαι;" και περασα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειδικά για εσένα η ερώτηση είναι αν λάδωσες με λάδι Ισπανίας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 14:11Μου προταθηκε να λαδωσω οταν πρωτοεβγαλα διπλωμα αλλα δεν το εκανα
Εγώ ήδη έφτασα στο σημείο που πλέον δεν κάνω πίσω αν και είχα οχλήσεις από παντού. Έχω αποφασίσει να μη βγάλω δίπλωμα ποτέ και δεν θα βγάλω.brb και tyt έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 13:16Δεν ξέρω αν παραβιάζει κανέναν κανόνα για τα προσωπικά δεδομένα. Τζερτζελές να γίνεται.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το είχα καημό να το πάρω χωρίς λάδωμα. Την πρώτη κόπηκα. Το πήρα με τη δεύτερη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
εγω νομίζω οτι εννοεί πως λάδωσε και την πρώτη αλλά την έκοψε. Φοβητσιάρης θα ήταν, απο αυτούς που θέλουν να ζήσουν για πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
08 Απρ 2025, 02:29
-