Kατακαημενε Ελον αντε τωρα να τα βαλεις με τα θηρια

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Re: Kατακαημενε Ελον αντε τωρα να τα βαλεις με τα θηρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 04 Μαρ 2019, 09:36

Ασέβαστος έγραψε:
04 Μαρ 2019, 09:11

θα δειξει.

υπαρχει πολυ πετρελαιο στον πλανητη, και δυσκολα θα μεινει ανεκμεταλλευτο. πιστευω οτι θα δουμε τις τιμες του να κατεβαινει απιστευτα, και το ιδιο θα συμβει με τα συμβατικα αυτοκινητα.

ισως να μην παραγονται καινουρια, αν δεν συμφερει να πουληθουν σε ανταγωνιστικες με τα ηλεκτρικα τιμες, αλλα θα ειναι η παιδικη χαρα του βενζινοαιματου, για καμμια 20ετια η οσο μπορουν να συντηρηθουν τα υπαρχοντα. τσαμπα αυτοκινητα, και τσαμπα καυσιμο.
Η εποχή του χαλκού δεν τελείωσε επειδή στέρεψε ο χαλκός. Ευχαριστούμε τα ορυκτά καύσιμα για τις υπηρεσίες τους, μπορούν να συνεχίσουν να είναι κοντά μας για εντριβες, πλυσεις ποδιών, απολυμανσεις κοριών κλπ

Δεν χρειάζονται όμως οι "θρυλικες" αυτ/χανιες να ανησυχούν. Υπάρχει ο ΓΓ και ο stergiosbik να αγοράζουν καθώς και άλλοι "νοσταλγοί", βεβαια θα συναντούν κάνα roadster ή κάνα ariel p40 στο φανάρι που θα βγάζουν τα 0-160 σε 3 sec και θα κοιτούν αλλού. Εγώ σκέφτομαι ήδη από τώρα το χουρχουρητο των επαγωγικων και αυτονανουρηδονιζομαι.

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 04 Μαρ 2019, 10:02

Φέρ'τ' αγροτικό ρεεεεεε

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Μαρ 2019, 10:03

Τί ρουβίτσες είσαστε ρε εδώ μέσα; Του στέλνετε και φορεμένα κυλοτάκια ταχυδρομικως;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Μαρ 2019, 10:04

Last Veteran έγραψε:
04 Μαρ 2019, 00:17
Ερμής έγραψε:
03 Μαρ 2019, 12:01

Όταν οι μεγάλοι παίχτες ρίξουν το πρώτο πράγμα στην Αγορά, θα έχουν λύσει ταυτόχρονα το θέμα της μικρής αυτονομίας
Αν κάποιος λύσει το πρόβλημα της μικρής αυτονομίας θα είναι η Τεσλα. Οι "μεγάλοι παιχτες" έχουν μείνει πολύ πίσω. Όταν οι "μεγάλοι" θα αποφασίσουν να μπουν στην αγορά, η Τεσλα θα έχει supercapacitors στα αυτοκίνητα της, οι οποιοι θα γεμίζουν σε 7 δευτερόλεπτα.
Το ξαναλέω, η Τεσλα έχει δικές της μπαταρίες, αυτή κάνει κουμάντο στην ηλεκτροκινηση και όχι το ανάποδο. Όπως κάποιος προείπε, οι Κινέζοι είναι ο αντίπαλος της Τεσλα και όχι η μερσεντες, vw κλπ.

Αδυνατείς Ερμή να καταλάβεις ότι το να φτιάχνεις εσύ τη βασική πλατφόρμα ενός ηλ. αυτοκινήτου (τη μπαταρία δλδ) είναι σαν να έχεις εστιατόριο με κρέατα λαχανικά παραγωγής σου και ο δίπλα να αγοράζει από τροφοδοσίες. Εσύ θα μπορείς να παίξεις με τις τιμές ενώ ο άλλος όχι.

Model Y του χρόνου, νέο roadster και οσονούπω και αγροτικό. Μόλις βγάλει το αγροτικό η Τεσλα, τότε θα αρχίσουν τα κατουρα των ανταγωνιστών να τρέχουν.
Δεν ειμαι μέσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες να ξέρω τι παίζει στην πραγματικότητα αλλά δε ξέρω, θεωρώ πολύ απίθανο οι μεγάλοι παίχτες να έχουν μείνει τόσο πίσω. Θα δείξει, άλλωστε είμαστε κοντά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 04 Μαρ 2019, 10:23

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 02:35
Οργισμένος έγραψε:
03 Μαρ 2019, 10:50
Enτω μεταξτυ ο Ιλον εχει χτισει απλησιαστο μπραντ νεημ στο χωρο οπου ειναι αδιαφιλονικητος ηγετης. Οταν ο Ιλον θα φτιαχνει ηλεκτροκινητα των 500χλμ και των 20κ€ οι «μεγαλοι» θα τρεχουν και δεν θα φτανουν....

Ο χωρος ειναι ο χωρος του αυτοκινητου
Brand name ειναι η VW η MERCEDES η ΤΟΥΟΤΑ κτλ κτλ οχι ο Ελον με τα 2 μοδελα
Αυτα τα ειπαν πολλοι πολλοι αλλοι....
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Μαρ 2019, 10:33

Last Veteran έγραψε:
04 Μαρ 2019, 10:02
Φέρ'τ' αγροτικό ρεεεεεε

Εικόνα

ρε τι παιζει; μας πουλανε παπα οι ηλεκτροκινητοι; ειδα περιπου μεχρι το πρωτο λεπτο και Εικόνα

750 αλογατα, και ροπη να δεσεις τον πλανητη και να του αλλαξεις τροχια.

μαλακες ελεος. βγαλτε πρωτα κατι στην παραγωγη, και μιλατε μετα. θα δω και το υπολοιπο, και ελπιζω να μη λεει καμμια τιμη κοντα στα 50κ$ γιατι θα αρχισω να ψαχνομαι για βιζα αμερικης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Μαρ 2019, 10:35

Ερμής έγραψε:
04 Μαρ 2019, 10:04
Last Veteran έγραψε:
04 Μαρ 2019, 00:17
Ερμής έγραψε:

Όταν οι μεγάλοι παίχτες ρίξουν το πρώτο πράγμα στην Αγορά, θα έχουν λύσει ταυτόχρονα το θέμα της μικρής αυτονομίας
Αν κάποιος λύσει το πρόβλημα της μικρής αυτονομίας θα είναι η Τεσλα. Οι "μεγάλοι παιχτες" έχουν μείνει πολύ πίσω. Όταν οι "μεγάλοι" θα αποφασίσουν να μπουν στην αγορά, η Τεσλα θα έχει supercapacitors στα αυτοκίνητα της, οι οποιοι θα γεμίζουν σε 7 δευτερόλεπτα.
Το ξαναλέω, η Τεσλα έχει δικές της μπαταρίες, αυτή κάνει κουμάντο στην ηλεκτροκινηση και όχι το ανάποδο. Όπως κάποιος προείπε, οι Κινέζοι είναι ο αντίπαλος της Τεσλα και όχι η μερσεντες, vw κλπ.

Αδυνατείς Ερμή να καταλάβεις ότι το να φτιάχνεις εσύ τη βασική πλατφόρμα ενός ηλ. αυτοκινήτου (τη μπαταρία δλδ) είναι σαν να έχεις εστιατόριο με κρέατα λαχανικά παραγωγής σου και ο δίπλα να αγοράζει από τροφοδοσίες. Εσύ θα μπορείς να παίξεις με τις τιμές ενώ ο άλλος όχι.

Model Y του χρόνου, νέο roadster και οσονούπω και αγροτικό. Μόλις βγάλει το αγροτικό η Τεσλα, τότε θα αρχίσουν τα κατουρα των ανταγωνιστών να τρέχουν.
Δεν ειμαι μέσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες να ξέρω τι παίζει στην πραγματικότητα αλλά δε ξέρω, θεωρώ πολύ απίθανο οι μεγάλοι παίχτες να έχουν μείνει τόσο πίσω. Θα δείξει, άλλωστε είμαστε κοντά.
Ναι ρε αυτό σε λέμε, αυτοί, οι ίδιοι οι μεγάλοι, το θεωρούν πιθανό :D και επίσης οι μεγάλοι μεγάλοι (στην ηλεκτροκίνηση ακα μπαταρίες κτρ) οι κανονικοί οι ανταγωνιστές είναι κυρίως στην Κίνα, μπιγουάηντι κτλ.

Επίσης μιας που κανείς δεν το έχει αναφέρει ακόμη μεγάλοι παίχτες που βγάζουνε ήδη πράματα που μπορείς να αγοράσεις από σήμερα είναι η κια και η χιουντάη [δεν είναι Κινέζοι (ακριβώς) :D] , η χιουντάη έχει κάνει ήδη και μεγάλα λαοφορεία που καίνε υδρογόνο για να φορτίζουν οι μπαταρίες πολύ μπροστά δλδ τι μπεμβέ και μαλακίες.
:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 04 Μαρ 2019, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 04 Μαρ 2019, 10:38

Ερμής έγραψε:
εν ειμαι μέσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες να ξέρω τι παίζει στην πραγματικότητα αλλά δε ξέρω, θεωρώ πολύ απίθανο οι μεγάλοι παίχτες να έχουν μείνει τόσο πίσω. Θα δείξει, άλλωστε είμαστε κοντά.
Δεν είμαι και γω κάνας σύμβουλος αλλά βλέπω "τεράστια" ζήτηση (σε αναλογικά πάντα επίπεδα, μην ξεχνάμε ότι ένα ηλεκτρικό της προκοπής κάνει 50κ) βλέπω την μια εταιρία πίσω απ' την άλλη να ανακοινώνουν ηλ. (μέχρι και η bentley). Βλέπω ceo να παραδέχονται ότι η Τεσλα τους ξάφνιασε και ότι υπερέχει τεχνολογικά.

Το πρόβλημα των μεγάλων παικτών είναι ότι δεν είναι τέχνη του Ηφαίστου η παραγωγή ηλ μοτερ όπως είναι μια ΜΕΚ (ή όποια έχει 140 χρόνια τεχνολογική πρόοδο και δεκάδες χιλιάδες πατέντες) και ότι δεν χρειάζεται η τεράστια υποδομή ανταλλακτικων/σέρβις στην οποία οι μεγάλοι είναι μανούλες. Πρέπει πλέον να ξεχωρίσουν την ηρα απ' το στάρι γιατί "δεν βγαίνει" να παίξουν μπάλα και στα δύο ταμπλο μακροπροθεσμα.

Διαολε, ούτε και γω ξέρω πόσες φορές έχω πετύχει σε φόρουμ φώτο που ανεβάζουν από τα ηλ αυτό. τους με οξειδωμενα δισκόφρενα από την αχρηστία. Ούτε τακάκια δεν θα χρειαστεις να αλλάξεις ποτέ.
Regen ftw.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 04 Μαρ 2019, 10:39

Πρεπει να κανουμε καποιο συλλογο που θα διεκδικει για την Ελλαδα κερδη δις επειδη χρησιμοποιηθηκε το ονομα του Νικολαου Θεσσαλου κατα κοσμοςν Nikola Tesla αυτου του ιδυοφυους Ελ επιστομονος
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Μαρ 2019, 10:40

Ρε αλήτη Μαυροβασίλη, αφου εδώ είσαι, σε βλέπω, γιατί δε λες δυο λόγια σχετικά;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 04 Μαρ 2019, 10:40

:smt005::smt005::smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 04 Μαρ 2019, 10:42

πρέπει να μπαίνω αβαβα γμτ :lol:

εδώ μιλάνε οι γνώστες, τουμπεκιάζω και διαβάζω να μάθω μπαλίτσα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Μαρ 2019, 10:47

https://www.bollingermotors.com

μα ποσο καταπληκτικα κακασχημο;

θελω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 04 Μαρ 2019, 10:48

Οι σαμπανιες έβγαλαν και κάρο;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 04 Μαρ 2019, 10:49

Μαυροβασίλης έγραψε:
04 Μαρ 2019, 10:42
πρέπει να μπαίνω αβαβα γμτ :lol:

εδώ μιλάνε οι γνώστες, τουμπεκιάζω και διαβάζω να μάθω μπαλίτσα
send , while laying on my elon musk pillows
Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών