Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 15 Φεβ 2023, 11:01

Εγώ όντως θέλω να είμαι δίκαιος με τον πωλητή. Στη BMW δουλεύει και επειδή όλοι κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους και ζούμε στην ίδια κοινωνία ξέρουμε καλά ποιοι κατά κανόνα οδηγούν προπέλα όπως και γιατί οδηγούν προπέλα. Προφανώς θα σου πει ο πωλητής "χμφμπφ πεζω λολ" γιατί έτσι ακριβώς είναι ο μέσος οδηγός προπέλας. Προφανώς και θα σε δαγκώσει (όπως και καθε επαγγελματίας σχεδον, όπου πας) γιατί όπου πας με προπέλα (εντάξει δε λέμε να έχεις καμιά 316 κόμπακτ του 1999) όλοι θα είναι σε φάση "ωωωωπ, καλώς τα αρχιδια μας τα δύο, καλώς τον άπλα μας". Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πριμιουμ, έστω και σειρά 1, τότε και ο ηλεκτρολόγος που θα έρθει σπίτι να σου αλλάξει λάμπα θα στη χρεώσει πριμιουμ :g030:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 11:14

Εκεί τείνω και εγώ, πως όταν έχεις να κάνεις με μπεμβεδάκηδες και μινάκηδες, πρέπει να συμπεριφερθείς όπως περιπου αυτοί.
Πρέπει να σας πω ιστορία στην ίδια αντιπροσωπεία πριν κάποια χρόνια με πωλητή μινι :smt005: ***

H πλάκα θα είναι να πας στην μερς, να τους πεις για ρενό και να σου πουν "ποια ρενο τώρα, ελεος"

ΠΕΛ. Καλησπέρα σας, για ένα μινι μεταχειρισμένο ενδιαφερόμαστε
ΠΩΛ. Καλησπέρα σας, υπάρχουν κάποια λίγα μεταχειρισμένα αλλά πιστέψτε με δε σας συμφέρει, ίσως να δούμε κάτι σε καινούργιο
ΠΕΛ. Ναι ας δούμε αν υπάρχει κάτι σε παρόμοιες τιμές
ΠΩΛ. Φυσικά, καλύτερα κιόλας, άλλη αίσθηση το καινούργιο
ΠΕΛ. Ναι δείξτε μας τι έχετε
ΠΩΛ. Τι μπάτζετ έχουμε; (μέχρι εδώ καλά μέχρι που αρχίζει ο πελάτης να επεξεργάζεται την ευφυΐα του πωλητή)
ΠΕΛ. Περίπου 60Κ ευρώ
ΠΩΛ. Α τέλεια, τότε θα βρούμε σίγουρα κάτι στα μέτρα σας.
αφου τέλοσπάντων βάζουν κάτι έξτρα κάτι κόλπα κάτι ιστορίες
ΠΩΛ. Έτσι όπως το φτιάξαμε μας βγαίνει λίγο παραπάνω στις 72Κ, θέλετε να αφαιρέσουμε κάτι ή όχι
ΠΕΛ. Όχι βέβαια, τι ειναι 12Κ πάνω απο το Μπάτζετ
ΠΩΛ. Πάντως να ξέρετε έχετε φτιάξει το απόλυτο Μινι, τέτοιο θα είναι πολύ σπάνιο στο δρόμο, έχετε γούστο.
ΠΕΛ. Ευχαριστώ πολύ
ΠΩΛ. Παρακαλώ καλέστε με για να το τακτοποιήσουμε και να μπει σε σειρά παραγγελίας.

Είσαι τώρα πωλητής σε πολύ κεντρική αντιπροσωπεία, σου έρχεται ο άλλος για μεταχειρισμένο μίνι (δλδ περίπου 15-20Κ πολύ βαριά), σου λέει πως έχει μπάτζετ 60Κ και δεν υποψιάζεσαι τίποτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Φεβ 2023, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 15 Φεβ 2023, 11:31

Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 10:39
Chilloutbuddy έγραψε:
15 Φεβ 2023, 09:06
Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 08:59
παρολο που ειμαι εμπορος, δεν τοχω με τις πωλησεις. αν με εβαζες σε αυτη τη θεση θα ηξερα να πω μονο για τα χαρακτηριστικα του προιοντος, χωρις καθολου σαλτσες και μαλακιες, και προφανως δεν θα πουλουσα ουτε ενα.
Κι όμως αυτοί είναι οι πιό επιτυχημένοι πωλητές, και θα ήσουνα πολύ καλός. Όταν πουλάς αυτοκίνητα ναι υπάρχουν ένα σωρό μαλάκες πελάτες και μπορείς να κάνεις διάφορα, αλλά όταν πουλάς σοβαρά πράματα μιλάς με procurement managers και εκεί δεν έχει μαλακίες. Εκτιμάται ιδιαίτερα η γνώση και η ειλικρίνεια δε συζητιέται καν γιατί θεωρείται δεδομένη. Η πώληση εκεί είναι αν μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, οι οποίες είναι συχνά περίπλοκες, και ταυτόχρονα να καταλάβεις τι μπορείς να προσφέρεις ως προϊόν, το οποίο επίσης μπορεί να είναι περίπλοκο, και να ταιριάξεις τα δύο. Γνώση, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια, και κατανόηση μαθηματικών μοντέλων, αυτοί οι πωλητές πάνε μπροστά και συνήθως καταλήγουν Γενικοί Διευθυντές.
Πιστεύω τα ίδια ισχύουν είτε πουλας αεροπλάνα είτε πορτοκάλια.
Καθόλου. Αλλο να πουλάς commodity, άλλο να πουλάς μοναδικό προϊόν. Αλλο να πουλάς στην λιανική, άλλο να πουλάς σε μεγάλες εταιρείες, άλλο να πουλάς στο Δημόσιο. Οταν πουλάς commodity (π.χ. μέταλλο αλουμίνιο) τα χέρια σου είναι δεμένο ως προς την τιμή. Το κυριότερο καθήκον του καλού εμπορικού διευθυντή εκεί, είναι να τρέχει οικονομετρικά μοντέλα γιά να προβλέπει την ζήτηση και τις τιμές διεθνώς, ώστε να προγραμματίζονται σωστά παραγωγή και στοκ. Τα πορτοκάλια δεν είναι commodity αλλά είναι κοντά. Μπορείς να παραμυθιάσεις λίγο όσον αφορά την γεύση και την όψη, αλλά γενικά ισχύει πως υπάρχουν κι'αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Επίσης, δεν μπορείς να προγραμματίσεις την παραγωγή και δεν μπορείς να κρατάς στοκ. Αν πουλάς αυτοκίνητα σε καταναλωτές, το παραμύθιασμα πάει σύννεφο. Ομως κι'εκεί πρέπει να έχεις το μυαλό στον ανταγωνισμό και πρέπει να ξέρεις το προϊόν στην εντέλεια. Αν πουλάς αεροπλάνα, οι παράγοντες που λαμβάνονται υπ'όψη είναι εντελώς άλλοι, κ.λ.π.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 15 Φεβ 2023, 11:39

EKPLIKTIKOS έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:01
Εγώ όντως θέλω να είμαι δίκαιος με τον πωλητή. Στη BMW δουλεύει και επειδή όλοι κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους και ζούμε στην ίδια κοινωνία ξέρουμε καλά ποιοι κατά κανόνα οδηγούν προπέλα όπως και γιατί οδηγούν προπέλα. Προφανώς θα σου πει ο πωλητής "χμφμπφ πεζω λολ" γιατί έτσι ακριβώς είναι ο μέσος οδηγός προπέλας. Προφανώς και θα σε δαγκώσει (όπως και καθε επαγγελματίας σχεδον, όπου πας) γιατί όπου πας με προπέλα (εντάξει δε λέμε να έχεις καμιά 316 κόμπακτ του 1999) όλοι θα είναι σε φάση "ωωωωπ, καλώς τα αρχιδια μας τα δύο, καλώς τον άπλα μας". Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πριμιουμ, έστω και σειρά 1, τότε και ο ηλεκτρολόγος που θα έρθει σπίτι να σου αλλάξει λάμπα θα στη χρεώσει πριμιουμ :g030:
Δηλαδη το να αγορσεις bmw γιατι ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του δεν παίζει;

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 15 Φεβ 2023, 11:41

Είχα διαβάσει ένα άρθρο για το μάρκετινγκ που έλεγε ότι βασικά υπάρχουν δύο είδη θετικού συναισθήματος, το "λογικό συναίσθημα" και το emotional συναίσθημα (συγχωρείστε μου ότι δε θυμάμαι τους τεχνικούς όρους καθώς δεν είμαι του κλάδου). Βασικά έλεγε με λίγα λόγια ότι για την επιτυχία στην πώληση πρέπει να στοχεύεις στο δεύτερο. Δηλαδή να θεωρήσεις ότι βασικά οι άνθρωποι δεν είναι τόσο motivated με βάση τη λογική αλλά σκέφτονται λίγο πολύ με την πουτσα τους. Πχ ένα λογικό συναίσθημα έλεγε ότι είναι κάτι τύπου "αυτό το μολύβι γράφει καλα" ενώ το emotional "το μολύβι είναι γαμάτο!11111ενα"

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 15 Φεβ 2023, 11:43

EKPLIKTIKOS έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:41
Είχα διαβάσει ένα άρθρο για το μάρκετινγκ που έλεγε ότι βασικά υπάρχουν δύο είδη θετικού συναισθήματος, το "λογικό συναίσθημα" και το emotional συναίσθημα (συγχωρείστε μου ότι δε θυμάμαι τους τεχνικούς όρους καθώς δεν είμαι του κλάδου). Βασικά έλεγε με λίγα λόγια ότι για την επιτυχία στην πώληση πρέπει να στοχεύεις στο δεύτερο. Δηλαδή να θεωρήσεις ότι βασικά οι άνθρωποι δεν είναι τόσο motivated με βάση τη λογική αλλά σκέφτονται λίγο πολύ με την πουτσα τους. Πχ ένα λογικό συναίσθημα έλεγε ότι είναι κάτι τύπου "αυτό το μολύβι γράφει καλα" ενώ το emotional "το μολύβι είναι γαμάτο!11111ενα"
Τύπου, iPhone και Samsung galaxy.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Φεβ 2023, 11:45

Εικόνα
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 15 Φεβ 2023, 11:49

talaipwros έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:39
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Δηλαδη το να αγορσεις bmw γιατι ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του δεν παίζει;
Όλα παίζουν. Αλλά μιλάμε για τον κανονα: γιατί αγοράζει ο μέσος κάτοχος προπέλας bmw και όχι γιατι αγορασε ο ταλ ή ο εκπληκτικός bmw. Μιλάμε εξάλλου για premium κατηγορία οπότε δεν είναι ένα καθαρά χρηστικό θέμα. Δε διαλέγεις τοστιέρα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 11:56

talaipwros έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Παίζει και αυτό.
Αυτο που μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ειναι πως και να είσαι έτοιμος να μεταφέρεις τα λεφτά, έτσι πως στα λέει ο πωλητής να φύγεις και θα πας αλλού. Δηλαδή υπάρχει πραγματικά κόσμος που θα τον τουμπάρει ένας τέτοιος πωλητής; Αν υπάρχει τότε ανήκει στην κατηγορία που ειπε ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ παραπάνω. Δεν εξηγείται αλλιώς.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 15 Φεβ 2023, 11:57

Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:56
talaipwros έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Παίζει και αυτό.
Αυτο που μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ειναι πως και να είσαι έτοιμος να μεταφέρεις τα λεφτά, έτσι πως στα λέει ο πωλητής να φύγεις και θα πας αλλού. Δηλαδή υπάρχει πραγματικά κόσμος που θα τον τουμπάρει ένας τέτοιος πωλητής; Αν υπάρχει τότε ανήκει στην κατηγορία που ειπε ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ παραπάνω. Δεν εξηγείται αλλιώς.
ο πωλητης ειναι ηλιθιος, αλλο αυτο

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 12:17

Προφανώς όμως για να μένει σε αυτή τη δουλειά (μαλιστα μου ειπε πως εχει 6500 πελάτες) τότε ή ο μέσος μπεμβεδάκιας τρώει παπά αμάσητο, ή που ο Σπανος πληρώνει ψύχουλα και είναι ο μόνος που κάθεται, πράγμα που δειχνει πως η αντιπροσωπεία ειναι γτπκ και το αποτέλεσμα ειναι πάλι πως ο μέσος πελάτης τρώει αμάσητο το βλίτο.
Ποιος ο λόγος άλλωστε να αραδιάσει τόσες πίπες όταν απλά θα μπορούσε να πει πως αυτοί είναι οι όροι αγοράς νέου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 15 Φεβ 2023, 12:25

Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 08:38
enterprise-psi έγραψε:
14 Φεβ 2023, 20:41
EKPLIKTIKOS έγραψε:
14 Φεβ 2023, 20:34

Στ αρχιδια τους οι γιαμαπα αλλά πήγαινε να ρωτήσεις αν έχουν ετοιμοπαραδοτο το nmax να δω κατι
Να πάω εγώ στην γιαμαχα να ρωτήσω για σκούτερ 😱

:lol:
α ρε μονη, ειναι που χαθηκε το παλιο, να σου εβρισκα τωρα τις συζητησεις που υποστηριζες τα σφουχτερ... :003:
Μια χαρά είναι ρε , για μένα δεν κάνουν :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Φεβ 2023, 12:39

Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:14
Εκεί τείνω και εγώ, πως όταν έχεις να κάνεις με μπεμβεδάκηδες και μινάκηδες, πρέπει να συμπεριφερθείς όπως περιπου αυτοί.
Πρέπει να σας πω ιστορία στην ίδια αντιπροσωπεία πριν κάποια χρόνια με πωλητή μινι :smt005: ***

H πλάκα θα είναι να πας στην μερς, να τους πεις για ρενό και να σου πουν "ποια ρενο τώρα, ελεος"

ΠΩΛ. Καλησπέρα σας, υπάρχουν κάποια λίγα μεταχειρισμένα αλλά πιστέψτε με δε σας συμφέρει, ίσως να δούμε κάτι σε καινούργιο
ΠΩΛ. Τι μπάτζετ έχουμε; (μέχρι εδώ καλά μέχρι που αρχίζει ο πελάτης να επεξεργάζεται την ευφυΐα του πωλητή)
ΠΕΛ. Περίπου 60Κ ευρώ
ΠΩΛ. Έτσι όπως το φτιάξαμε μας βγαίνει λίγο παραπάνω στις 72Κ, θέλετε να αφαιρέσουμε κάτι ή όχι
ΠΩΛ. Πάντως να ξέρετε έχετε φτιάξει το απόλυτο Μινι, τέτοιο θα είναι πολύ σπάνιο στο δρόμο, έχετε γούστο.
ΠΕΛ. Ευχαριστώ πολύ
ΠΩΛ. Παρακαλώ καλέστε με για να το τακτοποιήσουμε και να μπει σε σειρά παραγγελίας.

Είσαι τώρα πωλητής σε πολύ κεντρική αντιπροσωπεία, σου έρχεται ο άλλος για μεταχειρισμένο μίνι (δλδ περίπου 15-20Κ πολύ βαριά), σου λέει πως έχει μπάτζετ 60Κ και δεν υποψιάζεσαι τίποτα;
μινι;

αληθεια, μινι;

με τι ανθρωπους συναναστρεφεσαι, χανω πασα ιδεα :003::003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 13:18

EKPLIKTIKOS έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:41
Δε λέω υπάρχουν σίγουρα πωλήσεις (ειδικά λιανικές) που είναι τεχνικές/μανιέρες και ψυχολογία, και υπάρχουν και "μπίζνες" που κλείνονται επειδή παίζεις γκολφ με κάποιον, όπως βλέπεις στις ταινίες. Αλλά πίσω από αυτά υπάρχει και ένας ολόκληρος κόσμος, το 90% θα έλεγα εγώ, στην ενέργεια, το νερό, τα λοτζίστικς, τις κατασκευές, την ανακύκλωση, τη βιομηχανία, τις τηλεπικοινωνίες, τα ορυχεία, τη ναυτιλία, βασικά οτιδήποτε έχει tenders και B2B, που η πώληση κερδίζεται με γνώση, data science και σκληρή δουλειά, τίποτα άλλο.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα: είναι μια μεγάλη εταιρία που φτιάχνει σπίτια, αυτά τα δυόροφα που είναι όλα ίδια και τα χτίζουν δέκα-δέκα. Στις οικοδομές ένα σεβαστό έξοδο είναι τα σκουπίδια γιατί έχουν κάτι τεράστιους κάδους που θέλουν άδειασμα κάθε τρεις και λίγο, θέλει να έρθει φορτηγό ειδικά για σένα, καμμιά φορά θέλει να έρθει μαζί και ειδικός γερανός γιατί πρέπει ο κάδος να πηδήξει φράχτη ή να ανέβει όροφο κλπ. Και είναι και απρόβλεπτο έξοδο γιατί οι εταιρίες ανακύκλωσης που τα μαζεύουν σε χρεώνουν με το βάρος, και όταν βάζεις μέσα τούβλα, τσιμέντα και τέτοια εκτοξεύεται το κόστος. Αυτοί λοιπόν θέλανε μια φιχ τιμή ανά σπίτι σε όλη τη χώρα. Δεν τους ένοιαζε τόσο να είναι η απολύτως φτηνότερη τιμή, όσο να είναι φιξ η τιμή για να μπορούν να κάνουν μπατζετ και να δώσουν τιμή στους πελάτες τους. Και δεν τους έδινε καμμία εταιρία ανακύκλωσης φιξ τιμή, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να μπεις μέσα αν δεν ξέρεις εκ των προτέρων ακριβώς τι θα σου κοστίσει, και δέχονταν μόνο να τους βγάλουν λογαριασμό εκ των υστέρων. Ε, πήρε πρωτοβουλία ένας πωλητής και έκατσε και έβγαλε μέσους όρους πόσο ζυγίζει κάθε κάδος του συγκεκριμένου πελάτη, πόσες φορές πρέπει να αδειάσει ανά οικοδομή, πόσες φορές χρειάζεται γερανός, από πόσο μακριά πρέπει να έρθει το φορτηγό ανά περιοχή, πόσοι δήμοι χρεώνουν νοίκι για να βάλεις κάδο στο πεζοδρόμιο, πόσα παίρνει ο οδηγός ανά περιοχή, πού δεν έχει φορτηγό και πρέπει να έρθει υπεργολάβος κλπ. Της πουτάνας από νούμερα, δυό βδομάδες ανακάτευε power queries μέχρι τα μεσάνυχτα, και τελικά τους έβγαλε τιμή φιξ για όλη τη χώρα, και ήταν τέτοια τιμή που τη δέχτηκε το αφεντικό του (αφού γαμήθηκε να του εξηγεί νούμερα). Και μετά έδειξε στον πελάτη τους υπολογισμούς του, και τους έδειξε κιόλας τι περιθώριο κέρδους βγάζει από αυτούς, ανοιχτά όλα στο τραπέζι, και τελικά κέρδισε το συμβόλαιο περίπου 8 εκ το χρόνο αν θυμάμαι καλά. Και από τότε αυτός ο πελάτης ακολουθεί αυτόν τον πωλητή σε όποια εταιρία και να πάει, είναι δικός του πελάτης, τέλος.

Εκεί η επιτυχία στην πώληση δεν είναι να πάρεις την πώληση, είναι να είναι πραγματικά ικανοποιημένος ο πελάτης. Και να είναι ικανοποιημένος και ένα χρόνο μετά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 13:27

Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 12:39
Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:14

ΠΕΛ. Περίπου 60Κ ευρώ
ΠΕΛ. Ευχαριστώ πολύ

μινι;

αληθεια, μινι;

με τι ανθρωπους συναναστρεφεσαι, χανω πασα ιδεα :003::003:
:roll::e040:

Πως σου φάνηκε ο πωλητής όμως, δε μου είπες. Σπίρτο αναμμένο;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”