Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 14 Φεβ 2023, 21:55

Cecily Anne έγραψε:
14 Φεβ 2023, 18:59
Δεν υπάρχει λέει αντιπροσωπεία που να δίνει κλειστές τιμές λέει. Να πείτε στο μαλάκα ότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να περιμένει ενάμιση χρόνο για αμάξι το οποίο θα διπλοπληρώσει κιόλας, εκτός αν έχει αμάξι ήδη και δεν ψάχνει για το κύριο μεταφορικό του μέσο. Να του κάνανε σκόντο, να πω να περιμένει. Όρνιο. Εμείς το πήραμε σε 1.5 μήνα μέσα με τιμή καταλόγου. Και το ακριβώς μικρότερο μοντέλο με 6 μήνες αναμονή, πάλι με τιμή καταλόγου το δίνανε.
Μολις είπα πως υπάρχει και είναι η πεζό μου άρχισε τα "εεεε η πεζό τώρα" :lol:
Το.θεμα είναι, ο Σπανός τους πληρώνει για να λένε τέτοιες πίπες ή που τελικά ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος που τρώει τέτοιο μουσαντο;
Ότι να θα πάει ο άλλος θα παραγγείλει αμάξι 60-70 χιλιάδων και μόλις του σκάσει κανενα δεκαρικο επιπλέον στο κεφάλι θα πει, κάρτα αγόρι μου, πάρε και μιάμιση χιλιάδα ακόμη να πιεις ένα καφέ με παξιμαδακι.
Πραγματικά πιστεύω πως είναι όπου σε πιάσουν, αν σε δουν βλάκα ψώνιο με λεφτά παίζει να σου τον χώσουν μέχρι τις αμυγδαλές στο τέλος γιατί έτσι.

Δισεκατομμύρια μα είχα δε παίζει να άφηνα εν λευκώ να μου χρεώσουν ότι θέλουν. Πιθανό σκέφτομαι εται γιατί δε τα έχω, τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 14 Φεβ 2023, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Φεβ 2023, 21:56

Ερμής έγραψε:
14 Φεβ 2023, 21:55
Cecily Anne έγραψε:
Δεν υπάρχει λέει αντιπροσωπεία που να δίνει κλειστές τιμές λέει. Να πείτε στο μαλάκα ότι δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να περιμένει ενάμιση χρόνο για αμάξι το οποίο θα διπλοπληρώσει κιόλας, εκτός αν έχει αμάξι ήδη και δεν ψάχνει για το κύριο μεταφορικό του μέσο. Να του κάνανε σκόντο, να πω να περιμένει. Όρνιο. Εμείς το πήραμε σε 1.5 μήνα μέσα με τιμή καταλόγου. Και το ακριβώς μικρότερο μοντέλο με 6 μήνες αναμονή, πάλι με τιμή καταλόγου το δίνανε.
Το.θεμα είναι, ο Σπανός τους πληρώνει για να λένε τέτοιες πίπες ή που τελικά ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος που τρώει τέτοιο μουσαντο;
Ότι να θα πάει ο άλλος θα παραγγείλει αμάξι 60-70 χιλιάδων και μόλις του σκάσει κανενα δεκαρικο επιπλέον στο κεφάλι θα πει, κάρτα αγόρι μου, πάρε και μιάμιση χιλιάδα ακόμη να πιεις ένα καφέ με παξιμαδακι.
Πραγματικά πιστεύω πως είναι όπου σε πιάσουν, αν σε δουν βλάκα ψώνιο με λεφτά παίζει να σου τον χώσουν μέχρι τις αμυγδαλές στο τέλος γιατί έτσι.
Γιατί πόσες έχεις δει να κυκλοφορούν τελευταία; Κάτι αρχαία μοντέλα βλέπω που έχουν ξωμείνει. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 14 Φεβ 2023, 21:59

Cecily Anne έγραψε:
14 Φεβ 2023, 21:56
Ερμής έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Γιατί πόσες έχεις δει να κυκλοφορούν τελευταία; Κάτι αρχαία μοντέλα βλέπω που έχουν ξωμείνει. :102:
Όσες βλέπω είναι ληζινγκ, λίγες έχω δει καινούργιες αλλά εντάξει ξέρουμε πως στην Ελλάδα υπάρχει αρκετός κόσμος.που ξεπλένει.

Και τα DS έμαθα πως δουλεύουν με κλειστές τιμές καταλόγου.

Ρε μλκς δεν υπάρχει άνθρωπος που βγάζει τίμια τα λεφτά του και θα δεχτεί να τέτοιο παπατζιλικι

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 07:30

Σου είπε όταν θα ξανάρθεις να φέρεις και τη γυναίκα σου και μία βαζελίνη; Αν δε σου είπε πάλι καλά να λες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Φεβ 2023, 08:38

enterprise-psi έγραψε:
14 Φεβ 2023, 20:41
EKPLIKTIKOS έγραψε:
14 Φεβ 2023, 20:34
enterprise-psi έγραψε:
14 Φεβ 2023, 19:35

Honda Yamaha , είναι εντελώς στα @@ τους, να εκεί είναι πάνε δεστα και άσε μας , όχι πολλά πολλά :smt005:

επίσης και αυτό που λέει ο
Orion :lol:
Στ αρχιδια τους οι γιαμαπα αλλά πήγαινε να ρωτήσεις αν έχουν ετοιμοπαραδοτο το nmax να δω κατι
Να πάω εγώ στην γιαμαχα να ρωτήσω για σκούτερ 😱

:lol:
α ρε μονη, ειναι που χαθηκε το παλιο, να σου εβρισκα τωρα τις συζητησεις που υποστηριζες τα σφουχτερ... :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Φεβ 2023, 08:40

Ερμής έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Δισεκατομμύρια μα είχα δε παίζει να άφηνα εν λευκώ να μου χρεώσουν ότι θέλουν. Πιθανό σκέφτομαι εται γιατί δε τα έχω, τι να πω.
απολυτο δικιο εχεις, φυσικα. μπες ομως και στα παπουτσια του πωλητη.

σκεψου οτι αυτη ειναι η δουλεια σου, να πουλησεις χωρις να εχεις, και χωρις να εχεις τιμη. δε φταις εσυ, ετσι ξηγιεται η μαμα bmw.

τι μαλακια μπορεις να πεις για να πουλησεις; πολυ δυσκολη η θεση σου.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 15 Φεβ 2023, 08:45

Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 08:40

Ε ναι, δεν είναι και κομμάτι γλυκισματος τύπου κεηκ για αυτόν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 15 Φεβ 2023, 08:54

Ασέβαστος έγραψε:

σκεψου οτι αυτη ειναι η δουλεια σου, να πουλησεις χωρις να εχεις, και χωρις να εχεις τιμη. δε φταις εσυ, ετσι ξηγιεται η μαμα bmw.

Δεν πάει εντελώς έτσι. Όλοι στις δουλειές μας κατά κάποιο τρόπο πωλητές είμαστε, και πρέπει να μιλήσουμε σε πελάτες ενώ γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως δεν έχουμε τις απαντήσεις που θα ήθελαν. Πάντα υπάρχει τρόπος να μην κοροϊδέψεις τον πελάτη, και σίγουρα να μην τον κάνεις να αισθάνεται μαλάκας ενώ τον κοροϊδεύεις. Ιν φακτ, αν κάνεις έστω το ένα από τα δύο, τον έχεις χάσει. Με δύο στα δύο, η κουβέντα είναι σαν αυτή που παρέθεσε ο Ερμής.

Εν προκειμένω, ο εν λόγω πωλητής θα μπορούσε να παραλείψει τις μαλακίες περί λαχτάρας, να μην παρουσιάζει την ανατίμηση μερικών χιλιάδων ως μερικά ευρώ που δίνεις για έναν καφέ, να μην μιλήσει υποτιμητικά για ανταγωνιστή και τα προϊόντα του, να μην προσθέσει ατάκα επί προσωπικού τύπου "τι μυαλά κουβαλάς". Αν ήταν λίγο πιο σοβαρός και εμφανιζόταν συγκαταβατικός ενημερώνοντας σωστά τον πελάτη, μπορεί και πάλι να μην έκλεινε την πώληση, αλλά τουλάχιστον δεν θα άφηνε τόσο άσχημη εντύπωση (και δεν θα αισθανόταν μαλάκας και ο ίδιος, αν και μάλλον η ενσυναίσθηση και η συνειδητότητα του δεν είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, γι' αυτό και τα σκάτωσε έτσι).
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Φεβ 2023, 08:59

Λεγεών έγραψε:
15 Φεβ 2023, 08:54
Ασέβαστος έγραψε:

Δεν πάει εντελώς έτσι. Όλοι στις δουλειές μας κατά κάποιο τρόπο πωλητές είμαστε, και πρέπει να μιλήσουμε σε πελάτες ενώ γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως δεν έχουμε τις απαντήσεις που θα ήθελαν. Πάντα υπάρχει τρόπος να μην κοροϊδέψεις τον πελάτη, και σίγουρα να μην τον κάνεις να αισθάνεται μαλάκας ενώ τον κοροϊδεύεις. Ιν φακτ, αν κάνεις έστω το ένα από τα δύο, τον έχεις χάσει. Με δύο στα δύο, η κουβέντα είναι σαν αυτή που παρέθεσε ο Ερμής.

Εν προκειμένω, ο εν λόγω πωλητής θα μπορούσε να παραλείψει τις μαλακίες περί λαχτάρας, να μην παρουσιάζει την ανατίμηση μερικών χιλιάδων ως μερικά ευρώ που δίνεις για έναν καφέ, να μην μιλήσει υποτιμητικά για ανταγωνιστή και τα προϊόντα του, να μην προσθέσει ατάκα επί προσωπικού τύπου "τι μυαλά κουβαλάς". Αν ήταν λίγο πιο σοβαρός και εμφανιζόταν συγκαταβατικός ενημερώνοντας σωστά τον πελάτη, μπορεί και πάλι να μην έκλεινε την πώληση, αλλά τουλάχιστον δεν θα άφηνε τόσο άσχημη εντύπωση (και δεν θα αισθανόταν μαλάκας και ο ίδιος, αν και μάλλον η ενσυναίσθηση και η συνειδητότητα του δεν είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, γι' αυτό και τα σκάτωσε έτσι).
παρολο που ειμαι εμπορος, δεν τοχω με τις πωλησεις. αν με εβαζες σε αυτη τη θεση θα ηξερα να πω μονο για τα χαρακτηριστικα του προιοντος, χωρις καθολου σαλτσες και μαλακιες, και προφανως δεν θα πουλουσα ουτε ενα.

αν αυτοι, με αυτον τον τροπο, πουλανε, εγω θα τους πω μπραβο. δεν θα αγορασω, γιατι δε θεωρω τον εαυτο μου μαλακα, αλλα θα τους πω μπραβο για την εξαιρετικη ικανοτητα τους να κοροιδευουν τους μαλακες.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 09:02

Δε ρίχνεις δίχτυα να βρεις μια 740 σε καλή κατάσταση και να πα να γαμηθούνε; Κι αν σε αγχώνει άσε ένα δεκάρικο στην άκρη μη σου βγάλει βλάβες.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 09:06

Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 08:59
παρολο που ειμαι εμπορος, δεν τοχω με τις πωλησεις. αν με εβαζες σε αυτη τη θεση θα ηξερα να πω μονο για τα χαρακτηριστικα του προιοντος, χωρις καθολου σαλτσες και μαλακιες, και προφανως δεν θα πουλουσα ουτε ενα.
Κι όμως αυτοί είναι οι πιό επιτυχημένοι πωλητές, και θα ήσουνα πολύ καλός. Όταν πουλάς αυτοκίνητα ναι υπάρχουν ένα σωρό μαλάκες πελάτες και μπορείς να κάνεις διάφορα, αλλά όταν πουλάς σοβαρά πράματα μιλάς με procurement managers και εκεί δεν έχει μαλακίες. Εκτιμάται ιδιαίτερα η γνώση και η ειλικρίνεια δε συζητιέται καν γιατί θεωρείται δεδομένη. Η πώληση εκεί είναι αν μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, οι οποίες είναι συχνά περίπλοκες, και ταυτόχρονα να καταλάβεις τι μπορείς να προσφέρεις ως προϊόν, το οποίο επίσης μπορεί να είναι περίπλοκο, και να ταιριάξεις τα δύο. Γνώση, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια, και κατανόηση μαθηματικών μοντέλων, αυτοί οι πωλητές πάνε μπροστά και συνήθως καταλήγουν Γενικοί Διευθυντές.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Φεβ 2023, 09:16

Chilloutbuddy έγραψε:
15 Φεβ 2023, 09:06
Ασέβαστος έγραψε:
Κι όμως αυτοί είναι οι πιό επιτυχημένοι πωλητές, και θα ήσουνα πολύ καλός. Όταν πουλάς αυτοκίνητα ναι υπάρχουν ένα σωρό μαλάκες πελάτες και μπορείς να κάνεις διάφορα, αλλά όταν πουλάς σοβαρά πράματα μιλάς με procurement managers και εκεί δεν έχει μαλακίες. Εκτιμάται ιδιαίτερα η γνώση και η ειλικρίνεια δε συζητιέται καν γιατί θεωρείται δεδομένη. Η πώληση εκεί είναι αν μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, οι οποίες είναι συχνά περίπλοκες, και ταυτόχρονα να καταλάβεις τι μπορείς να προσφέρεις ως προϊόν, το οποίο επίσης μπορεί να είναι περίπλοκο, και να ταιριάξεις τα δύο.
την εκανα τη δουλεια, 25 χρονια πριν. αυτος που με εκπαιδευε, προσπαθουσε να με διδαξει τεχνικες πωλησεων και τετοια, δεν καταλαβαινα χριστο, λες και μιλουσε κινεζικα. γω επεμενα να μαθαινω για το προιον και πως λειτουργει, αυτος επεμενε οτι αυτο δεν ειναι σημαντικο, το σημαντικο ειναι να επικαλουμαι το συναισθημα του πελατη, την αποδοχη της γυναικας του και τετοια.

ειχα τα χειροτερα νουμερα πωλησεων, και συντομα πηρα ποδι :102:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 09:17

Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 09:16
Chilloutbuddy έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
Κι όμως αυτοί είναι οι πιό επιτυχημένοι πωλητές, και θα ήσουνα πολύ καλός. Όταν πουλάς αυτοκίνητα ναι υπάρχουν ένα σωρό μαλάκες πελάτες και μπορείς να κάνεις διάφορα, αλλά όταν πουλάς σοβαρά πράματα μιλάς με procurement managers και εκεί δεν έχει μαλακίες. Εκτιμάται ιδιαίτερα η γνώση και η ειλικρίνεια δε συζητιέται καν γιατί θεωρείται δεδομένη. Η πώληση εκεί είναι αν μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, οι οποίες είναι συχνά περίπλοκες, και ταυτόχρονα να καταλάβεις τι μπορείς να προσφέρεις ως προϊόν, το οποίο επίσης μπορεί να είναι περίπλοκο, και να ταιριάξεις τα δύο.
την εκανα τη δουλεια, 25 χρονια πριν. αυτος που με εκπαιδευε, προσπαθουσε να με διδαξει τεχνικες πωλησεων και τετοια, δεν καταλαβαινα χριστο, λες και μιλουσε κινεζικα. γω επεμενα να μαθαινω για το προιον και πως λειτουργει, αυτος επεμενε οτι αυτο δεν ειναι σημαντικο, το σημαντικο ειναι να επικαλουμαι το συναισθημα του πελατη, την αποδοχη της γυναικας του και τετοια.

ειχα τα χειροτερα νουμερα πωλησεων, και συντομα πηρα ποδι :102:
Και αυτός που σου έλεγε αυτές τις μαλακίες είναι μάλλον ακόμα εκεί και πουλάει γαριδάκια στον Χέλι.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 15 Φεβ 2023, 09:47

Τεχνικές πωλήσεων σαφώς και υπάρχουν (όπως το FOMO, τα τυράκια, το bundling, η σιωπή όπου περιμένεις τον πελάτη να σπάσει, το να κάνεις τον πελάτη να φαντάζεται την τέλεια εμπειρία χρήσης του προϊόντος), αλλά για να δουλέψουν χρειάζονται ικανότητες και καλή γνώση του τι πουλάς. Αν λες ψέματα ή δεν έχεις τις γνώσεις, είναι δύσκολο να τις χρησιμοποιήσεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 10:39

Ασέβαστος έγραψε:

Φυσικά και έχω μπει στη θέση του γιατί και εγώ στην ουσία πωλητής ειμαι στη δουλειά μου.
Αυτο που ειπε και ο Τσιλ και ο Λεγεων παραπάνω στα οποία συμφωνώ, λες τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, λες πως λυπάσαι αλλά δυστυχώς υπάρχει ανοιχτή τιμή, λές καμια μλκια για το πόσο γαμάτη εταιρεία εκπροσωπείς για να χρυσώσεις το χάπι και μετά επανέρχεσαι μπαίνοντας στην ψυχολογία του πελάτη στο πιο φιλικό λέγοντας του εμμέσως πλην σαφώς (φυσικά επειδή τον συμπάθησες και φαίνεται γαμηστερός τυπος) πως ειναι χοντρή η μλκια που συμβαίνει αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής. Στο τέλος του πετάς ένα πως αν έχει κάποιο παλιό αυτοκίνητο προς απόσυρση μπορεί να το πατσίσουν με την ανατίμηση, πράγμα το οποίο δε θα συμβεί ποτέ αλλά κάνεις τον πελάτη να αισθανθεί λίγο πιο ωραία.
και τέλος τέλος του πετάς και ένα "εχω εδω ενα μεταχειρισμένο με ελάχιστα, ετοιμοπαράδοτο, τσιλικο, τεφαρίκι που το δίνεις με καμια 15αρια χιλιάρικα κάτω". Ετσι τα πράγματα είναι πιο νορμαλ.
Τωρα να αρχίσεις το οτι με τη λαχτάρα δε θα σου φανούν τα 5-6Κ καπέλο και το οτι νέος άνθρωπος τώρα τι μυαλά γερόντου έχεις, το πολύ πολύ να αποκτήσει σχολιασμό στα φόρα.
Πραγματικά απορώ ποιος μασάει απο τέτοιους παπάδες.
Chilloutbuddy έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
Κι όμως αυτοί είναι οι πιό επιτυχημένοι πωλητές, και θα ήσουνα πολύ καλός. Όταν πουλάς αυτοκίνητα ναι υπάρχουν ένα σωρό μαλάκες πελάτες και μπορείς να κάνεις διάφορα, αλλά όταν πουλάς σοβαρά πράματα μιλάς με procurement managers και εκεί δεν έχει μαλακίες. Εκτιμάται ιδιαίτερα η γνώση και η ειλικρίνεια δε συζητιέται καν γιατί θεωρείται δεδομένη. Η πώληση εκεί είναι αν μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, οι οποίες είναι συχνά περίπλοκες, και ταυτόχρονα να καταλάβεις τι μπορείς να προσφέρεις ως προϊόν, το οποίο επίσης μπορεί να είναι περίπλοκο, και να ταιριάξεις τα δύο. Γνώση, δημιουργικότητα, ειλικρίνεια, και κατανόηση μαθηματικών μοντέλων, αυτοί οι πωλητές πάνε μπροστά και συνήθως καταλήγουν Γενικοί Διευθυντές.
Πιστεύω τα ίδια ισχύουν είτε πουλας αεροπλάνα είτε πορτοκάλια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών