Μάλλον πας πιο αργά απο πεζό.Airman68 έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:26Πάνω από μια δεκαετία τώρα που οδηγώ στην Αγγλία έχω γίνει ζεν.
Δεν εκνευρίζομαι σχεδόν με τίποτα, ούτε όταν οδηγώ στην ηπειρωτική ευρώπη (γιατί μη νομίζετε ότι και στις άλλες χώρες οδηγούν καλύτερα πό την Ελλάδα).
Μόνο όταν κάποιος κολλάει σε απόσταση αναπνοής πίσω μου...
Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Respect
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
πολύ συχνά τρώω βρίσιμο επειδή έκοψα κατά τη γνώμη του ένα μαλάκα ο οποίος έτρεχε με τετραπλάσια ταχύτητα και δεν έπρεπε να τον σταματήσει κανένας, Αν είχα ερπηστριοφόρο θα περνούσα από πάνω του. Μια φορά μια ηλίθια μου γάμησε το αυτοκίνητο επειδή πήγαινε με 80 σε δρόμο που το όριο ήταν τριάντα. Ο τροχονόμος κατέγραψε είκοσι μέτρα φρενάρισμα και εγώ ήμουν σταματημένος και είχα στοπ. Η ασφαλειά μου μου είπε να υπογράψω οτι φταίω. Ακούστε τώρα το κλου της υπόθεσης. Η αντίδικος λάδωσε την ασφαλίστριά μου γιατί το δικό της είχε πάθει 40 χιλιάρικα ζημιά ήταν καινούριο δηλαδή. Εγώ τους έγραψα στον τέτοιο μου έγινε δίκη και την κέρδισαAnnibas έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:11Εξαρτάται και από την περιοχή, σε ένα χωριό μπορούν να οδηγούν όπως θέλουν αλλά αν οδηγούν στην Αθήνα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν οδηγούν σε χωριό.

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Κόψε κάτι.

Γιατί το λες αυτό;Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:49Μάλλον πας πιο αργά απο πεζό.Airman68 έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:26Πάνω από μια δεκαετία τώρα που οδηγώ στην Αγγλία έχω γίνει ζεν.
Δεν εκνευρίζομαι σχεδόν με τίποτα, ούτε όταν οδηγώ στην ηπειρωτική ευρώπη (γιατί μη νομίζετε ότι και στις άλλες χώρες οδηγούν καλύτερα πό την Ελλάδα).

Yippie Kay Yay
Μάλλον ο άλλος κόλλησε πίσω σου για να σου πει εμμέσως να πας λίγο γρηγορότερα.Airman68 έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 16:33Γιατί το λες αυτό;Ερμής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:49Μάλλον πας πιο αργά απο πεζό.Airman68 έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:26Πάνω από μια δεκαετία τώρα που οδηγώ στην Αγγλία έχω γίνει ζεν.
Airman68 έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:26Πάνω από μια δεκαετία τώρα που οδηγώ στην Αγγλία έχω γίνει ζεν.
Και να κολλάει και να κορνάρει για να προσπεράσει που; Μες τα Τέμπη ,στην παλιά εθνική !!
Ένα rpg να είχα ,θα του το ριχνα

Το ότι κάποιος βιάζεται δεν συνεπάγεται ότι εγώ πηγαίνω αργά...
Yippie Kay Yay
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Αυτό που με εκνευρίζει εμένα είναι όταν οι προπορευομενοι καθυστερούν στο φανάρι με αποτέλεσμα να με πιάνει κόκκινο
-
Belladonna_new έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:06Να επιβεβαιωσω και να προσθεσω οτι οι γυαικες οδηγοι δεν δινουν προτεραιοτητα σε μαμα πεζή με καροτσι. Οι αντρες παλι δινουν σχεδον ολοι.

Fata_Morgana εξήγησε λίγο οτι ευθύνεται η παταταρχια λόγω εσωρικευλενου φισογυνισμου
-
Πριν μερικές σελίδες προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα στον Τρολεκλή και τώρα αυτό

- Fata_Morgana
Είναι και οι ίδιες μαμάδεςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:28Belladonna_new έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:06Να επιβεβαιωσω και να προσθεσω οτι οι γυαικες οδηγοι δεν δινουν προτεραιοτητα σε μαμα πεζή με καροτσι. Οι αντρες παλι δινουν σχεδον ολοι.
Fata_Morgana εξήγησε λίγο οτι ευθύνεται η παταταρχια λόγω εσωρικευλενου φισογυνισμου

Μα δεν είπα πως το κάνω αλλά σκέφτηκα ποιος θα ητνα ο λόγος να το κάνει κάποιος.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:36Πριν μερικές σελίδες προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα στον Τρολεκλή και τώρα αυτόέλεος
Δεν είπα πουθενά ότι δεν έχω κάνει μλκιες στο τιμόνι. Έχω κάνει αλλά τις παραδέχομαι, δε το παίζω τρελιτσα
-
Ένα ακόμα ποστ του Μπόμπου που δεν λέει τίποτα απλώς έγραψε κάτι για να γράψειFata_Morgana έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 18:04Είναι και οι ίδιες μαμάδεςήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 17:28Belladonna_new έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:06
Να επιβεβαιωσω και να προσθεσω οτι οι γυαικες οδηγοι δεν δινουν προτεραιοτητα σε μαμα πεζή με καροτσι. Οι αντρες παλι δινουν σχεδον ολοι.

Επειδή ζούμε σε χώρα τριμπουρδελο.
Κατεβαίνω την Αργυρόπουλου στην Κηφισιά. Μπροστά μου αυτοκίνητο και πιο μπροστά φορτηγάκι.
Έτσι γιατί του καβλωσε σταματάει και πάει να ξεφορτωσει παλετες.
Αργυρόπουλου στην Κηφισιά. Επταμιση η ώρα καθημερινή.
Κατεβαίνω την Αργυρόπουλου στην Κηφισιά. Μπροστά μου αυτοκίνητο και πιο μπροστά φορτηγάκι.
Έτσι γιατί του καβλωσε σταματάει και πάει να ξεφορτωσει παλετες.
Αργυρόπουλου στην Κηφισιά. Επταμιση η ώρα καθημερινή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21 » σε Μαγειρική - 2 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23