Ο χειριστής του αυτοκινήτου φταίει βασικά όχι το ίδιο το αυτοκίνητο.
Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
Εννοείς ότι μόνον εν μέσω οχημάτων μπορείς να περπατήσεις;

Τέλος πάντων, μη σας το χαλάω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
φυσικά , υπάρχουν φυλές καινοοτροπίες οδηγών. Συνειδητά και από άποψη οδηγούν έτσι. Ακόμα και να περνάς τα στοπ επειδή «βλέπεις καλά και δεν χρειάζεται να σταματάς χωρίς λόγο» είναι άποψη, και ο φόνος είναι με δόλο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Επίσης με εκνευρίζει η φράση "ήταν χάλια ο δρόμος, και για αυτό έγινε το ατύχημα".
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εξαρτάται και από την περιοχή, σε ένα χωριό μπορούν να οδηγούν όπως θέλουν αλλά αν οδηγούν στην Αθήνα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν οδηγούν σε χωριό.
Οδήγησα 4 χρόνια στο Κάιρο και επέζησα. Δεν με εκνευρίζει ΤΙΠΟΤΕ στην Ελλάδα.
-
Έχετε πολλά τέτοια εκεί στην Πάτρα;Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:52δηλαδη στα βενζιναδικα που δεν εχουν υπαλληλο, αλλα αυτοματες αντλιες, παρκαρεις;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:19Τσου. Ο βενζινάς, ο πακιστανός ή ο μπαλαμός υπάλληλος βρίσκεται απίκο στη θέση του ώστε να γεμίσει το επόμενο αυτοκίνητο και να εισπράξει τα έσοδα . Δε σου δίνει το χρόνο να το εγκαταλείψεις.
Το παρκινγκ σε ένα εμπορικό κατάστημα, ή σούπερμαρκετ με θέσεις φόρτισης, nrg ή dei blue, δεν έχει ως επί το πλείστον υπάλληλο που να κάθεται απίκο στις θέσεις φόρτισης ή να πληρώνεται από τη ΔΕΗ ή την NRG για να τσεκάρει κάθε λεπτό αν το παρκαρισμένο ανά ώρα φορτίζει, έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση, είναι ηλεκτρικό που όμως δε φορτίζει εκείνη την ώρα ή δεν είναι καν ηλεκτρικό. Χεστήκανε κιόλας.
Αν και όταν βάλουν υπεύθυνο δε θα το ξανακάνω. Από την άλλη μπορεί να έχω κάνει και καλό μιας και θα παίρνει το βασικό ένας άνθρωπος που δε δούλευε αν δεν είχα υπάρξει εγώ. Επίσης, την αύξηση του λειτουργικού κόστους της NRG ή της DEI blue δε θα το πληρώσω στην τιμή εγώ γιατί δεν έχω εγώ ηλεκτρικό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οτι εν μέσω οχηματων δεν μπορεις να περπατήσεις

α, με την ποσοτητα παει;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 14:14Έχετε πολλά τέτοια εκεί στην Πάτρα;Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:52δηλαδη στα βενζιναδικα που δεν εχουν υπαλληλο, αλλα αυτοματες αντλιες, παρκαρεις;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Φεβ 2025, 13:19
Τσου. Ο βενζινάς, ο πακιστανός ή ο μπαλαμός υπάλληλος βρίσκεται απίκο στη θέση του ώστε να γεμίσει το επόμενο αυτοκίνητο και να εισπράξει τα έσοδα . Δε σου δίνει το χρόνο να το εγκαταλείψεις.
Το παρκινγκ σε ένα εμπορικό κατάστημα, ή σούπερμαρκετ με θέσεις φόρτισης, nrg ή dei blue, δεν έχει ως επί το πλείστον υπάλληλο που να κάθεται απίκο στις θέσεις φόρτισης ή να πληρώνεται από τη ΔΕΗ ή την NRG για να τσεκάρει κάθε λεπτό αν το παρκαρισμένο ανά ώρα φορτίζει, έχει ολοκληρώσει τη φόρτιση, είναι ηλεκτρικό που όμως δε φορτίζει εκείνη την ώρα ή δεν είναι καν ηλεκτρικό. Χεστήκανε κιόλας.
Αν και όταν βάλουν υπεύθυνο δε θα το ξανακάνω. Από την άλλη μπορεί να έχω κάνει και καλό μιας και θα παίρνει το βασικό ένας άνθρωπος που δε δούλευε αν δεν είχα υπάρξει εγώ. Επίσης, την αύξηση του λειτουργικού κόστους της NRG ή της DEI blue δε θα το πληρώσω στην τιμή εγώ γιατί δεν έχω εγώ ηλεκτρικό.
εστω ενα. λοιπον; το κανεις θεση παρκινκ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οσοι στριβουν χωρις φλας ( ο νο1 παραγοντας θανατηφορων )
Πάνω από μια δεκαετία τώρα που οδηγώ στην Αγγλία έχω γίνει ζεν.
Δεν εκνευρίζομαι σχεδόν με τίποτα, ούτε όταν οδηγώ στην ηπειρωτική ευρώπη (γιατί μη νομίζετε ότι και στις άλλες χώρες οδηγούν καλύτερα πό την Ελλάδα).
Μόνο όταν κάποιος κολλάει σε απόσταση αναπνοής πίσω μου...
Δεν εκνευρίζομαι σχεδόν με τίποτα, ούτε όταν οδηγώ στην ηπειρωτική ευρώπη (γιατί μη νομίζετε ότι και στις άλλες χώρες οδηγούν καλύτερα πό την Ελλάδα).
Μόνο όταν κάποιος κολλάει σε απόσταση αναπνοής πίσω μου...
Yippie Kay Yay
Το είδα στα γρήγορα το νήμα και δεν ξέρω αν το έγραψε κάποιος ήδη και μου ξέφυγε, αλλά...
... σοβαρά τώρα, υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από τους τύπους με τα πατίνια; Ασχέτως ηλικίας κιόλας, κυρίως οι πιτσιρικάδες είναι απαράδεκτοι, αλλά και αρκετοί μεγαλύτεροι που είναι και σχεδόν πάντα κάγκουρες.
... σοβαρά τώρα, υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από τους τύπους με τα πατίνια; Ασχέτως ηλικίας κιόλας, κυρίως οι πιτσιρικάδες είναι απαράδεκτοι, αλλά και αρκετοί μεγαλύτεροι που είναι και σχεδόν πάντα κάγκουρες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Βασικά τα πάντα.
Ο λόγος είναι ότι το αυτοκίνητο είναι φονικό όπλο στα χέρια του οποιοδήποτε μαλακα,οπότε ακόμα και η παραμικρή βλακεία κάποιου μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει θανατηφορο ατύχημα.
Σε έναν ιδανικό κόσμο,ούτε το 1/10 από εμάς δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο.
Ο λόγος είναι ότι το αυτοκίνητο είναι φονικό όπλο στα χέρια του οποιοδήποτε μαλακα,οπότε ακόμα και η παραμικρή βλακεία κάποιου μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσει θανατηφορο ατύχημα.
Σε έναν ιδανικό κόσμο,ούτε το 1/10 από εμάς δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο.
- Otto Weininger
Και μετά απορούν κάποιοι γιατί κοιτάω θωρηκτά SUV (περαν της άνεσης)
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας εκνευρίζει κι εσάς ο Μπάρμπα Δήμος;
από Communio Sancta » 06 Απρ 2025, 19:21 » σε Μαγειρική - 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
11 Απρ 2025, 00:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23