Τσίμπα και αυτό και αν μπορείς πάρε και εσύ διεθνή πατέντα συκοφάντη.
Grant

Ναι χάχα...είναι ανάγκη, διότι ΕΣΥ το έγραψες:
Κατάλαβες χάχα...ΕΣΥ δήλωσες πως οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερα, πέθαναν φτωχοί και συκοφαντημένοι.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 15:12Από τα ψιλά πατώματα θα φάει η μούρη σου χώματα....που λέει και το άσμα.
Και ο Τέσλα και οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερες πέθαναν φτωχοί γιατί κάτι μαλάκες σαν εσένα τους συκοφαντούσαν.SpoilerShowΔυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνετε
Είμαι επιστήμονας στην πράξη. 53 ΧΡΌΝΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΉ, 16 χρόνια έρευνα, 8 χρόνια σπουδές πάνω στο είδος μου. Και το αποτέλεσμα αυτό στο link. https://www.researchgate.net/publicatio ... ign_method
Ποιος αμφισβήτησε, ρε παντοτινέ χάχα, ότι έχεις πατέντα; ΚΑΝΕΙΣ!seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 17:45https://image-ppubs.uspto.gov/dirsearch ... df/9540783
Τσίμπα και αυτό και αν μπορείς πάρε και εσύ διεθνή πατέντα συκοφάντη.SpoilerShowGrant
Έτσι, αποτυχημένε εφευρέτη...έτσι! Να με επιβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 18:27Άκου εδώ κάτι. Εγώ έχω μια άποψη και εσύ μια άλλη.
Η δική μου η άποψη έχει ονοματεπώνυμο.
Η ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΟΎΦΟ
Τρολάκι για τα @@κια μου είσαι Ένα τίποτα είσαι
Χωρίς όνομα είσαι ένα τίποτα Μιλάω με το τίποτα.
Ένας ανώνυμος συκοφάντης είσαι που αν δεν σε πληρώσουν οι παπάρες να λες μαλακίες θα ψοφήσεις στην πείνα.
Άι και κίχου μαλάκα.
Τρολάκι για τα @@κια μου είσαι Ένα τίποτα είσαι Χωρίς όνομα είσαι ένα τίποτα Μιλάω με το τίποτα.Λοξίας έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 19:05Έτσι, αποτυχημένε εφευρέτη...έτσι! Να με επιβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 18:27Άκου εδώ κάτι. Εγώ έχω μια άποψη και εσύ μια άλλη.
Η δική μου η άποψη έχει ονοματεπώνυμο.
Η ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΟΎΦΟ
Τρολάκι για τα @@κια μου είσαι Ένα τίποτα είσαι
Χωρίς όνομα είσαι ένα τίποτα Μιλάω με το τίποτα.
Ένας ανώνυμος συκοφάντης είσαι που αν δεν σε πληρώσουν οι παπάρες να λες μαλακίες θα ψοφήσεις στην πείνα.
Άι και κίχου μαλάκα.
Οι διάφορες μαλακίες και ψέματα που έλεγες, τώρα έγιναν διαφορετική άποψη ε;
Μουάχαχαχα...κα χάχας και ψεύτης και αποτυχημένος εφευρέτης και ψέκας...
Και τι βρίζεις αλβανικά ρε χάχα; Ελληνικά δεν ξέρεις;
Ουρτ χάχα...
Απάντησε ρε κοτούλα...δεν έχεις κάκαλα να παραδεχτείς ότι έγραψες μαλακία πάνω στα νεύρα σου;Λοξίας έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 18:12Ναι χάχα...είναι ανάγκη, διότι ΕΣΥ το έγραψες:Κατάλαβες χάχα...ΕΣΥ δήλωσες πως οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερα, πέθαναν φτωχοί και συκοφαντημένοι.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 15:12Από τα ψιλά πατώματα θα φάει η μούρη σου χώματα....που λέει και το άσμα.
Και ο Τέσλα και οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερες πέθαναν φτωχοί γιατί κάτι μαλάκες σαν εσένα τους συκοφαντούσαν.SpoilerShowΔυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνετε
Είμαι επιστήμονας στην πράξη. 53 ΧΡΌΝΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΉ, 16 χρόνια έρευνα, 8 χρόνια σπουδές πάνω στο είδος μου. Και το αποτέλεσμα αυτό στο link. https://www.researchgate.net/publicatio ... ign_method
Από αυτούς που ανέφερα εγώ, ΟΧΙ από άλλους. Αυτό έγραψες χάχα...
Πες λοιπόν ότι έγραψες χοντρομαλακία ή απόδειξε πως δεν λες ψέματα.
Και χάχας και ψεύτης...
Άντε ξεκαβάλα από το καλάμι, ρε ημιμαθή χάχα, που θα μας παραστήσεις τον επιστήμονα.
.
Την μόνη μαλακία που κάνω είναι που απαντάω σε εσένα.Λοξίας έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 19:08Ξαναπάρτο χάχα...Απάντησε ρε κοτούλα...δεν έχεις κάκαλα να παραδεχτείς ότι έγραψες μαλακία πάνω στα νεύρα σου;Λοξίας έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 18:12Ναι χάχα...είναι ανάγκη, διότι ΕΣΥ το έγραψες:Κατάλαβες χάχα...ΕΣΥ δήλωσες πως οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερα, πέθαναν φτωχοί και συκοφαντημένοι.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 15:12Από τα ψιλά πατώματα θα φάει η μούρη σου χώματα....που λέει και το άσμα.
Από αυτούς που ανέφερα εγώ, ΟΧΙ από άλλους. Αυτό έγραψες χάχα...
Πες λοιπόν ότι έγραψες χοντρομαλακία ή απόδειξε πως δεν λες ψέματα.
Και χάχας και ψεύτης...
Άντε ξεκαβάλα από το καλάμι, ρε ημιμαθή χάχα, που θα μας παραστήσεις τον επιστήμονα.
.
Ουρτ χάχα...
μπα, οχι. δεν προσπαθεις να σωσεις κανεναν. το ψωνιο σου ταιζεις.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 09:28Άσχετα αν το έχω κατορθώσει ή όχι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος χωρίς κέρδους κέρατα, πληρώνοντας και την εφαρμοσμένη έρευνα που κάνω, ασχολούμαι 16 χρόνια τώρα για το πως να προστατέψετε τις ζωές σας και των δικών σας ανθρώπων και τις περιουσίες σας από τον σεισμό.
Το κράτος δεν με υποστήριξε. Οι επιστήμονες στην Ελλάδα δεν με υποστήριξαν.
Το κράτος είναι εμπόδιο στο έργο μου. Ο απλός κόσμος δεν ξέρει αν πρέπει να με υποστηρίξει ή όχι.
Αν δεν εξετάσουν μια πρόταση σαν την δική μου τότε τι στο διάολο τους πληρώνουμε?
Δεν μου λες, για τις μαλακίες που λες σου βάζουνε και ένσημα?Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 07:49μπα, οχι. δεν προσπαθεις να σωσεις κανεναν. το ψωνιο σου ταιζεις.seismic έγραψε: ↑26 Νοέμ 2023, 09:28Άσχετα αν το έχω κατορθώσει ή όχι είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος χωρίς κέρδους κέρατα, πληρώνοντας και την εφαρμοσμένη έρευνα που κάνω, ασχολούμαι 16 χρόνια τώρα για το πως να προστατέψετε τις ζωές σας και των δικών σας ανθρώπων και τις περιουσίες σας από τον σεισμό.
Το κράτος δεν με υποστήριξε. Οι επιστήμονες στην Ελλάδα δεν με υποστήριξαν.
Το κράτος είναι εμπόδιο στο έργο μου. Ο απλός κόσμος δεν ξέρει αν πρέπει να με υποστηρίξει ή όχι.
Αν δεν εξετάσουν μια πρόταση σαν την δική μου τότε τι στο διάολο τους πληρώνουμε?
κανεις δεν σε υποστηριζει, επειδη αυτα που λες δεν στεκουν.