Πάνα καλή αντάμωση, ν' απολαύσεις την "έξοδό" σουΠάναςς έγραψε: ↑20 Οκτ 2019, 01:38Να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Πάω για ύπνο και σβήνω και τον σελιδοδείκτη.
Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Rocco Siffredi
Ένα φόρουμ είναι ότι και να έγραψε ο άλλος δηλ κλαιν γιατί να το παίρνεις τόσο σοβαρα
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
ωραία πύτισσα η ζωή
Rocco Siffredi έγραψε: ↑20 Οκτ 2019, 16:57Ένα φόρουμ είναι ότι και να έγραψε ο άλλος δηλ κλαιν γιατί να το παίρνεις τόσο σοβαρα

ωραία, να πάμε όλοι σπίτια μας λοιπόν
Με την Νέα Δημοκρατία το νερό μπήκε στο αυλάκι.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια, όλα βαίνουν καλώς.

Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μου
για την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη 
αμα είναι σύντομο ρώτα εδώ για το βιβλίο, μπορεί να ξέρω

Δεν κατάλαβα, κι επειδή ενοχλούνται καποιοι θα φύγεις εσύ; Να φύγουν εκείνοι. Ειμαστε πιο πολλοί που σε θέλουμε εδώnero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όσο ενοχλείς, τόσο πρέπει να γράφεις.nero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σίγουρα δεν σε πείραξε το 10αρι του Έθνι;nero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι τα ενοχλούσε ακριβώς τα γίδια δηλαδή, το νημα σου για τον Ηλιογάβαλο ας πουμε? Τεσπα, γύρνα γρήγορα γιατι όλο το βάρος της συντήρησης του νήματος περί προδοτικών δηλώσεων, πέφτει εξολοκλήρου στις δικές μου πλατες τωρα και θα κλατάρωnero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη

Αυτό σίγουρα ήταν μια τραυματική εμπειρία.don't speak έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 15:35Σίγουρα δεν σε πείραξε το 10αρι του Έθνι;nero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη

Τι Τζόκερ και μαλακίες , αυστηρώς ακατάλληλο λέμε

don't speak έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 15:35Σίγουρα δεν σε πείραξε το 10αρι του Έθνι;nero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κακώς φεύγεις. Εμένα μου άρεσαν τα γραπτά σου. Τώρα αν έγραφες πολύ και δεν έχεις χρόνο για αυτό, είναι άλλο θέμα.nero1 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 23:12Von Mackensen εδώ γύρω είμαι, απλά αποφάσισα να απέχω απο το γράψιμο γιατί μάλλον έγραφα πολύ και παρατήρησα ότι πολλοί άρχισαν να ενοχλούνται από την παρουσία μουγια την ώρα τουλάχιστον θα περνάω να ρίχνω καμιά ματιά αν παίζει τίποτα καλό ή αν μιλάνε ακόμα για την Ελένη την Παπαδάκη
Το να φεύγεις επειδής ενοχλήθηκαν κάποιοι είναι μαλακία.
parafrwn
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 591 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01