Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 04 Νοέμ 2024, 19:30

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:26
Νατάσα έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:25
Βαρεθηκα, παω να δω την Ηλεκτρα.
:smt017
Τι μου το τονισες αυτο καλε; Που εισαι συ ρε χαμενο; Εισαι καλα;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 04 Νοέμ 2024, 19:42

Νατάσα έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:30
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε:
Νατάσα έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:25
Βαρεθηκα, παω να δω την Ηλεκτρα.
:a108::wave:
Who is Electra?
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Νοέμ 2024, 20:44

student έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:24
Νατάσα έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:21
student έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:18

ΜΙΑ και μόνο ψευδοπροφητεία, άρα, αναγνωρίζεις και ομολογείς ότι διέδωσες?

Είναι μια αρχή...

Στον πνευματικό σου το εξομολογήθηκες? Ότι διέδωσες μια ψευδοπροφητεία? ...

και έγινες συμμέτοχος στο να χλευάζεται ο προφητικός λόγος?

Του είπες ότι πλέον, μετά από την ΜΙΑ ψευδοπροφητεία που διέδωσες, τώρα άρχισες να διαδίδεις και ΔΙΚΕΣ σου ¨προφητείες?

Μίλα τα αυτά με τον πνευματικό σου και έλα μετά να μου ζητήσεις τα ρέστα!
Δεν θ ασχοληθω αλλο μαζι σου, εισαι ...ο,τι να ναι για να μην πω πιο βαρια λεξη και με λογοκρινουν εδω μεσα. Αντε και χασου.

Κάνε εσύ μια ειλικρινή αυτοκριτική...συνειδητοποίησε...μπες σε μετάνοια...και ας χαθώ εγώ.

ΥΓ. Ο πνευματικός δεν είναι για να του λέμε τα ...μισά...
αυτά μόνο που μας βολεύουν!
Άκουσε κάτι. Εγώ με τις προφητείες γενικότερα βγάζω φλύκταινες και το ξέρεις.
Όμως..
Η τύπισσα κάποτε ήταν έρμαιο του Λιάκο, ( διαπιστώνω πως ακόμη τον εκτιμάει.. :o ), δεν σήκωνε κουβέντα και ενώ προσπαθούσα να τη βοηθήσω σθεναρά με τις μαλακίες που έλεγε, με αποκάλεσε και πουτάνα. Ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε στα πμ.
Απ'ότι βλέπω, ακόμη δεν έχει σαφή προσέγγιση στην πίστη της και τα έχει αχταρμά στο κεφάλι της. Χίλιες φορές να ήταν χαμμένη στην αμάθεια, αλλά η ημιμάθειά της, λυγίζει τα όποια σίδερα ανοησίας.
Βαριέμαι και να την κογιονάρω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 04 Νοέμ 2024, 21:14

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:42
Νατάσα έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 19:30
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε:

:a108::wave:
Who is Electra?
Κατσε και δες την σειρα, ειναι ωραια, καθε μερα απο τις 8 παρα τεταρτο ως τις 9 το βραδυ.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 04 Νοέμ 2024, 21:15

Φιλικη συμβουλη, οσοι και οσες δεν αντεχετε να διαβαζετε προφητειες, απλα μην μπαινετε σε αυτα τα θεματα, διαλεξτε αλλα να διαβαζετε.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Νοέμ 2024, 21:20

Όταν κάποιος το ζητάει ευγενικά όπως ο student στο νήμα του, το πράττουμε. Όταν κάποιος όμως μας δίνει ''φιλική συμβουλή'', ενώ είναι έτοιμος να μας βγάλει τα μάτια, σκοτιστήκαμε.
Τί σου απάντησε τότε ο Διας στο μέηλ που του έστειλες, Τασούλα;

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 05 Νοέμ 2024, 11:06

Βρε...τυπισσα, δεν θυμαμαι τι μου ειπες στο παρελθον, δεν τα γραφω οτι μου λεει ο ενας και ο αλλος εδω και κει, αλλα για να σε εβρισα, παει να πει οτι και συ κατι βαρυ θα μου ειπες και σου απαντησα ετσι πανω στον θυμο μου! Θυμαμαι ομως οτι σου ειχα πει "περασμενα ξεχασμενα" σαν συγγνωμη δηλαδη. Εσυ τωρα μετα απο πολυ καιρο πεταχτηκες παλι να με ειρωνευτεις, να με μειωσεις, να με υποτιμησεις και περιμενεις ΞΑΝΑ να σου φερομαι σαν να μην συμβαινει τιποτα...συγγνωμη, πας καλα;;; Ο καθενας εδω μεσα εχει την γνωμη του, χωνεψε το, εγω τον Λιακοπουλο τον πιστευω στην θεωρια του μεχρι εκει που δεν παιρνει. Και σας το εχω ξαναπει εδω, καντε υπομονη, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ θα δειξει αν μιλαει σωστα ή αν λεει μπαρουφες! Οποτε, αν σε βοηθησει ο Θεος να αντεξεις καποιες εσχατες δοκιμασιες και σε κρατησει στην ζωη, θα δεις και τους νεφελιμ στο τελος και ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα με δικαιωσεις και μενα οπως και τον Λιακοπουλο φυσικα και ολους οσοι τον πιστεψαμε.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Νοέμ 2024, 11:17

Νατάσα έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 11:06
Βρε...τυπισσα, δεν θυμαμαι τι μου ειπες στο παρελθον, δεν τα γραφω οτι μου λεει ο ενας και ο αλλος εδω και κει, αλλα για να σε εβρισα, παει να πει οτι και συ κατι βαρυ θα μου ειπες και σου απαντησα ετσι πανω στον θυμο μου! Θυμαμαι ομως οτι σου ειχα πει "περασμενα ξεχασμενα" σαν συγγνωμη δηλαδη. Εσυ τωρα μετα απο πολυ καιρο πεταχτηκες παλι να με ειρωνευτεις, να με μειωσεις, να με υποτιμησεις και περιμενεις ΞΑΝΑ να σου φερομαι σαν να μην συμβαινει τιποτα...συγγνωμη, πας καλα;;; Ο καθενας εδω μεσα εχει την γνωμη του, χωνεψε το, εγω τον Λιακοπουλο τον πιστευω στην θεωρια του μεχρι εκει που δεν παιρνει. Και σας το εχω ξαναπει εδω, καντε υπομονη, ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ θα δειξει αν μιλαει σωστα ή αν λεει μπαρουφες! Οποτε, αν σε βοηθησει ο Θεος να αντεξεις καποιες εσχατες δοκιμασιες και σε κρατησει στην ζωη, θα δεις και τους νεφελιμ στο τελος και ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα με δικαιωσεις και μενα οπως και τον Λιακοπουλο φυσικα και ολους οσοι τον πιστεψαμε.
Μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά κοπελιά. Έχω κρατήσει τα πμ και επίσης η μνήμη μου είναι εξαιρετικά καλή.
Εν τω μεταξύ προσπαθούσα να σε κάνω να καταλάβεις με χίλιους δυο τρόπους, που βαδίζεις, σε είχε συνεπάρει ο Δημοσθένης και σου έλεγα διαρκώς οτι μπαίνεις σε άσχημες ατραπούς, όντας μαγεμένη απ'τον απατεώνα. Δεν ξέρω αν σου έφαγε λεφτά, ελπίζω όμως οτι μέχρις εκεί να σου έκοψε.
Επίσης αυτό που σχολιάζω, ΔΕΝ είναι ο χαρακτήρας σου, αλλά τα γραφόμενά σου. Τα οποία εν προκειμένω είναι γελοία. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ακριβώς σε υποτιμώ και σε μειώνω. Όταν από μόνη σου εκτίθεσαι και το κάνεις πολύ καλά κιόλας.
Για το μπολνταρισμένο, ουδέν σχόλιο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2024, 11:49

Νατάσα έγραψε:
04 Νοέμ 2024, 21:15
Φιλικη συμβουλη, οσοι και οσες δεν αντεχετε να διαβαζετε προφητειες, απλα μην μπαινετε σε αυτα τα θεματα, διαλεξτε αλλα να διαβαζετε.
ναι αλλα εχουν πλακα, μπορουμε να γελαμε, και να κοροιδευουμε τους χαζους που τα πιστευουν. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 05 Νοέμ 2024, 12:00

Βρε μανια που εχουν οι θεοι με εναν συγκεκριμενο πλανητη, τον δικο μας! αλλη δουλεια δεν εχουνε; μερα-νυχτα απεργαζονται σχεδια για το πως θα μας κατακτησουν...βεβαια ποτε δεν το κανουν.

Ισως απλα να τους αρεσει να μας φοβιζουν...ποιος ξερει.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 05 Νοέμ 2024, 12:14

Πριν 20 αιώνες τάχα ένας εκ των μυθικών θεών του Ισραήλ ,ο Γιάχ Βε βίασε μια αγράμματη 14χρονη για να του κάνει τον γιο του τον Γιέσουα ,που ταυτόχρονα ήταν ο εαυτός του ώστε να τον εκτελέσουν οι ρωμαίοι για να αναστηθεί και να σώσει την ανθρωπότητα από τα κρίματα της. Εξ άλλου έταζε λέει όσο ζούσε ότι πολλοί απ αυτούς που συνάντησε θα ήταν εν ζωή όταν θα έκανε τη δεύτερη παρουσία του. Βέβαια κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορούσε να πάρει της μετρητοίς άτομο που τσακώθηκε με συκιά γιατί δεν είχε σύκα τον Μάρτιο.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Νοέμ 2024, 12:15

axilmar έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 12:00
Βρε μανια που εχουν οι θεοι με εναν συγκεκριμενο πλανητη, τον δικο μας! αλλη δουλεια δεν εχουνε; μερα-νυχτα απεργαζονται σχεδια για το πως θα μας κατακτησουν...βεβαια ποτε δεν το κανουν.

Ισως απλα να τους αρεσει να μας φοβιζουν...ποιος ξερει.
Τα ιερατεία προκαλούν το φόβο στους ανθρώπους, για να έχουν μαζεμένο το κοπάδι σε κάτι ανύπαρκτο και ελεγχόμενο. Αν οντως υπήρχε, ίσως συζητούσαμε κάτω από άλλη βάση. Δεν έχει αποδειχτεί τίποτα περί φιλεύσπλαχνου παππούλη.
Όλες οι δοξασίες και οι γραφές, κατά το δοκούν.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 05 Νοέμ 2024, 16:10

Πασιφάη έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 11:17
Νατάσα έγραψε:
Μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά κοπελιά. Έχω κρατήσει τα πμ και επίσης η μνήμη μου είναι εξαιρετικά καλή.
Εν τω μεταξύ προσπαθούσα να σε κάνω να καταλάβεις με χίλιους δυο τρόπους, που βαδίζεις, σε είχε συνεπάρει ο Δημοσθένης και σου έλεγα διαρκώς οτι μπαίνεις σε άσχημες ατραπούς, όντας μαγεμένη απ'τον απατεώνα. Δεν ξέρω αν σου έφαγε λεφτά, ελπίζω όμως οτι μέχρις εκεί να σου έκοψε.
Επίσης αυτό που σχολιάζω, ΔΕΝ είναι ο χαρακτήρας σου, αλλά τα γραφόμενά σου. Τα οποία εν προκειμένω είναι γελοία. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ακριβώς σε υποτιμώ και σε μειώνω. Όταν από μόνη σου εκτίθεσαι και το κάνεις πολύ καλά κιόλας.
Αντε παλι τα ιδια και τα ....γιδια. Βρε κοπελια, αφου δεν πιστευεις σε κανεναν οπως λες, τι χωνεσαι στον αλλον; Με λυπασαι δηλ που πιστευω στον Λιακο και θελεις να με απαλλαξεις απο αυτην την πιστη μου; Ή μηπως αυτο-οριστηκες προστατρια μου και θελεις να με σωσεις απο αυτον; Εσυ πιστευεις οτι ειναι απατεωνας, εγω απο την αλλη σου ειπα οτι τον παραδεχομαι, τον θαυμαζω και αναγνωριζω την μεγαλη του αξια, παρα το γεγονος οτι διαφωνω μαζι του σε μερικα θεματα που δεν ειναι της παρουσης. ΠΩΣ λοιπον θελεις να αλλαξεις την γνωμη και την κριση ενος ανθρωπου;;; Ειναι αυτο δυνατον; Ωραια, καναμε εναν διαλογο στο παρελθον και ειδες και ειδα οτι ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατι η καθεμια εχει την δικη της κοσμοθεαση. Εχεις ορεξη συνεχως να μου λες τα ιδια και τα ιδια; Εγω λυπαμαι, δεν μπορω να σε ακολουθησω σ αυτην την ματαιοπονια. Ειναι σαν να μιλαμε και οι δυο σε τοιχο! Δεν κουραστηκες ακομα; Δεν βαρεθηκες;

Αν συνεχισεις να μου λες τα ιδια, θα σε αγνοησω. Δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 » 05 Νοέμ 2024, 19:35

Σπύρος έγραψε:
03 Νοέμ 2024, 07:55
Απόκάλυψη 12
καὶ ἰδοὺ δράκων μέγας πυρρός, ἔχων κεφαλὰς ἑπτὰ καὶ κέρατα δέκα καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ἑπτὰ διαδήματα.
Δεκα κερατα σε καθε κεφαλι
Ή δεκα κερατα συνολικα;
Για τα στεμματα το διευκρινιζει..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 05 Νοέμ 2024, 19:53

Νατάσα έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 16:10
Πασιφάη έγραψε:
05 Νοέμ 2024, 11:17
Νατάσα έγραψε:
Αντε παλι τα ιδια και τα ....γιδια. Βρε κοπελια, αφου δεν πιστευεις σε κανεναν οπως λες, τι χωνεσαι στον αλλον; Με λυπασαι δηλ που πιστευω στον Λιακο και θελεις να με απαλλαξεις απο αυτην την πιστη μου; Ή μηπως αυτο-οριστηκες προστατρια μου και θελεις να με σωσεις απο αυτον; Εσυ πιστευεις οτι ειναι απατεωνας, εγω απο την αλλη σου ειπα οτι τον παραδεχομαι, τον θαυμαζω και αναγνωριζω την μεγαλη του αξια, παρα το γεγονος οτι διαφωνω μαζι του σε μερικα θεματα που δεν ειναι της παρουσης. ΠΩΣ λοιπον θελεις να αλλαξεις την γνωμη και την κριση ενος ανθρωπου;;; Ειναι αυτο δυνατον; Ωραια, καναμε εναν διαλογο στο παρελθον και ειδες και ειδα οτι ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατι η καθεμια εχει την δικη της κοσμοθεαση. Εχεις ορεξη συνεχως να μου λες τα ιδια και τα ιδια; Εγω λυπαμαι, δεν μπορω να σε ακολουθησω σ αυτην την ματαιοπονια. Ειναι σαν να μιλαμε και οι δυο σε τοιχο! Δεν κουραστηκες ακομα; Δεν βαρεθηκες;

Αν συνεχισεις να μου λες τα ιδια, θα σε αγνοησω. Δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.
μαφου ο λιακο ειναι απατεωνας, και ειναι οφθαλμοφανες. δεν ειναι ζητημα τι πιστευει καθεις, η απατεωνια ειναι πραγματικοτητα, οχι θεμα πιστης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών