Antares έγραψε: ↑04 Νοέμ 2024, 18:23
student έγραψε: ↑04 Νοέμ 2024, 18:04
Ο δημοσθένης πρώτα...ο μάξιμος...ο γέροντας του παγγαίου...ο άγιος της αριζόνα...ο γιώργος κπ...ο γεwkwn...η νατάσσα...
δεν είναι τυχαίο που λέγαν όλοι ...τα ίδια...ένα κανάλι.
ΥΓ. Έχει κουλάρει τώρα το έργο...στα φόρτε του δεν παλευόταν...πλήρης ευθυγράμμιση...
τώρα πλέον, αν τολμήσει κάποιος να εμφανιστεί... μετά τους κουβάδες ψευδοπροφητειών...
βγάζει τις δικές του

Γκαραντί!
Μα τις βάζουν σε εισαγωγικά τις "προφητείες". Ευθείες απειλές κατά ανθρώπων είναι.
Αντάρες μου (αν μου επιτρέπεις το "μου")...τα εισαγωγικά στο "προφητείες" έχουν να κάνουν με το αν είναι αληθινές ή όχι...
δεν έχουν να κάνουν με το αν θα υποφέρουν άνθρωποι, όταν/αν λάβουν χώρα τα (όποια) ...προφητευθέντα.
Στην τελική, η ισχύς της όποιας προφητείας κρίνεται στην εκπλήρωση. Το ίδιο και η ισχύς του όποιου...προφήτη..."προφήτη"
Πλήν ἄκουσον τώρα τὸν λόγον τοῦτον, τὸν ὁποῖον ἐγὼ λαλῶ εἰς τὰ ὦτά σου καὶ εἰς τὰ ὦτα παντὸς τοῦ λαοῦ·
Οἱ προφῆται, οἵτινες ἐστάθησαν πρὸ ἐμοῦ καὶ πρὸ σοῦ ἔκπαλαι, προεφήτευσαν καὶ κατὰ πολλῶν τόπων καὶ κατὰ μεγάλων βασιλείων, περὶ πολέμου καὶ περὶ κακῶν καὶ περὶ λοιμοῦ·
ὁ προφήτης, ὅστις προφητεύει ...
ὅταν ὁ λόγος τοῦ προφήτου ἐκπληρωθῆ, τότε θέλει γνωρισθῆ ὁ προφήτης, ὅτι ἀληθῶς ἀπέστειλεν αὐτὸν ὁ Κύριος.