stavmanr έγραψε: ↑11 Φεβ 2022, 16:09
Λοξίας έγραψε: ↑11 Φεβ 2022, 16:05
Ρε συ...πας καλά;
Πόσο ακόμα νομίζεις ότι μπορείς να κοροϊδέυεις/τρολλάρεις τους άλλους;
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι πως όλο το φόρουμ σε ψέγει για τέτοια συμπεριφορά;
Δε βαρέθηκες ακόμα αυτό το παιχνιδάκι των επιθέσεων; 20 χρόνια τα ίδια. Καμία εξέλιξη.

Ε ναι...όταν επιμένεις στα ίδια και στα ίδια, όταν συνεχώς δεν απαντάς αλλά διαστρεβλώνεις, όταν δεν συζητάς αλλά βάζεις νέες ερωτήσεις (καλή ώρα), θα αντιμετωπίζεις τα ίδια.
Χαλάρωσε βρε άνθρωπε. Δεν θέλω να σε πείσω να γίνεις χριστιανός, μουσουλμάνος ή βουδιστής. Συζητάμε.
Πιστεύεις ότι φοβάμαι πως θα με μετατρέψεις σε ένθεο; Δεν μου φαίνεται περίεργο να το νομίζεις...
Πάντως δεν συζητάμε...αυτό που κάνεις δεν είναι συζήτηση...το παιχνίδι των "δέκα ερωτήσεων" είναι...
Μας λες πως η ομολογία πίστης σημαίνει και αποδεικτική μαρτυρία περί υπάρξεως θεού; (...)
Δηλαδή (και σε ξαναρώτησα, αλλά έκανες την πάπια), τα κοντά 2 δισ μουσουλμάνων που ομολογούν πίστη στον Αλλάχ, ταυτόχρονα είναι και 2 δισ μαρτυρίρες για την ύπαρξη του Αλλάχ;
Αν θεωρήσουμε σύμφωνα με τη δική σου επιχειρηματολογία ότι το πλήθος των μαρτυριών παράγουν το αποτέλεσμα, ναι.
Είναι όμως έτσι;
Εξαιρετική διστρέβλωση, αλλά δεν πιάνει.
Αναφέρθηκα στην προσωπική εμπειρία της κυρα Σούλας, η οποία είναι και ο μοναδικός μάρτυς της εμπειρίας της. Σε αυτό και μόνον σε αυτό.
Γι' αυτό και το "εις μάρτυς, ουδείς μάρτυς"...όλοι το κατάλαβαν εκτός από εσένα.
Μην διαστρεβλώνεις.stavmanr έγραψε: ↑11 Φεβ 2022, 16:09
Εξ άλλου, εγώ αναφέρθηκα στις ατομικές "εμπειρίες" που έχει η κάθε κυρα Σούλα και σε κάλεσα να μας πεις αν είναι αντικειμενικά αληθείς ή όχι.
Κάθε ένας άνθρωπος έχει προσωπικές εμπειρίες που είναι απλά αληθείς. Είναι απλά οι εμπειρίες του. Αυτές είναι.
Όχι! Η προσωπική εμπειρία, και δη η μεταφυσική, δεν είναι αληθής παρά μόνον σε αυτόν που την βιώνει. Σε κανέναν άλλον.
Αν έχεις αντίρρηση, να φέρεις έγκυρες περιπτώσεις.
Τι θα πει "αντικειμενικά αληθείς"; Ποιος κρίνει την αντικειμενική αλήθεια των εμπειριών και του κόσμου; Εσύ;
Τσάμπα κάνεις κωλοτούμπες...
Τον ορισμό της αντικεμενικής πραγματικότητας, στον έχω δώσει σε αυτό το τόπικ, μερικές σελίδες πιο πίσω.
Εκεί που σε προέτρεψα να σαλτάρεις από την ταράτσα του πύργου των Αθηνών, παρουσία 10.000 ατόμων, και όταν σκάσεις κάτω σαν καρπούζι, να μας φέρεις έναν, μόνον έναν, από τους 10.000 που θα έχει αντιληφθεί διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν των άλλων 9.999, που θα κλαίνε πάνω από την σάλτσα με τσ θρυψαλιασμένα κόκκαλά σου...