Και χαζοσειρά να ήταν περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε, σωστός.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Και χαζοσειρά να ήταν περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε, σωστός.
κι εγώ έτσι το θεωρώ μέχρι να αγγίξουν προσωπικά δεδομένα
Ναι ο Παρθενωνας ηταν δυο με τρεις αιωνες μετα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:33Και βάσει ποιου σκεπτικού πρέπει να παίζει συγχρονισμός των Ολυμπιακών με τον Παρθενώνα;
Αν δεν κάνω λάθος τα κυκλαδικά εδώλια που έπαιξαν ως κυρίαρχα στοιχεία στην τελετή έναρξης των Αθηνών, υπήρχαν πολύ πριν την ανέγερση του Παρθενώνα.
επειδη σου ειπε οτι παλια ησουν απο θεσσαλονικη και τωρα αθηναια ;Saturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:40Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απαντήσει, επειδή ο δικηγόρος μου τρέχει με το σπίτι του στον Βαρνάβα, επιτρέπεται με συγκατάθεση δημόσια του συνομιλητή εδώ, να δημοσιεύσω διευθύνσεις ηλεκτρονικές και συνομιλίες ή έστω να τις ανεβάσω με κεκαλυμμένο μέρος των προσωπικών στοιχείων;;;
ήταν λέει "εξερευνητής" όχι πεπτωκός
όχι, γιατί σε παλαιότερο νήμα, νομίζω στο περί ανέμων, σε κάτι κουβέντες εκεί, έπιασε και έγραφε κάτω από εμένα και υπονοούσε αηδίες για κάποια θεσσαλονικιά από το φόρουμ που είχε συνομιλίες μαζί της κάποτε και του την έπεφτε άσχημα.nemo έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:44επειδη σου ειπε οτι παλια ησουν απο θεσσαλονικη και τωρα αθηναια ;Saturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:40Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απαντήσει, επειδή ο δικηγόρος μου τρέχει με το σπίτι του στον Βαρνάβα, επιτρέπεται με συγκατάθεση δημόσια του συνομιλητή εδώ, να δημοσιεύσω διευθύνσεις ηλεκτρονικές και συνομιλίες ή έστω να τις ανεβάσω με κεκαλυμμένο μέρος των προσωπικών στοιχείων;;;
αν ειναι μονο για αυτο μην το προχωρησεις -δεν αξιζει
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εντάξει ερωτεύτηκα σφόδρα πωπωωω