Σοβαρά τι περιμένεις ως απάντηση;Ότι είναι ιστορία; Μυθολογία είναι βέβαια και αυτό.Nandros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 15:08Θα συμφωνήσω μαζί σου για την Ελληνική Μυθολογία.Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 09:28Yπάρχει μια λεξούλα που λέγεται μυθολογία.
Είναι περιττό δε, να σχολιάσω τις γελοιότητες της μυθολογίας,Ο άλλος γεννήθηκε απο το κεφάλι του άλλου, ο ποσειδώνας είναι ο θεός της θάλασσας, και λοιπά μυθολογικά παραμυθάκια δηλαδή καταντάει τόσο αφελές που χρίζει επιστημονικής ψυχιατρικής διερεύνησης όμως.
Ο Σαμψών, που γκρέμισε με τα χέρια του τον ναό, όπως το γράφει η ΠΔ, είναι Ιστορία ή Μυθολογία;
.
χώρος 12θειστών
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: χώρος 12θειστών
Τύπισσα, ποια είναι η θρησκεία σου;Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:08Σοβαρά τι περιμένεις ως απάντηση;Ότι είναι ιστορία; Μυθολογία είναι βέβαια και αυτό.Nandros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 15:08Θα συμφωνήσω μαζί σου για την Ελληνική Μυθολογία.Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 09:28Yπάρχει μια λεξούλα που λέγεται μυθολογία.
Είναι περιττό δε, να σχολιάσω τις γελοιότητες της μυθολογίας,Ο άλλος γεννήθηκε απο το κεφάλι του άλλου, ο ποσειδώνας είναι ο θεός της θάλασσας, και λοιπά μυθολογικά παραμυθάκια δηλαδή καταντάει τόσο αφελές που χρίζει επιστημονικής ψυχιατρικής διερεύνησης όμως.
Ο Σαμψών, που γκρέμισε με τα χέρια του τον ναό, όπως το γράφει η ΠΔ, είναι Ιστορία ή Μυθολογία;
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν τα ξέρεις καλά! Κατά τους ένθερμους χριστιανούς είναι Ιστορία του περιούσιου λαού, αφού αναφέρεται στην θεόπνευστη ΠΔ!Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:08Σοβαρά τι περιμένεις ως απάντηση;Ότι είναι ιστορία; Μυθολογία είναι βέβαια και αυτό.Nandros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 15:08Θα συμφωνήσω μαζί σου για την Ελληνική Μυθολογία.Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 09:28Yπάρχει μια λεξούλα που λέγεται μυθολογία.
Επομένως χρήζει ΚΑΙ αυτό επιστημονικής ψυχιατρικής διερεύνησης. Τί όχι;

.
- tanipteros
Σου είπα ότι έχω μελετήσει όλη την χρυσή άλυσο (Ορφικούς, Πυθαγόρα, Πλάτων, Νεοπλατωνικούς).Mitharadir έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:04Μιλάς εντελώς θεωρητικά χωρίς να έχεις μελετήσει τα έργα του Πλάτωνα.tanipteros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:53Πάσχεις από φαντασιώσεις?Mitharadir έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 18:09Βλέπω πως σε πρώτη φάση αποδέχτηκες ότι οι του ΥΣΕΕ είναι άθεοι και όχι πιστοί μιας θρησκείας
Είπα εγώ πουθενά ότι οι ΥΣΕΕδες είναι άθεοι?
Ξεχνάς ότι είναι ο επίσημος φορέας της Ελληνικής Εθνικής θρησκείας....τι μπούρδες είναι αυτές περί αθεϊας?
Όσο για τον Πλάτωνα οι δάσκαλοι σου δες τα παν καλα.
Το Πλατωνικό σύστημα εισάγει την ένοια της παγκόσμιας Ψυχής και Νου και Ζωής.
Ο δε Θείος Νους είναι αυτός που παράγει τις Θείες Ιδέες.. όλοι τους είναι Θεοί...σε κατώτερα επίπεδα υπάρχουν οι Εγκόσμιοι Θεοί και σε ανώτερο επίπεδο το Εν.
ΌΛΟΙ αυτοί Εν, Θείος Νους, Θεία Ζωή, Θεία Ψυχή, Θείες Ιδέες, Εγκόσμιοι Θεοί και Άγγελοι, Δαίμονες όλα αυτά είναι ΠΟΛΛΟΙ Θεοί και μιλάμε για πολυθεϊσμό...
Μόνο άσχετοι μιλάνε για μονοθεισμό του Πλάτωνα.
Μορφώσου....
Αυτά που λες τα λένε οι αμόρφωτοι....
Καλή σου τύχη με τον μονοθεισμό του Πλάτωνα...

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

-
Πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο tanipteros δεν είναι 12θειστής και οτι απλά περνά την ώρα του απλώς.Τόση ώρα χρησιμοποιώ την λέξη 12θειστης/ες κτλ και δεν μου έχει κάνει καμία παρατήρηση.Οι 12θειστές(κάθε είδους είτε μιλάμε για παγκοσμιοποιητές άθεους Ρασικούς,είτε για ψεκασμένους Σωρικούς είτε για άλλους) θεωρούν αυτόν τον όρο άκρως υβριστικό και υποτιμιτικό(όποιος έχει μιλήσει διαδικτυακά ή απο κοντά αναλυτικά με 12θειστες οποιυδήποτε είδους το ξερει).Αντι αυτού αυτοπροσδιορίζονται ως ''εθνικοί'' και θεωρούν βρισιά τον όρο 12θειστής.Πέρα απο αυτό ο 12θεισμός είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για παγκοσμιοποιητική θρησκεία αφού όσοι εξ αυτών δεν είναι άθεοι που τα θεωρούν ''συμβολικά'' τα μεταφυσικά είναι άτομα που πιστεύουν ταυτόχρονα και σε πολλούς άλλους θεούς εκτός των θεών του Ολύμπου(των Ινδουιστών,των Βικινγκς,των αρχαίων αιγυπτιων,των κελτών κτλ).Μιλάμε δηλαδή για καθαρά παγκοσμιοποιητική θρησκεία(συνδυασμό θρησκειών για να είμαστε ακριβείς).Η παγκοσμιοποιητική λογική του ΄΄ολες οι θρησκείες είναι αλήθεια άρα πρέπει να ενωθούν όλες σε μια θρησκεία'' με σάρκα και οστά.
Εμένα γιατί πρέπει να με νοιάζει τι πιστεύουν οι φανατικοί χριστιανοί ;Nandros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:12Δεν τα ξέρεις καλά! Κατά τους ένθερμους χριστιανούς είναι Ιστορία του περιούσιου λαού, αφού αναφέρεται στην θεόπνευστη ΠΔ!
Επομένως χρήζει ΚΑΙ αυτό επιστημονικής ψυχιατρικής διερεύνησης. Τί όχι;:
.
Αν θες άσε όμως, να λέω ότι θέλω εγώ,αν δεν σε ενοχλά πολύ.

- Δημοκρατικός
Εσύ είσαι χριστιανή μη-φανατική;Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:17Εμένα γιατί πρέπει να με νοιάζει τι πιστεύουν οι φανατικοί χριστιανοί ;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- tanipteros
Πάλι είσαι άσχετος.....στις ομιλίες του Εμπεδότιμου για τον Πλατωνισμό στο ΥΣΕΕ δεν λες τίποτα.Mitharadir έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:15Πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο tanipteros δεν είναι 12θειστής και οτι απλά περνά την ώρα του απλώς.Τόση ώρα χρησιμοποιώ την λέξη 12θειστης/ες κτλ και δεν μου έχει κάνει καμία παρατήρηση.Οι 12θειστές(κάθε είδους είτε μιλάμε για παγκοσμιοποιητές άθεους Ρασικούς,είτε για ψεκασμένους Σωρικούς είτε για άλλους) θεωρούν αυτόν τον όρο άκρως υβριστικό και υποτιμιτικό(όποιος έχει μιλήσει διαδικτυακά ή απο κοντά αναλυτικά με 12θειστες οποιυδήποτε είδους το ξερει).Αντι αυτού αυτοπροσδιορίζονται ως ''εθνικοί'' και θεωρούν βρισιά τον όρο 12θειστής.Πέρα απο αυτό ο 12θεισμός είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για παγκοσμιοποιητική θρησκεία αφού όσοι εξ αυτών δεν είναι άθεοι που τα θεωρούν ''συμβολικά'' τα μεταφυσικά είναι άτομα που πιστεύουν ταυτόχρονα και σε πολλούς άλλους θεούς εκτός των θεών του Ολύμπου(των Ινδουιστών,των Βικινγκς,των αρχαίων αιγυπτιων,των κελτών κτλ).Μιλάμε δηλαδή για καθαρά παγκοσμιοποιητική θρησκεία(συνδυασμό θρησκειών για να είμαστε ακριβείς).Η παγκοσμιοποιητική λογική του ΄΄ολες οι θρησκείες είναι αλήθεια άρα πρέπει να ενωθούν όλες σε μια θρησκεία'' με σάρκα και οστά.
12θειστές τους λέει ο απλός κόσμος για να συνενοείται... στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν μόνο 12 Θεοί.
Το ΥΣΕΕ συνεχίζει την παράδοση την πολυθεϊστική....όλα τα άλλα είναι της φαντασίας σου φίλε..

-
Αν αφήσουμε στην ακρη το θεολογικό και φιλοσοφικό κομμάτι και εξετάσουμε την ΠΔ ΜΟΝΟ απο ιστορικής πλευράς τότε μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για την ιστορία των εβραίων στην προ χριστού εποχή.Οι βασιλείς,στρατηγοί και οι χρονικές περίοδοι και τα πολεμικά γεγονότα(διάσπαση σε βόρειο και νότιο βασίλειο,άλωση του βορρά απο τους Ασσύριους,Βαβυλωνιακή κατάκτηση του βασιλείου του Ιούδα και Βαβυλώνια αιχμαλωσία,Περσική κατάκτηση και επιστροφή,μακεδονική και ρωμαική κατάκτηση,Δαβίδ,Σαουλ,Σολομώντας κτλ) καθώς επίσης και τα ονόματα των φυλών και εθνικοτήτων που αναφέρονται στην ΠΔ όλα αυτά είναι η ιστορία των προ χριστού εβραίων(συνοπτικά και όχι περιληπτικά βέβαια).
- Nandros
.
Είμαι άθεος και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα παγάνια και την ονομασία τους. Δεν πολυεμφανίζονται εδώ μέσα.
Όμως θεωρώ αποτυχημένη την υιοθέτηση της ονομασίας "Εθνικοί" που τους έδωσαν οι εβραίοι!
Προέρχεται από το goyim, που κατά περιπτώσεις είναι ειρωνικό ή προσβλητικό.
.
Είμαι άθεος και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα παγάνια και την ονομασία τους. Δεν πολυεμφανίζονται εδώ μέσα.
Όμως θεωρώ αποτυχημένη την υιοθέτηση της ονομασίας "Εθνικοί" που τους έδωσαν οι εβραίοι!
Προέρχεται από το goyim, που κατά περιπτώσεις είναι ειρωνικό ή προσβλητικό.
.
- Δημοκρατικός
Εθνική θρησκεία:

Ξενόφερτη θρησκεία:

Ξενόφερτη θρησκεία:

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- Nandros
Δεν είμαι εγώ που μίλησα προσβλητικά για μια μειοψηφία, αλλά αφήνω στο απυρόβλητο την πλειοψηφία που κάνει ακριβώς τα ίδια! Ίσως επειδή είναι οι "πλησίον" μου;Karolina έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:17Εμένα γιατί πρέπει να με νοιάζει τι πιστεύουν οι φανατικοί χριστιανοί ;
.
-
Σου παρέθεσα έναν τόνο βιβλιογραφία τι άλλο να πω αν δεν θέλεις να διαβάσεις;Όσο για τον όρο 12θειστης κανένας νεοπαγανιστής δεν τον αποδέχεται αυτόν καθότι τον θεωρεί προσβλητικό(ανεξάρτητα απο ποια ομάδα 12θειστών προέρχεται).Έχω μιλήσει εκτενέστατα με διαφόρων τύπου 12θειστές σε σχετικές σελίδες τους στα σοσιαλ και το έμαθα πολύ καλά αυτό.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.Ήταν καλή η προσπάθεια να περάσεις τον χρόνο σου αλλα δεν μελέτησες καλά τους νεοπαγανιστές και έπεσες πάνω σε άτομο που τους έχει μελετήσει και έχει μιλήσει πολύ αναλυτικά μαζί τους.tanipteros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:19Πάλι είσαι άσχετος.....στις ομιλίες του Εμπεδότιμου για τον Πλατωνισμό στο ΥΣΕΕ δεν λες τίποτα.Mitharadir έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:15Πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο tanipteros δεν είναι 12θειστής και οτι απλά περνά την ώρα του απλώς.Τόση ώρα χρησιμοποιώ την λέξη 12θειστης/ες κτλ και δεν μου έχει κάνει καμία παρατήρηση.Οι 12θειστές(κάθε είδους είτε μιλάμε για παγκοσμιοποιητές άθεους Ρασικούς,είτε για ψεκασμένους Σωρικούς είτε για άλλους) θεωρούν αυτόν τον όρο άκρως υβριστικό και υποτιμιτικό(όποιος έχει μιλήσει διαδικτυακά ή απο κοντά αναλυτικά με 12θειστες οποιυδήποτε είδους το ξερει).Αντι αυτού αυτοπροσδιορίζονται ως ''εθνικοί'' και θεωρούν βρισιά τον όρο 12θειστής.Πέρα απο αυτό ο 12θεισμός είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για παγκοσμιοποιητική θρησκεία αφού όσοι εξ αυτών δεν είναι άθεοι που τα θεωρούν ''συμβολικά'' τα μεταφυσικά είναι άτομα που πιστεύουν ταυτόχρονα και σε πολλούς άλλους θεούς εκτός των θεών του Ολύμπου(των Ινδουιστών,των Βικινγκς,των αρχαίων αιγυπτιων,των κελτών κτλ).Μιλάμε δηλαδή για καθαρά παγκοσμιοποιητική θρησκεία(συνδυασμό θρησκειών για να είμαστε ακριβείς).Η παγκοσμιοποιητική λογική του ΄΄ολες οι θρησκείες είναι αλήθεια άρα πρέπει να ενωθούν όλες σε μια θρησκεία'' με σάρκα και οστά.
12θειστές τους λέει ο απλός κόσμος για να συνενοείται... στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν μόνο 12 Θεοί.
Το ΥΣΕΕ συνεχίζει την παράδοση την πολυθεϊστική....όλα τα άλλα είναι της φαντασίας σου φίλε..
- tanipteros
και πιο το ποβλημα...αυτό είναι υγιές...οι αρχαίοι Έλληνες τιμούσαν και τον Άγνωστο Θεό...δλδ κάθε Θεό άλλων λαών που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη τους.είναι άτομα που πιστεύουν ταυτόχρονα και σε πολλούς άλλους θεούς εκτός των θεών του Ολύμπου
Στις μέρες μας είναι γνωστές όλες οι απόψεις περί Θεού όλων των λαών...καλά κάνουν και τιμούν και άλλους Θεούς...
Το πρόβλημα είναι σε αυτόν που δεν δέχετε άλλον Θεό εκτός από τον ίδιο...δλδ τις Αβρααμικές Θρησκείες....

- tanipteros
δεν είναι προσβολή....είναι αμάθεια εκ μέρους σου και αδόκιμος όρος....Mitharadir έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:26Σου παρέθεσα έναν τόνο βιβλιογραφία τι άλλο να πω αν δεν θέλεις να διαβάσεις;Όσο για τον όρο 12θειστης κανένας νεοπαγανιστής δεν τον αποδέχεται αυτόν καθότι τον θεωρεί προσβλητικό(ανεξάρτητα απο ποια ομάδα 12θειστών προέρχεται).Έχω μιλήσει εκτενέστατα με διαφόρων τύπου 12θειστές σε σχετικές σελίδες τους στα σοσιαλ και το έμαθα πολύ καλά αυτό.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ.Ήταν καλή η προσπάθεια να περάσεις τον χρόνο σου αλλα δεν μελέτησες καλά τους νεοπαγανιστές και έπεσες πάνω σε άτομο που τους έχει μελετήσει και έχει μιλήσει πολύ αναλυτικά μαζί τους.tanipteros έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:19Πάλι είσαι άσχετος.....στις ομιλίες του Εμπεδότιμου για τον Πλατωνισμό στο ΥΣΕΕ δεν λες τίποτα.Mitharadir έγραψε: ↑27 Δεκ 2020, 19:15Πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο tanipteros δεν είναι 12θειστής και οτι απλά περνά την ώρα του απλώς.Τόση ώρα χρησιμοποιώ την λέξη 12θειστης/ες κτλ και δεν μου έχει κάνει καμία παρατήρηση.Οι 12θειστές(κάθε είδους είτε μιλάμε για παγκοσμιοποιητές άθεους Ρασικούς,είτε για ψεκασμένους Σωρικούς είτε για άλλους) θεωρούν αυτόν τον όρο άκρως υβριστικό και υποτιμιτικό(όποιος έχει μιλήσει διαδικτυακά ή απο κοντά αναλυτικά με 12θειστες οποιυδήποτε είδους το ξερει).Αντι αυτού αυτοπροσδιορίζονται ως ''εθνικοί'' και θεωρούν βρισιά τον όρο 12θειστής.Πέρα απο αυτό ο 12θεισμός είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για παγκοσμιοποιητική θρησκεία αφού όσοι εξ αυτών δεν είναι άθεοι που τα θεωρούν ''συμβολικά'' τα μεταφυσικά είναι άτομα που πιστεύουν ταυτόχρονα και σε πολλούς άλλους θεούς εκτός των θεών του Ολύμπου(των Ινδουιστών,των Βικινγκς,των αρχαίων αιγυπτιων,των κελτών κτλ).Μιλάμε δηλαδή για καθαρά παγκοσμιοποιητική θρησκεία(συνδυασμό θρησκειών για να είμαστε ακριβείς).Η παγκοσμιοποιητική λογική του ΄΄ολες οι θρησκείες είναι αλήθεια άρα πρέπει να ενωθούν όλες σε μια θρησκεία'' με σάρκα και οστά.
οι Θεοί είναι παραπάνω από 12.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 3645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 21:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αγρίεψε ο κεντρώος χώρος
από likosmokeses » 25 Μαρ 2025, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
26 Μαρ 2025, 22:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-