Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- tanipteros
Re: Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;
πολύ φοβάμαι ότι αυτή η εκδοχή η Λιακοπουλική προέρχεται από τους κόλπους της ίδιας της Εκκλησίας για αυτό δεν τον αφορίζουν...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ενώ τώρα που είμαι γιαλαντζί δεν καταλαβαίνω.

και γιατι δε στελνει ενα δελτιο τυπου στα καναλια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πολύ σωστά τα λέει!!! Είπα και γω, έτσι που το έγραψες πιο πάνω, αλλο κατάλαβα.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 08:01Νατάσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 00:22Που είναι αυτό το βίντεο;tanipteros έγραψε: ↑07 Νοέμ 2022, 23:33ο Λιακό σε ένα βίντεο του έλεγε ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Θεός-Γιαχβέ διότι προσεύχεται στον Πατέρα..."είδατε ποτέ τον Γιαχβέ να προσεύχεται σε κάποιον άλλο Θεό και μάλιστα τον Πατέρα του?" ....αυτά.
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ
δες εδώ όπου λέει ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς και δεν είναι ο Ιησούς...
απορρίπτει τις 10 εντολές και έχει πολλά άλλα αιρετικά...
δεν βρίκα το βίντεο που σου είπα αλλά η άποψη του Λιακό είναι ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Γιαχβέ και μάλιστα ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανας...ό,τι θέλει ο καθε ένας λέει...
"Άχρι καιρού..."
Δεν μου φαίνεσαι γιαλαντζι γι αυτό σου είπα ότι είσαι απαράδεκτος.

"Άχρι καιρού..."
Μα αν διαβάσεις τις προφητείες είναι σαν να διαβάζεις ένα δελτίο τύπου!
"Άχρι καιρού..."
- tanipteros
Τίθεται το ερώτημα....Νατάσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 11:46Πολύ σωστά τα λέει!!! Είπα και γω, έτσι που το έγραψες πιο πάνω, αλλο κατάλαβα.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 08:01
δεν βρίκα το βίντεο που σου είπα αλλά η άποψη του Λιακό είναι ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Γιαχβέ και μάλιστα ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανας...ό,τι θέλει ο καθε ένας λέει...
Αν ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς τότε ποιος είναι ο Πατέρας του Ιησού ?

Οι βουδιστές έχουν προφητείες;
Μπορεί να κάνουν απόβαση σε όλο τον κόσμο η Κίνα και οι Ινδίες. Έχουν ήδη αρκετή δύναμη.
Αυτά που λένε στα καθ' ημάς, φαίνονται σαν αυτοεκπληρούμενες προφητείες, σαν να γνωρίζει κάποιος εκ των έσω τα παιχνίδια που παίζονται και να τα προκαλεί, να συμμετέχει σε αυτά.
Πάντως μας αγριέψατε, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν, θέλουν να ζήσουν, δεν θέλουν πολέμους, για τα γένια κάποιων.
Τα μυστικά επίσης διαδίδονται, δεν ξέρω πως, αλλά διαδίδονται. Μεγάλο το μίσος προς το ελληνικό στοιχείο, παντού, αλλά κυρίως στην κοιτίδα.
Μπορεί να κάνουν απόβαση σε όλο τον κόσμο η Κίνα και οι Ινδίες. Έχουν ήδη αρκετή δύναμη.

Αυτά που λένε στα καθ' ημάς, φαίνονται σαν αυτοεκπληρούμενες προφητείες, σαν να γνωρίζει κάποιος εκ των έσω τα παιχνίδια που παίζονται και να τα προκαλεί, να συμμετέχει σε αυτά.
Πάντως μας αγριέψατε, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν, θέλουν να ζήσουν, δεν θέλουν πολέμους, για τα γένια κάποιων.
Τα μυστικά επίσης διαδίδονται, δεν ξέρω πως, αλλά διαδίδονται. Μεγάλο το μίσος προς το ελληνικό στοιχείο, παντού, αλλά κυρίως στην κοιτίδα.
- tanipteros
οι προφητείες τους από όσο ξέρω είναι σχετικά με τις ενσαρκώσεις των Βουδδών όχι για κάτι αλλοAntares έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:41Οι βουδιστές έχουν προφητείες;

Πάντως θα έχουν βλέψεις στο να γίνουν παγκόσμιες υπερδυνάμεις, είναι δηλαδή ήδη.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:54οι προφητείες τους από όσο ξέρω είναι σχετικά με τις ενσαρκώσεις των Βουδδών όχι για κάτι αλλο
ο κρινος.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:30Τίθεται το ερώτημα....
εναλλακτικα, ο κουμπαρος του ιωσηφ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αδιάβαστο σε πιάνω, ο πατέρας του Ιησού είναι το πρώτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, ο Θεός Πατέρας, ο Ων.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:30Τίθεται το ερώτημα....Νατάσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 11:46Πολύ σωστά τα λέει!!! Είπα και γω, έτσι που το έγραψες πιο πάνω, αλλο κατάλαβα.tanipteros έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 08:01
"Άχρι καιρού..."
Πάντα με χαροποιείς και με παρηγορείς με τον λόγο σου όταν σε διαβάζω. Είσαι διαβασμένη, ψαγμένη πολύ και γενικά είσαι μια όαση εδώ μέσα για μένα. Επίτρεψέ μου.Antares έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 15:41Οι βουδιστές έχουν προφητείες;

Για το σχόλιο σου, δεν γνωρίζω αν έχουν προφητείες οι βουδιστές, όσο για τους Κινέζους, υπάρχει νομίζω προφητεία ότι 200 εκατομμύρια απ αυτούς θα πλησιάσουν την Μ. Ασία, αλλά δεν την θυμάμαι καλά, θα το ψάξω και θα σου πω.
Για τα παιδιά που λες, προσωπικά τα σημερινά παιδιά τα θεωρώ ατυχα, δεν έτυχε να μεγαλώσουν σε καλές εποχές, εμείς ήμασταν λίγο πιο τυχεροί αλλά οι γονείς μας ήταν η πιο τυχερή γενιά. Γεννήθηκαν κατά το τέλος του Β ππ και του εμφυλίου, τότε που ξεκινούσε ξανά από την αρχή ή ανάπτυξη και η άνοδος του πολιτισμού. Τώρα, στην Δύση της ζωής τους ότι και να γίνει δεν τους πειράζει και δεν τους αγγίζει.
"Άχρι καιρού..."
Ευχαριστώ, αλλά διαβασμένη δεν είμαι πάνω στα θεολογικά, ασχολήθηκα με τις θετικές επιστήμες.Νατάσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 18:51
Πάντα με χαροποιείς και με παρηγορείς με τον λόγο σου όταν σε διαβάζω. Είσαι διαβασμένη, ψαγμένη πολύ και γενικά είσαι μια όαση εδώ μέσα για μένα. Επίτρεψέ μου.
Για το σχόλιο σου, δεν γνωρίζω αν έχουν προφητείες οι βουδιστές, όσο για τους Κινέζους, υπάρχει νομίζω προφητεία ότι 200 εκατομμύρια απ αυτούς θα πλησιάσουν την Μ. Ασία, αλλά δεν την θυμάμαι καλά, θα το ψάξω και θα σου πω.
Για τα παιδιά που λες, προσωπικά τα σημερινά παιδιά τα θεωρώ ατυχα, δεν έτυχε να μεγαλώσουν σε καλές εποχές, εμείς ήμασταν λίγο πιο τυχεροί αλλά οι γονείς μας ήταν η πιο τυχερή γενιά. Γεννήθηκαν κατά το τέλος του Β ππ και του εμφυλίου, τότε που ξεκινούσε ξανά από την αρχή ή ανάπτυξη και η άνοδος του πολιτισμού. Τώρα, στην Δύση της ζωής τους ότι και να γίνει δεν τους πειράζει και δεν τους αγγίζει.
Διαβάζω ότι προλαβαίνω και έχω την δυνατότητα.
Αυτή η γενιά που γεννήθηκε κατά το τέλος του ΒΠΠ δεν είναι για μένα, τόσο αθώα. Η γενιά που είναι τώρα γύρω στα 70-75 και άνω. Οι περισσότεροι πέρασαν πολλά, ήταν αναπόφευκτο, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε όσα γίνονταν, αλλά ξέρουν αυτοί τι έκαναν στα παιδιά τους και με ποια ύπουλη καθοδήγηση.
Τώρα λες να χαθούν και άλλα παιδιά, λες και δεν έχουν ήδη ξεχαρβαλώσει και αλώσει την χώρα, έτσι και αλλιώς αυτοί είναι συνταξιούχοι.
Κάτι δεν μου ταιριάζει.

Δεν ξέρω αν είναι αθώα η γενιά αυτή, είναι όμως τυχερή από πολλές απόψεις...Antares έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 19:46Ευχαριστώ, αλλά διαβασμένη δεν είμαι πάνω στα θεολογικά, ασχολήθηκα με τις θετικές επιστήμες.Νατάσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2022, 18:51
Πάντα με χαροποιείς και με παρηγορείς με τον λόγο σου όταν σε διαβάζω. Είσαι διαβασμένη, ψαγμένη πολύ και γενικά είσαι μια όαση εδώ μέσα για μένα. Επίτρεψέ μου.
Διαβάζω ότι προλαβαίνω και έχω την δυνατότητα.
Αυτή η γενιά που γεννήθηκε κατά το τέλος του ΒΠΠ δεν είναι για μένα, τόσο αθώα. Η γενιά που είναι τώρα γύρω στα 70-75 και άνω. Οι περισσότεροι πέρασαν πολλά, ήταν αναπόφευκτο, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε όσα γίνονταν, αλλά ξέρουν αυτοί τι έκαναν στα παιδιά τους και με ποια ύπουλη καθοδήγηση.
Τώρα λες να χαθούν και άλλα παιδιά, λες και δεν έχουν ήδη ξεχαρβαλώσει και αλώσει την χώρα, έτσι και αλλιώς αυτοί είναι συνταξιούχοι.
Κάτι δεν μου ταιριάζει.
Πες μου λίγο κάτι άλλο, πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι υπήρξαν αρχαίοι θεοί;
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
από Νατάσα » 20 Νοέμ 2024, 10:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 119 Απαντήσεις
- 3012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
25 Νοέμ 2024, 10:22
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 2067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Οκτ 2023, 03:03
-
-
Νέα δημοσίευση ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:59 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Φεβ 2025, 16:00
-