Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Re: Αντεχετε την αληθεια των προφητειων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 08 Νοέμ 2022, 08:58

πολύ φοβάμαι ότι αυτή η εκδοχή η Λιακοπουλική προέρχεται από τους κόλπους της ίδιας της Εκκλησίας για αυτό δεν τον αφορίζουν...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 08 Νοέμ 2022, 09:26

Νατάσα έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 22:35
stavmanr έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 22:07
Νατάσα έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 22:06

Η δική μου διαίσθηση μου λέει ότι είμαστε μέσα στα εσχατα χρόνια και γεγονότα, τι να σου πω παραπάνω. Έδωσα και όριο, την πασχάλια του Μάη του 2024! Θα δείξει.
Τι να δείξει ακριβώς;
Κι εγώ πιστεύω ότι ο Μέσι θα παραπατήσει στο 64ο λεπτό του επόμενου αγώνα...
Αν είσαι γνήσιος πιστός, τότε τα ίδια τα γεγονότα όταν συμβούν θα σε κάνουν να εννοησεις.
Ενώ τώρα που είμαι γιαλαντζί δεν καταλαβαίνω. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2022, 09:49

Νατάσα έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 11:37

Αν δεν τις πιστευεις, δικαιωμα σου. Οι αγιοι ομως δεν κανουν "μαντεψιες" οπως λες. Ειναι χαζο αυτο που λες. Ο Θεος δεν παιζει με τον φωτισμο Του. Κατι θελει να μας πει, καπως να μας προειδοποιησει!
και γιατι δε στελνει ενα δελτιο τυπου στα καναλια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2022, 11:46

tanipteros έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 08:01
Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 00:22
tanipteros έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 23:33
ο Λιακό σε ένα βίντεο του έλεγε ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Θεός-Γιαχβέ διότι προσεύχεται στον Πατέρα..."είδατε ποτέ τον Γιαχβέ να προσεύχεται σε κάποιον άλλο Θεό και μάλιστα τον Πατέρα του?" ....αυτά.
Που είναι αυτό το βίντεο;

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ

δες εδώ όπου λέει ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς και δεν είναι ο Ιησούς...
απορρίπτει τις 10 εντολές και έχει πολλά άλλα αιρετικά...

δεν βρίκα το βίντεο που σου είπα αλλά η άποψη του Λιακό είναι ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Γιαχβέ και μάλιστα ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανας...ό,τι θέλει ο καθε ένας λέει...
Πολύ σωστά τα λέει!!! Είπα και γω, έτσι που το έγραψες πιο πάνω, αλλο κατάλαβα.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2022, 11:48

stavmanr έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 09:26
Νατάσα έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 22:35
stavmanr έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 22:07

Τι να δείξει ακριβώς;
Κι εγώ πιστεύω ότι ο Μέσι θα παραπατήσει στο 64ο λεπτό του επόμενου αγώνα...
Αν είσαι γνήσιος πιστός, τότε τα ίδια τα γεγονότα όταν συμβούν θα σε κάνουν να εννοησεις.
Ενώ τώρα που είμαι γιαλαντζί δεν καταλαβαίνω. :102:
Δεν μου φαίνεσαι γιαλαντζι γι αυτό σου είπα ότι είσαι απαράδεκτος. :e045:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2022, 11:49

Ασέβαστος έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 09:49
Νατάσα έγραψε:
07 Νοέμ 2022, 11:37

Αν δεν τις πιστευεις, δικαιωμα σου. Οι αγιοι ομως δεν κανουν "μαντεψιες" οπως λες. Ειναι χαζο αυτο που λες. Ο Θεος δεν παιζει με τον φωτισμο Του. Κατι θελει να μας πει, καπως να μας προειδοποιησει!
και γιατι δε στελνει ενα δελτιο τυπου στα καναλια;
Μα αν διαβάσεις τις προφητείες είναι σαν να διαβάζεις ένα δελτίο τύπου!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 08 Νοέμ 2022, 15:30

Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 11:46
tanipteros έγραψε:
Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 00:22

Που είναι αυτό το βίντεο;

δεν βρίκα το βίντεο που σου είπα αλλά η άποψη του Λιακό είναι ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Γιαχβέ και μάλιστα ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανας...ό,τι θέλει ο καθε ένας λέει...
Τίθεται το ερώτημα....
Αν ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς τότε ποιος είναι ο Πατέρας του Ιησού ?

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 08 Νοέμ 2022, 15:41

Οι βουδιστές έχουν προφητείες;
Μπορεί να κάνουν απόβαση σε όλο τον κόσμο η Κίνα και οι Ινδίες. Έχουν ήδη αρκετή δύναμη. :003:
Αυτά που λένε στα καθ' ημάς, φαίνονται σαν αυτοεκπληρούμενες προφητείες, σαν να γνωρίζει κάποιος εκ των έσω τα παιχνίδια που παίζονται και να τα προκαλεί, να συμμετέχει σε αυτά.
Πάντως μας αγριέψατε, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν, θέλουν να ζήσουν, δεν θέλουν πολέμους, για τα γένια κάποιων.
Τα μυστικά επίσης διαδίδονται, δεν ξέρω πως, αλλά διαδίδονται. Μεγάλο το μίσος προς το ελληνικό στοιχείο, παντού, αλλά κυρίως στην κοιτίδα.

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 08 Νοέμ 2022, 15:54

Antares έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 15:41
Μπορεί να κάνουν απόβαση σε όλο τον κόσμο η Κίνα και οι Ινδίες. Έχουν ήδη αρκετή δύναμη. :003:
Αυτά που λένε στα καθ' ημάς, φαίνονται σαν αυτοεκπληρούμενες προφητείες, σαν να γνωρίζει κάποιος εκ των έσω τα παιχνίδια που παίζονται και να τα προκαλεί, να συμμετέχει σε αυτά.
Πάντως μας αγριέψατε, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν, θέλουν να ζήσουν, δεν θέλουν πολέμους, για τα γένια κάποιων.
Τα μυστικά επίσης διαδίδονται, δεν ξέρω πως, αλλά διαδίδονται. Μεγάλο το μίσος προς το ελληνικό στοιχείο, παντού, αλλά κυρίως στην κοιτίδα.
οι προφητείες τους από όσο ξέρω είναι σχετικά με τις ενσαρκώσεις των Βουδδών όχι για κάτι αλλο

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 08 Νοέμ 2022, 16:00

tanipteros έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 15:54
οι προφητείες τους από όσο ξέρω είναι σχετικά με τις ενσαρκώσεις των Βουδδών όχι για κάτι αλλο
Πάντως θα έχουν βλέψεις στο να γίνουν παγκόσμιες υπερδυνάμεις, είναι δηλαδή ήδη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Νοέμ 2022, 17:34

tanipteros έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 15:30
Τίθεται το ερώτημα....
ο κρινος.

εναλλακτικα, ο κουμπαρος του ιωσηφ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2022, 18:39

tanipteros έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 15:30
Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 11:46
tanipteros έγραψε:

Τίθεται το ερώτημα....
Αδιάβαστο σε πιάνω, ο πατέρας του Ιησού είναι το πρώτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, ο Θεός Πατέρας, ο Ων.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2022, 18:51

Antares έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 15:41
Πάντα με χαροποιείς και με παρηγορείς με τον λόγο σου όταν σε διαβάζω. Είσαι διαβασμένη, ψαγμένη πολύ και γενικά είσαι μια όαση εδώ μέσα για μένα. Επίτρεψέ μου. :smt038

Για το σχόλιο σου, δεν γνωρίζω αν έχουν προφητείες οι βουδιστές, όσο για τους Κινέζους, υπάρχει νομίζω προφητεία ότι 200 εκατομμύρια απ αυτούς θα πλησιάσουν την Μ. Ασία, αλλά δεν την θυμάμαι καλά, θα το ψάξω και θα σου πω.

Για τα παιδιά που λες, προσωπικά τα σημερινά παιδιά τα θεωρώ ατυχα, δεν έτυχε να μεγαλώσουν σε καλές εποχές, εμείς ήμασταν λίγο πιο τυχεροί αλλά οι γονείς μας ήταν η πιο τυχερή γενιά. Γεννήθηκαν κατά το τέλος του Β ππ και του εμφυλίου, τότε που ξεκινούσε ξανά από την αρχή ή ανάπτυξη και η άνοδος του πολιτισμού. Τώρα, στην Δύση της ζωής τους ότι και να γίνει δεν τους πειράζει και δεν τους αγγίζει.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 08 Νοέμ 2022, 19:46

Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 18:51

Πάντα με χαροποιείς και με παρηγορείς με τον λόγο σου όταν σε διαβάζω. Είσαι διαβασμένη, ψαγμένη πολύ και γενικά είσαι μια όαση εδώ μέσα για μένα. Επίτρεψέ μου. :smt038

Για το σχόλιο σου, δεν γνωρίζω αν έχουν προφητείες οι βουδιστές, όσο για τους Κινέζους, υπάρχει νομίζω προφητεία ότι 200 εκατομμύρια απ αυτούς θα πλησιάσουν την Μ. Ασία, αλλά δεν την θυμάμαι καλά, θα το ψάξω και θα σου πω.

Για τα παιδιά που λες, προσωπικά τα σημερινά παιδιά τα θεωρώ ατυχα, δεν έτυχε να μεγαλώσουν σε καλές εποχές, εμείς ήμασταν λίγο πιο τυχεροί αλλά οι γονείς μας ήταν η πιο τυχερή γενιά. Γεννήθηκαν κατά το τέλος του Β ππ και του εμφυλίου, τότε που ξεκινούσε ξανά από την αρχή ή ανάπτυξη και η άνοδος του πολιτισμού. Τώρα, στην Δύση της ζωής τους ότι και να γίνει δεν τους πειράζει και δεν τους αγγίζει.
Ευχαριστώ, αλλά διαβασμένη δεν είμαι πάνω στα θεολογικά, ασχολήθηκα με τις θετικές επιστήμες.
Διαβάζω ότι προλαβαίνω και έχω την δυνατότητα.
Αυτή η γενιά που γεννήθηκε κατά το τέλος του ΒΠΠ δεν είναι για μένα, τόσο αθώα. Η γενιά που είναι τώρα γύρω στα 70-75 και άνω. Οι περισσότεροι πέρασαν πολλά, ήταν αναπόφευκτο, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε όσα γίνονταν, αλλά ξέρουν αυτοί τι έκαναν στα παιδιά τους και με ποια ύπουλη καθοδήγηση.
Τώρα λες να χαθούν και άλλα παιδιά, λες και δεν έχουν ήδη ξεχαρβαλώσει και αλώσει την χώρα, έτσι και αλλιώς αυτοί είναι συνταξιούχοι.
Κάτι δεν μου ταιριάζει. :e040:

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 08 Νοέμ 2022, 21:31

Antares έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 19:46
Νατάσα έγραψε:
08 Νοέμ 2022, 18:51

Ευχαριστώ, αλλά διαβασμένη δεν είμαι πάνω στα θεολογικά, ασχολήθηκα με τις θετικές επιστήμες.
Διαβάζω ότι προλαβαίνω και έχω την δυνατότητα.
Αυτή η γενιά που γεννήθηκε κατά το τέλος του ΒΠΠ δεν είναι για μένα, τόσο αθώα. Η γενιά που είναι τώρα γύρω στα 70-75 και άνω. Οι περισσότεροι πέρασαν πολλά, ήταν αναπόφευκτο, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε όσα γίνονταν, αλλά ξέρουν αυτοί τι έκαναν στα παιδιά τους και με ποια ύπουλη καθοδήγηση.
Τώρα λες να χαθούν και άλλα παιδιά, λες και δεν έχουν ήδη ξεχαρβαλώσει και αλώσει την χώρα, έτσι και αλλιώς αυτοί είναι συνταξιούχοι.
Κάτι δεν μου ταιριάζει. :e040:
Δεν ξέρω αν είναι αθώα η γενιά αυτή, είναι όμως τυχερή από πολλές απόψεις...

Πες μου λίγο κάτι άλλο, πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι υπήρξαν αρχαίοι θεοί;
"Άχρι καιρού..."

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών