ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ = ΧΝΟΥΒΙΣ = 1332

12.5
καὶ ἔτεκεν υἱόν, ἄρσεν, ὃς μέλλει ποιμαίνειν πάντα τὰ ἔθνη ἐν ῥάβδῳ σιδηρᾷ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
12.5
καὶ ἔτεκεν υἱόν, ἄρσεν, ὃς μέλλει ποιμαίνειν πάντα τὰ ἔθνη ἐν ῥάβδῳ σιδηρᾷ
Ο βασιλικός τίτλος Χέοψ(Χούφου) σημαίνει ο Χνούβις(XNYM) με προστατεύει. Τον προστάτευε ο πολέμαρχος με κεφαλή αρνίου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 17:32Πολύ ενδιαφέρον το ποστ του Σπύρου. Ο Ανούβις ήταν ο Αιγυπτιακός Θεός του κάτω κόσμου και με κάποιο τρόπο συνδέεται με τον πολέμαρχο. Αυτό πλέον είναι φανερό. Εκείνο που συνεχίζει να με παραξενεύει είναι οι παράξενες ιδιότητες του ιαπωνικού ξίφους κατάνα του πολέμαρχου.
Χωρις το κείμενο λετε ότι να ναι. Γι αυτό ζητησα να κλειδωθεί. Επισης, διαπιστωνω ότι σας πεφτει βαρυ το θεμα. Πολυ βαρυ.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 17:12Περισσότερο νόημα από αυτά που λέει ο ψευδοπροφητης σατανιστής Λιακο και τα γραφόμενα μου μάλιστα βασίζονται σε πηγές όπως τα ναγκ χαμμαντι κι άλλα γνωστικά κείμενα.Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 16:05Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες, απορω πως το εγραψες.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 15:53Λοιπόν εγώ φτάνω στα εξής συμπεράσματα,
Η ανώτερη αρχή είναι ο Ένας, η Μονάδα, αδιανόητα τέλειος
Ακολουθεί η θηλυκή οντότητα που προέρχεται απευθείας από την μονάδα
Ύστερα ειναι οι οντότητες που αποτελούν το Πλήρωμα (μια από αυτές είναι και ο Χριστός)
Ακολουθεί ο Γιαλταμπαοθ/Σακλας/Σαμαελ/Δημιουργός και ύστερα οι υπόλοιποι Άρχοντες /Άγγελοι
Δημιουργούν τον Αδάμ, το πρώτο ανθρώπινο Ον /Ων, το οποίο όμως στην εκπλήρωση του είναι ανώτερος από αυτούς αφού έχει δημιουργηθεί μέσα από την φύση της Μονάδας. Μαζί με τον Αδάμ η Εύα που είναι Φως του Φωτός του.
Στην παλαιά διαθήκη ο θεός που αναφέρεται είναι ο Δημιουργός/Γιαλταμπαοθ/Σαμαελ και στην καινη είναι ο Αιώνας Χριστός και η Μονάδα.
Κρίση δεν θα υπάρξει σύμφωνα με την έννοια την αποκαλυπτική/καταστροφική αλλά σύμφωνα με την αποκατάσταση των Πάντων στο Ένα μέσω της κοσμικής δύναμης της Αγάπης. Αυτό το γνωρίζει ο Γιαλταμπαοθ/Σαμαελ/Δημιουργός (ο οποίος έχει αφεθεί προσωρινά σαν κύριος του κόσμου τούτου) και προσπαθεί να το αποφύγεις μάταια διαβαλοντας την Μονάδα ως Μη Ων (πράγμα που δεν ισχύει). Ο λιακο για να τα υποστηρίζει αυτά σημαίνει πως είναι πράκτορας του Σαμαελ και εχθρός της Αγαπης.
Προτείνω να κλειδωθεί το νημα, μεχρι καποιος να διαβασει το περίφημο κείμενο.
Συν το γεγονός ότι είμαι αδιαμφισβητητα και αδιαπραγματευτα φωτισμένος.
Με προκαλεί έκπληξη ότι ζητάς να κλειδωθεί το νήμα μετά από τις Αλήθειες της Γνώσης που κατέθεσα και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιο ήταν το κίνητρο σου να ζητήσεις το κλείδωμα. Δεν σε αρέσει, σε τρομάζει, η Αλήθεια αυτών που έγραψα;
Νατάσα, γλυκιά μου όμορφη Νατάσα, με στεναχωρείς.
E φέρε το κείμενο τότε! Διαφώτισε!Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 22:16Χωρις το κείμενο λετε ότι να ναι. Γι αυτό ζητησα να κλειδωθεί. Επισης, διαπιστωνω ότι σας πεφτει βαρυ το θεμα. Πολυ βαρυ.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 17:12Περισσότερο νόημα από αυτά που λέει ο ψευδοπροφητης σατανιστής Λιακο και τα γραφόμενα μου μάλιστα βασίζονται σε πηγές όπως τα ναγκ χαμμαντι κι άλλα γνωστικά κείμενα.
Με προκαλεί έκπληξη ότι ζητάς να κλειδωθεί το νήμα μετά από τις Αλήθειες της Γνώσης που κατέθεσα και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιο ήταν το κίνητρο σου να ζητήσεις το κλείδωμα. Δεν σε αρέσει, σε τρομάζει, η Αλήθεια αυτών που έγραψα;
Άκου φίλε Sid πως έχει το πράγμα για να μην ταλαιπωρείσαι, θα σου πω μιας και επιμένει η Νατάσα δημόσια να διαβάσω το κείμενο.Sid Vicious έγραψε: ↑04 Σεπ 2019, 12:56E φέρε το κείμενο τότε! Διαφώτισε!Natasha έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 22:16Χωρις το κείμενο λετε ότι να ναι. Γι αυτό ζητησα να κλειδωθεί. Επισης, διαπιστωνω ότι σας πεφτει βαρυ το θεμα. Πολυ βαρυ.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2019, 17:12
Περισσότερο νόημα από αυτά που λέει ο ψευδοπροφητης σατανιστής Λιακο και τα γραφόμενα μου μάλιστα βασίζονται σε πηγές όπως τα ναγκ χαμμαντι κι άλλα γνωστικά κείμενα.
Καταλαβαίνεις ότι αν πχ εγώ χαθώ στην Αν-Υπαρξία , την ευθύνη θα την έχεις εσύ που ενώ μπορούσες να βοηθήσεις δεν βοήθησες; Και έτσι εκ των πραγμάτων τι σημαινει αυτό για σένα αν όχι μια κακόβουλη υπηρέτρια του Μη Οντος; Καταλαβαίνεις λοιπόν πως πρέπει να φέρεις το κείμενο.