Προφάσεις για να μην πάτε στην "ανάσταση"
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Προφάσεις για να μην πάτε στην "ανάσταση"
Και μένα η γάτα μου η μία φοβάται. Πάει και κρύβεται πίσω από τον καναπέ. Η άλλη πέρα βρέχει. Μπας και είναι κουφή; Ούτε όταν την φωνάζω στο όνομα της έρχεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Tarkovsky έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:23κροτοφοβικός σκύλοςΒινόσαυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 06:11Εδώ βρίσκουμε διάφορες αφορμές, λόγους και προφάσεις
για να δόσουμε κίνητρα να μη πάει ο κόσμος στην ανασταση.
true story, όχι πρόφαση

Για να είσαι διπλα του - να μην γίνει κροτοφοβικός - αν ειναι μικρης ηλικίας.
Δεν ειναι πρόφαση είναι σωστη αντιμετώπιση και λογική επιλογή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Covington88
Covington88 έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:14Μη μου χαλάς το άνοιγμα στην κοινότητα Ερυθραίας, φίλος. Πώς θα στήσουμε δημόσιες σχέσιες (sic) γαμώτο;;;;

ε και γατί δεν κάνεις την ειδική ανάσταση που κάνουμε σπίτι όταν είμαστε άρρωστοι και δεν μπορούμε να πάμε; Που έρχεται η ανάσταση αντί να πάμε εμείς κλπ, κάτι θα σκεφτείς, αρκεί να προσφέρεις λύση αντί πρόβλημα νομίζω, τον θεούλη δεν θα τον πειράζει αρκεί να είναι ωραία.Gherschaagk έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:25Δεν θέλω γιατί είμαι άρρωστη. Απλά δεν είμαι κρεβατωμένη άρρωστη και δεν μπορώ να το αποφύγω. Επίσης φοβάμαι πως θα υποτροπιάσω.

Πρέπει να σου βάλω βίντεο να δεις την Έμμυ (τη σκυλίτσα μου...ολόκληρο θεριο σηβιρικό ποιμενικό ημίαιμο) να τρέχει να ανοίγει την μπαλκονόπορτα, να μπαίνει στο σαλόνι και να κρύβεται (ναι τα σηκώνει και μπαίνει από κάτω) στα ριχτάρια του καναπέ.

Σε κάθε κρότο...από βεγγαλικό μέχρι κεραυνό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 27 Απρ 2019, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλήθεια λες να είμαι κουφή; Το ψιτ ψιτ το ακούει και άλλους θορυβους. Εννοείται και την αγαπάω. Αφού επειδή είναι πολύ φοβιτσιάρα με τους ανθρώπους και άμα την πλησιαζεις πάει και κρύβεται την λέω λιονταρακι. Λούλου τη φωνάζω κανονικά. Και άλλες φορές την λέω καρδούλα γιατί έχει μια καρδούλα στο τρίχωμά της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μερική κώφωση, ακούει μόνο τον ήχο απο κροκέτες και κονσέρβες που ανοίγουν, δυστυχώς, αλλιώς θα ερχόταν αμέσως όταν την φώναζες.

Έτσι είναι η Φίφη, η άλλη γάτα. Σπινιάρει να μπει στο σπίτι να σωθεί. Και αν μπεις μπροστά της σε κατασπάραξε να ανοίξει δρόμο.Al Bundy έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:31Πρέπει να σου βάλω βίντεο να δεις την Έμμυ (τη σκυλίτσα μου...ολόκληρο θεριο ποιμενικό ημίαιμο) να τρέχει να ανοίγει την μπαλκονόπορτα, να μπαίνει στο σαλόνι και να κρύβεται (ναι τα σηκώνει και μπαίνει από κάτω) στα ριχτάρια του καναπέ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Covington88
Συνήθως οι γάτες ακούν τα «ψιτ», υποψιάζομαι λόγω καλλίτερης ακοής σε υψηλότερες συχνότητες..;Naida έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:32Αλήθεια λες να είμαι κουφή; Το ψιτ ψιτ το ακούει και άλλους θορυβους. Εννοείται και την αγαπάω. Αφού επειδή είναι πολύ φοβιτσιάρα με τους ανθρώπους και άμα την πλησιαζεις πάει και κρύβεται την λέω λιονταρακι. Λούλου τη φωνάζω κανονικά. Και άλλες φορές την λέω καρδούλα γιατί έχει μια καρδούλα στο τρίχωμά της.
Δες αν ακούει όταν την καλείς με το όνομά της (φυσιολογική ένταση, όχι κραυγή). Αν έχεις ξεκαθαρίσει ότι δε σε αγνοεί λόγω βαρεμάρας (ή αν υπάρχουν πολλά ερεθίσματα που τη μπερδεύουν, όπως πολλά άτομα στο σπίτι), τότε θα δεις τι παίζει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμάς ο δικός μας στεκόταν στην γωνία της βεράντας και γάβγιζε μέχρι που δεν εμένε φωνητική χορδή στη θέση της. Τον ακούγαμε από μακριά. Ο Κ. ακούγεται; Ναι, αυτός είναι.Al Bundy έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:31Πρέπει να σου βάλω βίντεο να δεις την Έμμυ (τη σκυλίτσα μου...ολόκληρο θεριο ποιμενικό ημίαιμο) να τρέχει να ανοίγει την μπαλκονόπορτα, να μπαίνει στο σαλόνι και να κρύβεται (ναι τα σηκώνει και μπαίνει από κάτω) στα ριχτάρια του καναπέ.
Ένα ον, θέλουν να πάω....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν φοβάται την καμπανα, τα δυναμιτακια φοβάται. Κι εγώ φοβάμαι αλλά όχι τον κροτο, μη πέσει τίποτα πάνω μου. Και μη πιάσει φωτιά το μαλλί μου. Το '16 το είχα κάψει μόνη μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στην ομιλία μου ανταποκρίνεται ενίοτε. Θα παρατηρήσω αν ακούει γενικότερα άλλους ήχους.Covington88 έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:37Συνήθως οι γάτες ακούν τα «ψιτ», υποψιάζομαι λόγω καλλίτερης ακοής σε υψηλότερες συχνότητες..;Naida έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:32Αλήθεια λες να είμαι κουφή; Το ψιτ ψιτ το ακούει και άλλους θορυβους. Εννοείται και την αγαπάω. Αφού επειδή είναι πολύ φοβιτσιάρα με τους ανθρώπους και άμα την πλησιαζεις πάει και κρύβεται την λέω λιονταρακι. Λούλου τη φωνάζω κανονικά. Και άλλες φορές την λέω καρδούλα γιατί έχει μια καρδούλα στο τρίχωμά της.
Δες αν ακούει όταν την καλείς με το όνομά της (φυσιολογική ένταση, όχι κραυγή). Αν έχεις ξεκαθαρίσει ότι δε σε αγνοεί λόγω βαρεμάρας (ή αν υπάρχουν πολλά ερεθίσματα που τη μπερδεύουν, όπως πολλά άτομα στο σπίτι), τότε θα δεις τι παίζει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα κυκλοφορεί αντερκάβερ, ποιος ξέρει τι λαμόγιο μάζεψες

κροτοφοβικό τον μάζεψα ενός έτους και μάλλον αυτή ήταν η αιτία που τον αμόλησαν από το παράνομο κυνοτροφείο (είναι συγκεκριμένη διασταύρωση δύο κυνηγόσκυλων* για λαγό+τρούφα που την κάνουν κυνοτροφεία σε Ήπειρο και Θεσσαλία)Αγις έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:27Tarkovsky έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 17:23κροτοφοβικός σκύλοςΒινόσαυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 06:11Εδώ βρίσκουμε διάφορες αφορμές, λόγους και προφάσεις
για να δόσουμε κίνητρα να μη πάει ο κόσμος στην ανασταση.
true story, όχι πρόφαση
Για να είσαι διπλα του - να μην γίνει κροτοφοβικός - αν ειναι μικρης ηλικίας.
Δεν ειναι πρόφαση είναι σωστη αντιμετώπιση και λογική επιλογή.
Την πρώτη Ανάσταση και χωρίς να συνειδητοποιώ το πρόβλημα, έτυχε να βαρεθώ να πάω - ευτυχώς, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση θα τον βρίσκαμε. Το δεύτερο, θεώρησα ότι μετά από 1,5 χρόνο οικόσιτος μπορεί και να μην φρικάρει τόσο. Τον πήρα και σταθήκαμε πολύ μακριά από τον κόσμο, σχεδόν δεν έβλεπα την εκκλησία. Ελάχιστα βελτιωμένη αντίδραση, μάλλον επειδή τον είχα με λουρί. Από τότε περιμένουμε τους υπόλοιπους να γυρίσουν σπίτι ή όπου αλλού είμαστε.
Η κατάσταση έχει γενικά εξομαλυνθεί σχεδόν πλήρως με τους τυχαίους κρότους και αρκετά με τους επαναλαμβανόμενους (πυροτεχνήματα, βαρελότα). Ωστόσο, δεν είναι να παίζεις...
* ο ένας του γονιός είναι πρωτοξάδελφος του ιταλικού που είχες για γεννήτορα

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση
από Vardos » 20 Απρ 2025, 21:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 51 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
23 Απρ 2025, 14:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσείς γιατί θα πάτε στην διαδήλωση για τα Τέμπη ?
από Unique » 25 Φεβ 2025, 12:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 358 Απαντήσεις
- 6301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
04 Μαρ 2025, 13:57
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Φεβ 2024, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιστεύετε ότι θα τα πάτε φέτος στην πρόκληση "Νοέμβρης χωρίς οργασμό";
από Εκτωρ » 02 Νοέμ 2023, 10:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
02 Νοέμ 2023, 12:02
-