Προφάσεις για να μην πάτε στην "ανάσταση"

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Προφάσεις για να μην πάτε στην "ανάσταση"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Απρ 2019, 17:25

Και μένα η γάτα μου η μία φοβάται. Πάει και κρύβεται πίσω από τον καναπέ. Η άλλη πέρα βρέχει. Μπας και είναι κουφή; Ούτε όταν την φωνάζω στο όνομα της έρχεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 27 Απρ 2019, 17:27

Tarkovsky έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:23
Βινόσαυρος έγραψε:
27 Απρ 2019, 06:11
Εδώ βρίσκουμε διάφορες αφορμές, λόγους και προφάσεις
για να δόσουμε κίνητρα να μη πάει ο κόσμος στην ανασταση.
κροτοφοβικός σκύλος

true story, όχι πρόφαση
:g030:

Για να είσαι διπλα του - να μην γίνει κροτοφοβικός - αν ειναι μικρης ηλικίας.
Δεν ειναι πρόφαση είναι σωστη αντιμετώπιση και λογική επιλογή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 » 27 Απρ 2019, 17:28

Naida έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:25
Και μένα η γάτα μου η μία φοβάται. Πάει και κρύβεται πίσω από τον καναπέ. Η άλλη πέρα βρέχει. Μπας και είναι κουφή; Ούτε όταν την φωνάζω στο όνομα της έρχεται.
Πιθανό. Να την αγαπάς και την κουφή, όμως. :e045:

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 27 Απρ 2019, 17:28

Covington88 έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:14
Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:07
Μπούρδες...απλά επειδή δεν μπορούν!
Μη μου χαλάς το άνοιγμα στην κοινότητα Ερυθραίας, φίλος. Πώς θα στήσουμε δημόσιες σχέσιες (sic) γαμώτο;;;;
:oops: σόρρυ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Απρ 2019, 17:30

Gherschaagk έγραψε:
Δεν θέλω γιατί είμαι άρρωστη. Απλά δεν είμαι κρεβατωμένη άρρωστη και δεν μπορώ να το αποφύγω. Επίσης φοβάμαι πως θα υποτροπιάσω.
ε και γατί δεν κάνεις την ειδική ανάσταση που κάνουμε σπίτι όταν είμαστε άρρωστοι και δεν μπορούμε να πάμε; Που έρχεται η ανάσταση αντί να πάμε εμείς κλπ, κάτι θα σκεφτείς, αρκεί να προσφέρεις λύση αντί πρόβλημα νομίζω, τον θεούλη δεν θα τον πειράζει αρκεί να είναι ωραία. :)

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 27 Απρ 2019, 17:31

Naida έγραψε:
Πρέπει να σου βάλω βίντεο να δεις την Έμμυ (τη σκυλίτσα μου...ολόκληρο θεριο σηβιρικό ποιμενικό ημίαιμο) να τρέχει να ανοίγει την μπαλκονόπορτα, να μπαίνει στο σαλόνι και να κρύβεται (ναι τα σηκώνει και μπαίνει από κάτω) στα ριχτάρια του καναπέ. :003:

Σε κάθε κρότο...από βεγγαλικό μέχρι κεραυνό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 27 Απρ 2019, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Απρ 2019, 17:32

Covington88 έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:28
Naida έγραψε:
Πιθανό. Να την αγαπάς και την κουφή, όμως. :e045:
Αλήθεια λες να είμαι κουφή; Το ψιτ ψιτ το ακούει και άλλους θορυβους. Εννοείται και την αγαπάω. Αφού επειδή είναι πολύ φοβιτσιάρα με τους ανθρώπους και άμα την πλησιαζεις πάει και κρύβεται την λέω λιονταρακι. Λούλου τη φωνάζω κανονικά. Και άλλες φορές την λέω καρδούλα γιατί έχει μια καρδούλα στο τρίχωμά της.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Απρ 2019, 17:33

Naida έγραψε:
μερική κώφωση, ακούει μόνο τον ήχο απο κροκέτες και κονσέρβες που ανοίγουν, δυστυχώς, αλλιώς θα ερχόταν αμέσως όταν την φώναζες. :011:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Απρ 2019, 17:35

Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:31
Naida έγραψε:
Πρέπει να σου βάλω βίντεο να δεις την Έμμυ (τη σκυλίτσα μου...ολόκληρο θεριο ποιμενικό ημίαιμο) να τρέχει να ανοίγει την μπαλκονόπορτα, να μπαίνει στο σαλόνι και να κρύβεται (ναι τα σηκώνει και μπαίνει από κάτω) στα ριχτάρια του καναπέ. :003:

Έτσι είναι η Φίφη, η άλλη γάτα. Σπινιάρει να μπει στο σπίτι να σωθεί. Και αν μπεις μπροστά της σε κατασπάραξε να ανοίξει δρόμο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Απρ 2019, 17:36

Naida έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:35
Και αν μπεις μπροστά της σε κατασπάραξε να ανοίξει δρόμο.
θα την πήγαινα να ζήσει στο καμπαναριό για λίγο, απο αγάπη, να το ξεπεράσει. :011:

Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 » 27 Απρ 2019, 17:37

Naida έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:32
Αλήθεια λες να είμαι κουφή; Το ψιτ ψιτ το ακούει και άλλους θορυβους. Εννοείται και την αγαπάω. Αφού επειδή είναι πολύ φοβιτσιάρα με τους ανθρώπους και άμα την πλησιαζεις πάει και κρύβεται την λέω λιονταρακι. Λούλου τη φωνάζω κανονικά. Και άλλες φορές την λέω καρδούλα γιατί έχει μια καρδούλα στο τρίχωμά της.
Συνήθως οι γάτες ακούν τα «ψιτ», υποψιάζομαι λόγω καλλίτερης ακοής σε υψηλότερες συχνότητες..;

Δες αν ακούει όταν την καλείς με το όνομά της (φυσιολογική ένταση, όχι κραυγή). Αν έχεις ξεκαθαρίσει ότι δε σε αγνοεί λόγω βαρεμάρας (ή αν υπάρχουν πολλά ερεθίσματα που τη μπερδεύουν, όπως πολλά άτομα στο σπίτι), τότε θα δεις τι παίζει.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 27 Απρ 2019, 17:38

Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:31
Naida έγραψε:
Πρέπει να σου βάλω βίντεο να δεις την Έμμυ (τη σκυλίτσα μου...ολόκληρο θεριο ποιμενικό ημίαιμο) να τρέχει να ανοίγει την μπαλκονόπορτα, να μπαίνει στο σαλόνι και να κρύβεται (ναι τα σηκώνει και μπαίνει από κάτω) στα ριχτάρια του καναπέ. :003:

Εμάς ο δικός μας στεκόταν στην γωνία της βεράντας και γάβγιζε μέχρι που δεν εμένε φωνητική χορδή στη θέση της. Τον ακούγαμε από μακριά. Ο Κ. ακούγεται; Ναι, αυτός είναι.

Ένα ον, θέλουν να πάω....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Απρ 2019, 17:39

enaon έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:36
Naida έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:35
Και αν μπεις μπροστά της σε κατασπάραξε να ανοίξει δρόμο.
θα την πήγαινα να ζήσει στο καμπαναριό για λίγο, απο αγάπη, να το ξεπεράσει. :011:
Δεν φοβάται την καμπανα, τα δυναμιτακια φοβάται. Κι εγώ φοβάμαι αλλά όχι τον κροτο, μη πέσει τίποτα πάνω μου. Και μη πιάσει φωτιά το μαλλί μου. Το '16 το είχα κάψει μόνη μου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 27 Απρ 2019, 17:42

Covington88 έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:37
Naida έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:32
Συνήθως οι γάτες ακούν τα «ψιτ», υποψιάζομαι λόγω καλλίτερης ακοής σε υψηλότερες συχνότητες..;

Δες αν ακούει όταν την καλείς με το όνομά της (φυσιολογική ένταση, όχι κραυγή). Αν έχεις ξεκαθαρίσει ότι δε σε αγνοεί λόγω βαρεμάρας (ή αν υπάρχουν πολλά ερεθίσματα που τη μπερδεύουν, όπως πολλά άτομα στο σπίτι), τότε θα δεις τι παίζει.
Στην ομιλία μου ανταποκρίνεται ενίοτε. Θα παρατηρήσω αν ακούει γενικότερα άλλους ήχους.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 27 Απρ 2019, 17:53

Naida έγραψε:
θα κυκλοφορεί αντερκάβερ, ποιος ξέρει τι λαμόγιο μάζεψες :lol:

Αγις έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:27
Tarkovsky έγραψε:
27 Απρ 2019, 17:23
Βινόσαυρος έγραψε:
27 Απρ 2019, 06:11
Εδώ βρίσκουμε διάφορες αφορμές, λόγους και προφάσεις
για να δόσουμε κίνητρα να μη πάει ο κόσμος στην ανασταση.
κροτοφοβικός σκύλος

true story, όχι πρόφαση
:g030:

Για να είσαι διπλα του - να μην γίνει κροτοφοβικός - αν ειναι μικρης ηλικίας.
Δεν ειναι πρόφαση είναι σωστη αντιμετώπιση και λογική επιλογή.
κροτοφοβικό τον μάζεψα ενός έτους και μάλλον αυτή ήταν η αιτία που τον αμόλησαν από το παράνομο κυνοτροφείο (είναι συγκεκριμένη διασταύρωση δύο κυνηγόσκυλων* για λαγό+τρούφα που την κάνουν κυνοτροφεία σε Ήπειρο και Θεσσαλία)

Την πρώτη Ανάσταση και χωρίς να συνειδητοποιώ το πρόβλημα, έτυχε να βαρεθώ να πάω - ευτυχώς, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση θα τον βρίσκαμε. Το δεύτερο, θεώρησα ότι μετά από 1,5 χρόνο οικόσιτος μπορεί και να μην φρικάρει τόσο. Τον πήρα και σταθήκαμε πολύ μακριά από τον κόσμο, σχεδόν δεν έβλεπα την εκκλησία. Ελάχιστα βελτιωμένη αντίδραση, μάλλον επειδή τον είχα με λουρί. Από τότε περιμένουμε τους υπόλοιπους να γυρίσουν σπίτι ή όπου αλλού είμαστε.

Η κατάσταση έχει γενικά εξομαλυνθεί σχεδόν πλήρως με τους τυχαίους κρότους και αρκετά με τους επαναλαμβανόμενους (πυροτεχνήματα, βαρελότα). Ωστόσο, δεν είναι να παίζεις...

* ο ένας του γονιός είναι πρωτοξάδελφος του ιταλικού που είχες για γεννήτορα :lol:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών