Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 18 Ιούλ 2018, 23:15
ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:02
Naida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:54
Ο μπάρμπας που διέλυσε την οικογένειά του και πήγε με την κατά πολύ νεώτερή του, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές ανάγκες της και παίρνοντας χάπια να πηδήξει λόγω φυσικής,ηλικιακής ανικανότητας και ξέροντας ότι τον σιχαίνεται η πιτσιρίκα, τον έχουνε για μάγκα.
Εξέλιξη-πολιτισμός,καλοί άντρες-κακές φεμινίστριες- κτλ
πως ξερεις τι εγινε;
πως ξερεις οτι η γυναικα του δεν ηταν σκυλα που του εκανε τη ζωη μαυρη και ο κυριος εκανε υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια και να την στειλει;
πως ξερεις οτι επαιρνε χαπια για να κανει ερωτα;
πως ξερεις οτι η σχεση τους ηταν οικονιμικη συναλλαγη και δεν την γοητευσε με την πολυχροννη εμπειρια του;
πως ξερεις οτι τον σιχαινοταν;
πως κολλησες τις ασχημες,σχιζοφρενεις λεσβιαζουσες υστερικες με το ολο θεμα;
διακρινω μια τρυκιμια εν κρανιο,φιλη Ναιδα
και σε συνδιασμο με αυτα που εγραψες χθες οτι εισαι unfuckable καταλαβαινω και ποιο ειναι το προβλημα σου
Αν η γυναίκα του ήταν σκύλα όπως λες γιατί δεν τη παράτησε στα 30;στα 40; στα 50; που ήταν ακόμα νέος και ακμαίος να βρει γκόμενα με αξιοπρέπεια. Έφτασε στα 65 που δε μπορούσε πια να πηδήξει, ανακάλυψε τα βιάγκρα και την είδε νιάτο. Αλλά επειδή σαν άντρας και άνθρωπος δεν είχε κάτι αξιόλογο, χρησιμοποιήσε το χρήμα. Αηδιαστικοί άνθρωποι.
Τώρα σχετικά με την τρικυμία εν κρανίω κτλ επειδη σε βαριέμαι ν' αναμασάς τα ίδια κτλ τελείωνε πρώτα με το σχολείο σου, πήγαινε με γυναίκα( χωρίς να την πληρώσεις), γίνε ενδιαφέρον σαν άνθρωπος και ξανασυζητάμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Αγις
από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 23:19
Μηχανικός έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:14
Στην σύντροφο τα λες αυτά;
Συμφωνεί και εκείνη;
Με ηξερε καλα απο μικρή- πολυ πριν αρχισουμε να ''γνωριζουμε ο ενας τον αλλο

'' κ επιλεγεί γινει κ συντροφος

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
ταγματασφαλιτης
από ταγματασφαλιτης » 18 Ιούλ 2018, 23:21
Naida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:15
ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:02
Ο μπάρμπας που διέλυσε την οικογένειά του και πήγε με την κατά πολύ νεώτερή του, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές ανάγκες της και παίρνοντας χάπια να πηδήξει λόγω φυσικής,ηλικιακής ανικανότητας και ξέροντας ότι τον σιχαίνεται η πιτσιρίκα, τον έχουνε για μάγκα.
πως ξερεις τι εγινε;
πως ξερεις οτι η γυναικα του δεν ηταν σκυλα που του εκανε τη ζωη μαυρη και ο κυριος εκανε υπομονη μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια και να την στειλει;
πως ξερεις οτι επαιρνε χαπια για να κανει ερωτα;
πως ξερεις οτι η σχεση τους ηταν οικονιμικη συναλλαγη και δεν την γοητευσε με την πολυχροννη εμπειρια του;
πως ξερεις οτι τον σιχαινοταν;
πως κολλησες τις ασχημες,σχιζοφρενεις λεσβιαζουσες υστερικες με το ολο θεμα;
διακρινω μια τρυκιμια εν κρανιο,φιλη Ναιδα
και σε συνδιασμο με αυτα που εγραψες χθες οτι εισαι unfuckable καταλαβαινω και ποιο ειναι το προβλημα σου
Αν η γυναίκα του ήταν σκύλα όπως λες γιατί δεν τη παράτησε στα 30;στα 40; στα 50; που ήταν ακόμα νέος και ακμαίος να βρει γκόμενα με αξιοπρέπεια. Έφτασε στα 65 που δε μπορούσε πια να πηδήξει, ανακάλυψε τα βιάγκρα και την είδε νιάτο. Αλλά επειδή σαν άντρας και άνθρωπος δεν είχε κάτι αξιόλογο, χρησιμοποιήσε το χρήμα. Αηδιαστικοί άνθρωποι.
Τώρα σχετικά με την τρικυμία εν κρανίω κτλ επειδη σε βαριέμαι ν' αναμασάς τα ίδια κτλ τελείωνε πρώτα με το σχολείο σου, πήγαινε με γυναίκα( χωρίς να την πληρώσεις), γίνε ενδιαφέρον σαν άνθρωπος και ξανασυζητάμε.
κοπελα μου,ξερεις να διαβαζεις;
στο γραφω ξεκαθαρα
κοιτα αν δεν ειχες γραψει οτι εισαι Unfuckabla ισως εμπαινα στη διαδικασια να σε βαλω στη θεση σου
τωρα απλως δειχνω κατανοηση
τκαι καταλαβαινω και πως καλησες τις υστερικες φεμινιστριες στο θεμα

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 18 Ιούλ 2018, 23:23
Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:07
Πως ξερεις τι ζωη ζουσε και τι σχεση ειχε με τη νεοτερη (και ποσο νεοτερη ητανε)
Ασχετο με τις φεμινιστριες
Τη ζωή που ζούσε αν δε του άρεσε να την άλλαζε πριν. Αν ήταν μια σχέση με κάποια η οποία θα ήταν πράγματι από έρωτα, κοινά ενδιαφέροντα κτλ οκ δε λες κάτι. Αλλά τώρα μη κρυβόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη με τις κοπέλες από Ρωσία, Ουκρανία κτλ τις είδαν οι ελληναράδες μπαρμπάδες γυμνοσάλιαγκες πανέμορφες,σα τα κρύα τα νερά έβγαλαν το πορτοφόλι, πήραν το μπλε χαπάκι και το έπαιζαν εραστές και μάγκες.Θλιβεροί πραγματικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 18 Ιούλ 2018, 23:25
Ναιδα εξυπηρετούν μια κατασταση κι αυτές. Φαντάσου πως θα ηταν το φορουμ, αν αντί πουρά με ξαλαφρωμενα παπαρια, είχαμε πουρα με μπλου μπολς.
Εγω ειναι ευγνώμων που ξαλαφρώνουν τα μπαρμπαδια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Πάνας
από Πάνας » 18 Ιούλ 2018, 23:26
Δεν ξέρω τι συζητάτε τόσες σελίδες αλλά δεν ισχύει, εγώ θέλω να έχω φίλες χωρίς να σκέπτομαι το σεξ.
the end
-
Ιωάννης Ειρηναίος
από Ιωάννης Ειρηναίος » 18 Ιούλ 2018, 23:26
χχαχαχαχαχα δηλαδή για να καταλάβω το πρότυπό σας είναι ο 70άρης γέρος που πηδούσε με βιάγκρα τη βουλγάρα;;;
πως να μην γίνεις mgtow μετά; Μονόδρομος είναι.
Ο παλαιός των ημερών...
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 18 Ιούλ 2018, 23:27
ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:21
30 χρόνια παντρεμένος με παιδιά 29, 27 χρονών ήταν.
-
Πάνας
από Πάνας » 18 Ιούλ 2018, 23:28
Πάνας έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:26
Δεν ξέρω τι συζητάτε τόσες σελίδες αλλά δεν ισχύει, εγώ θέλω να έχω φίλες χωρίς να σκέπτομαι το σεξ.
Το θέμα όμως είναι ότι οι περισσότερες τσαντίζονται με αυτή την τακτική μου.
the end
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 18 Ιούλ 2018, 23:29
Πάνας έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:28

και ;
χαλάτε την φιλία;
-
Daje
από Daje » 18 Ιούλ 2018, 23:30
Εγω ολες τις φιλες μου τις εχω πηδηξει.
Η χαρα της φιλιας ειμαι.
-
Πάνας
από Πάνας » 18 Ιούλ 2018, 23:31
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:29

και ;
χαλάτε την φιλία;
Όχι, δεν τη χαλάμε, τουλάχιστον από μέρους μου.
the end
-
Αγις
από Αγις » 18 Ιούλ 2018, 23:31
Naida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:23
Υδράργυρος έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:07
Πως ξερεις τι ζωη ζουσε και τι σχεση ειχε με τη νεοτερη (και ποσο νεοτερη ητανε)
Ασχετο με τις φεμινιστριες
Τη ζωή που ζούσε αν δε του άρεσε να την άλλαζε πριν. Αν ήταν μια σχέση με κάποια η οποία θα ήταν πράγματι από έρωτα, κοινά ενδιαφέροντα κτλ οκ δε λες κάτι. Αλλά τώρα μη κρυβόμαστε. Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη με τις κοπέλες από Ρωσία, Ουκρανία κτλ τις είδαν οι ελληναράδες μπαρμπάδες γυμνοσάλιαγκες πανέμορφες,σα τα κρύα τα νερά έβγαλαν το πορτοφόλι, πήραν το μπλε χαπάκι και το έπαιζαν εραστές και μάγκες.Θλιβεροί πραγματικά.
Μαγκια τους.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
07 Φεβ 2025, 23:32
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
18 Μάιος 2023, 21:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.