η αλλιως η αποθεωση της μουνοδουλιασης και των φιλελευθερων ηθων που αποτελουν βασικο πλοκαμι του γυναικοκεντρικου καπιταλισμουNaida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:54Ο μπάρμπας που διέλυσε την οικογένειά του και πήγε με την κατά πολύ νεώτερή του, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές ανάγκες της και παίρνοντας χάπια να πηδήξει λόγω φυσικής,ηλικιακής ανικανότητας και ξέροντας ότι τον σιχαίνεται η πιτσιρίκα, τον έχουνε για μάγκα.
Εξέλιξη-πολιτισμός,καλοί άντρες-κακές φεμινίστριες- κτλ
και ερωτικές κ τροπο ζωης ++++++++ μονο πλεονεκτήματα εχει για ολες και ολους.
Όχι φίλε μου. Δεν είναι μουνοδουλίαση. Είναι πολύ πιο βαθύ το ζήτημα. Τι ήθελε ο μπάμπας; αφού δε μπορούσε καν να πηδήξει. Γιατί πήγε; για ένα λόγο. Για το λόγο που είπε ο μέγιστος Psi. Είναι τεράστιο πλήγμα στην αυτοπεποίθηση του άντρα η στυτική δυσλειτουργία λόγω γήρατος. Συν ότι μεγαλώνετε με την νοοτροπία όσο πιο πολλές πηδάω τόσο πιο μάγκας είμαι.Είναι θέμα επιβεβαί σης, ανασφαλειών και κατάθλιψης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:56η αλλιως η αποθεωση της μουνοδουλιασης και των φιλελευθερων ηθων που αποτελουν βασικο πλοκαμι του γυναικοκεντρικου καπιταλισμουNaida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:54Ο μπάρμπας που διέλυσε την οικογένειά του και πήγε με την κατά πολύ νεώτερή του, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές ανάγκες της και παίρνοντας χάπια να πηδήξει λόγω φυσικής,ηλικιακής ανικανότητας και ξέροντας ότι τον σιχαίνεται η πιτσιρίκα, τον έχουνε για μάγκα.
φατε μονογονεικες "οικογενειες" και αυξηση των ψυχασθενων παιδιων που αργοτερα θα τους οδηγησει και σε καταστασεις εγκληματικες
Πως ξερεις τι ζωη ζουσε και τι σχεση ειχε με τη νεοτερη (και ποσο νεοτερη ητανε)Naida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:54Ο μπάρμπας που διέλυσε την οικογένειά του και πήγε με την κατά πολύ νεώτερή του, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές ανάγκες της και παίρνοντας χάπια να πηδήξει λόγω φυσικής,ηλικιακής ανικανότητας και ξέροντας ότι τον σιχαίνεται η πιτσιρίκα, τον έχουνε για μάγκα.
ο γερος απλα επεσε θυμα της μουνοδουλιασης συν οτι τον επαιρνε οικονομικα προφανωςNaida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:02Όχι φίλε μου. Δεν είναι μουνοδουλίαση. Είναι πολύ πιο βαθύ το ζήτημα. Τι ήθελε ο μπάμπας; αφού δε μπορούσε καν να πηδήξει. Γιατί πήγε; για ένα λόγο. Για το λόγο που είπε ο μέγιστος Psi. Είναι τεράστιο πλήγμα στην αυτοπεποίθηση του άντρα η στυτική δυσλειτουργία λόγω γήρατος. Συν ότι μεγαλώνετε με την νοοτροπία όσο πιο πολλές πηδάω τόσο πιο μάγκας είμαι.Είναι θέμα επιβεβαί σης, ανασφαλειών και κατάθλιψης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:56η αλλιως η αποθεωση της μουνοδουλιασης και των φιλελευθερων ηθων που αποτελουν βασικο πλοκαμι του γυναικοκεντρικου καπιταλισμουNaida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 22:54Ο μπάρμπας που διέλυσε την οικογένειά του και πήγε με την κατά πολύ νεώτερή του, εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές ανάγκες της και παίρνοντας χάπια να πηδήξει λόγω φυσικής,ηλικιακής ανικανότητας και ξέροντας ότι τον σιχαίνεται η πιτσιρίκα, τον έχουνε για μάγκα.
φατε μονογονεικες "οικογενειες" και αυξηση των ψυχασθενων παιδιων που αργοτερα θα τους οδηγησει και σε καταστασεις εγκληματικες
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:08
και φυσικα θα ηταν η ιδια σιγουρα ανω των 35
αρα ειχε προ πολλου προσκρουσει στον τοιχο
ξερω τα κουμπια σας μην προσπαθειτε να με ψαρεψετε
Γιατι ειναι κακο να χαιρεται την ερωτικη ζωη ενας ηλικιωμενος;Naida έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:02
Όχι φίλε μου. Δεν είναι μουνοδουλίαση. Είναι πολύ πιο βαθύ το ζήτημα. Τι ήθελε ο μπάμπας; αφού δε μπορούσε καν να πηδήξει. Γιατί πήγε; για ένα λόγο. Για το λόγο που είπε ο μέγιστος Psi. Είναι τεράστιο πλήγμα στην αυτοπεποίθηση του άντρα η στυτική δυσλειτουργία λόγω γήρατος. Συν ότι μεγαλώνετε με την νοοτροπία όσο πιο πολλές πηδάω τόσο πιο μάγκας είμαι.Είναι θέμα επιβεβαί σης, ανασφαλειών και κατάθλιψης.