οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 07:26

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 07:16
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 07:08

Εχω αηδιασει με τους απλυτους κωλογερους.
Και το αστείο είναι ότι νιώθουν και πολύ μάγκες μετά αλλά η μαγκιά τελειώνει μόλις τελειώσει η σύνταξη και γυρνάνε στα χάπια της πιέσεως :lol:
Αυτα τα καθικια καταστρεψαν και χρεωκοπησαν την Ελλαδα και εστειλαν το λογαριασμο σε μενα και τις νεοτερες γενιες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 07:32

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 07:26
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 07:16
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 07:08

Εχω αηδιασει με τους απλυτους κωλογερους.
Και το αστείο είναι ότι νιώθουν και πολύ μάγκες μετά αλλά η μαγκιά τελειώνει μόλις τελειώσει η σύνταξη και γυρνάνε στα χάπια της πιέσεως :lol:
Αυτα τα καθικια καταστρεψαν και χρεωκοπησαν την Ελλαδα και εστειλαν το λογαριασμο σε μενα και τις νεοτερες γενιες.
Ακριβώς έτσι. Αυτή η νοοτροπία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 19 Ιούλ 2018, 08:23

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 06:44
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 20:33
Ορέστης 35 έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 19:38
Ποσα μπορει να φαει καποιος στοον ιπποδρομο;
Ορεστη σου αρεσει ως χαρακτηρας ο Κωνστανταρας? :003:
Καθολου.

Athina__P γιατι ο νεαρος επιβητορας που εχει τοσες επιλογες να κανει σχεση με μια πενηνταρα;
Δεν ξέρω :p2: Γιατί έχει ακούσει ότι η πενηντάρα έχει εμπΥρίες; Γιατί μπορεί να βλέπεται κάπως η πενηντάρα; Δεν μπαίνουν και σε μια κατηγορία όλες οι πενηντάρες, μερικές κοιτάνε να αποκατασταθούν με κανένα καλό παληκάρι στα ηλικιακά κυβικά τους. Ωστόσο υπάρχουν και οι πιο έξω καρδιά και έχουν πολλές επιλογές μέσω σοσιαλ μήντια κλπ. Από όσο μου έχουν πει! Ακούω ότι η νέα γενιά φέρεται λέει πολύ καλά στις γυναίκες και είναι πιο φιτ από τις αντίστοιχες επιλογές που είχαμε τότε! :003: Καλά το φιτ ισχύει, έχουμε μάτια και βλέπουμε. Έχουν ανεβεί τα στάνταρ στο σύγχρονο άντρα λιγάκι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 08:32

Athina__P έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 08:23
Ορέστης 35 έγραψε:

Καθολου.

Athina__P γιατι ο νεαρος επιβητορας που εχει τοσες επιλογες να κανει σχεση με μια πενηνταρα;
Δεν ξέρω :p2: Γιατί έχει ακούσει ότι η πενηντάρα έχει εμπΥρίες; Γιατί μπορεί να βλέπεται κάπως η πενηντάρα; Δεν μπαίνουν και σε μια κατηγορία όλες οι πενηντάρες, μερικές κοιτάνε να αποκατασταθούν με κανένα καλό παληκάρι στα ηλικιακά κυβικά τους. Ωστόσο υπάρχουν και οι πιο έξω καρδιά και έχουν πολλές επιλογές μέσω σοσιαλ μήντια κλπ. Από όσο μου έχουν πει! Ακούω ότι η νέα γενιά φέρεται λέει πολύ καλά στις γυναίκες και είναι πιο φιτ από τις αντίστοιχες επιλογές που είχαμε τότε! :003: Καλά το φιτ ισχύει, έχουμε μάτια και βλέπουμε. Έχουν ανεβεί τα στάνταρ στο σύγχρονο άντρα λιγάκι.
Ή μπορεί να έχουν φετίχ με τις μεγαλύτερες. Ή να είναι η άλλη καλοδιατηρημένη.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 09:14

Athina__P έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 08:23
Ορέστης 35 έγραψε:

Καθολου.

Καλα κι εγω εχω κανει σεξ με πενηνταρες αλλα σχεση δε θα εκανα. Η σχεση τρωει χρονο. Πιστευεις οτι υπαρχουν και οικονομικα κινητρα;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 09:17

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:14

Καλα κι εγω εχω κανει σεξ με πενηνταρες αλλα σχεση δε θα εκανα. Η σχεση τρωει χρονο. Πιστευεις οτι υπαρχουν και οικονομικα κινητρα;
Γιατί με τη συνομήλικη δε τρώει χρόνο;

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 09:23

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:17
Ορέστης 35 έγραψε:

Ολες οι σχεσεις τρωνε χρονο. Γι αυτο μου κανει εντυπωση που προτιμουν την πενηντσρα απο την πιτσιρικα. Κοστος ευκαιριας που λενε οι οικονομολογοι. Οσο ομορφη και να ειναι η πενηνταρα ο νεαρος επιβητοραςΤΜ εχει καλυτερες επιλογες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 09:32

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:23
Naida έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Ολες οι σχεσεις τρωνε χρονο. Γι αυτο μου κανει εντυπωση που προτιμουν την πενηντσρα απο την πιτσιρικα. Κοστος ευκαιριας που λενε οι οικονομολογοι. Οσο ομορφη και να ειναι η πενηνταρα ο νεαρος επιβητοραςΤΜ εχει καλυτερες επιλογες.
Δε πιστεύω κάποιος που δεν έχει φετίχ με μεγαλύτερες να είναι η πρώτη του επιλογή μια 50αρα. Μπορεί να είναι πολύ εμφανίσιμη ή εν μέσω γνωριμίας φιλικής να την ερωτευτεί.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 09:40

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:32
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:23
Naida έγραψε:

Δε πιστεύω κάποιος που δεν έχει φετίχ με μεγαλύτερες να είναι η πρώτη του επιλογή μια 50αρα. Μπορεί να είναι πολύ εμφανίσιμη ή εν μέσω γνωριμίας φιλικής να την ερωτευτεί.
Ποσοι ομως εχουν φετιχ με πενηνταρες; Αμφιβαλλω οτι ειναι αρκετοι, ειδικα αν περιορισεις το αρχικο γκρουπ στους ομορφους επιβητορεςΤΜ. Επομενως ειτε οι πενηνταρες προσφερουν οικονομικα κινητρα ειτε κανουν σχεσεις με ασχημους νεαρους που δεν εχουν επιλογες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 09:49

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:40

Ποσοι ομως εχουν φετιχ με πενηνταρες; Αμφιβαλλω οτι ειναι αρκετοι, ειδικα αν περιορισεις το αρχικο γκρουπ στους ομορφους επιβητορεςΤΜ. Επομενως ειτε οι πενηνταρες προσφερουν οικονομικα κινητρα ειτε κανουν σχεσεις με ασχημους νεαρους που δεν εχουν επιλογες.
Αν η γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, μοντέρνα και σέξι γιατί να μην είναι στο τάργκετ γκρούπ ενός όμορφου επιβήτορα; δε βλέπω το λόγο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιούλ 2018, 09:57

Δεν ειναι φετιχ. Απλά οι άνθρωποι που είναι καλοδιατηρημένοι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία.

Όσο για τους 60-70 που με τα λεφτά τους πηδάνε και το παίζουν κάποιοι είναι το ίδιο γελοίοι με αυτές που το κάνουν συνειδητά για την περιουσία ή τα λεφτά. Και όχι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι θύματα τραφικινγκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 09:57

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:49
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 09:40

Αν η γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, μοντέρνα και σέξι γιατί να μην είναι στο τάργκετ γκρούπ ενός όμορφου επιβήτορα; δε βλέπω το λόγο.
Ειπαμε αν ειναι να δεσμευσεις σημαντικο κομματι του χρονου σου, και εισαι ο ΤΜ, υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. Αν ειναι για ons αλλαζει το πραγμα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιούλ 2018, 10:02

έχω σταθεί πάντως δίπλα σε γυναίκα που φαινόταν γύρω στα 30 στο πρόσωπο αλλά απ' τα χέρια κατάλαβα πως πρέπει να ήταν γύρω στα 60. στη αρχή σκέφτηκα wow! it's doable! μετά όμως σκέφτηκα πως το να επενδύεις τόσο πολύ κόπο και χρόνο και χρήμα για να γίνεις κάτι που δεν θα είσαι ποτέ ξανά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 19 Ιούλ 2018, 10:08

Τι είναι ρε παιδιά αυτό το πωστολένε το σεξ;

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 19 Ιούλ 2018, 10:11

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 07:07
Δε μας ενδιαφέρει τι μέγεθος έχει το πορτοφόλι σας γιατί ανεξαρτοποιηθήκαμε και πλέον μπορούμε να εστιάσουμε σ' εσάς ως άνθρωποι και τι μπορούμε να πάρουμε από εσάς.
κι εμεις μπορουμε να βρουμε μια πιο νεα και πιο ομορφη με λιγοτερες απαιτησεις
ακομα και στα 65 οπως ο κυριος στο παραπανω παραδειγμα

:smt005::smt005::smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών