Αυτα τα καθικια καταστρεψαν και χρεωκοπησαν την Ελλαδα και εστειλαν το λογαριασμο σε μενα και τις νεοτερες γενιες.
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Ακριβώς έτσι. Αυτή η νοοτροπία.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 07:26Αυτα τα καθικια καταστρεψαν και χρεωκοπησαν την Ελλαδα και εστειλαν το λογαριασμο σε μενα και τις νεοτερες γενιες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρωΟρέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 06:44Καθολου.
Athina__P γιατι ο νεαρος επιβητορας που εχει τοσες επιλογες να κανει σχεση με μια πενηνταρα;

Ή μπορεί να έχουν φετίχ με τις μεγαλύτερες. Ή να είναι η άλλη καλοδιατηρημένη.Athina__P έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 08:23Δεν ξέρωΟρέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 06:44Καθολου.
Athina__P γιατι ο νεαρος επιβητορας που εχει τοσες επιλογες να κανει σχεση με μια πενηνταρα;Γιατί έχει ακούσει ότι η πενηντάρα έχει εμπΥρίες; Γιατί μπορεί να βλέπεται κάπως η πενηντάρα; Δεν μπαίνουν και σε μια κατηγορία όλες οι πενηντάρες, μερικές κοιτάνε να αποκατασταθούν με κανένα καλό παληκάρι στα ηλικιακά κυβικά τους. Ωστόσο υπάρχουν και οι πιο έξω καρδιά και έχουν πολλές επιλογές μέσω σοσιαλ μήντια κλπ. Από όσο μου έχουν πει! Ακούω ότι η νέα γενιά φέρεται λέει πολύ καλά στις γυναίκες και είναι πιο φιτ από τις αντίστοιχες επιλογές που είχαμε τότε!
Καλά το φιτ ισχύει, έχουμε μάτια και βλέπουμε. Έχουν ανεβεί τα στάνταρ στο σύγχρονο άντρα λιγάκι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλα κι εγω εχω κανει σεξ με πενηνταρες αλλα σχεση δε θα εκανα. Η σχεση τρωει χρονο. Πιστευεις οτι υπαρχουν και οικονομικα κινητρα;Athina__P έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 08:23Δεν ξέρωΟρέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 06:44Καθολου.
Athina__P γιατι ο νεαρος επιβητορας που εχει τοσες επιλογες να κανει σχεση με μια πενηνταρα;Γιατί έχει ακούσει ότι η πενηντάρα έχει εμπΥρίες; Γιατί μπορεί να βλέπεται κάπως η πενηντάρα; Δεν μπαίνουν και σε μια κατηγορία όλες οι πενηντάρες, μερικές κοιτάνε να αποκατασταθούν με κανένα καλό παληκάρι στα ηλικιακά κυβικά τους. Ωστόσο υπάρχουν και οι πιο έξω καρδιά και έχουν πολλές επιλογές μέσω σοσιαλ μήντια κλπ. Από όσο μου έχουν πει! Ακούω ότι η νέα γενιά φέρεται λέει πολύ καλά στις γυναίκες και είναι πιο φιτ από τις αντίστοιχες επιλογές που είχαμε τότε!
Καλά το φιτ ισχύει, έχουμε μάτια και βλέπουμε. Έχουν ανεβεί τα στάνταρ στο σύγχρονο άντρα λιγάκι.
Γιατί με τη συνομήλικη δε τρώει χρόνο;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:14
Καλα κι εγω εχω κανει σεξ με πενηνταρες αλλα σχεση δε θα εκανα. Η σχεση τρωει χρονο. Πιστευεις οτι υπαρχουν και οικονομικα κινητρα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ολες οι σχεσεις τρωνε χρονο. Γι αυτο μου κανει εντυπωση που προτιμουν την πενηντσρα απο την πιτσιρικα. Κοστος ευκαιριας που λενε οι οικονομολογοι. Οσο ομορφη και να ειναι η πενηνταρα ο νεαρος επιβητοραςΤΜ εχει καλυτερες επιλογες.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:17Γιατί με τη συνομήλικη δε τρώει χρόνο;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:14
Καλα κι εγω εχω κανει σεξ με πενηνταρες αλλα σχεση δε θα εκανα. Η σχεση τρωει χρονο. Πιστευεις οτι υπαρχουν και οικονομικα κινητρα;
Δε πιστεύω κάποιος που δεν έχει φετίχ με μεγαλύτερες να είναι η πρώτη του επιλογή μια 50αρα. Μπορεί να είναι πολύ εμφανίσιμη ή εν μέσω γνωριμίας φιλικής να την ερωτευτεί.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:23Ολες οι σχεσεις τρωνε χρονο. Γι αυτο μου κανει εντυπωση που προτιμουν την πενηντσρα απο την πιτσιρικα. Κοστος ευκαιριας που λενε οι οικονομολογοι. Οσο ομορφη και να ειναι η πενηνταρα ο νεαρος επιβητοραςΤΜ εχει καλυτερες επιλογες.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:17Γιατί με τη συνομήλικη δε τρώει χρόνο;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:14
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποσοι ομως εχουν φετιχ με πενηνταρες; Αμφιβαλλω οτι ειναι αρκετοι, ειδικα αν περιορισεις το αρχικο γκρουπ στους ομορφους επιβητορεςΤΜ. Επομενως ειτε οι πενηνταρες προσφερουν οικονομικα κινητρα ειτε κανουν σχεσεις με ασχημους νεαρους που δεν εχουν επιλογες.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:32Δε πιστεύω κάποιος που δεν έχει φετίχ με μεγαλύτερες να είναι η πρώτη του επιλογή μια 50αρα. Μπορεί να είναι πολύ εμφανίσιμη ή εν μέσω γνωριμίας φιλικής να την ερωτευτεί.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:23Ολες οι σχεσεις τρωνε χρονο. Γι αυτο μου κανει εντυπωση που προτιμουν την πενηντσρα απο την πιτσιρικα. Κοστος ευκαιριας που λενε οι οικονομολογοι. Οσο ομορφη και να ειναι η πενηνταρα ο νεαρος επιβητοραςΤΜ εχει καλυτερες επιλογες.
Αν η γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, μοντέρνα και σέξι γιατί να μην είναι στο τάργκετ γκρούπ ενός όμορφου επιβήτορα; δε βλέπω το λόγο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:40
Ποσοι ομως εχουν φετιχ με πενηνταρες; Αμφιβαλλω οτι ειναι αρκετοι, ειδικα αν περιορισεις το αρχικο γκρουπ στους ομορφους επιβητορεςΤΜ. Επομενως ειτε οι πενηνταρες προσφερουν οικονομικα κινητρα ειτε κανουν σχεσεις με ασχημους νεαρους που δεν εχουν επιλογες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ειναι φετιχ. Απλά οι άνθρωποι που είναι καλοδιατηρημένοι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία.
Όσο για τους 60-70 που με τα λεφτά τους πηδάνε και το παίζουν κάποιοι είναι το ίδιο γελοίοι με αυτές που το κάνουν συνειδητά για την περιουσία ή τα λεφτά. Και όχι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι θύματα τραφικινγκ
Όσο για τους 60-70 που με τα λεφτά τους πηδάνε και το παίζουν κάποιοι είναι το ίδιο γελοίοι με αυτές που το κάνουν συνειδητά για την περιουσία ή τα λεφτά. Και όχι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι θύματα τραφικινγκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ειπαμε αν ειναι να δεσμευσεις σημαντικο κομματι του χρονου σου, και εισαι ο ΤΜ, υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. Αν ειναι για ons αλλαζει το πραγμα.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:49Αν η γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, μοντέρνα και σέξι γιατί να μην είναι στο τάργκετ γκρούπ ενός όμορφου επιβήτορα; δε βλέπω το λόγο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:40
Ποσοι ομως εχουν φετιχ με πενηνταρες; Αμφιβαλλω οτι ειναι αρκετοι, ειδικα αν περιορισεις το αρχικο γκρουπ στους ομορφους επιβητορεςΤΜ. Επομενως ειτε οι πενηνταρες προσφερουν οικονομικα κινητρα ειτε κανουν σχεσεις με ασχημους νεαρους που δεν εχουν επιλογες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
έχω σταθεί πάντως δίπλα σε γυναίκα που φαινόταν γύρω στα 30 στο πρόσωπο αλλά απ' τα χέρια κατάλαβα πως πρέπει να ήταν γύρω στα 60. στη αρχή σκέφτηκα wow! it's doable! μετά όμως σκέφτηκα πως το να επενδύεις τόσο πολύ κόπο και χρόνο και χρήμα για να γίνεις κάτι που δεν θα είσαι ποτέ ξανά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τι είναι ρε παιδιά αυτό το πωστολένε το σεξ;
-
κι εμεις μπορουμε να βρουμε μια πιο νεα και πιο ομορφη με λιγοτερες απαιτησεις
ακομα και στα 65 οπως ο κυριος στο παραπανω παραδειγμα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon