Ποιο είναι το ιστορικό σας όσον αφορά τη βίαιη συμπεριφορά; Πέιτε την ιστορία σας, ή απλώς απολαύστε τη δική μου.Urzaring13 έγραψε: ↑07 Απρ 2025, 01:59Δε μπορεί να μην είχες ποτέ φίλους. Σχολείο δεν πήγες;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 12:00Εγώ δεν είχα ποτέ φίλους.Urzaring13 έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 08:03Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός
- Urzaring13
Οκ. Οκ ΓΑΛΗ χαίρομαι για 'σένα.
Μα το ζητούμενο δεν είμαι εγώ αλλά το τι προκαλεί το δικό σου πρόβλημα. Και για να το κάνω πιο σαφές, η "κοινωνικότητα" δεν συνεπάγεται πάντα φιλίες. Γνωριμίες μπορεί αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι σημαντικό.
Θα πρόσθετα ότι η υπερβαλλουσα κοινωνικότητα ως στόχος, γεννά λυκοφιλίες και όχι φιλίες. Άλλο οι φίλοι στη ζωή και άλλο στα σόσιαλ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάντως, δοθείσης της ευκαιρίας να πω, οτι έχω αποκτήσει φίλους καρδιάς, εδώ και 15 χρόνια, απ'τα φόρα. Είναι 4-5 άνθρωποι, που όντως βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Και αυτοί συγκαταλέγονται στην οικογένειά μου. Αν μη τι άλλο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οι φιλίες είναι όντως πιο δύσκολες. Άλλο να γνωριστείς με κάποιους ανθρώπους και να γουστάρεις την παρέα τους. Αυτοί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να θεωρηθούν φίλοι. Είναι απλά γνωστοί, που περνάς καλά μαζί τους.Urzaring13 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 11:44Οι φιλίες είναι πιο δύσκολες. Εχω κάνει παρέα με απίστευτα ατομάκια αλλά για χ, y λόγους δεν κράτησε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 11:26Νομίζω ότι εστιάζεις την κοινωνικότητα μόνον στο ερωτικό πεδίο των σχέσεων.Urzaring13 έγραψε: ↑06 Απρ 2025, 11:15
Ποτέ δεν ήμουν τελείως κοινωνικός. Δηλαδή μου τη πέφτανε κοπέλες διάφορες όχι θεές και δεν έκανα κάτι είτε επειδή ήμουν κάπως ντροπαλός είτε στον κόσμο μου είτε μου προκαλούσαν μια αηδία. Είχα κάποιες σχέσεις αλλά στα 21 μου γμθκαν όλα. Αλλά όχι αυτό που λέμε "ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει" ποτέ δεν ήμουν.
Καμμία αναφορά σε φίλους.
Οι φιλίες εν τω μεταξύ δεν μετριούνται με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα. Γνώμη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ανησυχεις μωρε.Σε ενα χρονο τα ΓΙΔΙΑ θα το'χουν ξεχασει και θα πληρωνουν σαν μαλάκες
από Μαδουραίος » 02 Μάιος 2024, 05:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
02 Μάιος 2024, 11:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι στους πλούσιους; (κοινωνικός ρατσισμός)
από Libre arbitre » 23 Ιουν 2023, 21:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 32 Απαντήσεις
- 1124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Μαρ 2025, 17:12
-