Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Re: Εχω ξεχάσει πως να είμαι κοινωνικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 07 Απρ 2025, 12:00

Urzaring13 έγραψε:
07 Απρ 2025, 01:59
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
03 Απρ 2025, 12:00
Urzaring13 έγραψε:
03 Απρ 2025, 08:03
Με τα ντράβαλα που περνάω 18 χρόνια τώρα έχω ξεχάσει πως να έχω φίλους. Μέχρι τα 21 μου ήμουν μέσα σ' όλα φίλοι κορίτσια στο χαλαρό όλα συζητήσεις δραστηριότητες αλλά και όταν χρειάστηκε βοήθεια κάποιος ήμουν πάντα εκεί. Ολο αυτό το καιρό που πέρασε με την ελαφριάς μορφής σχιζοφρένεια που έχω πάθει έχω χάσει τα πάντα. Μέχρι πρόσφατα ακόμα είχα πενιχρά έσοδα κάτι που απαγόρευε έτσι κι' αλλιώς κάθε δραστηριότητα. Τώρα κάπως καλύτερα. Αλλά το 'χω χάσει το 'χω χάσει πρέπει να χάσω και καμιά 20αριά κιλά :-(. Αλλά από που να ξεκινήσεις; Οταν είσαι μόνος και με λίγη οικογένεια που σου έμεινε; Εχετε κάτι να μου προτείνετε;
Εγώ δεν είχα ποτέ φίλους.
Δε μπορεί να μην είχες ποτέ φίλους. Σχολείο δεν πήγες;
Ποιο είναι το ιστορικό σας όσον αφορά τη βίαιη συμπεριφορά; Πέιτε την ιστορία σας, ή απλώς απολαύστε τη δική μου.

Άβαταρ μέλους
Urzaring13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Urzaring13 » 07 Απρ 2025, 12:07

Οκ. Οκ ΓΑΛΗ χαίρομαι για 'σένα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Απρ 2025, 12:18

Urzaring13 έγραψε:
07 Απρ 2025, 12:07
Οκ. Οκ ΓΑΛΗ χαίρομαι για 'σένα.
Μα το ζητούμενο δεν είμαι εγώ αλλά το τι προκαλεί το δικό σου πρόβλημα. Και για να το κάνω πιο σαφές, η "κοινωνικότητα" δεν συνεπάγεται πάντα φιλίες. Γνωριμίες μπορεί αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι σημαντικό.

Θα πρόσθετα ότι η υπερβαλλουσα κοινωνικότητα ως στόχος, γεννά λυκοφιλίες και όχι φιλίες. Άλλο οι φίλοι στη ζωή και άλλο στα σόσιαλ. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 07 Απρ 2025, 12:26

Εγώ πάντως, δοθείσης της ευκαιρίας να πω, οτι έχω αποκτήσει φίλους καρδιάς, εδώ και 15 χρόνια, απ'τα φόρα. Είναι 4-5 άνθρωποι, που όντως βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Και αυτοί συγκαταλέγονται στην οικογένειά μου. Αν μη τι άλλο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 07 Απρ 2025, 12:30

Urzaring13 έγραψε:
06 Απρ 2025, 11:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Απρ 2025, 11:26
Urzaring13 έγραψε:
06 Απρ 2025, 11:15

Ποτέ δεν ήμουν τελείως κοινωνικός. Δηλαδή μου τη πέφτανε κοπέλες διάφορες όχι θεές και δεν έκανα κάτι είτε επειδή ήμουν κάπως ντροπαλός είτε στον κόσμο μου είτε μου προκαλούσαν μια αηδία. Είχα κάποιες σχέσεις αλλά στα 21 μου γμθκαν όλα. Αλλά όχι αυτό που λέμε "ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει" ποτέ δεν ήμουν.
Νομίζω ότι εστιάζεις την κοινωνικότητα μόνον στο ερωτικό πεδίο των σχέσεων.

Καμμία αναφορά σε φίλους.
Οι φιλίες είναι πιο δύσκολες. Εχω κάνει παρέα με απίστευτα ατομάκια αλλά για χ, y λόγους δεν κράτησε.
Οι φιλίες είναι όντως πιο δύσκολες. Άλλο να γνωριστείς με κάποιους ανθρώπους και να γουστάρεις την παρέα τους. Αυτοί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να θεωρηθούν φίλοι. Είναι απλά γνωστοί, που περνάς καλά μαζί τους.
Οι φιλίες εν τω μεταξύ δεν μετριούνται με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα. Γνώμη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών