Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
η Αθήνα έχει κόσμο από παντού ως πρωτεύουσα,δεν είναι ενδεικτικό δείγμα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 17:20Η Αθηνα εχει πελοπονησιακα γονιδια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:41μπορεί.και ανοιχτόχρωμοι κυρίως.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:37
Μηπως ειστε πιο ψηλοι στη βορειο Ελλαδα; Εμενα ολες οι συμμαθητριες μου ηταν 1.60-1.65. Κανα δυο μονο ηταν ψηλοτερες.
(✿ ♥‿♥)
Τα καλύτερα αρώματα κλείνονται σε μικρά μπουκάλια.
αυτο ειναι πολυ σοβαρο θεμα. γραψε μας ποσο την εχεις και θα σου πουμε την γνωμη μας και το τι νομιζεις κρατατο για εσενα
12.5 ειναι ο μεσος ορος
πίστευε και μη, ερεύνα.
σωστός.
σωστός.
για τακούνια μιλάμε ακόμα;
- Υδράργυρος
Δε σε καβλωσε ομως κοντυτερος (ολως τυχαιως)don't speak έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:52Εγώ θα πήγαινα άμα με καύλωνε . Δεν με απασχολούν τέτοια θέματα.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 14:59Καμια δε θα πηγαινε με κοντυτερο. Και αμα πηγαιναν θα τις ετρωγε το σαρακι οτι πιαστηκε μαλακας.
"Τοσοι αντρες, εκει βρηκα να κολλησω;"
Αλλά νομίζω τελικά δεν πήγα
την καύλωσε, το λέει παρακάτω, ήταν ξεκάθαρα μη καυλωτικός ο λόγος που δεν υπέκυψε στην καύλα. Τι να ήταν; εκεί έχουμε κολλήσει όλοι.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 17:37Δε σε καβλωσε ομως κοντυτερος (ολως τυχαιως)don't speak έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 17:10Εγώ θα πήγαινα άμα με καύλωνε . Δεν με απασχολούν τέτοια θέματα.
Αλλά νομίζω τελικά δεν πήγα
don't speak έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 17:10Ένας κάποτε ναι με καύλωνε και μου άρεσε, αλλά δεν πήγα για αλλο λόγο.
Πιστευω αρεσε σε φιλη της.
Χαλια μαυρα να ειναι πχ σαν την Ναιδα - εμφανισιακα - εγκεφαλικα - ικανότητες - ολες εχουν την ακλονητη πεποίθηση οτι κανουν και χαρη στον καλυτερο που μπορει να υπάρξει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι, αλλά ξέρω δύο που κάνουν κάπου 2.60.
Θες τηλέφωνα;
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 11:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 265 Απαντήσεις
- 5136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
από George_V » 03 Μάιος 2025, 01:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 1858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
-