https://m.facebook.com/metrioi/this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ευχαριστώ για τις συνεισφορές σας μέχρι στιγμής, περιμένω κι άλλες.
Να διευκρινίσω:
- Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ, δεν αισθάνομαι μειονεκτικά για αυτό, βασικά δεν με απασχολεί. Και δεν με χαλάει ούτε στο ελάχιστο να έχω γυναίκα ψηλότερη δίπλα μου. Κάθε άλλο. Με ενδιαφέρει μόνο αν απασχολεί την όποια γυναίκα και αν θεωρούσε πρόβλημα.
- Δεν την έχω ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή. Κάπου στον μέσο όρο είμαι (νομίζω), δεν έχει αποτελέσει πρόβλημα ποτέ (νομίζω).
- Φράγκα υπάρχουν. Όχι γερά-γερά, αλλά υπάρχουν.
- Φυσική κατάσταση και ανάλογη εμφάνιση: Δεν θα με δείτε ποτέ εξώφυλλο στο Men's Health, αλλά είναι πάνω από τον μέσο όρο για την ηλικία μου (σαραντάρης, επαγγελματίας, δραστήριος, έχω όλα μου τα μαλλιά και όλα μου τα δόντια).
Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μπορεί.και ανοιχτόχρωμοι κυρίως.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:37
Μηπως ειστε πιο ψηλοι στη βορειο Ελλαδα; Εμενα ολες οι συμμαθητριες μου ηταν 1.60-1.65. Κανα δυο μονο ηταν ψηλοτερες.
(✿ ♥‿♥)
Ναι με τακουνια.enaon έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:39οι γυναίκες ψηλώνουν και μετά το σχολείο, μέχρι 12 πόντους περίπου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:37Μηπως ειστε πιο ψηλοι στη βορειο Ελλαδα; Εμενα ολες οι συμμαθητριες μου ηταν 1.60-1.65. Κανα δυο μονο ηταν ψηλοτερες.
μετράμε κανονικά ή με τον ΦΠΑ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:29
ποια γενιά μου.. ίδια γενιά είμαστε.
ολες οι συμμαθητριες μου είναι από 1,65 ως 1,75
τουλάχιστον η πλειοψηφία των γυναικών.
ΥΓ: πέρυσι τα Χριστούγεννα ήρθε στο σπίτι οικογενειακή φίλη των γονέων με την κόρη της, φοιτήτρια περίπου στα 22-23. Η μάνα της (ζώον) μας την παίνευε ότι είναι πανύψηλη 1,80, κουκλάρα κλπ. Πέρα από τη φάτσα της που ήταν 5/10 η κοπέλα ήταν στο ύψος μου, άντε 2 πόντους ψηλότερη, κι εγώ δεν κλέβω, λέω ότι είμαι 1,73 (ή και 1,72 ανάλογα τη μέτρηση).
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εγώ θα πήγαινα άμα με καύλωνε . Δεν με απασχολούν τέτοια θέματα.Υδράργυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 14:59Καμια δε θα πηγαινε με κοντυτερο. Και αμα πηγαιναν θα τις ετρωγε το σαρακι οτι πιαστηκε μαλακας.
"Τοσοι αντρες, εκει βρηκα να κολλησω;"
Αλλά νομίζω τελικά δεν πήγα

σεξουαλικώς το εννοείς;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
χωρίς τακούνια,κανονικά.zoltan έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:49μετράμε κανονικά ή με τον ΦΠΑ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:29
ποια γενιά μου.. ίδια γενιά είμαστε.
ολες οι συμμαθητριες μου είναι από 1,65 ως 1,75
τουλάχιστον η πλειοψηφία των γυναικών.
ΥΓ: πέρυσι τα Χριστούγεννα ήρθε στο σπίτι οικογενειακή φίλη των γονέων με την κόρη της, φοιτήτρια περίπου στα 22-23. Η μάνα της (ζώον) μας την παίνευε ότι είναι πανύψηλη 1,80, κουκλάρα κλπ. Πέρα από τη φάτσα της που ήταν 5/10 η κοπέλα ήταν στο ύψος μου, άντε 2 πόντους ψηλότερη, κι εγώ δεν κλέβω, λέω ότι είμαι 1,73 (ή και 1,72 ανάλογα τη μέτρηση).
λέω για τις συμμαθήτριες μου βασικά μετά το λύκειο.
στο δημοτικό ήμασταν σχεδόν όλα σε παρόμοιο ύψος. τώρα στην φάτσα νομίζω πως χάλασαν. δεν είναι τόσο όμορφα κορίτσια όπως τότε με εξαίρεση μια κοπέλα που ήταν πάντα πανέμορφη.
ε καλά πολλές μανάδες ξιπασμένες παινεύουν τα παιδιά τους λέγοντας χοντράδες/υπερβολές.
εμένα οι γονείς μου είναι κι αυτοί κοντοί αλλά οι παππούδες μου ήταν κοντά στο 1,80.
ε δε πήραν τα γονίδια τους.
(✿ ♥‿♥)
Dein Herz, meine Gier
-
Ε, κατά κάποιο τρόπο, αυτή ήταν η ερώτηση. Θα σε καύλωνε;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
μάλλον κάτι τέτοιο εννοείτε!!
(✿ ♥‿♥)
-
τελικά δε μάθαμε,καύλωνε;don't speak έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 17:10Ένας κάποτε ναι με καύλωνε και μου άρεσε, αλλά δεν πήγα για αλλο λόγο.
SpoilerShow
ποιος σας έβαλε τιμωρία να γράψετε 10 φορές τη λέξη καύλωνε;
Η Αθηνα εχει πελοπονησιακα γονιδια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:41μπορεί.και ανοιχτόχρωμοι κυρίως.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:37
Μηπως ειστε πιο ψηλοι στη βορειο Ελλαδα; Εμενα ολες οι συμμαθητριες μου ηταν 1.60-1.65. Κανα δυο μονο ηταν ψηλοτερες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 11:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 265 Απαντήσεις
- 5136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
από George_V » 03 Μάιος 2025, 01:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 1858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
-