Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
fagano3

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 29 Απρ 2018, 17:32

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:24

Σου ευχομαι λοιπον, αυτα που δεν καταλαβαινεις, να μην τα βρεις ξαφνικα μπροστα σου και αναγκαστεις να τα καταλαβεις. Μπορει οχι στον εαυτο σου, αλλα ισως σε ανθρωπους σου.

Με καλη διαθεση.
Η επιστημη δεν μπορει να βασιζεται σε συναισθηματισμους.Δηλαδη αν το παιδι ενος βιολογου ειναι τρανσεξουαλ αυτος θα πρεπει να παψει να σκεφτεται σαν επιστημονας;

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 17:34

Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:29
Custom_F έγραψε:
Σου ευχομαι λοιπον, αυτα που δεν καταλαβαινεις, να μην τα βρεις ξαφνικα μπροστα σου και αναγκαστεις να τα καταλαβεις. Μπορει οχι στον εαυτο σου, αλλα ισως σε ανθρωπους σου.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα ναρκωτικά.

Άλλο ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και άλλο να το δικαιολογείς κιόλας.
Με οτιδηποτε μπορει να συμβει.

Οσο δεν το καταλαβαινεις, δε θα μπορεις και να το δικαιολογησεις. Οταν εισαι μεσα στο χορο, σιγουρα θα μπορεις.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 29 Απρ 2018, 17:34

fagano3 έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:32
Custom_F έγραψε:

Με καλη διαθεση.
Η επιστημη δεν μπορει να βασιζεται σε συναισθηματισμους.Δηλαδη αν το παιδι ενος βιολογου ειναι τρανσεξουαλ αυτος θα πρεπει να παψει να σκεφτεται σαν επιστημονας;

Το ότι επικαλείσαι την επιστήμη όταν δεν γνωρίζεις τι λέει για το θέμα των τρανς και όταν είμαι βέβαιος πως βιολογία είχες κάτω από τη βάση, ειναι πραγματικά φαιδρό :lol:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 29 Απρ 2018, 17:34

fagano3 έγραψε:
Custom_F έγραψε:

Με καλη διαθεση.
δε μιλαμε για μηχανολογια εδω, αλλα για τις επιστημες των συναισθηματων

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 17:36

fagano3 έγραψε:
Ενας ανθρωπος ομως ειναι ενα συνολο. Ευτυχως ή δυστυχως ειμαστε και συναισθημα. Χρειαζεται μια ισορροπια.

νύχτα έγραψε:

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 29 Απρ 2018, 17:36

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:34
Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:29
Custom_F έγραψε:
Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα ναρκωτικά.

Άλλο ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και άλλο να το δικαιολογείς κιόλας.
Με οτιδηποτε μπορει να συμβει.

Οσο δεν το καταλαβαινεις, δε θα μπορεις και να το δικαιολογησεις. Οταν εισαι μεσα στο χορο, σιγουρα θα μπορεις.
Δηλαδη αν χτυπα ξυλο δικος σου ανθρωπος αρχισει τα ναρκωτικα θα παψεις να πιστευεις οτι τα ναρκωτικα βλαπτουν;

Αλλο να του συμπαρασταθεις και αλλο να προσπαθεις να καταρριψεις την πραγματικοτητα

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 29 Απρ 2018, 17:38

Παιδιά μην στενοχωριέστε, ψηφίστε τώρα ότι νόμους θέλετε, δημιουργήστε όσα φύλα θέλετε,
σε 50 - 100 χρόνια που οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ευρώπη,
θα λυθούν όλα τα θέματα τύπου Jason-Αντιγόνης

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 29 Απρ 2018, 17:38

kalorifer έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:34
fagano3 έγραψε:
Custom_F έγραψε:

Με καλη διαθεση.

Το ότι επικαλείσαι την επιστήμη όταν δεν γνωρίζεις τι λέει για το θέμα των τρανς και όταν είμαι βέβαιος πως βιολογία είχες κάτω από τη βάση, ειναι πραγματικά φαιδρό :lol:
Ζαμπονοκοπτικη τελειωσα.Δεν τα παιρνα τα γραμματα και τωρα ειμαι σε ντονεραδικο.

Εσυ αληθεια τι εχεις σπουδασει και που σε τι ειδους επιχειρησεις εχει δουλεψει;

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 29 Απρ 2018, 17:39

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:31
vagabondo έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:28
Αυτό που προσπαθεί, είναι να αναγνωριστούν 52 φυλα από το κράτος. :011:
Μαλλον επρεπε να δω το βιντεο. :smt005:

Ε θα ερθει και η ωρα της υπογραφης μου. :lol:
Αααα, δεν ξέρω αν το λέει στο βίντεο. :003:
Μια χαρά είναι η υπογραφή σου.
Να αλλάξουν οι Jason-Αντιγόνιδες, μιας και είναι τόσο δεκτικοί στις αλλαγές και δεν το κάνουν από εγωισμό και πείσμα. Θα τους βγει και πιο φτηνά. :wink
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 29 Απρ 2018, 17:40

fagano3 έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:36

Δηλαδη αν χτυπα ξυλο δικος σου ανθρωπος αρχισει τα ναρκωτικα θα παψεις να πιστευεις οτι τα ναρκωτικα βλαπτουν;

Αλλο να του συμπαρασταθεις και αλλο να προσπαθεις να καταρριψεις την πραγματικοτητα
Οχι... αλλα εκει που ελεγα... "Μα καλα, πως γινεται να μη μπορει να τα κοψει καποιος!!!!" Θα καταλαβω το λογο που δε μπορει... που δεν ειναι ευκολο... Το κακο ομως, θα ειναι οτι θα το εχω μαθει εκ των εσω. Γιαυτο και γω εχω παψει ναναρωτιεμαι και απλως τις περισσοτερες φορες δεχομαι αυτα που οι αλλοι περνουν χωρις να τα αμφισβηττω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 29 Απρ 2018, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

νύχτα έγραψε:

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 29 Απρ 2018, 17:41

Μηχανικός έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:38
Παιδιά μην στενοχωριέστε, ψηφίστε τώρα ότι νόμους θέλετε, δημιουργήστε όσα φύλα θέλετε,
Εκτιμηση βασισμενη σε επιστημονικα κριτηρια οπως τα οραματα διαφορων μοναχων του Αγιου Ορους. :D
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 29 Απρ 2018, 17:49

parafrwn έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:01
Για χριστιανόπληκτους μιλάμε πάλι;
zteo έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:41
Εκτιμηση βασισμενη σε επιστημονικα κριτηρια οπως τα οραματα διαφορων μοναχων του Αγιου Ορους. :D
Άντε να κάνεις κουβέντα τώρα. :e040:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 29 Απρ 2018, 17:49

fagano3 έγραψε:

Ζαμπονοκοπτικη τελειωσα.Δεν τα παιρνα τα γραμματα και τωρα ειμαι σε ντονεραδικο.

Εσυ αληθεια τι εχεις σπουδασει και που σε τι ειδους επιχειρησεις εχει δουλεψει;

Μια χαρά, άντε να κόψεις κανένα χοιρομέρι.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 29 Απρ 2018, 17:49

Custom_F έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:40
fagano3 έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:36

Οχι... αλλα εκει που ελεγα... "Μα καλα, πως γινεται να μη μπορει να τα κοψει καποιος!!!!" Θα καταλαβω το λογο που δε μπορει... που δεν ειναι ευκολο... Το κακο ομως, θα ειναι οτι θα το εχω μαθει εκ των εσω. Γιαυτο και γω εχω παψει ναναρωτιεμαι και απλως τις περισσοτερες φορες δεχομαι αυτα που οι αλλοι περνουν χωρις να τα αμφισβηττω.
Σαν πρεζονι που ειμαι (καπνιστης) οταν μου λενε καλα για τι δεν το κοβεις δεν ξερεις οτι βλαπτει την υγεια τους απαντω οτι ειμαι πρεζονι και οχι αγραμματος.

Μπορω να δειξω μεγαλη κατανοηση και συμπαθεια για τα παθη των αλλων οσο δεν βλαπτουν τους αλλους.

Οπως εγω αν και πρεζονι δεν καπνιζω στο γραφειο,αυτο το εκανα και πριν την απαγορευση, ετσι περιμενω και απο τους τρανσεξουαλ να μην ζητουν πραγματα που μπορουν να κανουν κακο σε αλλους.Θελεις να αλλαξεις το ονομα σου στην ταυτοτητα ή να φορας φουστανια;Βαλε αδιαφορο.Ε δεν μπορεις να εισαι ομως πρωην νταλικιερης και πεζοναυτης και μετα να θελεις να διαγωνιστεις σε πρωταθλημα πολεμικων τεχνων με γυναικες , ουτε μπορεις χωρις καν να τα κοψεις να μπαινεις σε αποδυτηρια γυναικων.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 29 Απρ 2018, 17:53

zteo έγραψε:
29 Απρ 2018, 17:41
Μηχανικός έγραψε:
Θα φάτε καλά και οι κομμουνιστές, άμα υπάρχετε μέχρι τότε. :D

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών