Πως λεμε οχι σε γυναικα...

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιαν 2020, 12:36

Ορέστης 35 έγραψε:
04 Ιαν 2020, 21:05
... Χωρις να την προσβαλουμε; Ας υποθεσουμε οτι μας γουσταρει μια γυναικα, μας χαμογελαει, μας κοιταει, γενικα μας δειχνει οτι ενδιαφερεται. Εμεις ομως θεωρουμε οτι δεν θα οδηγησει καπου η σχεση μας, ή οτι δεν ταιριαζουμε, ή γενικα οτι ειναι καλυτερο να μεινουμε μονοι. Με ποιον τροπο μπορουμε να την απορριψουμε ευγενικα χωρις να μας αντιπαθησει; Δωστε παραδειγματα απο δικες σας αναλογες εμπειριες.
Της λες ότι θέλετε να είσαστε μόνο φίλοι η ότι την βλέπεις φιλικά ..
Είναι το ίδιο κόλπο που χρησιμοποιούν και οι ίδιες οι γυναίκες άμα θέλουν να σου ρίξουν με ευγένεια χυλοπίτα .. :D

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 05 Ιαν 2020, 12:38

Οι ψυχολόγοι λένε ότι οι μπαισέξουαλ δεν μπορούν να κάνουν μονογαμική σχέση
Γιαυτό κάνουν περιστασιακές σχέσεις και δεν μπορούν να καταλήξουν με έναν σύντροφο
Είναι καταδικασμένοι στη μοναξιά
Θέλουν πάντα να γαμιούνται με άλλους και άλλες
Ίσως γι' αυτό με απέρριψε η τύπισσα που ήθελα πραγματικά
Δεν μπορεί να κάνει σχέση σοβαρή
Εγώ χαιρόμουνα όταν μου λεγε για τα γλυφομούνια που κάνει κι ας ήμουν κολλημένος
Δε ζήλευα και μου ακούγοταν εθιστικά αφροδισιακό
Αλλά την απόρριψη δεν μπορώ ακόμα να τη διαχειριστώ
Τι φταίω;

Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιαν 2020, 12:42

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:10
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:03
Naida έγραψε:
05 Ιαν 2020, 11:56

Καλά μη παίρνεις και ορκο,όχι εσύ εννοώ γενικά το οτι είναι κάποιος παντρεμένος δεν σημαίνει δεν είναι ομοφυλόφιλος. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Με τις λεσβίες είναι πιο απλό γιατί ξεκαθαρίζεις ότι είσαι στρέιτ και καθαρίζεις.
Και μπορεί να διατηρηθεί χωρίς ιδιαίτερες απώλειες η φιλική σχέση.

Οι άντρες γκέι είναι πιο κουραστικοί/επίμονοι σ' αυτό το θέμα.
Γενικά οι άντρες είναι πιο επίμονοι. Δέχονται δυσκολότερα το όχι από ότι οι γυναίκες.
Οι άνδρες στην Ελλάδα έχουν γαλουχηθει με την νοοτροπία του κυνηγού η του ... πολιορκητή κάστρων που δεν πέφτουν εύκολα :roll:
Και οι γυναίκες στην νοοτροπία του τραβάτε με και ας κλαίω και οτο θα πρέπει να είσαι πολύ επίμονος για με ρίξεις

Και αυτά τα θεωρώ ως ΛΆΘΟΣ στην σημερινή εποχή
Απλά δείχνεις πράσινο φως ότι είσαι διαθέσιμος -η και αν ο άλλος η άλλη δεν ανταποκριθεί , όχι απαραίτητα γιατί δεν σε θέλει αλλά για δικούς του λόγους πχ δεν του επιτρέπουν οι συνθήκες της ζωής του να φτιάξει σχέση , λες ένα συγνώμη για την ενόχληση , και υποχωρεί ευγενικά διακριτικά και με τσκτ
Και ασφαλώς μπορείς να αναζητήσεις αλλού την ερωτική σου τύχη .. :D

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2020, 12:45

hellegennes έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:27
Naida έγραψε:
Γενικά οι άντρες είναι πιο επίμονοι. Δέχονται δυσκολότερα το όχι από ότι οι γυναίκες.
:smt005::smt005::smt005::smt005:

Σταμάτα, δεν μπορώ άλλο. :smt005::smt005::smt005:
Καλά τώρα εντάξει.
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:30
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:03

Με τις λεσβίες είναι πιο απλό γιατί ξεκαθαρίζεις ότι είσαι στρέιτ και καθαρίζεις.
Και μπορεί να διατηρηθεί χωρίς ιδιαίτερες απώλειες η φιλική σχέση.

Οι άντρες γκέι είναι πιο κουραστικοί/επίμονοι σ' αυτό το θέμα.
Εξαρτάται. Κάποιοι το κάνουν καθαρά μηχανιστικά με τη λογική των πιθανοτήτων, όπως ακριβώς οι πωλητές. Στις 10 κρούσεις αναμένεται το χ ποσοστό. Κάποιοι με τη λογική του "τι έχω να χάσω;". Σ' αυτές τις φάσεις δεν παίζει συναίσθημα, οπότε το "όχι" παίζει στατιστικά και τίποτα περισσότερο.

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο και όχι ψάρεμα για ουανάιτσταντ ή παιχνιδάκια επιβεβαίωσης.
Αυτός που θα την πέσει στις 10 για να εισπράξει 12 όχι, επειδή ακριβώς πάει για επιβεβαίωση ή για ons για αυτό θα του πέσει βαρύ το οχι. Και μετά εξαρτάται τον άντρα. Ή που θα γίνει πιο επίπονος και θα πάει στο τραπέζι του και θα συνεχίσει να σε καρφωνει,κερνάει,χαμογελάει ή που θα πάει να καθίσει πάλι στο τραπέζι του κύριος και θα σε αγνοεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιαν 2020, 12:47

Και δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα στο να εκφράσεις το προσωπικό σου ενδιαφέρον με πολύ ευγενια διακριτικότητα και τακτ σε μια εκπρόσωπο του άλλου φύλλου και να συζητήσεις μαζί του αυτό το το ενδεχόμενο και αν αυτή δεν μπορεί για δικούς της λόγους να κάνεις όπισθεν ολοταχώς χωρις να την εκθέσεις η εκτεθεις εσύ και χωρίς να δημιουργήσει ο ένας στον άλλον προβλήματα ..

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιαν 2020, 12:49

Πάντως παιδιά , η γυναίκα που βλέπει τον εαυτό της σαν λεία η θήραμα η σαν ...τρόπαιο ανταγωνισμού μεταξύ αντρών οι οποίοι θα κονταροχτυπηθουν για αυτή ...δεν αξίζει σαν άνθρωπος

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιαν 2020, 12:54

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:11
Η απόρριψη είναι το χειρότερο πράγμα στη ζωή
Δεν θα μπορέσω να τη διαχειριστώ ποτέ είναι τράύμα
Δεν έχω περάσει πιο χάλια από την τελευταία απόρριψη
Είναι δύσκολο να μην αρέσεις
Πριν απορρίψετε ξανασκεφτείτε το
Αν αρέσω στο ...30 τοις εκατό του γυναικείου φύλου θα ήμουν φοβερός καρδιοκατακτητής ...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 05 Ιαν 2020, 12:56

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:54
Αν αρέσω στο ...30 τοις εκατό του γυναικείου φύλου θα ήμουν φοβερός καρδιοκατακτητής ...
Δεν πάει στατιστικά δεν είναι παραγγελία αλλά νταραβέρι σε πραγματικές συνθήκες

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 05 Ιαν 2020, 12:57

05 Ιαν 2020, 12:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Αν αρέσω στις 3 από τις δέκα γυναίκες στο γύρω περιβάλλον μου ...δεν θα είχα πέραση σαν εραστής;

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 05 Ιαν 2020, 12:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:31
Athos έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:18
Αρα δεν "καθαρίζεις" διότι θα σου απαντήσει "I know"
Να υποθέσω ότι στην έχουν πέσει περισσότερες λεσβίες απ' ό,τι σε μένα; :lol:
όταν το χάνεις πρέπει να το σταματάς
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 05 Ιαν 2020, 13:04

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:57
05 Ιαν 2020, 12:56
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Αν αρέσω στις 3 από τις δέκα γυναίκες στο γύρω περιβάλλον μου ...δεν θα είχα πέραση σαν εραστής;
Αυτό σου λέω είναι θεωρητική προσέγγιση
Το πρακτικό του θέματος είναι να την πέσεις και τότε να δεις αν έχεις αποτέλεσμα ή πέραση να γίνει το σεξ πρώτα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2020, 13:07

Naida έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:45
hellegennes έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:27
Naida έγραψε:
:smt005::smt005::smt005::smt005:

Σταμάτα, δεν μπορώ άλλο. :smt005::smt005::smt005:
Καλά τώρα εντάξει.
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:30
Naida έγραψε:

Εξαρτάται. Κάποιοι το κάνουν καθαρά μηχανιστικά με τη λογική των πιθανοτήτων, όπως ακριβώς οι πωλητές. Στις 10 κρούσεις αναμένεται το χ ποσοστό. Κάποιοι με τη λογική του "τι έχω να χάσω;". Σ' αυτές τις φάσεις δεν παίζει συναίσθημα, οπότε το "όχι" παίζει στατιστικά και τίποτα περισσότερο.

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο και όχι ψάρεμα για ουανάιτσταντ ή παιχνιδάκια επιβεβαίωσης.
Αυτός που θα την πέσει στις 10 για να εισπράξει 12 όχι, επειδή ακριβώς πάει για επιβεβαίωση ή για ons για αυτό θα του πέσει βαρύ το οχι. Και μετά εξαρτάται τον άντρα. Ή που θα γίνει πιο επίπονος και θα πάει στο τραπέζι του και θα συνεχίσει να σε καρφωνει,κερνάει,χαμογελάει ή που θα πάει να καθίσει πάλι στο τραπέζι του κύριος και θα σε αγνοεί.
Αυτός που θα την πέσει σε 10 και θα εισπράξει 12 όχι, απλώς θα σταματήσει να την πέφτει και θα οδηγηθεί στα γνωστά μονοπάτια της έμπυρης απειρίας τύπου οι γυναίκες είναι "αυτό".

Αν κεράσει και χαμογελάσει, σημαίνει ότι έχει εισπράξει και πολλά "ναι", οπότε δεν έχει λόγο να νοιώθει επιθετικά προς το άλλο φύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2020, 13:09

Athos έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:31
Athos έγραψε:
05 Ιαν 2020, 12:18
Αρα δεν "καθαρίζεις" διότι θα σου απαντήσει "I know"
Να υποθέσω ότι στην έχουν πέσει περισσότερες λεσβίες απ' ό,τι σε μένα; :lol:
όταν το χάνεις πρέπει να το σταματάς
Το ποιος το χάνει σ' αυτό το θέμα, είναι αμφισβητούμενο. Πίστευε ό,τι θέλεις. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 05 Ιαν 2020, 13:23

hellegennes έγραψε:
05 Ιαν 2020, 11:31
Naida έγραψε:
05 Ιαν 2020, 11:24
Φυσικά και το βλέπετε ως πλήγμα στον εγωισμό σας. Γι' αυτό αρχίζετε τα η ξινή, η ψωνάρα, σιγά τη γκόμενα, άμα είχα Λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια κτλ κτλ
Άμα είχα λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια. Αυτό είναι γεγονός. Επίσης αν ντυνόμουν με πολύ ακριβά ρούχα ή αν ήμουν σελέμπριτι.

Ξινή και ψωνάρα δεν έχω πει καμμιά γκόμενα που με απέρριψε με μη ξινό ή ψωνίστικο τρόπο (υπήρξαν και αυτές).
:smt038:smt038
Mιλάς με την φωνή της λογικής.Ακριβώς ετσι σκέφτονται πολλές γυναίκες αν οχι όλες.
Ο προηγούμενος γκόμενος της αδερφής μου ήταν επιχειρηματίας και είχε Πόρσε και για
την πάρτη του σερνόταν στα πατώματα μέχρι που ήθελε να τον παντρευτεί αλλά τελικά
η φάση δεν έκατσε.Ο τωρινός σύζυγος της ηταν ο εργοδότης της στην επιχείρηση που
εργαζόταν.Τυχαίο;Δεν νομίζω. :lol:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Ιαν 2020, 13:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2020, 13:07

Αυτός που θα την πέσει σε 10 και θα εισπράξει 12 όχι, απλώς θα σταματήσει να την πέφτει και θα οδηγηθεί στα γνωστά μονοπάτια της έμπυρης απειρίας τύπου οι γυναίκες είναι "αυτό".

Αν κεράσει και χαμογελάσει, σημαίνει ότι έχει εισπράξει και πολλά "ναι", οπότε δεν έχει λόγο να νοιώθει επιθετικά προς το άλλο φύλο.
Αν σε προσεγγίσει με όμορφο τρόπο και του πεις όχι με όμορφο τρόπο επίσης, και συνεχίζει να σε κεράσει ή να σε κοιταει επίμονα κτλ δεν είναι όμορφο κατά τη γνώμη μου και δεν είναι κάποιος δείκτης επιτυχίας του η επιμονή. Πάλι κατά τη γνωμη μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών