Επαγγελματίας μπορεί να είσαι, αλλά πάντα μας τσούζει όλους άπειρα η απόρριψη.
Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε ναι δεν διαφωνησα με την αποψη σου, δεν τολμω κιολας....γυναικα εισαι

Αγάπης δε ουδέν μείζον ούτε ίσον εστί.
Μα το λογικό είναι να συμφωνείς με το σωστό. Αλίμονο (σου) αν διαφωνούσες

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Όχι, απλά είμαστε πιο συνηθισμένοι και δεν το βλέπουμε σαν επίθεση στην γοητεία μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά και το βλέπετε ως πλήγμα στον εγωισμό σας. Γι' αυτό αρχίζετε τα η ξινή, η ψωνάρα, σιγά τη γκόμενα, άμα είχα Λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια κτλ κτλhellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:19Όχι, απλά είμαστε πιο συνηθισμένοι και δεν το βλέπουμε σαν επίθεση στην γοητεία μας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η πιο σωστή κουβέντα που έχει ειπωθεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:24Φυσικά και το βλέπετε ως πλήγμα στον εγωισμό σας. Γι' αυτό αρχίζετε τα η ξινή, η ψωνάρα, σιγά τη γκόμενα, άμα είχα Λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια κτλ κτλhellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:19Όχι, απλά είμαστε πιο συνηθισμένοι και δεν το βλέπουμε σαν επίθεση στην γοητεία μας.
Δεν είναι έτσι δηλαδή;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Σε ταινίες του Ξανθοπούλου μπορεί.LEONAS έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:26Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:24Φυσικά και το βλέπετε ως πλήγμα στον εγωισμό σας. Γι' αυτό αρχίζετε τα η ξινή, η ψωνάρα, σιγά τη γκόμενα, άμα είχα Λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια κτλ κτλhellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:19
Όχι, απλά είμαστε πιο συνηθισμένοι και δεν το βλέπουμε σαν επίθεση στην γοητεία μας.
Δεν είναι έτσι δηλαδή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγαπητη μου ο εγωισμος δεν εχει φυλο. να δεις τι ακουμε εμεις απο σας στην απορριψη.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:24Φυσικά και το βλέπετε ως πλήγμα στον εγωισμό σας. Γι' αυτό αρχίζετε τα η ξινή, η ψωνάρα, σιγά τη γκόμενα, άμα είχα Λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια κτλ κτλhellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:19Όχι, απλά είμαστε πιο συνηθισμένοι και δεν το βλέπουμε σαν επίθεση στην γοητεία μας.
Ευχομαι να μη πεσεις στον ερωτα μου και σου πω ΟΧΙ

- hellegennes
Άμα είχα λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια. Αυτό είναι γεγονός. Επίσης αν ντυνόμουν με πολύ ακριβά ρούχα ή αν ήμουν σελέμπριτι.
Ξινή και ψωνάρα δεν έχω πει καμμιά γκόμενα που με απέρριψε με μη ξινό ή ψωνίστικο τρόπο (υπήρξαν και αυτές).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν κατάλαβα καλά, προτείνετε στον Ορέστη να πάει να πει στη γυναίκα που του χαμογέλασε ότι δεν είναι έτοιμος, περνάει φάση, δεν του κάνει κλικ, είναι σε σχέση, αξίζει κάτι καλύτερο απ' αυτόν κλπ
Μπορείτε να το κάνετε εικόνα;
Μπορείτε να το κάνετε εικόνα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και να πέσω δεν θα το μάθεις ποτεandy12gr έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:28Αγαπητη μου ο εγωισμος δεν εχει φυλο. να δεις τι ακουμε εμεις απο σας στην απορριψη.Naida έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:24Φυσικά και το βλέπετε ως πλήγμα στον εγωισμό σας. Γι' αυτό αρχίζετε τα η ξινή, η ψωνάρα, σιγά τη γκόμενα, άμα είχα Λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια κτλ κτλhellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:19
Ευχομαι να μη πεσεις στον ερωτα μου και σου πω ΟΧΙ

hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:31Άμα είχα λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια. Αυτό είναι γεγονός. Επίσης αν ντυνόμουν με πολύ ακριβά ρούχα ή αν ήμουν σελέμπριτι.
Ξινή και ψωνάρα δεν έχω πει καμμιά γκόμενα που με απέρριψε με μη ξινό ή ψωνίστικο τρόπο (υπήρξαν και αυτές).

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαλλον εσεις τα κοριτσια να το συμβουλεψετε
Εμεις εχουμε αλλη τακτικη

Αμα πεσεις θα σε ακουσω απο το θορυβο 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
23 Μαρ 2025, 08:53
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
23 Μαρ 2025, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως λέμε «τα λιγουρεύεστε» στα αγγλικά;
από Μαδουραίος » 13 Απρ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-