Κ@τουρ@ και λιγο μέιτ.
Πόσες φορές μπορείτε συνεχόμενα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Πόσες φορές μπορείτε συνεχόμενα;
Και ναθελα... ετσι τεζα που τον εχει ολη μερα, θα δυσκολευτει. Αλλα τι λεμε!!!! Σαυτο θα κολλησει;

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού

καλά ρε κάστομ, θα σε αφήσω να νικήσεις δύο Ιστορίες. Εντωμεταξύ, και ο περσέας και ο στεργιος το ειπαν, εμένα μόνο κοπανάς, που απλά θέλω να βοηθήσω να μεταφέρουμε την γνώση. Αν ήμουν βιβλίο θα με έκαιγες. 

Πρωτα θα σε ειχα σκισει ομως, να το φχαριστηθω.
να μην αναφερθώ άλλο στην ερώτηση ε, να πούμε λες για κάτι άλλο ε;
δεν έχω καταλάβει αν σε έχει συγχύσει ή κάνεις γλύκες.
δεν έχω καταλάβει αν σε έχει συγχύσει ή κάνεις γλύκες.

- Οργισμένος
Να οργανωθουμε-να οργανωθουμε!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ο centerback22 ήτανε.lyna έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:37ηταν ενας στο προηγουμενο φόρουμ που έκλαιγε καθε φορά που τον εφτυνε το μιλφόνι.MiGiSukhoI έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:32Πέρασε καιρός από τότε, 3 χρόνια και έχει κανονικά περίοδο ακόμα. Τουλάχιστον μέχρι πέρσι το καλοκαίρι...
Παίζει κάναν ρόλο ότι η πράξις γινόταν παρά φύσιν για καμιά ώρα;
εσυ ησουν; πολλές λεπτομέρειες ξέρεις ..
κοιτα, κι εμενα με πιανουν κάτι φλαςινγκς στο άσχετο και ειναι απο τον θυροειδή .
Δε λέω τίποτα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αμα εχει καταιφακια και μπακλαβαδακια δεν θα υπαρξει ουτε πρωτη φορα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 21:16Εψήφισα δύο, με την προϋπόθεση ότι η θερμοκρασία είναι κάτω των 25 βαθμών κελσίου και ότι έχομε πρόσβαση σε καταϊφάκια/ μπακλαβαδάκια ή κάτι παρεμφερές για την υπογλυκαιμία στο ημίχρονο

Εγω μετραω τις διακοπες.
Ποσες φορες δηλαδη μπορω να διακοψω σε μια βραδια και το ρεκορ μου ειναι 1.
Αρχιζω πχ στις 23.00, κανω μια διακοπη πχ στις 04.00 της ταξεως του 1 λεπτου και μετα συνεχιζω εως πχ τις 07.00
Ποσες φορες δηλαδη μπορω να διακοψω σε μια βραδια και το ρεκορ μου ειναι 1.
Αρχιζω πχ στις 23.00, κανω μια διακοπη πχ στις 04.00 της ταξεως του 1 λεπτου και μετα συνεχιζω εως πχ τις 07.00
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές πούλησε τους Έλληνες το ΚΚΕ;
από whisper » 20 Σεπ 2024, 18:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
20 Σεπ 2024, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεστε τη λέξη "woke";
από Σενέκας » 22 Ιαν 2024, 22:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας