Δεν ξέρω τι είναι, ξέρω ότι όταν ήμουν 20άρης δεν έπεφτε με τίποτα όσο με ακούμπαγε κώλος γυναίκας και η αναπλήρωση του στοκ γινόταν πολύ γρήγορα.
Πόσες φορές μπορείτε συνεχόμενα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόσες φορές μπορείτε συνεχόμενα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Oσο σε ακουμπαγε καυλι άνδρα πώς αισθανόσουνα;Chainis έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 23:31Δεν ξέρω τι είναι, ξέρω ότι όταν ήμουν 20άρης δεν έπεφτε με τίποτα όσο με ακούμπαγε κώλος γυναίκας και η αναπλήρωση του στοκ γινόταν πολύ γρήγορα.
Άσ' την να ξεκουραστεί λίγο την έλιωσες με τόση μαλακία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για μουλιασμα τον βάζεις;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Όλοι οι σύντροφοι που είχα άντεχαν άνετα 2 φορές. Μια όποτε ήθελαν αυτοί και μια δεύτερη "μαζί". Παραπάνω δεν χρειαζόταν, ε, πόσο να το ασκήσεις το θέμα πχια; Το πιο πολύ που έκανε συνεχόμενα με μικρά διαλείμματα ένας έρωτας που κανονικά ήταν του 2, ήταν 6 φορές σε μερικές ώρες. Αλλά υπήρχε λόγος που έγινε αυτό και ήταν μια φορά.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ότι μπορεί να γίνει τι; Όλα τα μπόιφρεντς το μπορούσαν, να μείνουν "μέσα" έστω και όχι πολύ όρτσα, αλλά μέσα παρόλα αυτά και να συνεχίζεται η φάση στο χαλαρό. Και γιατί να βγεις; Αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό δεν χρειάζεται αρχή μέση και τέλος.enaon έγραψε: ↑28 Μάιος 2018, 23:49αυτό κορίτσια θα περάσει έτσι; εγώ ξέρω οτι αρκετές νομίζεται οτι λέμε σάχλες, γιατί δεν ρωτάτε αν λέμε;

Για το ενδιάμεσο τουλάχιστον, που είναι φάση για γουτσου γουτσου και μποντινγκ και όχι για επιδόσεις.
Αθηνά με κάνεις και σου μιλάω σαν να μην με δουλεύεις και συγχύζομαι, αλλά το προσπερνάω. 
καλό ναι αυτό που λες, όχι αυτό που ρώτησα εγώ όμως

καλό ναι αυτό που λες, όχι αυτό που ρώτησα εγώ όμως

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές πούλησε τους Έλληνες το ΚΚΕ;
από whisper » 20 Σεπ 2024, 18:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από whisper
20 Σεπ 2024, 21:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές χρησιμοποιείτε ξυράφια μιας χρήσης;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 11:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεστε τη λέξη "woke";
από Σενέκας » 22 Ιαν 2024, 22:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας