το κοκκινο χαπι δεν απευθυνεται σε γυναικεςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:22Eθνικοκοινωνιστης, έχουμε κατά λάθος κατάποση του κόκκινουροζπώς το λες χαπιού
τι κάνουμε; πρέπει να κάνει εμετό, να της φτιάξουμε τσαγάκι, βοήθα

το κοκκινο χαπι δεν απευθυνεται σε γυναικεςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:22Eθνικοκοινωνιστης, έχουμε κατά λάθος κατάποση του κόκκινουροζπώς το λες χαπιού
Και εγώ το ίδιο.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Τύπε, μήπως πήρες το κόκκινο υπόθετο αντί για το κόκκινο χάπι, κατά λάθος;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:45το κοκκινο χαπι δεν απευθυνεται σε γυναικεςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 21:22Eθνικοκοινωνιστης, έχουμε κατά λάθος κατάποση του κόκκινουροζπώς το λες χαπιού
Πάντα δοκιμάζουν τα νερά, τουλάχιστον μία φορά και ας έχεις εξηγηθεί πως δεν ξεσκονίζεις τον κουραμπιέ, μου έχει τύχει πολλές φορές, όμως δεν είναι ενοχλητικοί με το που θα δουν ότι δεν τους παίρνει τέλος.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:21Ο τύπος ήταν γκέι. Και να μην του έκατσες εσύ, που ήσουν αφελές κι αθώο, του έκατσε κάποιος άλλος. Μια χαρά είναι το gaydar του αλλά ήθελε κι εσένα.zoltan έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:03lolGherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36
Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Πριν λίγα χρόνια όταν έκανα μεταπτυχιακό, ένα βράδυ ένας βραζιλιάνος -που τον ήξερα από το πανεπιστήμιο- μου λέει μετά το κλαμπ πάμε σπίτι του, έχει weed και μπύρες. Πάω εγώ νομίζοντας πάμε να χαλαρώσουμε πριν πάμε σπίτια για ύπνο. Αφού ανάψαμε το τσιγάρο, έρχεται κάθεται δίπλα μου, βάζει το χέρι του στο μπούτι μου και αρχίζει να με χαϊδεύει. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει "is this happening?". Μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα του λέω "no man, this is not happening". Τελειώσαμε το τσιγάρο και πήγα σπίτι. Την άλλη μέρα μου στέλνει στο messenger "oh man, we were so wasted yesterday, I don't remember anything, haha". Φυσικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα πιωμένοι αλλά ένιωθε κι αυτός αμήχανα.
Το gaydar και τον δύο ήταν γτπ. Να πω πως κανείς από τους δυο μας δεν ήμασταν στο ελάχιστο θυληπρεπείς.
Είναι σαν τη φάση των γυναικών που νομίζουν πως ο κολλητός τους είναι γκέι μέχρι που τον κάνουν άντρα και μετά συνειδητοποιούν πως δεν είναι καθόλου γκέι ο "γκέι κολλητός". Απ' την ανάποδη όμως.
Τυγχάνει να έχεις αυτές τις έρευνες διαθέσιμες; Μου φαίνεται δύσκολο να μετρηθεί ο τρόπος πεσίματος με επιστημονικό τρόπο, και φυσικά κάποιος μπορεί να λεει οτι την πέφτει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος όμως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική του συμπεριφορά. Επίσης, όπως και με τους στρεϊτ, η κουλτούρα θα παίζει καθοριστικό λόγο στον τρόπο πεσίματος.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:04Αν ρίξεις μια ματιά σε σχετικές έρευνες, θα διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που φλερτάρουν οι γκέι είναι διαφορετικός. Πολύ πιο σπάνια θα σου την πέσει γκέι που δεν είναι κραυγαλέα γκέι αν δεν σε ξέρει. Η τάση είναι να την πέφτουν μόνο σε χώρους που συχνάζουν γκέι (σε γκέι μπαράκια, ας πούμε) ή σε άτομα που έχουν γνωρίσει λίγο καιρό για να καταλάβουν/ξέρουν αν είναι γκέι ή αν θα πήγαιναν με γκέι.
Είναι σίγουρα πιο επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζουν. Από την άλλην, είναι πιο πιθανό να σου την πέσουν σε μέρος που φαίνεται ότι είσαι ξένος (π.χ. είσαι τουρίστας).
Τύπε, μια ταινία, Πολίτης Γκέι, την έχεις δει;Πολίτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:13Τυγχάνει να έχεις αυτές τις έρευνες διαθέσιμες; Μου φαίνεται δύσκολο να μετρηθεί ο τρόπος πεσίματος με επιστημονικό τρόπο, και φυσικά κάποιος μπορεί να λεει οτι την πέφτει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος όμως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματική του συμπεριφορά. Επίσης, όπως και με τους στρεϊτ, η κουλτούρα θα παίζει καθοριστικό λόγο στον τρόπο πεσίματος.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:04Αν ρίξεις μια ματιά σε σχετικές έρευνες, θα διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που φλερτάρουν οι γκέι είναι διαφορετικός. Πολύ πιο σπάνια θα σου την πέσει γκέι που δεν είναι κραυγαλέα γκέι αν δεν σε ξέρει. Η τάση είναι να την πέφτουν μόνο σε χώρους που συχνάζουν γκέι (σε γκέι μπαράκια, ας πούμε) ή σε άτομα που έχουν γνωρίσει λίγο καιρό για να καταλάβουν/ξέρουν αν είναι γκέι ή αν θα πήγαιναν με γκέι.
Είναι σίγουρα πιο επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζουν. Από την άλλην, είναι πιο πιθανό να σου την πέσουν σε μέρος που φαίνεται ότι είσαι ξένος (π.χ. είσαι τουρίστας).
Γενικά η εντύπωση μου από προσωπική εμπειρία είναι οτι φυσικά ποικίλει ανάλογα με το άτομο, αλλά πολλοί γκει επικροτούν συμπεριφορές τις οποίες θεωρούμε μη αποδεκτές εμείς οι ετεροφυλόφιλοι.
Μερικά παραδείγματα:
1) Είχα πάει με μία κοπέλα που μολις είχα γνωρίσει σε γκει μπαρ για να χορέψουμε*, γιατί έλεγε πως νιώθει πιο ασφαλής εκεί. Με χούφτωναν γκει και από τις δυο μεριές αναρίθμητες φορές. Αν έκανε ένας άντρας το ίδιο σε μία γυναίκα, μπορεί να πήγαινε μέσα (ορθώς). όποιος έχει πάει σε γκει μπαρ έχει βιώσει το ίδιο.
*αυτο έγινε στην Αγγλία, οπού αρκετοί στρειτ πάνε για παρτι σε γκει μπαρ. Δεν ξαναπήγα.
2) Στο γυμναστήριο, όταν ήμουν 16, ένας στρατιωτικός (!) γύρω στα 40, ερχόταν συνέχεια δήθεν να μου μιλήσει, και μου ακουμπουσε τον π@!τσο από το παντελόνι. Παρόλο που ήμουν αρκετά μυώδης, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Τώρα, ή θα τον σάπιζα στο ξύλο, ή θα καλούσα την αστυνομία.
3) Χούφτωμα στην Μύκονο. Δεν χρειάζεται περεταίρω εξήγηση.
4) Όταν είχα πάει για τρέξιμο, ένας χοντρός με σταματάει, και με ρωτάει αν ψάχνω για παρέα. Όταν του ζήτησα να μου εξηγήσει, γιατί δεν κατάλαβα, μου είπε: "Ξέρεις, παρέα με άντρες". Θα το έλεγε ποτέ κάποιος αυτό σε κοπέλα;
Από την άλλη, ένας οικογενειακός, αδερφικός (no pun intended) φίλος είναι ομό, τον οποίο βλέπω σε εβδομαδιαία βάση, δεν θα τολμούσε ποτέ ούτε να υπονοήσει τίποτα. Είναι έκτακτος.
Όπως προειπα, το κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Αλλά μην τρελαθούμε κιολας. Όταν ο άλλος σε θεωρει τελείως ίσο με εκείνον (και οχι ως πιο ευαίσθητο, όπως εμείς με τις γυναίκες), τότε μπορεί να φερθεί με πολλή γουρουνιά.
Πρέπει πρέπειLeporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 13:07Παίρνω αφορμή από την φράση τής ΓΑΛΗΣ στο νήμα περί βιασμών:Το γκέϊ φλέρτ είναι εντελώς εκτός εμπειριών μου. Μακροχρόνια εμπειρία μου (εξαιρετικά μακροχρόνια) στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις δείχνει ότι είναι καλή στρατηγική να την πέφτεις σε όσες γυναίκες σου αρέσουν. Το χειρότερο που έπαθα με αυτή την στρατηγική ήταν ότι πήρα την απάντηση "Οχι". Οχι σημαίνει όχι, και πάμε παρακάτω. Καμμία από τις γυναίκες στις οποίες την έπεσα δεν προσπάθησε να με γελοιοποιήσει ή να με συκοφαντήσει, ή να κάνει κάτι άλλο εις βάρος μου. Αντιθέτως, πολλές είπαν μεν όχι λόγω διαφόρων λόγων, αλλά υιοθέτησαν θετικότερη στάση απέναντί μου (με το όχι πάντα να ισχύει). Ομολογώ βέβαια ότι η συνηθέστερη απάντηση ήταν όντως "όχι", αλλά αυτό δεν με πτόησε, καθότι μεταξύ των όχι υπήρξαν και "ναι" τα οποία ήταν μεν λίγα ποσοστιαία, αλλά αρκετά σε απόλυτο αριθμό.
Ερχόμαστε τώρα στους γκέϊ: Μπορεί ένας γκέϊ να ακολουθήσει παρόμοια τακτική; Να την πέφτει δηλαδή σε άνδρες αδιακρίτως στο Πανεπιστήμιο ή στον χώρο εργασίας και να μη τρέχει τίποτα; Δεν νομίζω. Αρα, τι πρέπει να κάνουν αυτοί;
Πες ένα παράδειγμα γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ.Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 17:20Κάνουν ένα γλοιώδες πέσιμο, φάση "αστειάκι". Σου λέει δε θα φάμε ξύλο, μια πλακίτσα κάναμε. Νομίζω αυτό ενοχλεί και τους στρέιτ άντρες πιο πολύ. Ποτέ δεν έχω ακούσει παράπονο από στρέιτ άντρα για "κακό πέσιμο", όταν ήταν κάτι ευθύ που απορρίφθηκε άμεσα και ο άλλος απλά έφυγε. Τα γλοιώδη αστειάκια είναι που σπάνε τ'αρχίδια τους.
Fair enough. Έχεις το δικαίωμα να μην εμπλακείς σε συζήτηση των λόγων. Παρουσίασέ μας λοιπόν τα στοιχεία που δείχνουν τέτοιο πράγμα.
ζητησε το ευγενικα και θα το σκεφτωhellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 22:46Fair enough. Έχεις το δικαίωμα να μην εμπλακείς σε συζήτηση των λόγων. Παρουσίασέ μας λοιπόν τα στοιχεία που δείχνουν τέτοιο πράγμα.