Σε ποια από τις 6 κατηγοριες των βαζωλιγοζαχαρηστονκαφε εμπιπτεις;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:33Μα είμαι στρέιτ. Κουίρ στρέιτ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:29Μάλλον πρέπει να κάνεις αποτριχωση στην πλάτη. Εκτος και άμα στοχεύεις σε αρκουδιαρηδες πουστηδες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:26Ούτε μένα μου έχει τύχει. Λες να μην είμαι γκέι-φάκαμπλ;
Γκέϊ φλέρτ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γκέϊ φλέρτ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:25Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 13:07Παίρνω αφορμή από την φράση τής ΓΑΛΗΣ στο νήμα περί βιασμών:Το γκέϊ φλέρτ είναι εντελώς εκτός εμπειριών μου. Μακροχρόνια εμπειρία μου (εξαιρετικά μακροχρόνια) στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις δείχνει ότι είναι καλή στρατηγική να την πέφτεις σε όσες γυναίκες σου αρέσουν. Το χειρότερο που έπαθα με αυτή την στρατηγική ήταν ότι πήρα την απάντηση "Οχι". Οχι σημαίνει όχι, και πάμε παρακάτω. Καμμία από τις γυναίκες στις οποίες την έπεσα δεν προσπάθησε να με γελοιοποιήσει ή να με συκοφαντήσει, ή να κάνει κάτι άλλο εις βάρος μου. Αντιθέτως, πολλές είπαν μεν όχι λόγω διαφόρων λόγων, αλλά υιοθέτησαν θετικότερη στάση απέναντί μου (με το όχι πάντα να ισχύει). Ομολογώ βέβαια ότι η συνηθέστερη απάντηση ήταν όντως "όχι", αλλά αυτό δεν με πτόησε, καθότι μεταξύ των όχι υπήρξαν και "ναι" τα οποία ήταν μεν λίγα ποσοστιαία, αλλά αρκετά σε απόλυτο αριθμό.
Ερχόμαστε τώρα στους γκέϊ: Μπορεί ένας γκέϊ να ακολουθήσει παρόμοια τακτική; Να την πέφτει δηλαδή σε άνδρες αδιακρίτως στο Πανεπιστήμιο ή στον χώρο εργασίας και να μη τρέχει τίποτα; Δεν νομίζω. Αρα, τι πρέπει να κάνουν αυτοί;
Ρε συ, οι γκέι είναι οι πιο ευυπόληπτοι πέφτουλες.
ηταν
τωρα με τις παρενοχλησεις θα είναι παραπλευρα θυματα

να ανοιξουμε νημα με εμπΥριες ;
Please elaborate. Πώς είναι δυνατόν να είναι ευϋπόληπτοι; Δύσκολα αποδέχεται άνδρας ετεροφυλόφιλος να του την πέσει άλλος άνδρας. Κατ'αρχάς, πώς μπορείς να το ξέρεις εσύ; Σου την πέφτουν ομοφυλόφιλοι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:25Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 13:07Παίρνω αφορμή από την φράση τής ΓΑΛΗΣ στο νήμα περί βιασμών:Το γκέϊ φλέρτ είναι εντελώς εκτός εμπειριών μου. Μακροχρόνια εμπειρία μου (εξαιρετικά μακροχρόνια) στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις δείχνει ότι είναι καλή στρατηγική να την πέφτεις σε όσες γυναίκες σου αρέσουν. Το χειρότερο που έπαθα με αυτή την στρατηγική ήταν ότι πήρα την απάντηση "Οχι". Οχι σημαίνει όχι, και πάμε παρακάτω. Καμμία από τις γυναίκες στις οποίες την έπεσα δεν προσπάθησε να με γελοιοποιήσει ή να με συκοφαντήσει, ή να κάνει κάτι άλλο εις βάρος μου. Αντιθέτως, πολλές είπαν μεν όχι λόγω διαφόρων λόγων, αλλά υιοθέτησαν θετικότερη στάση απέναντί μου (με το όχι πάντα να ισχύει). Ομολογώ βέβαια ότι η συνηθέστερη απάντηση ήταν όντως "όχι", αλλά αυτό δεν με πτόησε, καθότι μεταξύ των όχι υπήρξαν και "ναι" τα οποία ήταν μεν λίγα ποσοστιαία, αλλά αρκετά σε απόλυτο αριθμό.
Ερχόμαστε τώρα στους γκέϊ: Μπορεί ένας γκέϊ να ακολουθήσει παρόμοια τακτική; Να την πέφτει δηλαδή σε άνδρες αδιακρίτως στο Πανεπιστήμιο ή στον χώρο εργασίας και να μη τρέχει τίποτα; Δεν νομίζω. Αρα, τι πρέπει να κάνουν αυτοί;
Ρε συ, οι γκέι είναι οι πιο ευυπόληπτοι πέφτουλες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εμ, αυτό λέω ότι το ομοφυλόφιλο φλέρτ, κινδυνεύει από ενδεχόμενο ξύλου. Αντίθετα, όλες οι αρνητικές απαντήσεις που εισέπραξα από γυναίκες ήταν ευγενικές. Ευγενικό βεβαίως ήταν και το φλέρτ μου.Prepon έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:38Και εμένα υπήρξε περίοδος 2-3 χρόνων που είχα ανεξηγητα μεγαλη πέραση στους γκευ.stergiosbik έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:32Κι εμενα οταν ημανε νεο κι ομορφο παλικαρι,μου κανανε καμακι 3-4 φορες κατι πουστηδες.
Αλλα τοτες ειχαν ηθος οι πουστηδες.
Μ' ενα "Οξω πουστη" μαζευονταν και δεν ξαναπειραζαν.
Σε σημείο που κλονίστηκα, άρχισα να απορω αν δείχνω θηλυπρεπης.
Μια φορά στη Μύκονο, 2000-2001, έπεσε χοντρό ξύλο επ αφορμής πεσιματος από κραγμενη
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Μου την έχουν πέσει τουλάχιστον 2 φορές.
Τη πρώτη παιδέρας, με συναντά στο ΟΑΚΑ (πήγαινα να πάρω τον ηλεκτρικό για Καραϊσκάκη), περίμενε να τον φτάσω υποτίθεται για κουβέντα μέχρι το σταθμό, άρχισε να με χαδεύει και να μου κάνει μασάζ στο λαιμό και να μου λέει ότι αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με το τι μπορεί να κάνει... το βράδυ όπως υποψιαζόμουν ήταν στο σταθμό μαζί με άλλο άτομο και με ρώτησε το σκορ του αγώνα. Έκανα ότι φεύγω προς τη πρωινή κατεύθυνση (ερημιά) και έφυγα από αλλού, πολύ προσεκτικά και κάνοντας τεράστιο κύκλο. Σε αυτή τη περίπτωση ενδεχομένως να υπήρχε πρόβλημα αν πήγαινα από την άλλη πλευρά.
Τη δεύτερη φοιτητής στη Πάτρα, περπατούσα αργά το βράδυ και βλέπω ένα μαλάκα με μια σακαράκα να περνάει από το αμάξι και να με κοιτάει όπως θα κοίταζα να προσγειώνεται U.F.O. (είχε ανοιχτό το εσωτερικό φως). Σταματά παρακάτω σε ένα χωράφι και (έκανε πως) κατούραγε. Όταν έφτασα εκεί με ρώτησε ώρα. Του λέω. Μετά αρχίσαν τα "να πάμε βόλτα", και τα "εσύ θα χάσεις". Χοντρός, καράφλας, με άθλιο αμάξι.... αισθάνθηκα ότι με προσβάλει θεωρώντας ότι θα του καθόμουν, τη στιγμή που ήμουν τρελό πιπινάκι και μπορούσα να έχω όποιον θέλω και μάλιστα με Laborghini.
Έχουν τύχει και κάτι χαριτωμένα, όπως κραγμένος μπάρμαν σε πλοίο για Σαμοθράκη, να μου χαιδεύει με το δάχτυλο το εσωτερικό της παλάμης όταν μου έδινε τα ρέστα και κάτι άλλα που πρέπει να σκαλίσω τη μνήμη.
Φίλοι, γνωστοί κτλ έκαναν κάτι υποτίθεται πλακίτσες και χαβαλέ. Έπεφτε κόψιμο-μαχαίρι και συνέχιζαν τον χαβαλέ μεταξύ τους. Δεν αντιλαμβάνομαι τέτοιου είδους χαβαλέ από str8 και δε διακρίνομαι για το χιούμορ μου όπως και να χει.
Τη πρώτη παιδέρας, με συναντά στο ΟΑΚΑ (πήγαινα να πάρω τον ηλεκτρικό για Καραϊσκάκη), περίμενε να τον φτάσω υποτίθεται για κουβέντα μέχρι το σταθμό, άρχισε να με χαδεύει και να μου κάνει μασάζ στο λαιμό και να μου λέει ότι αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με το τι μπορεί να κάνει... το βράδυ όπως υποψιαζόμουν ήταν στο σταθμό μαζί με άλλο άτομο και με ρώτησε το σκορ του αγώνα. Έκανα ότι φεύγω προς τη πρωινή κατεύθυνση (ερημιά) και έφυγα από αλλού, πολύ προσεκτικά και κάνοντας τεράστιο κύκλο. Σε αυτή τη περίπτωση ενδεχομένως να υπήρχε πρόβλημα αν πήγαινα από την άλλη πλευρά.
Τη δεύτερη φοιτητής στη Πάτρα, περπατούσα αργά το βράδυ και βλέπω ένα μαλάκα με μια σακαράκα να περνάει από το αμάξι και να με κοιτάει όπως θα κοίταζα να προσγειώνεται U.F.O. (είχε ανοιχτό το εσωτερικό φως). Σταματά παρακάτω σε ένα χωράφι και (έκανε πως) κατούραγε. Όταν έφτασα εκεί με ρώτησε ώρα. Του λέω. Μετά αρχίσαν τα "να πάμε βόλτα", και τα "εσύ θα χάσεις". Χοντρός, καράφλας, με άθλιο αμάξι.... αισθάνθηκα ότι με προσβάλει θεωρώντας ότι θα του καθόμουν, τη στιγμή που ήμουν τρελό πιπινάκι και μπορούσα να έχω όποιον θέλω και μάλιστα με Laborghini.

Έχουν τύχει και κάτι χαριτωμένα, όπως κραγμένος μπάρμαν σε πλοίο για Σαμοθράκη, να μου χαιδεύει με το δάχτυλο το εσωτερικό της παλάμης όταν μου έδινε τα ρέστα και κάτι άλλα που πρέπει να σκαλίσω τη μνήμη.
Φίλοι, γνωστοί κτλ έκαναν κάτι υποτίθεται πλακίτσες και χαβαλέ. Έπεφτε κόψιμο-μαχαίρι και συνέχιζαν τον χαβαλέ μεταξύ τους. Δεν αντιλαμβάνομαι τέτοιου είδους χαβαλέ από str8 και δε διακρίνομαι για το χιούμορ μου όπως και να χει.
Οι κρυφοί ναι, οι υπόλοιποι (και σαφώς οι "επώνυμοι") δεν έχουν κανένα πρόβλημα να την πέσουν στους στρέιτ.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Εκτός αν υπάρχει κάποιος αφελής που θεωρεί ότι η σεξιστική πατριαρχία λειτουργεί μόνον στο στρέιτ πεδίο.
Ο χώρος της τέχνης και της μόδας βρίθει από γκέι πατριάρχες και τα χαρέμια τους αλλά για αυτήν τη μορφή της έντεχνης σεξιστικής πατριαρχίας, όλοι οι ευαισθητοποιημένοι μιτουτζήδες το βουλώνουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιαν 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Για να απαντηθεί και η απορία του Lepo, πολλοί γκέι θέλουν να την πέσουν σε στρέιτ άντρες, αλλά ξέρουν ότι δεν είναι ρεαλιστικό.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εμένα μου την έχει "πέσει" γκέι στο στρατό.
Ήταν πολύ προσεκτικός.Μου μιλούσε διαρκως σε πολύ μικρή απόσταση, έβαζε το πρόσωπό του σχεδόν φάτσα με το δικό μου σε απόσταση μισό μέτρο, πήγαινα πιο πίσω και αυτός πλησιαζε, μου έλεγε διάφορα ανόητα και άσχετα πράγματα.
Ήταν σαν να μου έλεγε ότι αν γουστάρω, ελεύθερα
Τελος πάντων, εγώ είχα φουλ σχέση με την λοχαγίνα και αν με έπιανε να πηγαίνω και με γκαί θα είχα ζητήματα. Εκτός στρατοπεδίου είχα και παράλληλη σχέση με ένα μανεκέν και μια δημοσιογαφισσα επομένως, αυτό είναι πολύ πάνω απ τις ενδεδειγμένες δοδολογίες.
\Και οι γκέυ έχουν ψυχή τέλος πάντων
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Τον μόνο παραλληλισμό που μπορώ να κάνω, είναι του Highlander που καταλάβαινε τους άλλους αθανάτους.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
1.
- Rocco Siffredi
καλα σε μερικους κανει κρα δεν χρειαζεται να εισαι και επιστημονας να το καταλαβεις
θα παιζουν μπαλα και στα social οπως και ολοι οι υπολοιποι
θα παιζουν μπαλα και στα social οπως και ολοι οι υπολοιποι
Φαντάζομαι ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έλκονται γενικώς από άνδρες, όχι μόνο από ομοφυλόφιλους άνδρες. Οπότε, βλέποντας έναν άνδρα καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν πιθανότητες όταν ο άλλος είναι στρέϊτ, όπως κάποιος άνδρας που πλησιάζει μία γυναίκα που του αρέσει, καταλαβαίνει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες αν αυτή δεν είναι ελεύθερη (ή αν είναι λεσβία, αλλά αυτές δεν πρέπει να αποτελούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού). Εν τούτοις, όπως έχει δείξει η εμπειρία, αν επιχειρήσεις να προσεγγίσεις δεσμευμένη γυναίκα που δεν ξέρεις ότι είναι δεσμευμένη, το μόνο που διακινδυνεύεις είναι μία αρνητική απάντηση. Δεν ισχύει το ίδιο γιά ομοφυλόφιλους που θέλουν να προσεγγίσουν έναν άνδρα του οποίου δεν ξέρουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ανάλογα με το ποιός είναι αυτός που θέλουν να προσεγγίσουν, μπορεί να αντιμετωπίσουν βίαιη άρνηση, στιγματισμό στην δουλειά κ.λ.π.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:49Για να απαντηθεί και η απορία του Lepo, πολλοί γκέι θέλουν να την πέσουν σε στρέιτ άντρες, αλλά ξέρουν ότι δεν είναι ρεαλιστικό.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
1.
lolGherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Πριν λίγα χρόνια όταν έκανα μεταπτυχιακό, ένα βράδυ ένας βραζιλιάνος -που τον ήξερα από το πανεπιστήμιο- μου λέει μετά το κλαμπ πάμε σπίτι του, έχει weed και μπύρες. Πάω εγώ νομίζοντας πάμε να χαλαρώσουμε πριν πάμε σπίτια για ύπνο. Αφού ανάψαμε το τσιγάρο, έρχεται κάθεται δίπλα μου, βάζει το χέρι του στο μπούτι μου και αρχίζει να με χαϊδεύει. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει "is this happening?". Μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα του λέω "no man, this is not happening". Τελειώσαμε το τσιγάρο και πήγα σπίτι. Την άλλη μέρα μου στέλνει στο messenger "oh man, we were so wasted yesterday, I don't remember anything, haha". Φυσικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα πιωμένοι αλλά ένιωθε κι αυτός αμήχανα.
Το gaydar και τον δύο ήταν γτπ. Να πω πως κανείς από τους δυο μας δεν ήμασταν στο ελάχιστο θυληπρεπείς.
- hellegennes
Αν ρίξεις μια ματιά σε σχετικές έρευνες, θα διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που φλερτάρουν οι γκέι είναι διαφορετικός. Πολύ πιο σπάνια θα σου την πέσει γκέι που δεν είναι κραυγαλέα γκέι αν δεν σε ξέρει. Η τάση είναι να την πέφτουν μόνο σε χώρους που συχνάζουν γκέι (σε γκέι μπαράκια, ας πούμε) ή σε άτομα που έχουν γνωρίσει λίγο καιρό για να καταλάβουν/ξέρουν αν είναι γκέι ή αν θα πήγαιναν με γκέι.Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:59Φαντάζομαι ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έλκονται γενικώς από άνδρες, όχι μόνο από ομοφυλόφιλους άνδρες. Οπότε, βλέποντας έναν άνδρα καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν πιθανότητες όταν ο άλλος είναι στρέϊτ, όπως κάποιος άνδρας που πλησιάζει μία γυναίκα που του αρέσει, καταλαβαίνει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες αν αυτή δεν είναι ελεύθερη (ή αν είναι λεσβία, αλλά αυτές δεν πρέπει να αποτελούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού). Εν τούτοις, όπως έχει δείξει η εμπειρία, αν επιχειρήσεις να προσεγγίσεις δεσμευμένη γυναίκα που δεν ξέρεις ότι είναι δεσμευμένη, το μόνο που διακινδυνεύεις είναι μία αρνητική απάντηση. Δεν ισχύει το ίδιο γιά ομοφυλόφιλους που θέλουν να προσεγγίσουν έναν άνδρα του οποίου δεν ξέρουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ανάλογα με το ποιός είναι αυτός που θέλουν να προσεγγίσουν, μπορεί να αντιμετωπίσουν βίαιη άρνηση, στιγματισμό στην δουλειά κ.λ.π.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:49Για να απαντηθεί και η απορία του Lepo, πολλοί γκέι θέλουν να την πέσουν σε στρέιτ άντρες, αλλά ξέρουν ότι δεν είναι ρεαλιστικό.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:36Εξ όσων γνωρίζω, οι γκέι, έχουν το gaydar το οποίο τους βοηθάει να ξεχωρίζουν τους straight από τους gay.
Είναι σίγουρα πιο επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζουν. Από την άλλην, είναι πιο πιθανό να σου την πέσουν σε μέρος που φαίνεται ότι είσαι ξένος (π.χ. είσαι τουρίστας).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό είναι λογικό. Από την άλλη, βάζει σοβαρούς περιορισμούς, που οδηγεί σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Γκέϊ μπαρ; Αμήχανο πράγμα. κινδυνεύεις να σου την πέφτουν τύποι που δεν θέλεις ούτε να τους δείς, ενώ εσύ θέλεις εσύ να είσαι αυτός που την πέφτει. Τελικά, μόνο όσοι είναι σε θέση ισχύος μπορούν να ελπίζουν σε κάτι.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 15:04Αν ρίξεις μια ματιά σε σχετικές έρευνες, θα διαπιστώσεις ότι ο τρόπος που φλερτάρουν οι γκέι είναι διαφορετικός. Πολύ πιο σπάνια θα σου την πέσει γκέι που δεν είναι κραυγαλέα γκέι αν δεν σε ξέρει. Η τάση είναι να την πέφτουν μόνο σε χώρους που συχνάζουν γκέι (σε γκέι μπαράκια, ας πούμε) ή σε άτομα που έχουν γνωρίσει λίγο καιρό για να καταλάβουν/ξέρουν αν είναι γκέι ή αν θα πήγαιναν με γκέι.Leporello έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:59Φαντάζομαι ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έλκονται γενικώς από άνδρες, όχι μόνο από ομοφυλόφιλους άνδρες. Οπότε, βλέποντας έναν άνδρα καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν πιθανότητες όταν ο άλλος είναι στρέϊτ, όπως κάποιος άνδρας που πλησιάζει μία γυναίκα που του αρέσει, καταλαβαίνει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες αν αυτή δεν είναι ελεύθερη (ή αν είναι λεσβία, αλλά αυτές δεν πρέπει να αποτελούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού). Εν τούτοις, όπως έχει δείξει η εμπειρία, αν επιχειρήσεις να προσεγγίσεις δεσμευμένη γυναίκα που δεν ξέρεις ότι είναι δεσμευμένη, το μόνο που διακινδυνεύεις είναι μία αρνητική απάντηση. Δεν ισχύει το ίδιο γιά ομοφυλόφιλους που θέλουν να προσεγγίσουν έναν άνδρα του οποίου δεν ξέρουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ανάλογα με το ποιός είναι αυτός που θέλουν να προσεγγίσουν, μπορεί να αντιμετωπίσουν βίαιη άρνηση, στιγματισμό στην δουλειά κ.λ.π.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 14:49Για να απαντηθεί και η απορία του Lepo, πολλοί γκέι θέλουν να την πέσουν σε στρέιτ άντρες, αλλά ξέρουν ότι δεν είναι ρεαλιστικό.
Είναι σίγουρα πιο επιφυλακτικοί με άτομα που δεν γνωρίζουν. Από την άλλην, είναι πιο πιθανό να σου την πέσουν σε μέρος που φαίνεται ότι είσαι ξένος (π.χ. είσαι τουρίστας).
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
31 Μαρ 2024, 13:22
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά δεν υπήρξε Ένοπλη ακροδεξιά ομοφοβική επιθεση σε γκέι κλαμπ.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 16 Δεκ 2023, 09:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 98 Απαντήσεις
- 2448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
18 Δεκ 2023, 21:31
-
-
- 47 Απαντήσεις
- 1884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Φεβ 2024, 07:56
-