Νίκο - Μαίρη ......βίο ανθόσπαρτο !!

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Νίκο - Μαίρη ......βίο ανθόσπαρτο !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 21:53

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:49
Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:42
perseus έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:39

Εαν ησουν 20 χρονια μεγαλυτερη...
Όταν λέω έναν τέτοιο, εννοώ για να υπάρχει ηρεμία, συνεννόηση κτλ κτλ όχι για να είναι Χιροσίμα το σπίτι.
Όχι δυστυχώς δεν τα έχω αυτά, αν και θα 'ταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Άσε που είμαι ο άνθρωπος δίχως χιούμορ.
Αποκλείεται.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:50
Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:48
perseus έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:43
σαν να μην υπαρχω ειμαι.
Αποκλείεται. Μια που θα πιαναμε συζήτηση για την Μπεκατωρου και μια που θα σε είχα χώσει μέσα στον καναπέ και θα καθόμουν πάνω ώσπου να αλλαξογμωμισεις.
face sitting νομίζω λέγεται αυτό.
:smt005:

Θα μεσολαβεί ο καναπές αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 22 Ιαν 2021, 21:54

Naida έγραψε:
perseus έγραψε:
Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:38

Δεν έχω γνωρίσει κανέναν έτσι.
Όταν λέω έναν τέτοιο, εννοώ για να υπάρχει ηρεμία, συνεννόηση κτλ κτλ όχι για να είναι Χιροσίμα το σπίτι.
πάρε φίκο και οσο αντεξει

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 21:56

Paris έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:54
Naida έγραψε:
perseus έγραψε:

πάρε φίκο και οσο αντεξει
Θέλω να μιλάει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 22 Ιαν 2021, 22:13

Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:53
Naida έγραψε:

Όχι δυστυχώς δεν τα έχω αυτά, αν και θα 'ταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Άσε που είμαι ο άνθρωπος δίχως χιούμορ.
Αποκλείεται.
Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:48

Αποκλείεται. Μια που θα πιαναμε συζήτηση για την Μπεκατωρου και μια που θα σε είχα χώσει μέσα στον καναπέ και θα καθόμουν πάνω ώσπου να αλλαξογμωμισεις.

Μπα δεν έχω χιούμορ είμαι καταθλιπτικός. Ίσως καταθλιπτικό χιούμορ και πάλι όχι. Έχω βέβαια πνεύμα. Άλλο όμως πνεύμα και άλλο χιούμορ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 22:15

22 Ιαν 2021, 22:13
Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 21:53

Αποκλείεται.

Μπα δεν έχω χιούμορ είμαι καταθλιπτικός. Ίσως καταθλιπτικό χιούμορ και πάλι όχι. Έχω βέβαια πνεύμα. Άλλο όμως πνεύμα και άλλο χιούμορ.
Εάν θα μέναμε μαζί θα έπαυες να είσαι καταθλιπτικός. Θα έμενε το πνεύμα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 22 Ιαν 2021, 22:18

Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 15:24
Kauldron έγραψε:
22 Ιαν 2021, 15:20
Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 15:18

Ναι εννοώ υπό άλλες συνθήκες.
Σοβαρά τώρα, αν βρείς άνδρα ο οποίος να συμφωνεί μαζί σου, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι άνδρας.
Δεν το λέω για να σε μειώσω, απλά οι άνδρες, οι κανονικοί άνδρες, ΔΕΝ σκέφτονται όπως εσύ.
Τι εννοείς;
Οι άντρες σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ. Με αλλα λόγια αν βρεις κάποιον απλά να γελάτε κ να περνάτε καλά αυτός θα είναι η κολλητή σου. Δεν υπάρχει κατι κακό σε αυτό αλλά ένας άντρας που συγκατοικει μαζί σου θα σκέφτεται πώς θα στον χωσει τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα. Αν του το κόψεις θα καταπιέζεται κ θα αυνανιζεται σαν εφηβος, αν το έχει κομμένο από μόνος του μπορεί να μην είναι γκέι απαραίτητα που υπονοεί ο χελωνος πιο πάνω, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα είναι 1 in a million

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 22:21

EKPLIKTIKOS έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:18
Naida έγραψε:
Kauldron έγραψε:
22 Ιαν 2021, 15:20

Σοβαρά τώρα, αν βρείς άνδρα ο οποίος να συμφωνεί μαζί σου, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι άνδρας.
Δεν το λέω για να σε μειώσω, απλά οι άνδρες, οι κανονικοί άνδρες, ΔΕΝ σκέφτονται όπως εσύ.
Τι εννοείς;
Οι άντρες σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ. Με αλλα λόγια αν βρεις κάποιον απλά να γελάτε κ να περνάτε καλά αυτός θα είναι η κολλητή σου. Δεν υπάρχει κατι κακό σε αυτό αλλά ένας άντρας που συγκατοικει μαζί σου θα σκέφτεται πώς θα στον χωσει τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα. Αν του το κόψεις θα καταπιέζεται κ θα αυνανιζεται σαν εφηβος, αν το έχει κομμένο από μόνος του μπορεί να μην είναι γκέι απαραίτητα που υπονοεί ο χελωνος πιο πάνω, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα είναι 1 in a million
Δεν με πειράζει αυτό, εννοώ να ειμαστε σαν φίλοι. Το έχω ξανακάνει και μου βγήκε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Περνάς καλά σαν φίλοι και ο καθένας την ζωή του.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 22 Ιαν 2021, 22:25

Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:21

Δεν με πειράζει αυτό, εννοώ να ειμαστε σαν φίλοι. Το έχω ξανακάνει και μου βγήκε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Περνάς καλά σαν φίλοι και ο καθένας την ζωή του.
Άρα ψάχνεις κάποιον πολύ καλό φιλο/κολλητό που να είναι κ συγκάτοικος ταυτόχρονα ξερω γω. Κ γιατί να μην είναι γυναικα; θα συγχρονίσετε κ τις περιόδους σας κ όλα μπόμπα :102:

Τι θα πει ο καθένας τη ζωή του; Η σχέση εξ ορισμού σε κάνει κομμάτι της ζωής του άλλου :smt017

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 22 Ιαν 2021, 22:26

Naida έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Naida έγραψε:

Τι εννοείς;
να συγκατοικησεις με γυναικα
τοσες θα υπαρχουν στα ραφια με καποια θα ταιριαξεις

και αποφευγεις την μοναξια και γλυτωνεις απο την αντρικη πααρουσια

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 22:30

EKPLIKTIKOS έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:25
Naida έγραψε:

Άρα ψάχνεις κάποιον πολύ καλό φιλο/κολλητό που να είναι κ συγκάτοικος ταυτόχρονα ξερω γω. Κ γιατί να μην είναι γυναικα; θα συγχρονίσετε κ τις περιόδους σας κ όλα μπόμπα :102:

Τι θα πει ο καθένας τη ζωή του; Η σχέση εξ ορισμού σε κάνει κομμάτι της ζωής του άλλου :smt017
Ναι θα μπορούσε να είναι συγκατοίκος/φίλος και σύντροφος. Να υπάρχει τρυφερότητα, αγκαλίτσες, κατανόηση και σεξ γιατί όχι. Με την κολλητή δεν μπορείς να τα έχεις αυτά. Αν είναι μόνο κολλητός είναι σαν να μένεις με μια κολλητή σου όντως.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 22:30

Paris έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:26
Naida έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Μα μου αρέσει η αντρική παρουσία. Ειδικά άμα ο άντρας έχει χιούμορ είναι ο αγαπημένος για παρέα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 22 Ιαν 2021, 22:33

Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:30
Paris έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:26
Naida έγραψε:

Μα μου αρέσει η αντρική παρουσία. Ειδικά άμα ο άντρας έχει χιούμορ είναι ο αγαπημένος για παρέα.
σιγα σιγα θα φτασουμε και στο πραγματικο ζητουμενο

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 22 Ιαν 2021, 22:38

Paris έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:33

Πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν μιλούσες στα ίσια αυτό που θες να πεις.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 22 Ιαν 2021, 22:40

Naida έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:38
Paris έγραψε:
22 Ιαν 2021, 22:33

Πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν μιλούσες στα ίσια αυτό που θες να πεις.
τα εχω πει

το θεμα ειναι να τα παραδεχτεις και εσυ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 22 Ιαν 2021, 22:49

georgebi έγραψε:
22 Ιαν 2021, 11:51
Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

[img]https://i.postimg.cc/BZzYHZqp/600a ... .jpg[/img]
https://www.tanea.gr/2021/01/22/lifeart ... symviosis/

https://www.zappit.gr/showbiz/nikos-mou ... =syndicate

"Βόμβα" από τους δύο παρουσιαστές. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχωρούν σε σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso. Πρόκειται για είδηση «βόμβα» που αναμένεται να ταρακουνήσει για τα καλά την ελληνική showbiz.
[img]https://i.postimg.cc/FHyDMj0C/720- ... .jpg[/img]

Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι με τη μελαχρινή συνάδελφό του φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Εκείνη χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί.
Εικόνα
«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Τώρα, ο δρόμος ανοίγει για τον δημοφιλή παρουσιαστή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο…

[img]https://i.postimg.cc/0yRVXtKJ/mout ... .jpg[/img]
πονάνε τα μυαλά μας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών