Αποκλείεται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:49Όχι δυστυχώς δεν τα έχω αυτά, αν και θα 'ταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Άσε που είμαι ο άνθρωπος δίχως χιούμορ.

Θα μεσολαβεί ο καναπές αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι

Αποκλείεται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:49Όχι δυστυχώς δεν τα έχω αυτά, αν και θα 'ταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Άσε που είμαι ο άνθρωπος δίχως χιούμορ.
πάρε φίκο και οσο αντεξει
Θέλω να μιλάει.
Μπα δεν έχω χιούμορ είμαι καταθλιπτικός. Ίσως καταθλιπτικό χιούμορ και πάλι όχι. Έχω βέβαια πνεύμα. Άλλο όμως πνεύμα και άλλο χιούμορ.Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:53Αποκλείεται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:49Όχι δυστυχώς δεν τα έχω αυτά, αν και θα 'ταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Άσε που είμαι ο άνθρωπος δίχως χιούμορ.
Εάν θα μέναμε μαζί θα έπαυες να είσαι καταθλιπτικός. Θα έμενε το πνεύμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:13Μπα δεν έχω χιούμορ είμαι καταθλιπτικός. Ίσως καταθλιπτικό χιούμορ και πάλι όχι. Έχω βέβαια πνεύμα. Άλλο όμως πνεύμα και άλλο χιούμορ.Naida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:53Αποκλείεται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 21:49
Όχι δυστυχώς δεν τα έχω αυτά, αν και θα 'ταν μια ωραία εμπειρία για μένα. Άσε που είμαι ο άνθρωπος δίχως χιούμορ.
Οι άντρες σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ. Με αλλα λόγια αν βρεις κάποιον απλά να γελάτε κ να περνάτε καλά αυτός θα είναι η κολλητή σου. Δεν υπάρχει κατι κακό σε αυτό αλλά ένας άντρας που συγκατοικει μαζί σου θα σκέφτεται πώς θα στον χωσει τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα. Αν του το κόψεις θα καταπιέζεται κ θα αυνανιζεται σαν εφηβος, αν το έχει κομμένο από μόνος του μπορεί να μην είναι γκέι απαραίτητα που υπονοεί ο χελωνος πιο πάνω, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα είναι 1 in a million
Δεν με πειράζει αυτό, εννοώ να ειμαστε σαν φίλοι. Το έχω ξανακάνει και μου βγήκε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Περνάς καλά σαν φίλοι και ο καθένας την ζωή του.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:18Οι άντρες σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ. Με αλλα λόγια αν βρεις κάποιον απλά να γελάτε κ να περνάτε καλά αυτός θα είναι η κολλητή σου. Δεν υπάρχει κατι κακό σε αυτό αλλά ένας άντρας που συγκατοικει μαζί σου θα σκέφτεται πώς θα στον χωσει τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα. Αν του το κόψεις θα καταπιέζεται κ θα αυνανιζεται σαν εφηβος, αν το έχει κομμένο από μόνος του μπορεί να μην είναι γκέι απαραίτητα που υπονοεί ο χελωνος πιο πάνω, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα είναι 1 in a million
Άρα ψάχνεις κάποιον πολύ καλό φιλο/κολλητό που να είναι κ συγκάτοικος ταυτόχρονα ξερω γω. Κ γιατί να μην είναι γυναικα; θα συγχρονίσετε κ τις περιόδους σας κ όλα μπόμπα
να συγκατοικησεις με γυναικαNaida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:21Δεν με πειράζει αυτό, εννοώ να ειμαστε σαν φίλοι. Το έχω ξανακάνει και μου βγήκε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Περνάς καλά σαν φίλοι και ο καθένας την ζωή του.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:18Οι άντρες σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ. Με αλλα λόγια αν βρεις κάποιον απλά να γελάτε κ να περνάτε καλά αυτός θα είναι η κολλητή σου. Δεν υπάρχει κατι κακό σε αυτό αλλά ένας άντρας που συγκατοικει μαζί σου θα σκέφτεται πώς θα στον χωσει τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα. Αν του το κόψεις θα καταπιέζεται κ θα αυνανιζεται σαν εφηβος, αν το έχει κομμένο από μόνος του μπορεί να μην είναι γκέι απαραίτητα που υπονοεί ο χελωνος πιο πάνω, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα είναι 1 in a million
Ναι θα μπορούσε να είναι συγκατοίκος/φίλος και σύντροφος. Να υπάρχει τρυφερότητα, αγκαλίτσες, κατανόηση και σεξ γιατί όχι. Με την κολλητή δεν μπορείς να τα έχεις αυτά. Αν είναι μόνο κολλητός είναι σαν να μένεις με μια κολλητή σου όντως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:25Άρα ψάχνεις κάποιον πολύ καλό φιλο/κολλητό που να είναι κ συγκάτοικος ταυτόχρονα ξερω γω. Κ γιατί να μην είναι γυναικα; θα συγχρονίσετε κ τις περιόδους σας κ όλα μπόμπα
Τι θα πει ο καθένας τη ζωή του; Η σχέση εξ ορισμού σε κάνει κομμάτι της ζωής του άλλου
Μα μου αρέσει η αντρική παρουσία. Ειδικά άμα ο άντρας έχει χιούμορ είναι ο αγαπημένος για παρέα.Paris έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:26να συγκατοικησεις με γυναικαNaida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:21Δεν με πειράζει αυτό, εννοώ να ειμαστε σαν φίλοι. Το έχω ξανακάνει και μου βγήκε πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Περνάς καλά σαν φίλοι και ο καθένας την ζωή του.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:18
Οι άντρες σκεφτόμαστε συνέχεια το σεξ. Με αλλα λόγια αν βρεις κάποιον απλά να γελάτε κ να περνάτε καλά αυτός θα είναι η κολλητή σου. Δεν υπάρχει κατι κακό σε αυτό αλλά ένας άντρας που συγκατοικει μαζί σου θα σκέφτεται πώς θα στον χωσει τουλάχιστον 4-5 φορές τη μέρα. Αν του το κόψεις θα καταπιέζεται κ θα αυνανιζεται σαν εφηβος, αν το έχει κομμένο από μόνος του μπορεί να μην είναι γκέι απαραίτητα που υπονοεί ο χελωνος πιο πάνω, αλλά αν δεν είναι, σίγουρα είναι 1 in a million
τοσες θα υπαρχουν στα ραφια με καποια θα ταιριαξεις
και αποφευγεις την μοναξια και γλυτωνεις απο την αντρικη πααρουσια
σιγα σιγα θα φτασουμε και στο πραγματικο ζητουμενοNaida έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 22:30Μα μου αρέσει η αντρική παρουσία. Ειδικά άμα ο άντρας έχει χιούμορ είναι ο αγαπημένος για παρέα.
Πόσο πιο εύκολο θα ήταν αν μιλούσες στα ίσια αυτό που θες να πεις.
πονάνε τα μυαλά μαςgeorgebi έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 11:51Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
[img]https://i.postimg.cc/BZzYHZqp/600a ... .jpg[/img]
https://www.tanea.gr/2021/01/22/lifeart ... symviosis/
https://www.zappit.gr/showbiz/nikos-mou ... =syndicate
"Βόμβα" από τους δύο παρουσιαστές. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχωρούν σε σύμφωνο συμβίωσης.
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso. Πρόκειται για είδηση «βόμβα» που αναμένεται να ταρακουνήσει για τα καλά την ελληνική showbiz.
[img]https://i.postimg.cc/FHyDMj0C/720- ... .jpg[/img]
Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι με τη μελαχρινή συνάδελφό του φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Εκείνη χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί.
«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Τώρα, ο δρόμος ανοίγει για τον δημοφιλή παρουσιαστή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο…
[img]https://i.postimg.cc/0yRVXtKJ/mout ... .jpg[/img]