Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 18:03

Green Dragon έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:01

Ποιόν παντρεύτηκε η τύπισσα;
Βλέπω σε μια φωτό έναν χάλια με χρυσό παπιγιόν. :o
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 08 Φεβ 2021, 18:04

για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 08 Φεβ 2021, 18:05

Cecily Anne έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:03
Green Dragon έγραψε:

Exactly!

Την κακόμοιρη την παρενοχλημένη...

:p3::p3::p3:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 18:05

Lord Brum έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:04
για να καταλάβω ειπώθηκε ότι ο χαικάλης την πήρε τηλέφωνο και την έπαιζε ενώ της μιλούσε ή απλά κάνουμε καβλαντα λόγω της σκηνής του χαικάλη στο safe sex?
Συνέβη. Και εκείνη τη μέρα του'πε αυτή ότι τον βλέπει σαν τον μπαμπά της κι αυτός το έκοψε. Κι αυτή τσαντίστηκε, γιατί δεν της έδινε σημασία στη σχολή. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 08 Φεβ 2021, 18:06

Cecily Anne έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

σε σχέση με τον χαικάλη καλύτερος ή χειρότερος?

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 18:06

Lord Brum έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:06
Cecily Anne έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

σε σχέση με τον χαικάλη καλύτερος ή χειρότερος?
SpoilerShow
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 08 Φεβ 2021, 18:07

Cecily Anne έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Δικαίωμά της.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 08 Φεβ 2021, 18:07

Lord Brum έγραψε:
ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 18:10

Σενέκας έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:07
Lord Brum έγραψε:
ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...
Όπως επίσης διευκρίνισε ότι δεν ήταν 17.5, όπως εντέχνως άφησε να εννοηθεί αυτή, αλλά 19 και αυτή επιβεβαίωσε ότι ήταν μεγαλύτερη και όπως επίσης διευκρίνισε ότι τη φλέρταρε ήδη κάνα 6μηνο πριν και την είχε πάει και σε οντισιόν, χωρίς να της ζητήσει τίποτα. :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Φεβ 2021, 18:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Φεβ 2021, 18:11

Όταν ήμουνα 21 ετών μια τραγουδίστρια με είχε κάνει ένα πέσιμο, αλλά πολύ χοντρό. Με κολάκεψε το γεγονός, μου έστελνε δώρα, λουλούδια, με πήγαινε με έξοδά της όπου ήθελα... Την δάγκωσα και πήγα να κάνω πιο στενό μαρκάρισμα, αλλά με γείωσε, δύο φορές περίεργα και τα πήρα, έκανα και μια σκηνούλα στο πολιτιστικό κέντρο που εμφανιζότανε, και στράβωσε, σου λέει, δεν θα μας μαρκάρει και στο σπίτι μας ο ανήλικος. Πληγώθηκε ο εγωισμός μου, πήρα το μάθημά μου, ένιωσα λίγο Χαϊκάλης, να της πω κάτι ενοχλητικό, αλλά ήπια το ουίσκι μου και δεν την ξαναενόχλησα. Μετά μια βδομάδα με έστειλε σήμα μέσω της αμπιγιέζ της, αλλά της είπα, Το τηλέφωνό μου το έχει, αν θέλει κάτι στη διάθεσή της, πολλά χαιρετίσματα. Αφοσιώθηκα στις σπουδές μου συνεχίζοντας να γλεντάω, μετά έναν χρόνο με πήγανε στο πολιτιστικό της κέντρο και μου έκανε καντάδες, καλή λεζάντα, με ανέβασε μπροστά στις άλλες της β΄εθνικής κατηγορίας. Πρέπει να είναι κανείς χαλαρός, να μην εκθέτει τον ερωτισμό του αλόγιστα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 08 Φεβ 2021, 18:13

Σενέκας έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:59
ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλα δόντια, του πέφτει λίγη...του Χαϊκάλη. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί ξέπεσε τόσο χαμηλά :lol:
Δεν την λες και άσχημη, αλλά αυτό το καραμπαμπίστικο μαϊμουδοχαμόγελο εμένα με εξαγριώνει.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 08 Φεβ 2021, 18:13

Gherschaagk έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:02
Cavaliere έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:57
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:52

Εγώ δεν ξέρω κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω γιατί είμαι σίγουρη ότι περισσότεροι ήταν οι διακατεχόμενοι από υπερβάλλοντα ερωτιζμό, παρά οι σοβαροί άνθρωποι.
Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι το πως μια γυναίκα μπορεί να ανέχεται αυτήν την αηδιαστική συμπεριφορά.
Το αηδιαστική το εννοώ κυριολεκτικά, δηλαδή ως σωματική αντίδραση και όχι μόνον ως συναισθηματικό πλήγμα.
Σιγά, εδώ ακούν Μάριο Φραγκούλη, και το ανέχονται.
Στη φάση του Φραγκούλη δεν τις αναγκάζει κανένας.

Στη φάση του μλκα είναι εξαναγκασμός το λιγότερο και ξεφτίλα στο έπακρο.
Σωστό, μωρέ.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 08 Φεβ 2021, 18:14

Σενέκας έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 08 Φεβ 2021, 18:18

Lord Brum έγραψε:
08 Φεβ 2021, 18:14
Σενέκας έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
Αυτός είναι ο κλασικός μουνάκιας σε συνδυασμό με καράμπαζο που "λέγε-λέγε" θα του κάτσει και καμιά κακομοίρα στο τέλος για το ρόλο. Από αυτό μέχρι το βιασμό και τις άλλες υποθέσεις που συζητιούνται, έχουμε πολύ δρόμο. Και τεσπα. τώρα περιμέναμε το Χαϊκάλη, για να τον πούμε ρόμπα. Τα ρεζιλίκια επί Καμμένου έχουν ξεχαστεί;

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Φεβ 2021, 18:21

Paris έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:24
Σέλευκας έγραψε:
08 Φεβ 2021, 17:14
Πάρα πολύ τρυφερό να τον παίξει απο το τηλέφωνο για την αγαπημένη του.
Ρομαντικές στιγμές.
ρομαντικο ειναι αν μια γυναικα σου στειλει φωτογραφια με ανοιγμενα ποδια κ την μουναρα της καυλωμενη με λεζαντα ''θελω να με ξεσκισεις''

αν στειλεις εσυ πουτσοφωτογραφια κ μνμα '' ελα να τον παρεις '' ειναι βιασμος
δεν έγινε έτσι μην είσαι πεζός
μιλούσε στην αγάπη του στο τηλέφωνο και όταν διαπίστωσε πως αυτή δεν ανταποκρινόταν , δεν άντεξε και τον έπαιξε ως κύκνειο άσμα του έρωτά του. Απεγνωσμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 08 Φεβ 2021, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών