Βλέπω σε μια φωτό έναν χάλια με χρυσό παπιγιόν.

Βλέπω σε μια φωτό έναν χάλια με χρυσό παπιγιόν.
Exactly!
Συνέβη. Και εκείνη τη μέρα του'πε αυτή ότι τον βλέπει σαν τον μπαμπά της κι αυτός το έκοψε. Κι αυτή τσαντίστηκε, γιατί δεν της έδινε σημασία στη σχολή.
σε σχέση με τον χαικάλη καλύτερος ή χειρότερος?
Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:06σε σχέση με τον χαικάλη καλύτερος ή χειρότερος?
Δικαίωμά της.
ειπώθηκε και ο ίδιος βγήκε δημόσια και είπε ότι "αποδέχεται τις καταγγελίες", που σημαίνει ότι όντως συνέβη...
Όπως επίσης διευκρίνισε ότι δεν ήταν 17.5, όπως εντέχνως άφησε να εννοηθεί αυτή, αλλά 19 και αυτή επιβεβαίωσε ότι ήταν μεγαλύτερη και όπως επίσης διευκρίνισε ότι τη φλέρταρε ήδη κάνα 6μηνο πριν και την είχε πάει και σε οντισιόν, χωρίς να της ζητήσει τίποτα.
Δεν την λες και άσχημη, αλλά αυτό το καραμπαμπίστικο μαϊμουδοχαμόγελο εμένα με εξαγριώνει.
Σωστό, μωρέ.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:02Στη φάση του Φραγκούλη δεν τις αναγκάζει κανένας.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 17:57Σιγά, εδώ ακούν Μάριο Φραγκούλη, και το ανέχονται.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 17:52
Εγώ δεν ξέρω κι ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω γιατί είμαι σίγουρη ότι περισσότεροι ήταν οι διακατεχόμενοι από υπερβάλλοντα ερωτιζμό, παρά οι σοβαροί άνθρωποι.
Αλλά ειλικρινά αναρωτιέμαι το πως μια γυναίκα μπορεί να ανέχεται αυτήν την αηδιαστική συμπεριφορά.
Το αηδιαστική το εννοώ κυριολεκτικά, δηλαδή ως σωματική αντίδραση και όχι μόνον ως συναισθηματικό πλήγμα.
Στη φάση του μλκα είναι εξαναγκασμός το λιγότερο και ξεφτίλα στο έπακρο.
μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Αυτός είναι ο κλασικός μουνάκιας σε συνδυασμό με καράμπαζο που "λέγε-λέγε" θα του κάτσει και καμιά κακομοίρα στο τέλος για το ρόλο. Από αυτό μέχρι το βιασμό και τις άλλες υποθέσεις που συζητιούνται, έχουμε πολύ δρόμο. Και τεσπα. τώρα περιμέναμε το Χαϊκάλη, για να τον πούμε ρόμπα. Τα ρεζιλίκια επί Καμμένου έχουν ξεχαστεί;Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:14μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
δεν έγινε έτσι μην είσαι πεζός