Σήκωσα χέρι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Re: Σήκωσα χέρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης » 14 Ιαν 2023, 02:17

Yochanan έγραψε:
14 Ιαν 2023, 01:50
μέσα μου κλαίω όμως

Στα εξηγήσανε simply για να τα καταλαβεις. Αυτη η γυναίκα γελάει μαζί σου πίσω από την πλάτη σου, δεν σε σέβεται και χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει τιποτα. Σε θεωρεί αποτυχημένο, χαζό και μαλάκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Κοίταξε .
Δεδομένου ότι έχει ξεκαθαρίσει ότι με βλέπει σαν ( κάποτε , τον καλύτερο ) πλέον μετά από όσα έγιναν έναν από τους καλούς της φίλους μήπως είμαι εγώ ο παρανοϊκός ;
Δυστυχώς προσπάθησα να μην την βλέπω καθόλου ερωτικά αλλά δεν γίνεται . Για παράδειγμα , κάνω παρέα και με ακόμα τέσσερα κορίτσια , αλλά δεν με απασχολεί καθόλου αν ανοίγουν ή όχι τα πόδια τους , θα μπορούσα να τις βλέπω και να πίνω μπίρα . Αλλά με την συγκεκριμένη δεν μπορώ καν να την δω να φιλιέται .
Η μητέρα μου ( η οποία έχει δει πολλά παρατράγουδα εξαιτίας τρομερής κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών όταν με πιάνει ο νταλκάς ) λέει ότι φταίει και η γκόμενα επειδή , μπορεί να είναι ισχυρογνωμών ότι δε μπορεί να με δει ερωτικά , αλλά ζητάει εξυπηρετήσεις που ζητάς από τον αδερφό , τον άνδρα ή τον γκόμενο , ΕΝΩ γνωρίζει πόσο καψούρης είμαι .
Εγώ προφανώς και δεν έχω ελπίδες , αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου λέω ότι αν πετύχω σε άλλους τομείς , ίσως θεωρήσει καλό να είναι με κάποιον που την έχει καψούρα δέκα χρόνια και μπορεί και να την βολέψει σε αντίθεση με ένα σωρό γκόμενους που δε μπορεί να στεριώσει . Δεν με τιμάει καθόλου να το λέω αλλά έπειτα από τόσα χαμένα κιλά σπέρματος για τη πάρτη της δε θα με πείραζε ακόμα και αν δεν είχε ιδιοτελή κίνητρα για να είναι μαζί μου . Άλλωστε ούτε μία καινούρια γνωριμία δεν θα γνωρίζω αν τα έχει .
Αλλά πρώτα ο Θεός σε δύο χρόνια θα είμαι τριάντα και δε βλέπω καθόλου προοπτικές για να γίνω άνδρας κατηγορίας φορτώματος γκόμενας σαν αυτής .

Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR » 14 Ιαν 2023, 03:34

Καλά, ακόμα να την ξαποστείλεις; :o
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιαν 2023, 05:06

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
14 Ιαν 2023, 00:51
Naida έγραψε:
13 Ιαν 2023, 22:17
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
13 Ιαν 2023, 21:58
Εδώ να αναφέρω ότι δε μου μιλούσε μία εβδομάδα και έπειτα με πήρε τηλέφωνο μόνη της και κομπλέ .
Βέβαια έχουμε ξεκόψει σχετικά επειδή έχει καινούριο γκόμενο και πραγματικά δε μπορώ να βρω τι του βρήκε .
Γιατί δεν βρίσκεις κι εσύ μια;
Από το καλοκαίρι του 2020 και έπειτα δεν μπορώ να βρω για κάποιον λόγο . :102:
Μήπως επειδή είσαι κολλημένος μαζί της ενώ φαίνεται να μην ενδιαφέρεται; το κόλλημα σου είναι εγωιστικό. Δεν είναι καν ερωτιικο. Οπότε μάλλον πρέπει να το αποδεχτείς ότι δεν είσαι ο τύπος της και να πας παρακάτω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
filitsa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filitsa » 14 Ιαν 2023, 05:41

nowhere έγραψε:
14 Ιαν 2023, 01:02
ορίστε που τα βλέπεις όλα μαύρα.μ αυτούς τους ρυθμούς θα τους τερματίσει κάποτε.ετοιμάσου
:smt005:
Prepon έγραψε:
19 Αύγ 2021, 22:53
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 08:19
Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 14 Ιαν 2023, 09:09

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
14 Ιαν 2023, 02:17
Δεν με τιμάει καθόλου να το λέω αλλά έπειτα από τόσα χαμένα κιλά σπέρματος για τη πάρτη της δε θα με πείραζε ακόμα και αν δεν είχε ιδιοτελή κίνητρα για να είναι μαζί μου
freudian slip - οπου ειναι και το μονο σλιπ που θα δεις

Αυτό που περιγράφεις ειναι καργα τοξικο και τυπικό narcisistic abuse η καταληξη ειναι discard αν είσαι τυχερός αλλιως μήνυση και ξύλο (σε κόβω για ξύλο τουλάχιστο)

η γυναικα αυτη , όπως την περιγραφεις τουλαχιστον, ειναι χειριστικος και τοξικος ανθρωπος που χρησιμοποει την ερωτικη ελξη για να αισθανθει καλα μειωνοντας σε (ο τεχνικός όρος είναι πούτανος) και εσυ εθελοδουλος και αδυναμος χαρακτηρας που για λιγη προσοχη το δεχεσαι και το γουσταρεις κιολα (αντίστοιχα: γρόθος)

ιδιοτελη κινητρα εχουμε ολοι, ίσως εννοείς υλιστικα κινητρα αλλα αυτο θα ήταν πολυ πιο τιμιο απο τη μαλακια που σας δερνει και τους δυο
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
προοπτικές για να γίνω άνδρας κατηγορίας φορτώματος γκόμενας σαν αυτής .
Πολύ εύκολα μπορείς να φορτώσεις γκόμενα σαν αυτή, με μια στάση στη Φιλής
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 14 Ιαν 2023, 09:10

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 14 Ιαν 2023, 09:27

Λουτρό αλήθειας για τον Λόρδο
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 14 Ιαν 2023, 09:27

Yochanan έγραψε:
14 Ιαν 2023, 09:10
Αγις

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Ιαν 2023, 10:59

Yochanan έγραψε:
14 Ιαν 2023, 09:09
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
Δεν με τιμάει καθόλου να το λέω αλλά έπειτα από τόσα χαμένα κιλά σπέρματος για τη πάρτη της δε θα με πείραζε ακόμα και αν δεν είχε ιδιοτελή κίνητρα για να είναι μαζί μου
freudian slip - οπου ειναι και το μονο σλιπ που θα δεις

Αυτό που περιγράφεις ειναι καργα τοξικο και τυπικό narcisistic abuse η καταληξη ειναι discard αν είσαι τυχερός αλλιως μήνυση και ξύλο (σε κόβω για ξύλο τουλάχιστο)

η γυναικα αυτη , όπως την περιγραφεις τουλαχιστον, ειναι χειριστικος και τοξικος ανθρωπος που χρησιμοποει την ερωτικη ελξη για να αισθανθει καλα μειωνοντας σε (ο τεχνικός όρος είναι πούτανος) και εσυ εθελοδουλος και αδυναμος χαρακτηρας που για λιγη προσοχη το δεχεσαι και το γουσταρεις κιολα (αντίστοιχα: γρόθος)

ιδιοτελη κινητρα εχουμε ολοι, ίσως εννοείς υλιστικα κινητρα αλλα αυτο θα ήταν πολυ πιο τιμιο απο τη μαλακια που σας δερνει και τους δυο
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
προοπτικές για να γίνω άνδρας κατηγορίας φορτώματος γκόμενας σαν αυτής .
Πολύ εύκολα μπορείς να φορτώσεις γκόμενα σαν αυτή, με μια στάση στη Φιλής
Όλα αυτά τα συμπεράσματα για το ποιον της τα έβγαλες από το γεγονός ότι η τύπισσα δεν γουστάρει τον λόρδο αλλά κάποιον άλλο που ο λόρδος δεν μπορεί να καταλάβει τι του βρίσκει;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 15 Ιαν 2023, 11:02

Όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yochanan την 15 Ιαν 2023, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Ιαν 2023, 11:04

Yochanan έγραψε:
15 Ιαν 2023, 11:02
Χαζή είσαι;
Εξαρτάται ποιος ρωτάει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 15 Ιαν 2023, 11:05

Περίμενα ότι θα έγραφες κάτι εσύ γιατί είσαι η κλασσική περίπτωση βλάβης σε αυτό τον τομέα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Ιαν 2023, 11:08

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 11:01
Όπως έχω γράψει Ερωτευμένος με την κολλητή μου χρόνια είμαι κολλημένος με την κοπέλα η οποία με βλέπει όχι φιλικά αλλά αδερφικά .
Στα Φιλαράκια πάντως λειτούργησε.
Έχεις ελπίδες.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιαν 2023, 11:10

κακως ασχολειται - ειναι αβυζη η Κυρια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Ιαν 2023, 11:11

Yochanan έγραψε:
15 Ιαν 2023, 11:05
Περίμενα ότι θα έγραφες κάτι εσύ γιατί είσαι η κλασσική περίπτωση βλάβης σε αυτό τον τομέα.
Μωρέ ναι είμαι η αντίστοιχη της δικής σου βλάβης σε αυτόν τον τομέα. Οπότε να περιμένω απάντηση από που τα έβγαλες τόσα συμπεράσματα ή να θεωρήσω ότι είναι απόρροια της βλάβης σου;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών