Κοίταξε .
Δεδομένου ότι έχει ξεκαθαρίσει ότι με βλέπει σαν ( κάποτε , τον καλύτερο ) πλέον μετά από όσα έγιναν έναν από τους καλούς της φίλους μήπως είμαι εγώ ο παρανοϊκός ;
Δυστυχώς προσπάθησα να μην την βλέπω καθόλου ερωτικά αλλά δεν γίνεται . Για παράδειγμα , κάνω παρέα και με ακόμα τέσσερα κορίτσια , αλλά δεν με απασχολεί καθόλου αν ανοίγουν ή όχι τα πόδια τους , θα μπορούσα να τις βλέπω και να πίνω μπίρα . Αλλά με την συγκεκριμένη δεν μπορώ καν να την δω να φιλιέται .
Η μητέρα μου ( η οποία έχει δει πολλά παρατράγουδα εξαιτίας τρομερής κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών όταν με πιάνει ο νταλκάς ) λέει ότι φταίει και η γκόμενα επειδή , μπορεί να είναι ισχυρογνωμών ότι δε μπορεί να με δει ερωτικά , αλλά ζητάει εξυπηρετήσεις που ζητάς από τον αδερφό , τον άνδρα ή τον γκόμενο , ΕΝΩ γνωρίζει πόσο καψούρης είμαι .
Εγώ προφανώς και δεν έχω ελπίδες , αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου λέω ότι αν πετύχω σε άλλους τομείς , ίσως θεωρήσει καλό να είναι με κάποιον που την έχει καψούρα δέκα χρόνια και μπορεί και να την βολέψει σε αντίθεση με ένα σωρό γκόμενους που δε μπορεί να στεριώσει . Δεν με τιμάει καθόλου να το λέω αλλά έπειτα από τόσα χαμένα κιλά σπέρματος για τη πάρτη της δε θα με πείραζε ακόμα και αν δεν είχε ιδιοτελή κίνητρα για να είναι μαζί μου . Άλλωστε ούτε μία καινούρια γνωριμία δεν θα γνωρίζω αν τα έχει .
Αλλά πρώτα ο Θεός σε δύο χρόνια θα είμαι τριάντα και δε βλέπω καθόλου προοπτικές για να γίνω άνδρας κατηγορίας φορτώματος γκόμενας σαν αυτής .