Απιστία η οχι; βοήθεια

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Απιστία η οχι; βοήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2020, 17:33

Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:32
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:06
Έχεις δίκιο που το σκέφτεσαι έτσι. Σε απάτησε. Να μην κάνεις κάτι μαζί της, να πας παρακάτω παρακάτω.
Το θέμα είναι όμως πως εγώ πλέον είμαι μαζί της και θέλω...Δεν ξέρω όμως πως να το βγάλω από το μυαλό μου όλο αυτό και αν θεωρηθεί απιστια εφόσον τότε δεν ήμουν μαζί της και
Α είστε μαζί; και έχετε κάνει και αυτό το πως το λενε, το σεξ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 30 Δεκ 2020, 17:36

Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:30
Καραμελίτσα έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:11
Αφού τα έχετε 7 μήνες, προφανώς δε σε ένοιαξε το θέμα τότε. Τί μεσολάβησε και άρχισες να το σκέφτεσαι; Κόλλησες σε καμία πόρτα;
Μεσολάβησε το ότι άρχισα να την θέλω και εγώ....Ενώ τότε που αυτή με κυνηγούσε εγώ δεν την ήθελα....Δεν της έδινα καν σημασία μου περνουσε απαρατήρητη ούτε να την φτύσω
Οκ, άρα δούλεψε η τεχνική, κάντον να ζηλέψει.

Εισαγωγή στους άντρες, τόμος 1, κεφ. 1.
Z

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 30 Δεκ 2020, 17:39

Stavrakis έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
Αφού τα έχετε 7 μήνες, προφανώς δε σε ένοιαξε το θέμα τότε. Τί μεσολάβησε και άρχισες να το σκέφτεσαι; Κόλλησες σε καμία πόρτα;
Μεσολάβησε το ότι άρχισα να την θέλω και εγώ....Ενώ τότε που αυτή με κυνηγούσε εγώ δεν την ήθελα....Δεν της έδινα καν σημασία μου περνουσε απαρατήρητη ούτε να την φτύσω
Πολλή τυράννια, πολύ βασανιστήριο, πολλή χαζομάρα. Ή θα το λήξετε ή θα σταματήσετε τα μαζοχιστικά.

Έκανε κάτι με κάποιον άλλο στη φάση που δεν έτρεχε κάτι μεταξύ σας και δε μπορείς να το ξεπεράσεις. Ρε τι είστε εσείς;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 30 Δεκ 2020, 17:42

ορεστη ? :bored:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Δεκ 2020, 17:43

Εγώ πάλι γνώρισα μια κοπέλα που στην πορεία έμαθα ότι δουλεύει ως πόρνη. έχουμε βγει και έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις. Τις τελευταίες φορές έχει εκφράσει ανοιχτά κάποιο πέσιμο για σεξ. Σχεδόν μου το έχει πει με λόγια που δεν χωρεί αμφιβολία ότι αυτό θέλει.
Εγώ πάλι γουστάρω τρελά γιατί είναι πολύ καύλα. Τον έχω παίξει για πάρτη της και μόνο για αυτής από τότε που βγαίνουμε μαζί. Κωλώνω όμως να προχωρήσω γιατί είναι πόρνη. Δεν εννοώ κάτι που φορά κοινωνικό αποκλεισμό και ρατσιστική τρόπον τινά σκέψη. Κωλώνω γιατί αφού είναι πόρνη, άμα κάνω κάτι μαζί της θα είναι βιασμός :102: Καλά αν τύχαινε να έχει κεράσει τα πάντα μέχρι σήμερα δεν θα είχα αναστολές και δεν θα ρωτούσα εδώ. Θα το είχα ήδη κάνει. αλλά ήδη έχω πληρώσει αρκετές φορές το ποτό της και συνολικά πιο πολλές από ότι έχεις κεράσει αυτή. Άρα θα είναι βιασμός αφού.... δεν θα είναι;

Τι να κάνω; :-?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 30 Δεκ 2020, 17:47

its just a blowjob dude
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 30 Δεκ 2020, 17:49

Φίλε από αυτά που γράφεις σε κόβω 17. Γενικά άρχισε να φέρεσαι σαν ενήλικος. Η κοπέλα έκανε κάτι με άλλον όταν δεν ήσασταν μαζί και δεν είχατε αποκλειστική σχέση. Το ότι εσύ αυτό το θεωρείς προδοσία είναι δικό σου πρόβλημα όχι δικό της, αλλιώς να τα φτιάχνεις με παρθένες. Επίσης, δεν ήθελες ούτε να την φτύσεις τότε αλλά ταυτόχρονα, δεν έπρεπε να κάνει κάτι με άλλον; Σιγά μη σε παρακαλάει άμα δεν θες για να αισθάνεσαι εσύ επιβεβαίωση.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2020, 17:54

Χαοτικός έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:43
Εγώ πάλι γνώρισα μια κοπέλα που στην πορεία έμαθα ότι δουλεύει ως πόρνη. έχουμε βγει και έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις. Τις τελευταίες φορές έχει εκφράσει ανοιχτά κάποιο πέσιμο για σεξ. Σχεδόν μου το έχει πει με λόγια που δεν χωρεί αμφιβολία ότι αυτό θέλει.
Εγώ πάλι γουστάρω τρελά γιατί είναι πολύ καύλα. Τον έχω παίξει για πάρτη της και μόνο για αυτής από τότε που βγαίνουμε μαζί. Κωλώνω όμως να προχωρήσω γιατί είναι πόρνη. Δεν εννοώ κάτι που φορά κοινωνικό αποκλεισμό και ρατσιστική τρόπον τινά σκέψη. Κωλώνω γιατί αφού είναι πόρνη, άμα κάνω κάτι μαζί της θα είναι βιασμός :102: Καλά αν τύχαινε να έχει κεράσει τα πάντα μέχρι σήμερα δεν θα είχα αναστολές και δεν θα ρωτούσα εδώ. Θα το είχα ήδη κάνει. αλλά ήδη έχω πληρώσει αρκετές φορές το ποτό της και συνολικά πιο πολλές από ότι έχεις κεράσει αυτή. Άρα θα είναι βιασμός αφού.... δεν θα είναι;

Τι να κάνω; :-?
Να συνεχίσεις να την παίζεις για πάρτι της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 30 Δεκ 2020, 17:56

Μήπως κατά βάθος θέλεις τον φίλο σου;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 30 Δεκ 2020, 17:57

Καραμελίτσα έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:36
Stavrakis έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
Οκ, άρα δούλεψε η τεχνική, κάντον να ζηλέψει.

Εισαγωγή στους άντρες, τόμος 1, κεφ. 1.
Α είσαι οκ με το να χειρίζεσαι συναισθηματικά άλλους ανθρώπους; Ή μόνο όταν είναι άντρες;

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 30 Δεκ 2020, 17:59

Mitharadir έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:33
Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:29
Mitharadir έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:27
Πως ξέρεις όλα αυτα που έγιναν και τα περιγράφεις;Στα είπε αυτή ή τα έμαθες με κάποιον άλλο τρόπο;Διότι παίζει να υπάρχουν πράγματα που έγιναν δεν ξερεις.
Τα γνωρίζω γιατί μου τα έχει πει όλα...Και τα έχω και επιβεβαιώσει και από τον φίλο μου....
Τα γνωρίζεις απλά;Πως ξέρεις οτι σου τα είπαν όλα και δεν σου έκρυψαν τίποπα(ή χειρότερα δεν σου είπαν άλλα αντι άλλων);
Όπως το είπα απο την αρχή.Στον κόσμο βρίσκεις διάφορων τύπων κορίτσια κάποια εξ αυτών με βίτσια ας το πούμε(απο φουλ μαζεμένες εως μπαισεξουαλ που θάλουν τρίο μαζί με ένα αγόρι,πολλά κορίτσια κτλ).Το θέμα είναι να βρεις κάποιο άτομο να ταιριάζετε σαν χαρακτήρας(κατα προτίμηση να είναι μαζεμένοι και οι δύο).Εμένα δεν μου φαίνεται ο τύπος σου αυτή απο όσα λες.Πιθανόν μάλιστα να μην σου τα έχουν πει όλα ή να σου είπαν εντελώς ψέματα και να είναι συνενοημένοι.Εγώ στην θέση μου δεν θα δεχόμουν ότι μου είπαν απλά επειδή το είπαν.Αν δεν μπορείς να το ξεπεράσεις ότι ίσως να έφαγες κέρατο πας παρακάτω.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 30 Δεκ 2020, 18:17

Λεγεών έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:56
Μήπως κατά βάθος θέλεις τον φίλο σου;
:smt005:
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Δεκ 2020, 18:22

Ζενίθεδρος έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:58
Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:32
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2020, 17:06
Έχεις δίκιο που το σκέφτεσαι έτσι. Σε απάτησε. Να μην κάνεις κάτι μαζί της, να πας παρακάτω παρακάτω.
Το θέμα είναι όμως πως εγώ πλέον είμαι μαζί της και θέλω...Δεν ξέρω όμως πως να το βγάλω από το μυαλό μου όλο αυτό και αν θεωρηθεί απιστια εφόσον τότε δεν ήμουν μαζί της και
Η εμμονή σου σηματοδοτει κάποιον μυχιο ποθο τον οποίο καταπιέζεις. Δεν υπάρχει λοιπον άλλη διέξοδος. Για να το ξεπεράσεις, πρέπει να την πάρεις από πίσω, ενώ θα την βλέπεις να τσιμπουκωνει τον φίλο σου.
Αυτό το πράγμα με το ρήμα μωρέ μαλάκες!
Τσιμπουκώνω τη γκόμενα. Της τον δίνω πίπα.Τσιμπουκώνομαι είναι παίρνω πίπα.
Αμάν ρε σεις!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Δεκ 2020, 18:24

Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 15:02

Νιώθω ότι τότε με είχε προδώσει και ειχα αδικηθεί

Τι να κάνω;;; μια συμβουλή; μια λύση;;

Αυτό που μου είχε κάνει είναι απιστια ;

Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό
Κερατωσε την με 2 διαφορετικές. Θα κάνεις το 2-1.
Στη συνέχεια, ήρεμος πλέον, θα μπορείς να χρησιμοποιείς για πάντα το φρικτό της ατόπημα για να την χειραγωγεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 30 Δεκ 2020, 18:24

Γι' αυτό, τύποι, να κάνετε φάσεις μόνο με τύπισσες που δεν τις ξέρετε από πριν, δεν ανήκουν στην παρέα, στον φιλικό και στον επαγγελματικό σας κύκλο. Να έχετε τις παρέες σας και να έχει τις δικές της. Γενικά, όσο πιο άγνωστη, τόσο καλύτερα.

Αν είναι πρώην γνωστού, φίλη ξαδέρφου, συνάδελφος που βγαίνουμε τα απογεύματα με τα παιδιά από το γραφείο και τέτοια, κάπου θα στραβώσει η φάση, κάτι θα μαθευτεί, θα υπάρχουν ζήλειες με τα υπόλοιπα αρσενικά της αγέλης και στα χωρίσματα, θα χαλάσει και η όποια παρέα-φιλία-συγγένεια.

Μακριά, τύπε. Βρες καμμία άλλη που να μην την ξέρει κανένας γνωστός σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών