Α είστε μαζί; και έχετε κάνει και αυτό το πως το λενε, το σεξ;
Απιστία η οχι; βοήθεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απιστία η οχι; βοήθεια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Οκ, άρα δούλεψε η τεχνική, κάντον να ζηλέψει.Stavrakis έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:30Μεσολάβησε το ότι άρχισα να την θέλω και εγώ....Ενώ τότε που αυτή με κυνηγούσε εγώ δεν την ήθελα....Δεν της έδινα καν σημασία μου περνουσε απαρατήρητη ούτε να την φτύσωΚαραμελίτσα έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:11Αφού τα έχετε 7 μήνες, προφανώς δε σε ένοιαξε το θέμα τότε. Τί μεσολάβησε και άρχισες να το σκέφτεσαι; Κόλλησες σε καμία πόρτα;
Εισαγωγή στους άντρες, τόμος 1, κεφ. 1.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πολλή τυράννια, πολύ βασανιστήριο, πολλή χαζομάρα. Ή θα το λήξετε ή θα σταματήσετε τα μαζοχιστικά.Stavrakis έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:30Μεσολάβησε το ότι άρχισα να την θέλω και εγώ....Ενώ τότε που αυτή με κυνηγούσε εγώ δεν την ήθελα....Δεν της έδινα καν σημασία μου περνουσε απαρατήρητη ούτε να την φτύσωΚαραμελίτσα έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:11Αφού τα έχετε 7 μήνες, προφανώς δε σε ένοιαξε το θέμα τότε. Τί μεσολάβησε και άρχισες να το σκέφτεσαι; Κόλλησες σε καμία πόρτα;
Έκανε κάτι με κάποιον άλλο στη φάση που δεν έτρεχε κάτι μεταξύ σας και δε μπορείς να το ξεπεράσεις. Ρε τι είστε εσείς;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ορεστη ? 

Εγώ πάλι γνώρισα μια κοπέλα που στην πορεία έμαθα ότι δουλεύει ως πόρνη. έχουμε βγει και έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις. Τις τελευταίες φορές έχει εκφράσει ανοιχτά κάποιο πέσιμο για σεξ. Σχεδόν μου το έχει πει με λόγια που δεν χωρεί αμφιβολία ότι αυτό θέλει.
Εγώ πάλι γουστάρω τρελά γιατί είναι πολύ καύλα. Τον έχω παίξει για πάρτη της και μόνο για αυτής από τότε που βγαίνουμε μαζί. Κωλώνω όμως να προχωρήσω γιατί είναι πόρνη. Δεν εννοώ κάτι που φορά κοινωνικό αποκλεισμό και ρατσιστική τρόπον τινά σκέψη. Κωλώνω γιατί αφού είναι πόρνη, άμα κάνω κάτι μαζί της θα είναι βιασμός
Καλά αν τύχαινε να έχει κεράσει τα πάντα μέχρι σήμερα δεν θα είχα αναστολές και δεν θα ρωτούσα εδώ. Θα το είχα ήδη κάνει. αλλά ήδη έχω πληρώσει αρκετές φορές το ποτό της και συνολικά πιο πολλές από ότι έχεις κεράσει αυτή. Άρα θα είναι βιασμός αφού.... δεν θα είναι;
Τι να κάνω;
Εγώ πάλι γουστάρω τρελά γιατί είναι πολύ καύλα. Τον έχω παίξει για πάρτη της και μόνο για αυτής από τότε που βγαίνουμε μαζί. Κωλώνω όμως να προχωρήσω γιατί είναι πόρνη. Δεν εννοώ κάτι που φορά κοινωνικό αποκλεισμό και ρατσιστική τρόπον τινά σκέψη. Κωλώνω γιατί αφού είναι πόρνη, άμα κάνω κάτι μαζί της θα είναι βιασμός

Τι να κάνω;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
its just a blowjob dude
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Winston Smith
Φίλε από αυτά που γράφεις σε κόβω 17. Γενικά άρχισε να φέρεσαι σαν ενήλικος. Η κοπέλα έκανε κάτι με άλλον όταν δεν ήσασταν μαζί και δεν είχατε αποκλειστική σχέση. Το ότι εσύ αυτό το θεωρείς προδοσία είναι δικό σου πρόβλημα όχι δικό της, αλλιώς να τα φτιάχνεις με παρθένες. Επίσης, δεν ήθελες ούτε να την φτύσεις τότε αλλά ταυτόχρονα, δεν έπρεπε να κάνει κάτι με άλλον; Σιγά μη σε παρακαλάει άμα δεν θες για να αισθάνεσαι εσύ επιβεβαίωση.
Να συνεχίσεις να την παίζεις για πάρτι της.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:43Εγώ πάλι γνώρισα μια κοπέλα που στην πορεία έμαθα ότι δουλεύει ως πόρνη. έχουμε βγει και έχουμε κάνει ωραίες συζητήσεις. Τις τελευταίες φορές έχει εκφράσει ανοιχτά κάποιο πέσιμο για σεξ. Σχεδόν μου το έχει πει με λόγια που δεν χωρεί αμφιβολία ότι αυτό θέλει.
Εγώ πάλι γουστάρω τρελά γιατί είναι πολύ καύλα. Τον έχω παίξει για πάρτη της και μόνο για αυτής από τότε που βγαίνουμε μαζί. Κωλώνω όμως να προχωρήσω γιατί είναι πόρνη. Δεν εννοώ κάτι που φορά κοινωνικό αποκλεισμό και ρατσιστική τρόπον τινά σκέψη. Κωλώνω γιατί αφού είναι πόρνη, άμα κάνω κάτι μαζί της θα είναι βιασμόςΚαλά αν τύχαινε να έχει κεράσει τα πάντα μέχρι σήμερα δεν θα είχα αναστολές και δεν θα ρωτούσα εδώ. Θα το είχα ήδη κάνει. αλλά ήδη έχω πληρώσει αρκετές φορές το ποτό της και συνολικά πιο πολλές από ότι έχεις κεράσει αυτή. Άρα θα είναι βιασμός αφού.... δεν θα είναι;
Τι να κάνω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
Α είσαι οκ με το να χειρίζεσαι συναισθηματικά άλλους ανθρώπους; Ή μόνο όταν είναι άντρες;Καραμελίτσα έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:36Οκ, άρα δούλεψε η τεχνική, κάντον να ζηλέψει.Stavrakis έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:30Μεσολάβησε το ότι άρχισα να την θέλω και εγώ....Ενώ τότε που αυτή με κυνηγούσε εγώ δεν την ήθελα....Δεν της έδινα καν σημασία μου περνουσε απαρατήρητη ούτε να την φτύσωΚαραμελίτσα έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:11Αφού τα έχετε 7 μήνες, προφανώς δε σε ένοιαξε το θέμα τότε. Τί μεσολάβησε και άρχισες να το σκέφτεσαι; Κόλλησες σε καμία πόρτα;
Εισαγωγή στους άντρες, τόμος 1, κεφ. 1.
-
Όπως το είπα απο την αρχή.Στον κόσμο βρίσκεις διάφορων τύπων κορίτσια κάποια εξ αυτών με βίτσια ας το πούμε(απο φουλ μαζεμένες εως μπαισεξουαλ που θάλουν τρίο μαζί με ένα αγόρι,πολλά κορίτσια κτλ).Το θέμα είναι να βρεις κάποιο άτομο να ταιριάζετε σαν χαρακτήρας(κατα προτίμηση να είναι μαζεμένοι και οι δύο).Εμένα δεν μου φαίνεται ο τύπος σου αυτή απο όσα λες.Πιθανόν μάλιστα να μην σου τα έχουν πει όλα ή να σου είπαν εντελώς ψέματα και να είναι συνενοημένοι.Εγώ στην θέση μου δεν θα δεχόμουν ότι μου είπαν απλά επειδή το είπαν.Αν δεν μπορείς να το ξεπεράσεις ότι ίσως να έφαγες κέρατο πας παρακάτω.Mitharadir έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:33Τα γνωρίζεις απλά;Πως ξέρεις οτι σου τα είπαν όλα και δεν σου έκρυψαν τίποπα(ή χειρότερα δεν σου είπαν άλλα αντι άλλων);Stavrakis έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:29Τα γνωρίζω γιατί μου τα έχει πει όλα...Και τα έχω και επιβεβαιώσει και από τον φίλο μου....Mitharadir έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:27Πως ξέρεις όλα αυτα που έγιναν και τα περιγράφεις;Στα είπε αυτή ή τα έμαθες με κάποιον άλλο τρόπο;Διότι παίζει να υπάρχουν πράγματα που έγιναν δεν ξερεις.
Αυτό το πράγμα με το ρήμα μωρέ μαλάκες!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 17:58Η εμμονή σου σηματοδοτει κάποιον μυχιο ποθο τον οποίο καταπιέζεις. Δεν υπάρχει λοιπον άλλη διέξοδος. Για να το ξεπεράσεις, πρέπει να την πάρεις από πίσω, ενώ θα την βλέπεις να τσιμπουκωνει τον φίλο σου.
Τσιμπουκώνω τη γκόμενα. Της τον δίνω πίπα.Τσιμπουκώνομαι είναι παίρνω πίπα.
Αμάν ρε σεις!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κερατωσε την με 2 διαφορετικές. Θα κάνεις το 2-1.
Στη συνέχεια, ήρεμος πλέον, θα μπορείς να χρησιμοποιείς για πάντα το φρικτό της ατόπημα για να την χειραγωγεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γι' αυτό, τύποι, να κάνετε φάσεις μόνο με τύπισσες που δεν τις ξέρετε από πριν, δεν ανήκουν στην παρέα, στον φιλικό και στον επαγγελματικό σας κύκλο. Να έχετε τις παρέες σας και να έχει τις δικές της. Γενικά, όσο πιο άγνωστη, τόσο καλύτερα.
Αν είναι πρώην γνωστού, φίλη ξαδέρφου, συνάδελφος που βγαίνουμε τα απογεύματα με τα παιδιά από το γραφείο και τέτοια, κάπου θα στραβώσει η φάση, κάτι θα μαθευτεί, θα υπάρχουν ζήλειες με τα υπόλοιπα αρσενικά της αγέλης και στα χωρίσματα, θα χαλάσει και η όποια παρέα-φιλία-συγγένεια.
Μακριά, τύπε. Βρες καμμία άλλη που να μην την ξέρει κανένας γνωστός σου.
Αν είναι πρώην γνωστού, φίλη ξαδέρφου, συνάδελφος που βγαίνουμε τα απογεύματα με τα παιδιά από το γραφείο και τέτοια, κάπου θα στραβώσει η φάση, κάτι θα μαθευτεί, θα υπάρχουν ζήλειες με τα υπόλοιπα αρσενικά της αγέλης και στα χωρίσματα, θα χαλάσει και η όποια παρέα-φιλία-συγγένεια.
Μακριά, τύπε. Βρες καμμία άλλη που να μην την ξέρει κανένας γνωστός σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Απρ 2025, 09:38
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-