Εμένα πάντως με έχει πείσει πως είναι γυναίκα.Ερμής έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:00Μπορεί να τα ξέχασε απο τη θητεία του στη ΣόφιαGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:55Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.
Ρε παιδιά, κανένας δεν καταλαβαίνει ελληνικά εδώ μέσα; Περίεργο.
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Συγνώμη ρε παιδιά δεν γνωρίζω τα άτομα εδώ μέσα και δεν ξέρω τα βίτσια του καθενός. Γνωρίζω άντρες στρέιτ που τους αρέσει να κυκλοφορούν με γόβες και δεν μου φάνηκε πολύ περίεργο.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:55Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:48Του αρέσει να φοράει γόβες; Καλά τι να πω, δεν είναι ο μόνος που ξέρω.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:41
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
Έχει πει πως του αρέσουν.
Τι να πω δεν τον ξέρω προσωπικά βέβαια αλλά όντως μπάζει από παντού η ιστορία. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που το βλέπει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσους στρεητ γνωρίζεις δλδ που κυκλοφορούν με γόβες; Σε ποια πόλη; Εσύ από πού είσαι;Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:06Συγνώμη ρε παιδιά δεν γνωρίζω τα άτομα εδώ μέσα και δεν ξέρω τα βίτσια του καθενός. Γνωρίζω άντρες στρέιτ που τους αρέσει να κυκλοφορούν με γόβες και δεν μου φάνηκε πολύ περίεργο.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:55Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.
ΓΓ κάνεις χειμερινά μπάνια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ είμαι από Ήπειρο αλλά δεν μένω εκεί, μένω αλλού. Με τον καιρό θα τα πούμε αυτά.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:07Πόσους στρεητ γνωρίζεις δλδ που κυκλοφορούν με γόβες; Σε ποια πόλη; Εσύ από πού είσαι;Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:06Συγνώμη ρε παιδιά δεν γνωρίζω τα άτομα εδώ μέσα και δεν ξέρω τα βίτσια του καθενός. Γνωρίζω άντρες στρέιτ που τους αρέσει να κυκλοφορούν με γόβες και δεν μου φάνηκε πολύ περίεργο.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:55
Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.
Γνωρίζω κάποιους σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας που τους αρέσει να το κάνουν όταν βγαίνουν έξω (οχι στη δουλεια τους προφανώς). Και όχι πάντα, έτσι σαν αλατοπίπερο ας πούμε. Δεν με πειράζει εμένα, είμαι ανοιχτόμυαλη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλα ρε συ. Κι εγώ Ηπειρωτάκι είμαι.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:11Εγώ είμαι από Ήπειρο αλλά δεν μένω εκεί, μένω αλλού. Με τον καιρό θα τα πούμε αυτά.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:07Πόσους στρεητ γνωρίζεις δλδ που κυκλοφορούν με γόβες; Σε ποια πόλη; Εσύ από πού είσαι;
Γνωρίζω κάποιους σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας που τους αρέσει να το κάνουν όταν βγαίνουν έξω (οχι στη δουλεια τους προφανώς). Και όχι πάντα, έτσι σαν αλατοπίπερο ας πούμε. Δεν με πειράζει εμένα, είμαι ανοιχτόμυαλη.
Βρε μάτια, δεν σε ρώτησα το ΑΜΚΑ σου, από ποια πόλη γράφεις ρώτησα.
Βγαίνουν έξω φορώντας γόβες.... Στη Μύκονο;
Όχι Μύκονο, είναι και αλλού ανοιχτόμυαλοι οι άνθρωποι. Όχι πάντα όμως ετσι; Δεν πανε στον Σκλαβενίτη δηλαδή με τα 10ποντα να πάρουν ζαμπόν.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:14Έλα ρε συ. Κι εγώ Ηπειρωτάκι είμαι.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:11Εγώ είμαι από Ήπειρο αλλά δεν μένω εκεί, μένω αλλού. Με τον καιρό θα τα πούμε αυτά.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:07
Πόσους στρεητ γνωρίζεις δλδ που κυκλοφορούν με γόβες; Σε ποια πόλη; Εσύ από πού είσαι;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε συ, δεν ρωτάω τα μυστικά του κράτους. Τις πόλεις ρωτάω και από πού μας γράφεις.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:22Όχι Μύκονο, είναι και αλλού ανοιχτόμυαλοι οι άνθρωποι. Όχι πάντα όμως ετσι; Δεν πανε στον Σκλαβενίτη δηλαδή με τα 10ποντα να πάρουν ζαμπόν.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:14Έλα ρε συ. Κι εγώ Ηπειρωτάκι είμαι.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:11
Εγώ είμαι από Ήπειρο αλλά δεν μένω εκεί, μένω αλλού. Με τον καιρό θα τα πούμε αυτά.
Είμαι Αθηναία αλλά αυτή τη στιγμή μένω για λίγο καιρό αλλού για δουλειά.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:24Ρε συ, δεν ρωτάω τα μυστικά του κράτους. Τις πόλεις ρωτάω και από πού μας γράφεις.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:22Όχι Μύκονο, είναι και αλλού ανοιχτόμυαλοι οι άνθρωποι. Όχι πάντα όμως ετσι; Δεν πανε στον Σκλαβενίτη δηλαδή με τα 10ποντα να πάρουν ζαμπόν.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:14
Έλα ρε συ. Κι εγώ Ηπειρωτάκι είμαι.
Το έχω δει και Αθηνα και Θεσσαλονικη και Κύπρο και Πατρα και από πιο επαρχία ας πουμε το έχω δει και Καβάλα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επιτέλους, συνεννοηθήκαμε!Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:30Είμαι Αθηναία αλλά αυτή τη στιγμή μένω για λίγο καιρό αλλού για δουλειά.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:24Ρε συ, δεν ρωτάω τα μυστικά του κράτους. Τις πόλεις ρωτάω και από πού μας γράφεις.
Το έχω δει και Αθηνα και Θεσσαλονικη και Κύπρο και Πατρα και από πιο επαρχία ας πουμε το έχω δει και Καβάλα.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Πιάσε κόκκινοGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:02Εμένα πάντως με έχει πείσει πως είναι γυναίκα.Ερμής έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 16:00Μπορεί να τα ξέχασε απο τη θητεία του στη ΣόφιαGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:55
Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
αυτό το κάνω και γω στα δημόσια πάρκινκ
αυτούς που ήδη έχουν παρκάρει δίπλα, τους κόβω για νορμάλ οδηγούς, οι επόμενοι που θα έρθουν δεν ξέρεις τι θα προκύψουν
χρόνια πολλά
Ευχαριστώ Μενιο. Ότι επιθυμείς να έχεις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 5656 Προβολές