Όχι ότι θεωρώ τον Ερμή την πρώτη πένα εδώ μέσα, αλλά φιδέμπορας (ή ακτινιδέμπορας) δεν είναι με τίποτα.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:32Το θεματουλίνι είναι παρατραβηγμένο. Τα υποκοριστικά τα χρησιμοποιεί πολύς κόσμος, αλλά αυτό βγάζει μάτι ότι είναι φτιαχτό για να δείξει κάτι.
Δεν πειράζει, στην επόμενη ιστορία θα προσέξει πιο πολύ συγγραφικά.
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καλά, μην κόβεις το κεφάλι σου ποτέ και για κανέναν. Μπορεί να εκπλαγείς στην πορεία. Στο ίντερνετ από φίδια τίποτα άλλο (αυτό με τα ακτινίδια ξέχασα σε τι αναφέρεται, θα το ψάξω μετά που θα γυρίσω)Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:34Όχι ότι θεωρώ τον Ερμή την πρώτη πένα εδώ μέσα, αλλά φιδέμπορας (ή ακτινιδέμπορας) δεν είναι με τίποτα.
Μα συγγραφικά έχει δίκιο ο ΓΓ πως δε το χω. Μια ζωή στην έκθεση μου τα έχωναν για το συντακτικο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:34Όχι ότι θεωρώ τον Ερμή την πρώτη πένα εδώ μέσα, αλλά φιδέμπορας (ή ακτινιδέμπορας) δεν είναι με τίποτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δώσε φώτο και στους υπόλοιπους.Ερμής έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 10:26Φυσικά, οι πχωρουμοφιλοι irl που εμπιστεύομαι, έχουν δει ήδη το φωτογραφικό υλικόGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 00:54Η δική μου άποψη είναι πως το ψέμα κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Θα φανούν όλα εν καιρώ.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 00:48
Δεν πιστεύω ότι συνέβη κάτι, αλλά ότι της κουνήθηκε και εκείνος από την αρχή. Αν δεν είχε πιάσει η άλλη κάτι στον αέρα, δεν θα την έπεφτε έτσι άτσαλα σε κάποιον που μένει απέναντι της και τον βλέπει κάθε μέρα. Απλά πολλοί άντρες το παίζουν παρθένες και "σας παρακαλώ, δεν σαν έδωσα δικαίωμα". Τα έχουμε δει αυτά πολλές φορές.
Αν δεν έμενε απέναντι, μπορεί και να γινόταν στο τέλος το μοιραίο. Αλλά το να κάνεις κάτι με γειτόνισσα, έχει πολύ ρίσκο.
Δεν ξέρω ποια είναι η δική σου άποψη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν φταίει το συντακτικό, κάπου το όλο στήσιμο χάνει καθώς και το απόλυτα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Άμα ξεκινήσεις να διαβάζεις λογοτεχνία θα το βελτιώσεις. Πιστεύω σε σένα.Ερμής έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:40Μα συγγραφικά έχει δίκιο ο ΓΓ πως δε το χω. Μια ζωή στην έκθεση μου τα έχωναν για το συντακτικο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:34Όχι ότι θεωρώ τον Ερμή την πρώτη πένα εδώ μέσα, αλλά φιδέμπορας (ή ακτινιδέμπορας) δεν είναι με τίποτα.
Δεν έχω χρόνο μορτη μουΚαρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:10Δεν φταίει το συντακτικό, κάπου το όλο στήσιμο χάνει καθώς και το απόλυτα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Άμα ξεκινήσεις να διαβάζεις λογοτεχνία θα το βελτιώσεις. Πιστεύω σε σένα.Ερμής έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:40Μα συγγραφικά έχει δίκιο ο ΓΓ πως δε το χω. Μια ζωή στην έκθεση μου τα έχωναν για το συντακτικο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 12:34
Όχι ότι θεωρώ τον Ερμή την πρώτη πένα εδώ μέσα, αλλά φιδέμπορας (ή ακτινιδέμπορας) δεν είναι με τίποτα.
Και οι φιλόλογοι κλέφτες θα γίνουν; Δώσε 10 ευρώ να στο γράψει κάποιος.
Πολύ στημένο, το θέλω amateur
Ε αυτο το έκανες και μόνος σου και έμπαζε η βάρκα, άκου την σοφη που σου λέει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
Έχει πει πως του αρέσουν.
Του αρέσει να φοράει γόβες; Καλά τι να πω, δεν είναι ο μόνος που ξέρω.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:41Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
οχι παναγια μουGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:41Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
Μαρέσουν αλλα σε γκόμενες, όχι στον αγροτημονοψαχνει
Αυτό το κόλλημα που έχετε εδώ μέσα που πάτε να με βγάλετε άντρα και μάλιστα τον Ευάγγελο Γιαννοπουλο τον συγχωρεμένο να το δείτε λίγο βρε παιδιά. Και πως θα έγραφα δηλαδή από τον άλλο κόσμο;Ερμής έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:48οχι παναγια μουGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:41Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
Μαρέσουν αλλα σε γκόμενες, όχι στον αγροτημονοψαχνει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:48Του αρέσει να φοράει γόβες; Καλά τι να πω, δεν είναι ο μόνος που ξέρω.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:41Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
Ρε παιδιά, κανένας δεν καταλαβαίνει ελληνικά εδώ μέσα; Περίεργο.
Μπορεί να τα ξέχασε απο τη θητεία του στη ΣόφιαGherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:55Όχι καλή μου. Του αρέσει να βλέπει γυναίκες να φοράνε γόβες.Καρολίνα έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:48Του αρέσει να φοράει γόβες; Καλά τι να πω, δεν είναι ο μόνος που ξέρω.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Ιαν 2023, 15:41
Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον πείσεις είναι να βάλεις μια amateur φώτο με τις γόβες σου.
Ρε παιδιά, κανένας δεν καταλαβαίνει ελληνικά εδώ μέσα; Περίεργο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 5662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
31 Αύγ 2023, 16:58