εσύ δεν είσαι που συνέχεια κλαψουρίζεις επειδή σε χουφτώνουν αρειμανίως;
φθηνός εντυπωσιασμός κι εσύ, πάμε παρακάτω

εσύ δεν είσαι που συνέχεια κλαψουρίζεις επειδή σε χουφτώνουν αρειμανίως;
αρχίσαμε τα ψιλά γράμματα με τα subclauses.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 10:22ί ακόμη κι αν έχω την περιέργεια δεν σημαίνει πως έχω και την επιθυμία να το κάνω.
Αν είσαι Σαλονικιός αλλάζει εντελώς το κοντεξτ
Σώπα ρε..foscilis έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 10:30αρχίσαμε τα ψιλά γράμματα με τα subclauses.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 10:22ί ακόμη κι αν έχω την περιέργεια δεν σημαίνει πως έχω και την επιθυμία να το κάνω.
Σιγά μωρέ 20-30 περιπτώσεις ήτανε δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα και στην τελική αν δε τα πω εδώ που θα τα πω;
Πληρώ την προϋπόθεση, αλλά εμείς πιο πιθανό να γαμηθουμε στο γέλιο με τσιπουρομεζε, μετά να απολαύσουμε για κάνα 2ωρο την απόλυτη ησυχία και τελος να πέσουμε για υπνοGherschaagk έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:26Κάτι σε πρασινομάτικο θέλω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21Τόση σεξουαλική ενέργεια, οφείλει να ξεδινει. Με όποιον τρόπο γουστάρει ο καθένας.
ΥΓ : παρακαλούνται οι άρρενες του φόρουμ να μην ανοίξουν παρόμοιο νήμα.
Φχαριστώ.
Νοοοοοοοο!!
υπαρχουν και αλλοι λογοι να γραφει καποιος εδω μεσα?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Για τον ρατσισμό στα χω αναλύσει ήδη το άλλο είναι αρχή χόμο.foscilis έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 09:58Δεν τον έδινα στην τζυπρια όπως ανελυσα πρωτον γιατί ήταν σαν τραβελι και δεύτερον γιατί δεν υπάρχει Χ ράτσα που να αξίζει το καβλι μου.sys3x έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 09:49Εσύ βρε μλκ δεν τον έδινες στην τζύπρια γιατί είχε αθηναϊκές πινακίδες, είσαι με το ένα πόδι χόμο δλδ ιν μάη μπουκ, τα άλλα που λέτε με την νύχτα είναι απλά θέμα σεξισμού απλά εμείς οι άντρες είμαστε συνηθισμένοι, δε κάνουμε σα πληγωμένες χιονονιφάδες, πάμε παρακάτω.foscilis έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 22:54that said, είμαστε στο νήμα "Σχέσεις, Έρωτας και Σεξουαλικότητα" και είναι ανθρώπινο να σου μπαίνει η περιέργεια να φιλήσεις μια άλλη γυναίκα.
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν καυλώνω γιατί σας θεωρώ όλους χοντρούς γκέι πενηντάρηδες σαν υπόθεση εργασίας, απλώς απάντησα ειλικρινά στην ερώτηση "πώς σας φαίνεται όταν φιλάτε κορίτσια".
Ίσα ίσα λοιπόν είμαι με το ένα πόδι αντιχομο.
Κι εσύ μεγάλε σκακιστή;
δεν εννοουσε κατι περιεργο η ιφιδα ρε συGherschaagk έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 10:44Κι εσύ μεγάλε σκακιστή;
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Κι εγώ γιατί άνοιξα το νήμα;alekhine έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 10:45δεν εννοουσε κατι περιεργο η ιφιδα ρε συ
εννοουσε οτι μπαινουμε εδω για να γραψουμε και να διαβασουμε καμια χαζομαρα για να περασει η ωρα μας
υπαρχει αλλος λογος να γραφεις?
μπορει να ηθελες να σου δωσουμε θαρρος οι φορουμιτες για να περασεις απο την σκεψη στην αποφασηGherschaagk έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 10:49Κι εγώ γιατί άνοιξα το νήμα;
Α, τόσο απλά. 10 σελίδες δρόμος.
Ε πώς; Υπάρχουν πολλών ειδών χρήστες και το φόρουμ πολλές χρήσεις.