Κάτι σε πρασινομάτικο θέλω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21Τόση σεξουαλική ενέργεια, οφείλει να ξεδινει. Με όποιον τρόπο γουστάρει ο καθένας.
ΥΓ : παρακαλούνται οι άρρενες του φόρουμ να μην ανοίξουν παρόμοιο νήμα.
Φχαριστώ.
I wanna kiss a girl just to try it
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: I wanna kiss a girl just to try it
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τα μισά να μου έλεγε Otto.enterprise-psi έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:23Καυλώνεις !Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21
Φχαριστώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
φεστιβάλ σπούτνικ, 2019;
είχαν πλυθεί τουλάχιστον ή για αυτό δεν έλεγε;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Otto Weininger
Σπάνιο χρώμα ματιού, γω το πήρα από την μάνα μου. Καλή τύχη εύχομαι γιατί θα χρειαστείς ψάξιμο και να ενημερώνεις το νήμα φυσικάGherschaagk έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:26Κάτι σε πρασινομάτικο θέλω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21Τόση σεξουαλική ενέργεια, οφείλει να ξεδινει. Με όποιον τρόπο γουστάρει ο καθένας.
Φχαριστώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Εσυ μαρη δεν ηθελες να κανεις μπερθντεϊ γκιφτ στον αντρα σου τριο με μια αλλη γυναικα;
Ε κανε το λοιπον χωρις ενδοιασμους και θα καταλαβεις.
Οπως και να εχει ειναι μια εμπειρια και οπως κι αν νιωσεις θα ειναι εφημερο. Απο την στιγμη που γνωριζεις ηλ τουλαχιστον πιστευεις οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλη ολα τα υπολοιπα ειναι ταμπου και μπουρδες.
Οπως και να εχει ειναι μια εμπειρια και οπως κι αν νιωσεις θα ειναι εφημερο. Απο την στιγμη που γνωριζεις ηλ τουλαχιστον πιστευεις οτι δεν εισαι ομοφυλοφιλη ολα τα υπολοιπα ειναι ταμπου και μπουρδες.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- Otto Weininger
Ε αφού αλήθεια είναιNaida έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:27Τα μισά να μου έλεγε Otto.enterprise-psi έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:23Καυλώνεις !Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21
Φχαριστώ.

Για αντίστοιχο αντρικό νήμα;Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:29Ε αφού αλήθεια είναι

Πέφτουν όλα τα κάστρα του φόρουμ ένα ένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάντο μωρέ να σου φύγει η περιέργεια, άντε. Στο κάτω κάτω, τι είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί; Αφού δεν έχεις αρχίδια να σου τα κάνει μπλε από το πρήξιμο πριν και μετά, είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:26Κάτι σε πρασινομάτικο θέλω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21Τόση σεξουαλική ενέργεια, οφείλει να ξεδινει. Με όποιον τρόπο γουστάρει ο καθένας.
Φχαριστώ.
- Otto Weininger
Ε δεν μπορώ να με φανταστώ να ανοίγω νήμα που να λέει ότι θέλω να φιλήσω άντρα. Ούτε για τρακάρισμα.
Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:34Ε δεν μπορώ να με φανταστώ να ανοίγω νήμα που να λέει ότι θέλω να φιλήσω άντρα. Ούτε για τρακάρισμα.
Κάτι δεν έχεις προσέξει καλά στην παράθεση μου στον Ψι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Too risky.Pedro έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:28Εσυ μαρη δεν ηθελες να κανεις μπερθντεϊ γκιφτ στον αντρα σου τριο με μια αλλη γυναικα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Έχουμε κι εμείς αλλά είναι εσωτερικά. Μπορεί άνετα να της τα πρήζει.Γιάννης έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:33Κάντο μωρέ να σου φύγει η περιέργεια, άντε. Στο κάτω κάτω, τι είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί; Αφού δεν έχεις αρχίδια να σου τα κάνει μπλε από το πρήξιμο πριν και μετά, είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:26Κάτι σε πρασινομάτικο θέλω.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:21Τόση σεξουαλική ενέργεια, οφείλει να ξεδινει. Με όποιον τρόπο γουστάρει ο καθένας.
Φχαριστώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Naida έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:35Otto Weininger έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:34Ε δεν μπορώ να με φανταστώ να ανοίγω νήμα που να λέει ότι θέλω να φιλήσω άντρα. Ούτε για τρακάρισμα.
Κάτι δεν έχεις προσέξει καλά στην παράθεση μου στον Ψι

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 221 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Ιούλ 2023, 10:10